Zeolite ​​är ett vulkaniskt mineral som kan förändra din hälsa. Och på något sätt är det en överdrift. Monteringen av vetenskapliga bevis visar att zeolit ​​kan ge livet förändrade fördelar för din hälsa – från avgiftning till att stärka ditt immunsystem.

Zeolite är också det enda ämnet i världen som effektivt kan rena ett brett spektrum av gifter från din kropp.

Källa: HumansAreFree.TheGoodInside.com

För att ge dig en bättre uppfattning om hur kraftfullt zeolite ​​är, här är de sex främsta hälsofördelarna med att ta ett högkvalitativt zeolite-tillskott allt vetenskapligt bevisat.

  1. Avgiftar

Toxiner finns överallt. Från luften du andas till maten du äter. Med tiden byggs dessa gifter upp i din kropp och drabbar din hälsa.

Oändlig trötthet, hjärndimma, ett svagt immunsystem och otaliga hälsoproblem är vanliga biverkningar när dessa gifter byggs upp. Det är därför det är viktigt att rengöra kroppen från gifter.

Lyckligtvis är zeolite ​​- mästaren för avgiftning . Allt tack vare sin unika bikakliknande kristallstruktur.

Du förstår, varje kammare i zeolitens bikakliknande struktur har en negativ laddning. Denna negativa laddning lockar positivt laddade toxiner som bly, kvicksilver eller nitrosaminer (1).

På många sätt är det som en magnet för toxiner. Så när du tar ett ordentligt renat zeolitetillskott, reser det genom din kropp och fångar gifter i sin ”magnetiserade” honungskakburk.

Och eftersom din kropp inte lagrar zeolite, utsöndrar din kropp den bara när den är bunden till ett toxin. Därför är zeolite ​​exceptionellt effektiva för att ta bort uppbyggda gifter ur kroppen.

2. Alkaliserar kroppen

En annan välkänd fördel med zeolite ​​är dess förmåga att hjälpa kroppen att balansera pH genom att tillhandahålla alkaliserande mineraler OCH stödja njurfunktionen.

Många livsmedel (vitt bröd, ris eller andra bearbetade livsmedel) bildar syra i kroppen, medan de flesta gröna grönsaker alkaliserar kroppen. Alkohol, bekämpningsmedel, föroreningar och till och med kronisk stress ökar också surheten.

En alltför sur kropp visar tecken på påfrestningar såsom huvudvärk, kronisk inflammation, humörstörningar, ihållande trötthet och mycket mer.

Alkaliserande mineraler hjälper till att buffra syra i kroppen. I en ordentligt rengjord zeolite ​​finns de alkaliserande mineralerna kalcium, kalium och magnesium i honungskakburkarna. Zeolite ger kroppen det fördelaktiga mineralet och tar det dåliga toxinet i utbyte.

Den största rollen som zeolite ​​spelar för att alkalisera kroppen hänför sig till hur det hjälper njurarna. Dina njurar upprätthåller ditt inre pH. Men många tungmetaller försämrar njurfunktionen (2).

Eftersom zeolite ​​kan hjälpa kroppen att bli av med tungmetaller, stöder den optimal njursjukdom, så att dina njurar effektivt kan balansera kroppens pH.

3. Stärker immunsystemet

Bevis tyder på att zeolite ​​också kan stärka och reglera ditt immunsystem.

Denna zeolite ​​har specifikt visat sig öka T-cellaktiviteten och öka antalet makrofager i kroppen – två celler som är viktiga för en hälsosam immunfunktion.

Men immunfördelarna slutar inte där. Tungmetaller kan undertrycka ditt immunsystem, vilket gör din kropp sårbar för patogener och är benägna att ge autoimmuna problem (2) (3).

Detta innebär att zeolite ​​både kan öka effektiviteten hos ditt immunsystem samtidigt som det skyddar det från tungmetaller.

