2022-04-28

Läsarinlägg | Av Brenda

Learn more here…
https://glycolife.net/post/zeolitedetoxguidewithzeolitepowderbenefits

Högkvalitativt zeolitpulver är ett kostnadseffektivt och säkert detoxverktyg för ett antal giftiga element inklusive tungmetaller, miljögifter, mögel, radioaktiva material och patogena mikrober. Det är viktigt att använda ett kvalitetszeolitpulver (inte en vätska) i rätt dos för optimala effekter. Om du för närvarande använder flytande zeolit rekommenderar jag dig att prova vårt ZeoBoost™-pulver för att uppleva skillnaden. Om du inte använder zeolit uppmanar jag dig att prova!

Hur fungerar zeolit?

Zeolit är ett alkaliskt mineral som är mycket poröst och är ett av mycket få mineraler som är negativt laddade av naturen. Eftersom de flesta gifter, som tungmetaller, strålning och bekämpningsmedel, är positivt laddade, dras zeolit till gifterna, som en magnet, och suger upp dem i sin struktur. Dessa farliga ämnen fastnar i zeolitens burstruktur och förs sedan säkert och försiktigt ut ur kroppen.

Vad binder zeolit till?

Zeolit har en stark negativ laddning och attraheras därför till positivt laddade molekyler. Eftersom de flesta saker som inte hör hemma i våra kroppar är positivt laddade, kan zeolit vara en effektiv detoxmetod för ett antal giftiga ämnen som dränerar vår hälsa. Här är några av de saker som zeolit binder till:

Tungmetaller – Tungmetaller är giftiga metaller som ackumuleras i våra kroppar med tiden och lägger en enorm belastning på vårt immun- och nervsystem, och gör att våra kroppar arbetar övertid för att hålla sig friska. Så småningom förlorar våra kroppar förmågan att hålla jämna steg med den överflödiga efterfrågan och symtom som kronisk trötthet, hjärndimma, irritabilitet och en mängd andra symtom och tillstånd kan manifestera sig. Zeolit kan rikta in sig på dolda metaller som bly, kadmium och arsenik bland annat i din kropp och fånga dem i sin burliknande struktur för säker borttagning. När tungmetallbördan väl har lyfts kan din kropp börja fungera på sin maximala potential igen.

Miljögifter – Under 2000-talet står vi inför ett aldrig tidigare skådat antal giftiga stressfaktorer i vårt dagliga liv. Från luften du andas till maten du äter – gifter finns överallt. Med tiden ackumuleras dessa toxiner i din kropp och orsakar förödelse för din hälsa. Trötthet, hjärndimma, viktökning, ett försvagat immunförsvar och otaliga hälsoproblem är vanliga biverkningar när dessa toxiner byggs upp. Eftersom dessa toxiner har en positiv laddning kommer de flesta av dem att falla offer för zeoliter stark bindningsförmåga för säkert avlägsnande från kroppen.

Mögel/mykotoxiner- Mögeltoxicitet blir alltmer erkänt som ett allvarligt problem och en aktör i ett antal allvarliga kroniska tillstånd. Även om du för närvarande inte är utsatt för mögel i ditt hem eller på arbetsplatsen är det möjligt att mögel från en tidigare exponering förökar sig i din kropp. Mögelsporer kan dröja kvar och fortsätta replikera i din kropp i flera år även i frånvaro av extern mögelexponering. Zeolit ​​är en otrolig detoxifierare av mögel och är ett måste i alla mögeldetox-protokoll.

Radioaktiva material– Efter att ha exponerats för joniserande strålning finns radioaktiva material kvar i din kropp och kommer att stanna kvar i åratal om du inte vidtar åtgärder för att ta bort dem. Chansen är stor att du har en hel del radioaktiva material hängande i din kropp som har samlats under åren från datortomografi, mammografi, röntgenstrålar, naturligt förekommande strålning som radon, medicinska strålningsprocedurer, nukleärt nedfall, etc. Zeolit ​​är ett fantastiskt verktyg för att ta bort överbliven strålning från din kropp.

Mikrobiella patogener – Zeolit ​​kan binda till ett antal patogena mikrober inklusive Candida och en mängd virus. Zeolit ​​har antivirala egenskaper på grund av dess potentiella förmåga att absorbera viruspartiklar. En studie utförd för att utvärdera de antivirala egenskaperna hos mikroniserad clinoptilolite-zeolit ​​(det vi använder i ZeoBoost™) visade lovande att zeolit ​​kan användas för att hämma viral replikation. Studien konstaterade att den antivirala effekten av zeoliten verkar vara ospecifik och är mer sannolikt baserad på inkorporering av viruspartiklar i porer av zeolitaggregat än jonbytaregenskaper hos klinoptilolit. Detta betyder att zeolit ​​kan vara effektiv mot en hel mängd virus, inte bara de virus som används i studien. Det är intressant att notera att den låga dosen av zeolit ​​i studien ”inducerade en mycket låg antiviral effekt eller att antiviralen inte observerades alls” men den höga dosen ”inducerade en signifikant hämmande effekt på virusproliferation.” Detta stödjer de åsikter jag har delat i tidigare blogginlägg och kommer att ta upp senare på denna sida om vikten av korrekt zeolitdosering.

Zeolit ​​och ditt immunförsvar

Ett effektivt tillvägagångssätt i två steg för att optimera immunförsvaret är ett: ta bort immundränare och två: lägg till immunförstärkare. Utan att ta bort giftiga element som äventyrar immunförsvaret är steg två mycket begränsat. Metaller, miljögifter, mögelsvampar, radioaktiva material och patogena mikrober är några av de immuntränande giftiga grundämnen som många av oss har plockat upp under åren och som hyser i våra kroppar. Zeolit ​​kan absorbera många av dessa giftiga ämnen och ta bort dem från din kropp, vilket gör att ditt immunförsvar frigörs för att fokusera sin energi på andra frågor som virusinkräktare.

Här kan du köpa Zeolit i Sverige:

https://vitaminverket.com/store/product/zeolit-200g-1

https://glimja.com/kategori/halsokost/halsosamma-vaxter/zeoliter/

Zeolith Klinoptilolith (Naturzeolith) Pulver 250 g

Zeolit Bäst i test: Favoriter och rekommendationer (04/22)

Annons