Solutbrott Och Pineal Gland

Enligt en studie publicerad i New Scientist redan 1998 finns det ett direkt samband mellan solens solstormar och mänskliga biologiska effekter.

Kanalen som underlättar de laddade partiklarna från solen till mänsklig störning – är samma ledning som styr jordens väder – magnetfältet .

Djur och människor har ett magnetfält som omger dem – på samma sätt som magnetfältet omger jorden som ett skydd.

Från 1948 till 1997 fann Institute of North Industrial Ecology Problems i Ryssland att geomagnetisk aktivitet visade tre säsongstoppar vart och ett av dessa år (mars till maj, i juli och i oktober).

Varje topp matchade en ökad förekomst av ångest, depression, bipolär sjukdom och självmord i staden Kirovsk.

Elektromagnetisk aktivitet från solen påverkar våra elektroniska enheter och det mänskliga elektromagnetiska fältet. Vi är fysiskt, mentalt och känslomässigt förändrade av elektromagnetiska laddningar från solen, vår kropp kan kännas sömnig men också bli mycket energisk.

Psykologiska effekter av CME (koronala massutstötningar) är vanligtvis kortlivade och inkluderar huvudvärk, hjärtklappning, humörsvängningar och allmänt illamående.

Kaotiskt eller förvirrat tänkande och oberäkneliga beteenden ökar också. Solstormar kan driva våra känslor och maximera dem till både bra och dåliga sidor – poängen här är att vara medveten om det.

Tallkottkörteln i vår hjärna påverkas också av den elektromagnetiska aktiviteten, som gör att körteln producerar överskott av melatonin, ett hormon som kan orsaka sömnighet men, det är också känt, att vissa människor har motsatta biverkningar, vanligtvis de som är medvetna om effekterna .

Riding The Power Wave – Pineal Gland Stimulering

Våra tallkottkörtlar har överskott av melatoninproduktion under solstormar – elektromagnetisk aktivitet. Många biologiska effekter av melatonin produceras genom aktivering av melatoninreceptorer, medan andra beror på dess roll som en genomträngande och kraftfull antioxidant, med en särskild roll i skyddet av nukleärt och mitokondriellt DNA.

Tallkottkörteln kallas också det tredje ögat, och det tredje ögat är också känt som det inre ögat. Det tredje ögat är ett mystiskt och esoteriskt koncept som delvis hänvisar till ajna (bryn-)chakrat i vissa dharmiska andliga traditioner, i synnerhet hinduismen.

Detta koncept antogs senare av kristna mystiker och spiritualister, såväl som människor från andra religiösa religioner. Det talas också om den som porten som leder inåt till inre världar och utrymmen av högre medvetenhet.

Bland kristna mystiker används termen i vid mening för att ange ett icke-dualistiskt perspektiv. I New Age-andlighet kan det tredje ögat symbolisera ett tillstånd av upplysning eller frammaning av mentala bilder som har en djup personlig andlig eller psykologisk betydelse.

Det tredje ögat är ofta förknippat med syner, klärvoajans (vilket inkluderar förmågan att observera chakran och auror), precognition och upplevelser utanför kroppen. Människor som påstås ha utvecklat förmågan att använda sina tredje ögon kallas ibland siare.

Av de skäl som de flesta av er känner till – människor tenderar att få sina tallkottkörtlar kraftigt förkalkade – sover.

Fluor (finns i kranvatten, tandkräm, bearbetade livsmedel…) är bara en av de saker som orsakar förkalkning av tallkottkörteln .

Fluor dras magnetiskt till tallkottkörteln där det bildar kalciumfosfatkristaller mer än någon annanstans i kroppen. Hur avkalkar man tallkottkörteln ? En utmärkt länk är här.

Tredje ögat ska vara aktivt, levande och starkt… processen med avkalkning inkluderar ibland huvudvärk och sömnighet… – samma som man säger för solstormar.

Referens: Watchers.news

Annons