4. Stödjer en hälsosam tarm

Läckande tarm uppstår när foder i tarmväggen har ökad permeabilitet. Detta tillåter oönskade gifter och mikrober att läcka från dina tarmar till blodomloppet.
Resultatet är ett försvagat immunsystem, överdriven trötthet, autoimmuna problem, hudutslag, depression och intensiva sug efter socker eller kolhydrater.

Och dessa symtom blir bara värre med tiden om din läckande tarm inte är läkt. Den positiva nyheten är att bevis tyder på att zeolite ​​kan stödja en frisk tarm.

En studie fann att bara 12 veckor med zeolite-tillskott kan öka tarmväggens integritet signifikant (4).

5. Kan förbättra humör

När tungmetaller som bly och kvicksilver samlas i kroppen kan de också påverka ditt humör negativt.

En studie fann till exempel att kvicksilver från amalgam-tandfyllningar kan leda till depression, överdriven ilska och problem med ångest (5).

Många gånger avvisas dessa problem som ett resultat av ”ett stressigt liv” eller en kemisk obalans i stället för tungmetaller. Det beror på att många tecken på tungmetallansamling är vaga och kan misstas för något annat.

Livet kan vara tillräckligt stressigt utan att tungmetaller tar dig ner. Genom att hjälpa till att minska uppbyggnaden av tungmetaller kan zeoliter stödja ett positivt humör.

6. Skyddar kroppen från skadliga mikrober

Tillsammans med att förbättra din immunhälsa är zeolit ​​en kraftfull antimikrobiell. Detta betyder att den kan bekämpa potentiellt skadliga bakterier, virus och svampar.

I själva verket är zeoliter så effektiva att de har använts för att behandla urinvägsinfektioner (UTI) och tandplackformationer. Båda orsakas av patogena mikrober.

En annan studie fann att zeolite ​​har antivirala egenskaper (6) på grund av dess potentiella förmåga att absorbera virala partiklar i zeolite.

Studier tyder till och med att zeolite ​​kan minska patogena bakterier (7). Det som gör zeolite ​​ännu bättre är att det inte påverkar de gynnsamma mikroberna i tarmen negativt.

Varför detoxing är absolut nödvändigt

Oavsett hur många gånger du lyckas eliminera ett toxin från ditt liv, verkar en annan dyka upp på sin plats. Det beror på att gifter praktiskt taget finns överallt. De finns i:

  • Livsmedel (bekämpningsmedel, herbicider, kemiska tillsatser)
  • Luften du andas in (föroreningar)
  • Hushållsartiklar (soffor, stolar, sängar, färg, nycklar)
  • Vatten (en vanlig källa för tungmetaller)

Problemet är, eftersom det finns så många sätt du kan utsättas för gifter, de byggs upp i kroppen över tid. Det är när ännu större problem uppstår.

Även i små mängder kan dessa gifter försämra minnet, negativt påverka tarmhälsan, sänka dina energinivåer och gör det svårt att gå ner i vikt.

Även om det definitivt är en bra idé att undvika gifter så bra du kan, är det helt omöjligt att undvika dem alla . Därför är det viktigt att rengöra dessa gifter från din kropp. Ett zeolite tillskott hjälper dig att rengöra med lätthet.

Varför komplettera? Tja, zeolite ​​är inte ett mineral som finns i livsmedel. Men du kan inte bara välja något vanligt zeolite tillskott. Annars riskerar du att slösa bort dina svårt förtjänta pengar.

Se till att du gör det med zeolite ​​som kan rensa ordentligt så att det kan fånga upp gifter och finns i en storlek så att det kan absorberas i blodomloppet , annars passerar det bara utan att plocka upp många gifter.

Och sist och slutligen

 

Zeolite är ett mycket effektivt naturligt tillskott för att stärka din hälsa. Tillsammans med dess förmåga att ta bort gifter från kroppen kan den alkalisera, förbättra humöret, stärka immunförsvaret och till och med skydda mot skadliga mikrober.

