2022-05-07
https://vancouvertimes.org/vp-of-pfizer-arrested-after-document-dump/
GITMO TV, Telegram

Rady Johnson, vicepresident för Pfizer, har arresterats i sitt hem och anklagats för flera fall av bedrägeri av federala agenter. Han anhölls och väntar på en förhandling mot borgen. Detta kommer när 1 000-tals hemligstämplade dokument från Pfizer släpptes, som visar de verkliga riskerna med det experimentella vaccinet.

Som ett resultat av Radys arrestering har hashtaggen #pfizerdocuments börjat trenda på Twitter. Flera kändisar kräver nu att andra anställda på Pfizer ska arresteras. Twitter har påbörjat processen att censurera hashtaggen och denna publikation. Andra sociala medieplattformar har följt efter.

Sedan han började på Pfizer 1994 har Rady haft flera höga positioner i företaget. Rady ledde tidigare praxisgruppen Regulatory Law samt funktionerna Corporate Regulatory and Healthcare Law Audit. Trots Radys höga position på Pfizer har hans etik ifrågasatts.

Keean Bexte, en oberoende journalist som tidigare anställdes av Rebel News, påpekade hur 1 223 människor dog inom de första 28 dagarna efter att ha tagit Pfizer-skärpan. Det finns rapporter om att vaccinet dödade alla djur under försöket. Många människor är arga över att vaccinet släpptes ut på marknaden trots alla risker.

En domare har beviljat ett mediastopp på begäran av Radys advokater, och Google undertrycker sökresultat. Faktagranskare och Big Tech-censurer arbetar övertid för att censurera den här artikeln. Rady riskerar livstids fängelse om han döms.

Annons