Aluminium, fluor, glyfosat och emf Det avsiktliga hopkoket för att stänga av din kropp

Det finns ett medvetet hopkok av 4 separata element som samverkar synergistiskt för att stänga ner din tallkottkörtel, tycks det, om du inte prenumererar på vilda tillfälligheter.

Dr. Dietrich Klinghardt är en känd naturläkare med årtionden av erfarenhet inom kost, hälsa och relaterade ämnen. I videon nedan avslöjar han hur gift i luften, gift i vattnet och gift i maten tillsammans ger en skarp och skadlig effekt på tallkottkörteln i mitten av vår hjärna – skador som sedan förstärks och förvärras av EMF (elektromagnetiskt fält) trådlös strålning.

Tallkottkörteln är ”själens säte” som Descartes kallade den, mottagaren för högre energifält och körteln som kontrollerar vårt immunförsvar och vårt endokrina system.

Klinghardt är verkligen ett geni för att ha upptäckt detta avsiktliga hopkok och mekanismen genom vilken det fungerar.

 

Men förekomsten av en sådan mekanism kan med rätta leda till oro hos människor. Varför är de fyra delarna av detta hopkok så utbredda i samhället?

Finns det en ond genikraft som förstod hur den här mekanismen fungerade och medvetet introducerade dessa element en masse i samhället, med vetskap om vilken effekt det eventuellt skulle få på människors hjärnor?

De Fyra Elementen som samverkar för att skada dig

Giftet i luften är aluminium från chemtrails eller geoengineering. Aluminium (aluminium i England, Australien, etc.) finns också i många produkter som deodoranter och livsmedelsförpackningar … och jabs , där det fungerar som ett adjuvans för att spetsa kroppens immunsvar.

Denna studie ställde specifikt frågan, ” Jab-adjuvans av aluminium: är de säkra? ” och upptäckte att de inte var det. Andra studier har implicerat aluminium i utvecklingen av nedsatt kongitiv funktion , neurotoxicitetAlzheimers och autism.

Giftet i vattnet är fluor . Som jag behandlade i den här tidigare artikeln Fluorid, Fluoride, Everywhere: Sources of and Remedies for this Ubiquitous Toxin , är fluor en riktig förstörelsestift och finns även i bekämpningsmedel, antibiotika, te, tandprodukter, råttgift och mycket mer. Det är en halogenstörare, binder till receptorställen i kroppen som behöver jod.

Fluor är inblandat i artrit, diabetes, endokrina störningar, gastrointestinala effekter, överkänslighet, njursjukdom, manlig fertilitet, skelettfluoros, sköldkörtelsjukdom, skador på benstruktur och hjärnan och de två vanligaste dödsorsakerna i USA: hjärt-kärlsjukdom och cancer .

 

Giftet i maten är glyfosat , som finns i många bekämpningsmedel som Bayer/Monsantos RoundUp som sprayas rikligt på GMO-grödor. I min tidigare artikel Houston, We Have a Glyphosate Problem , lyfte jag fram hur fruktansvärt utbrett glyfosat har blivit, och dyker upp i blod, urin och bröstmjölk överallt, även hos de människor som äter 100 % ekologisk mat .

Den ”mest destruktiva kemikalien i vår miljö” som den har kallats fungerar genom att störa shikimatvägen, en metabol funktion i växter som gör att de kan skapa essentiella aminosyror eller proteiner. Glyfosat bryter ner mikronäringsämnen (som kalcium, zink, magnesium, svavel och kobolt, bara för att nämna några) som är avgörande för hälsan hos växt- och djurorganismer.

Det dödar de friska bakterierna i vårt mikrobiom i vår tarm, som är ansvariga för vår hälsa, immunitet och vår ”andra hjärna”. Specifikt efterliknar glyfosat en av de 22 aminosyrorna, glycin. Att låtsas vara glycinet, glyfosat felveckar proteiner, gör att de beter sig onaturligt och leder till allvarligt negativa effekter.

