https://biomedexpo.com/

*** BIOMED EXPO 2022

Fantastiska 4-dagars episka BIOMED EXPO det 29:e 5D-evenemanget handlar om en hälso- och hälsomässa/konferens för en bättre framtid med kvantmedvetande, funktionellt välbefinnande, skalärteknologi, stamcellsprodukter, anti-aging, DNA-aktivering, livslängd, kvantläkning, Rymdvetenskap, Tesla Technology, Business Leadership, CO-Creating a new Paradigm with a 2.0 humanity, Personal Empowerment, Awareness, Transformation, Sacred Geometry & Life Mastery med många föreläsningar, workshops, paneler, utställningar plus talare träffas och hälsar middagsbankettfester på Torsdag, fredag ​​och lördag kväll.

Nätverk av medicinska läkare, forskare, rymdforskare, supersoldater, avslöjande grupper, medvetandegrupper, kvantmedicinforskare, biomedicinska företag, Tesla-vetenskapsforskare, kiropraktiker, akupunktörer, homeopater, licensierade örtläkare, naturläkare, hälsoläkare, nutritionärer, sjukgymnaster, nutritionärer , Dietister och sjukvårdsutövare.

Vänligen gå med oss ​​på denna fantastiska BIOMED EXPO 2022 med en mångfaldig publik inom hälsobranschen och fantastiska talare med utforskning av de fem föreskrifterna som vi anser i grunden tillåter oss själva att kvantifiera ytterligare och mäta följande ”Hälsa, välbefinnande, vetenskap, biomedicin och kvantum” Healing”. Inom dessa tre dagar kommer vi att ha de mest framstående huvudtalarna inom varje område av dessa dimensioner som kommer att upptäcka och engagera sig i workshops, föreläsningar och paneler om några av de mest framträdande frågorna i vår livstid.

Några av ämnena:
Kvantmedvetande, kvantläkning, användning av plasmateknik i rymden, cancerbehandling, stamcellsforskning, skalär energi, accelererad läkning, regenerativ medicin, biomolekylära teknologier, bioomprogrammering, telomer, telomeras, nanomedicin, cellterapi, livslängd, anti-åldring teknologier, Longevity, Energy Healing, Free Energy, Peace, GMO, United Nation Agenda 21, Teleportation, Giants, The Montauk Chair, Alternate Reality, Warping Space Time, HAARP Weather Control, 5TH Dimension, Alternate Time Lines, Mind Control, Pleiadians, Arcturians, Tall White ET, Space – Time Continuum, Worm Holes, Time Travel, Alternativa Realities, Artificiell intelligens, Subconscious Mind, Alien Intervention, Geoengineering, Ecology, Eugenics, Cybernetic, Bioelectonics, Extraterrestrial Types, ET Disclosure, Cosmic Cultures, Secret Space , Paranormal, Metafysik, DNA-aktivering, Ascension, Pyramidernas hemligheter, Mänskligt ursprung, Korncirklar, Upplysningens väg, Medvetet ledarskap, Business Nätverk, Självutveckling, Empowerment, Personlig Tillväxt, Själsrengöring, Karma rengöring, Självförtroende, Vitalitet, Glädje, Livstillfredsställelse, Evolution, Bitcoin, Crypto, Blomstrande, Uppvaknande, Mästerskap, Yoga, Kundaliniyoga, Prana Yoga, Meditation, hur man bygger en bättre framtid med Star Seeds, Indigo and the New Humanity.

I väntan på evenemanget kan du här se en mängd videon från tidigare föreläsningar: Contact Us
More Pages -> Videologs

Det ska även vara möjligt att följa med via webben 

STREAM LIVE PAY PER VIEW, BIOMED EXPO IS $99 PLEASE CLICK HERE

Annons