Nu börjar snaran dras åt allt mer mot Big Pharma. Igår fick vi höra att Pfizers vice president arresterats...


2022-05-08

Public Health and Medical Professionals for Transparency

Denna ideella organisation, som består av folkhälsopersonal, medicinsk personal, vetenskapsmän och journalister, existerar enbart för att skaffa och sprida data som FDA litar på för att licensiera covid-19-vacciner. Organisationen tar ingen ställning till uppgifterna mer än att de ska göras allmänt tillgängliga för att oberoende experter ska kunna göra sin egen granskning och analyser. Alla mottagna uppgifter kommer att offentliggöras på denna webbplats.

Fyra dagar efter att Pfizer-vaccinet godkändes för åldrarna 16+ skickade vi in ​​en begäran om Freedom of Information Act till FDA för alla data i Pfizers fil för biologiska produkter för COVID-19-vaccin. Vi har nu stämt FDA för att de inte släppt uppgifterna. Klicka nedan för domstolshandlingar och för produktionen av Pfizers dokument från FDA.

Court Documents

Pfizer’s Documents

Annons