Hej,

Det fortsätter att komma nya avslöjanden och de avslöjanden som redan gjorts sprids. Som jag skrev förra veckan så verkar panik uppstå i råttboet, där de som kallar sig elit bor. Men det är inte över förrän alla bakomliggande individer är dömda och har betalat skadestånd. Om inte detta sker, så är de tillbaka om några decennier, och det vill vi inte.

Kommer ni ihåg att vår regering gav ut ett häfte (tror det var på 90-talet) som hette något i stil med ”Låt inte detta ske igen” Det handlade om Nazityskland, massmordet av bl.a. judar etc. Undrar varför de gav ut detta? För nu har de låtit massmord ske igen i deras regi! Är det någon som har detta häfte kvar och som kan scanna en bild på omslaget och rubriken? MVH Stefan Sjöblom Göteborg För er som får detta på mail och vill tipsa andra så finns Goda Nyheter även på

https://prickigahuset.com/

————————————————————————-

Detta jag fick av en person som läser Goda Nyheter: ”Ev. ett tips för andra som kanske inte är så duktig på datorer… Tidigare hade jag svårt (tråkigt) att hitta tillbaka dit var jag var när jag öppnade någon länk i dina utskick, dvs GODA NYHETER. Jag kom på att man kan ju högerklicka på länken och klicka på ”öppna länk i ny flik” eller ”öppna länk i nytt fönster” då är det lättade att gå tillbaka dit där man var från början och slipper skrålla till ”sidan 17” t.ex. igen. Det går så mycket snabbare på det här sättet. För vissa är ju sånt här ”barnlek” men det kanske finns fler sådana som jag…”


 

Annons