Eftersom vi lever i en värld som är full av gifter överallt vi går, behövs zeolit ​​mer än någonsin. Men inte någon zeolit ​​kommer att göra.

För att få hälsofördelarna med zeolite, leta efter en högkvalitativ källa som är ordentligt rengjord och dimensionerad för absorption. När du gör det kanske du märker att du upplever en ny nivå av långvarig energi och livlig hälsa.


Doktor Sanna informerar på Facebook:

Het hälsoprodukt 2019: Zeoliter!
Mineraler som deaktiverar histamin och avgiftar kroppen på mögel!! 😊💚🙌🏻 Det blev en rasande efterfrågan efter jag skrev om det på FB – och nu finns de åter i lager hos Örtagubben!

Zeolit binder histaminer, vilket ger ett annat sätt att neutralisera överskott av histaminer i mag-tarmkanalen. Man kan alltså använt zeolit för att snabbt reducera eventuella histaminreaktioner. Få ner allergier också antar jag. BRA för att hela familjen kan ta det, neutral smak o lätt att svälja.

EFFEKTIVT
Förutom att neutralisera överskott av histamin har klinoptilolit visat sig binda följande toxiner:
• Tungmetaller (andra bindemedel kan vara mer selektiva)
• Virus
• Vissa patogena bakterier (Escherichia coli, Bacillus subtilis, Staphylococcus aureus, Salmonella, Streptococcus mutans, Streptococcus mitis och Pseudomonas aeruginosa)
• Svamptoxiner,
• Radioaktiva material
• Fluor
👉🏻Obs detta är vad forskning på zeoliter visar och inga claims/hälsopåståenden görs med produkten. Jag kommer göra blogg på detta med vetenskapliga referenser, men hinner inte samla det precis nu när jag skriver på ny bok. Hinner tyvärr inte med frågor heller…)

FAKTA: Zeolit är en naturlig lerliknande mineral, som har en honungskakeliknande struktur. I dessa porer absorberas selektiva ingredienser mycket effektivt.
Zeolit klassificeras i subtyper av zeolit baserat på dess egenskaper, och det finns mer än 50 naturliga zeoliter.

Clinoptilolite är subtypen med hälsofördelar. Avgörande för dess effektivitet är förhållandet kiseldioxid/aluminium – vilket måste vara över 5 för att ingen aluminium absorberas. ZeolithMed har ett förhållande av 5,4:1.
Zeolit, och speciellt clinoptilolit, är ett intelligent bindemedel: Det fäster bara på skadliga ämnen och ändrar inte spårämnen, mineraler eller vitaminer, även vid långvarig användning. Väldigt bra med andra ord. 😃

INHANDLAS: Zeoliter för invärtes bruk sälja på flera ställen – bl a säljer Örtagubben i Stockholm (med hemsida) ZeolithMed Här: https://www.ortagubben.se/produkt/zeolith-detoxpulver-120g/

TILLÄGG: allt slutsålt på mindre än en timme! Denna finns dock kvar – blandning Zeolit-Bentonit https://www.ortagubben.se/produkt/zeobent-detoxpulver-210g/ – och det kommer in nytt igen förstås.
(obs ingen sponsring eller sambarbete, jag informerar bara).

 

Här kan du också beställa:

https://naturligtvis.me/produkt-kategori/detox/

https://www.kopa2.se/zeolite?targetid=kwd-297666860298&matchtype=e&device=c&campaignid=2087911668&creative=375907432691&adgroupid=77549061755&feeditemid=&loc_physical_ms=1012595&loc_interest_ms=&network=g&devicemodel=&placement=&keyword=zeolite&target=&aceid=&adposition=1o1&trackid=m_se4ob_dis_1&mId=564-037-5917&gclid=CjwKCAjw0vTtBRBREiwA3URt7r8PczvfIeAvpaQ4OKWkNosC8YJVEm6IQgCRGzdUzfwfi6UCLkemhxoCuB4QAvD_BwE

 

Annons