Hej,

När jag den senaste tiden gått igenom flera hundra artiklar så ser jag att de som ligger bakom denna ”plandemi” verkligen backar och blir mer och mer avslöjade.

– USAs regering, Fauci m.fl. tvingas, via domstolsbeslut, att avslöja sina mail med olika sociala plattformar, såsom Facebook, Twitter, Google etc.

Dessa mail avslöjar att de samarbetat med att censurera olika data och åsikter som inte passat deras agenda.

– CDC (Center for Disease Control and Prevention) erkänner att de givit falsk information angående covid-19-vaccinsäkerhetsövervakning.

– Wistleblower, Brook Jackson, har lämnat in en stämningsansökan mot Pfizer och Ventavia (det företag som hon jobbade på och som inte uppfyllde teststudierna kvalitet).

Tomas Renz har ett flertal dokumenterade bevis mot Fauci. Att han ljugit för kongressen (vilket är straffbart), finansierade SARS-Cov-2 och överfört teknologi till Kina som förmodligen resulterade i deras biovapenprogram.

– En wistleblower, Peiter Zatco, från Twitter har trätt fram (13/9-22) och vittnat i Senates Hearing att de har dålig säkerhet gällande de data de har och kan dela med sig av dem. Samt att 4000 medarbetare har tillgång till dessa, som de inte borde ha.

 

LIVE: Senate Hearing With Twitter Whistleblower – YouTube

Många länder släpper alla restriktioner. Man tar också bort vaccinrekommendationer för unga.

Efter att World Economic Forums inflytande i världen uppmärksammats allt mer så har diskussioner om detta allt mer börjat rasa världen över. World Economic Forum uppmanar nu mainstream-journalister att inte avslöja deras planer för världen såsom The Great Reset. Ett uttryck som de nu påstår bara är ett oskyldigt samtalsämne.

Ibland blir det lite upprepning av liknande nyheter, demonstrationer etc. från olika ställen i världen. Men de visar i alla fall att nya demonstrationer pågår, att världen vaknar och att avslöjande sprids.

Det är också så att fler studier från olika källor visar att PCR-test (när det gäller diagnosticering), masker (för att förhindra virus), lockdown, injektioner är bedrägeri.

Jag hoppas verkligen att det jag sammanställer får er att uppleva att vi går framåt. Och att ni, precis som jag, upplever att det uppstår mer och mer panik i i ”råttornas” bo.

Det skulle vara intressant att få lite feedback och kommentarer om hur ni upplever det jag sammanställer.

Ser ni, som jag, att det håller på att vända?

Många kanske väntar på rättegångar, men detta tar tid. En hel del domstolar är partiska eller förhalar, så det bästa som kan göras just nu är att informera och gräva fram nya avslöjanden.

Detta gör att det sätts press på juridiken och att fler och fler inser vad vi står inför. Om jag ska göra en gissning, så vill jag påstå att de som injicerat sig kommer att bli de mest högljudda då de fattar vad de fått i sig.

Om råttorna (som jag vill kalla dom) tycker att de oinjicerade är till besvär, ja, då ska de få se vad som händer när deras injicerade offer fattar vad de fått i sig!!!!!!!!!!!!!!

MVH

Stefan Sjöblom

Göteborg

————————————————————————-

Detta jag fick av en person som läser Goda Nyheter:

”Ev. ett tips för andra som kanske inte är så duktig på datorer…

Tidigare hade jag svårt (tråkigt) att hitta tillbaka dit var jag var när jag öppnade någon länk i dina utskick, dvs GODA NYHETER.

Jag kom på att man kan ju högerklicka på länken och klicka på ”öppna länk i ny flik” eller ”öppna länk i nytt fönster” då är det lättade att gå tillbaka dit där man var från början och slipper skrålla till ”sidan 17” t.ex. igen. Det går så mycket snabbare på det här sättet.

För vissa är ju sånt här ”barnlek” men det kanske finns fler sådana som jag…”

—————————————————————————-

Annons