Än så länge är allt detta dåligt: ​​men här är kickern. Den skadliga effekten av dessa tre materialelement förvärras när EMF (elektromagnetiska frekvenser) introduceras, närmare bestämt wi-fi, som vanligtvis ligger runt 2-5 GHz-intervallet. EMF öppnar faktiskt upp något i vår hjärna, vilket gör att hopkoket kan passera blod-hjärnbarriären och inaktivera tallkottkörteln.

Kaskad av dumma misstag? Eller ett avsiktligt hopkok?

Så är det en slump? Slumpmässig chans? Kaskad av dumma misstag? Även människor? Eller ett icke-mänskligt, djävulskt tankesätt som har orkestrerat detta?

Här är vad Klinghardt i videon (inbäddad ovan) har att säga:

Rudolf Steiner, den österrikiske mystikern … grundaren av Waldorfskolor och biodynamiskt jordbruk och en sorts alternativ medicin … förutspådde att … det kommer att finnas en rörelse som drivs av stora packningar för att ta själen ifrån människor, för att koppla bort människor från den högre världen . Och för att göra det måste de förstöra tallkottkörteln hos människor.

”Jag har följt forskningen om det, och otroligt nog … tallkottkörteln är den känsligaste delen av vårt centrala nervsystem och är mycket högkänsligt för fyra saker: aluminium, glyfosat, fluor och wi-fi.

”Och vi (USA) är det enda landet i världen som har drivit dessa fyra saker under de senaste 60 åren eller så på alla som växer upp här …”

”Människor har svårt förkalkade tallkottkörtlar. Jag visar anatomin på några av mina kurser. Det är mycket tydligt att tallkottkörteln är en mottagare för högre energifält och omsätter dem till tankar och till att kontrollera vårt immunsystem, vårt endokrina system … och därför är det häpnadsväckande att telekommunikationsindustrin har valt ut frekvenserna ur de enorma spektrum av frekvenser som är absolut destruktiva för våra celler, och speciellt för tallkottkörteln.

”De kunde inte ha gjort bättre val än 2,4 GHz … slutpunkten när du andas in aluminium som vi gör från geoteknikprogrammet, och har glyfosat i näringskedjan … glyfosatet och aluminiumet kombineras i blodet, i tarmen och i blodomloppet för att bilda 6 olika kemiska föreningar där aluminium och glyfosat är sammankopplade, och ändpunkten för den föreningen är tallkottkörteln … det som behövs för att denna förening verkligen ska komma in i hjärnan är att öppna upp blod-hjärnbarriären, och de nuvarande frekvenserna i wi-fi-världen gör precis det.”

Det faktum att en sådan dödlig kombination, en sådan perfekt storm – aluminium, glyfosat, fluor och wi-fi – finns runt omkring oss i lätta att kombinera former är redan oroande nog.

Men är det bara en slump att dessa 4 element kom ihop, eller är det ett medvetet hopkok? Och om det är ett medvetet hopkok, vilken sorts ondskefull geni eller mörk kraft kom på detta och fick det att hända?

Klinghardt igen:

”Det måste ha funnits en ultraintelligent grupp av forskare som har utformat det här protokollet för att fluoridera dricksvattnet, för att sätta nanoniserat aluminium i luften, för att lägga glyfosat i maten och sedan aktivera det – tända det med rätt frekvenser.

”Det tog nästan – det tog mig 20 år att ta reda på den perfekta stormen den har skapat – och det är antingen en slump, vilket är möjligt (att tillräckligt många dumma människor gjorde fel val under åren [jag hoppas fortfarande att … delvis är sant]), eller så är det orkestrerat av en mycket intelligent grupp av destruktiva sinnen, eller, vad jag också tror är mycket möjligt, att det finns några högre medvetandefält som både kan ställas in i ljuset (livsbekräftande handling) och som kan vara helt destruktivt…

”fenomenen Adolf Hitler och andra, människorna som kommer under påverkan av något absolut mörkt och destruktivt … och jag tror att det är möjligt att tillräckligt många vetenskapsmän och politiker har kommit under inflytandet av dessa högre fält och agerar enligt det, faktiskt att inte veta på mänsklig nivå varför de gör som de gör.”

Den Mörka Kraften och demonisk besittning

Han fortsätter sedan med att konstatera att 5G är ett bra exempel på politiker som agerar under påverkan av en destruktiv kraft utan att inse varför de gör det.

5G är tillräckligt dåligt i routrar och telefonmaster på marken, men att stråla ner det från luften till alla växter, djur och människor nedanför, vilket kväver oss alla med specifika giftiga EM-frekvenser (som kan minska syretillgången och många andra saker) så det finns ingen utväg? Vilken mörk kraft driver fram ett sådant vansinne?

Klinghardts har 3 svar på hur det hände, men hans sista teori – att människor agerar under förtrollning av en mörk destruktiv kraft och inte ens vet hur eller varför – är en perfekt och kylig beskrivning av exakt hur den nya världsordningen fungerar.

Det är demonisk besittning.

Om man forskar om den världsomspännande konspirationen tillräckligt länge, och tar djupa resor ner i tillräckligt många kaninhål, börjar man inse att det finns få tillfälligheter, och att saker och ting är mycket bättre förklarade av konspiration inte slump.

Slumpen är ofta den lata mannens ursäkt för att förklara det oförklarliga. Intressant hur termen konspirationsteoretiker vapeniserades, men ändå, i en förnuftig värld, skulle det verkligen vara mer av en förolämpning att bli beskriven som en tillfällighetsteoretiker eftersom det skulle visa på okunnighet och intellektuell lättja.

Jag skulle föreslå, hur svårt det än kan vara att acceptera för vissa, att detta medvetna hopkok inte är resultatet av slumpen, en serie slumpmässiga dumma val eller bara en grupp ”onda geniala” vetenskapsmän.

Jag ser det som ett tydligt tecken på inflytandet av mörk, icke-mänsklig kraft som sitter på toppen av NWO-pyramiden och kapar sinnena på dem som den tjänar, som plikttroget och ofta omedvetet gör sitt bud.

För mer om naturen hos denna icke-mänskliga kraft, kolla in min korta serie med två artiklar med titeln What Mystics & Prophets Revealed About Hyper-Dimensional Entities .

Bekräftande bevis på Glyfosat från Dr. Stephanie Seneff

I den här intervjun med aktivisten Derrick Broze avslöjar Dr. Stephanie Seneff hur hon har studerat glyfosat och dess effekter i decennier. Hon anser att glyfosat är den enskilt giftigaste kemikalien i hela världen.

Seneff diskuterar glyfosat COVID-anslutningen. Hon avslöjar hur New York, den hårdast drabbade staten i USA för covid, är en plats som använder massor av biodiesel – gjord av etanol som i sin tur är gjord av GMO-majs (av denna anledning kan biodiesel faktiskt orsaka mer skada än vanlig diesel).

Gissa vad?

NY COVID-hotspots korrelerar med områden där biodiesel förbränns. En annan faktor är att glycerol, som används i e-cigaretter och vaping, är gjord av överbliven biomassa som används för att tillverka biodiesel och därmed även har glyfosat.

New York har sett många kvävningsfall som tillskrivs COVID – är det verkligen glyfosat?

Seneff sammanfattar glyfosat COVID-anslutningen på följande sätt:

1. Om du har exponerats för glyfosat försvagar det ditt immunförsvar, vilket gör dig mer mottaglig för sjukdomar;

2. Glyfosat har visat sig orsaka lungskador, och covid är en luftvägssjukdom; och

3. Symptomen på vaping sjukdom är likvärdiga med symptomen på COVID.

Dessutom förstör glyfosat också den vackra magspiralen av kollagen och dess förmåga att läka kroppen. Kollagen frisätter viktiga makrofager som förstör virus och spelar en viktig roll i immunförsvaret.

Lösningar på det avsiktliga hopkoket

Så vilka är lösningarna här? Lyckligtvis finns det några alternativ för att få ut det här ur din kropp:

Aluminium: Undvik jabs, alla personliga produkter med aluminium och all mat med aluminium- eller aluminiumförpackning. Dr Chris Exley har gjort stor forskning om aluminium.

Han rekommenderar ett slags kiseldioxidvatten från Malaysia (Acilis) som kan binda med aluminiumet och ta bort det på ett säkert sätt från din kropp.

Fluor: Undvik mat med bekämpningsmedel, fluorerat vatten, icke-organiskt te och antibiotika. Använd vattendestillation som den bästa metoden för att ta bort fluor från ditt vatten (om du måste dricka kommunala förnödenheter).

Jod är ett absolut nödvändigt näringsämne i människokroppen, vars betydelse inte kan överskattas. Genom att se till att du ökar dina mängder jod blir din kropp mindre mottaglig för att absorbera fluor.

Melotonin och bor kan hjälpa till att ta bort fluor. Paul Fassa föreslog att man skulle använda lecitin (som ett komplement till jod) för att utsöndra fluor, samt tamarind, torrbastu och leverrengöring.

Han föreslog också att människor skulle vidta åtgärder för att lindra fluoridtoxicitet och neuropatisymtom genom att stärka deras immunförsvar och nervsystem.

[Det rekommenderas också starkt att du gör en ZEOLITE DETOX ]

Detta kan göras genom att öka intaget av omega-3 (t.ex. använda lin-, hampa- eller chiafrön), öka intaget av ALA (alfaliponsyra) för att motverka neuropati, öka intaget av vitamin B-komplex (inklusive B12, men bara metylkobalamin-typen) och öka CoQ10 , särskilt som ubiquinol. Dessutom är magnesiumklorid och magnesiumcitrat fördelaktiga för att hjälpa nästan alla behandlingar.

Slutligen, eftersom neuropati är en inflammation i nervvävnad, kan korrekt konsumtion och matlagning med gurkmeja eller curcumin också vara ganska fördelaktigt. Bevis tyder på att gurkmeja kan minska effekterna av fluorförgiftning.

Glyfosat: Ett företag som heter Purium hävdar att dess produkt BiomeMedic säkert kan ta bort gyfosat från kroppen. Klinghardt rekommenderar Matrix Minerals.

Wi-Fi: Stäng av det! Koppla ditt hus och kontor så att du aldrig behöver använda det inuti. Använd EMF-blockerande färg och gardiner. Klinghardt rekommenderar Ki-vetenskapsprodukterna Ray Wave och E-Shield.

Slutliga Tankar om det avsiktliga hopkoket

Ibland kan den stora omfattningen av ondska vara svår att svälja, förstå och integrera. Men poängen med makt att återvända till är att det alltid finns sätt att hävda sin suveränitet, oavsett om det är hälsosuveränitet eller andra former.

Detta angrepp på mänskligheten sker just för att vi är mäktiga och vi har mycket eftertraktad kreativitet och energi som mörka krafter försöker kapa och stjäla. Detta händer för att tvinga oss att gå in i vår fulla kraft för att slå tillbaka dessa attacker.

Ibland kan ingenting tvinga dig att uppnå din potential förutom en motståndare som hotar allt du tycker om – eller ditt liv själv.


Även läsvärt: 

Fördelarna med avgiftning genom intag av Zeolite

Zeolite avgiftar strålning och tungmetaller

Dr. med. Dietrich Klinghardt – Miljövetenskapliga effekter och avgiftning. En vetenskapskongress för alternativ medicin.

Annons