Med Bed

 

2022-05-08

Shoshi Herscu
https://massawakening.org/med-beds-the-jabs-and-the-great-reset/

Alla människor undrar om MedBeds kommer att vända de skadliga effekterna orsakade av CV-19 ”jabs” på sina nära och kära och om ”Great Reset” redan rullas ut, eller kommer att manifesteras, som planerat av den globala självutnämnda ”Eliten”. Vad är dessa MedBeds? Vilka typer av MedBeds finns tillgängliga och används inom militären och SSP?

Dessutom fortskrider den ”stora återställningen” oförminskat eller kanske det är något annat på gång. Skulle MedBeds bota dem som blev injicerade och hur är MedBeds kopplade till den ”stora återställningen”?

Jag heter Shoshi Herscu, en undersökande journalist och aktivist från Israel. Min bok, Mass Awakening berättar historien om mitt personliga uppvaknande, såväl som hela mänsklighetens, till det massiva bedrägeri som världens elitkontrollanter och deras förödande agendor gör. Det är en exposé om mörka agendor och hur människor slår tillbaka och ger hopp för framtiden.

Jag kunde ha gått in i förnekelse, men Mass Awakening är mitt sätt att ”kämpa tillbaka” genom att dokumentera mänsklighetens uppvaknande för dessa generationsmissbrukare.

Vänligen gå med mig på Telegram https://t.me/massawakening

VARNING

Alla åsikter som publiceras på denna webbplats är enbart mina egna. Alla gästbloggar publiceras med ömsesidigt samtycke och är gästbloggarens åsikter och inte mina egna.

Referenserna, citaten och innehållet från externa källor på denna webbplats är korrekta såvitt jag vet vid tidpunkten för publicering. Jag har inget ansvar för de åsikter som uttrycks på de refererade innehållskanalerna.

STÖD MITT ARBETE

Jag vill uppriktigt tacka alla som bidrar till min kanal. Dina bidrag gör att jag kan fortsätta att forska och ge undersökande insikter, oavsett om det kommer från nyheter eller informationskällor, tillsammans med mina kommentarer. Jag letar ständigt efter de bästa källorna som jag vet under en lång tid eller de som jag guidats att dela med dig.

Dina bidrag är för närvarande det enda sättet jag har för att försörja mig och fortsätta mitt arbete. Tyvärr har mina översättningsuppdrag (jag är en hebreisk till engelska och en engelsk till hebreisk översättare) nästan torkat ut. Jag får knappt några royalties från min bok Mass Awakening . Fortsätt ändå att köpa det eftersom detta utbildar dig och andra om ursprunget till den globala konspirationen för att kontrollera och undergräva mänskligheten och sätt att återta vår värld och leva som en fredlig, glad och stödjande gemenskap.

Dina $5 eller $10 bidrag gör så stor skillnad och hjälper mig att klara mig när jag fortsätter detta arbete. Jag betalar för alla mina kampanjer, och jag skulle verkligen vilja öka den här räckvidden till en mycket större publik. Detta är särskilt viktigt, eftersom min bok och dess innehåll ofta censureras på nätet. Du kan använda Patreon . Varje litet bidrag är viktigt.

Jag uppskattar ditt fortsatta stöd.
Mycket kärlek och välsignelser till dig.

LÅT OSS BULLRA

Vi lever i historiska tider av stor omvandling. Vi måste väcka så många som möjligt. Du är viktig för detta massuppvaknande av mänskligheten. Kom ihåg detta och dela överallt på Facebook, Instagram, Twitter och andra sociala medier. Tack.

Gör alltid din egen forskning.

BEKÄMPA CENSUR

Eftersom censuren ökar på YouTube och kanaler raderas, följ mig på Bitchute om de tar ner min kanal.

Den här bloggen är också massivt censurerad av Google, men inte bara. Så för att bekämpa denna uppenbara censur och om du vill fortsätta följa innehållet som jag publicerar, vänligen prenumerera på mitt nyhetsbrev när du besöker den här webbplatsen. Fyll bara i popup-formuläret. Tack igen för ditt fortsatta stöd!


VAD ÄR MEDBEDS?

MedBeds är en teknik som läker din kropp till sin perfekta hälsa ”genom att använda de ursprungliga koderna i ditt DNA.”

Fokus för denna teknik är välbefinnande, att vara frisk och inte använda någon form av medicinsk intervention.

”The Secret Space Program har framgångsrikt använt det under de senaste 50 åren.” ( Förbered dig på förändring ).

HUR SER DET UT?

Kolla på denna videon:

HOLOGRAFISKA MEDICINSKA PODS

MedBeds som också kallas holografiska medicinska pods är undertryckt superavancerad, ointrängande läkningsteknologi som används av Secret Space Programs (SSP) som avslöjats av whistleblowers som Emery Smith och Randy Cramer.

UTOMJORDISK TEKNOLOGI

Enligt Susan Price, utredande forskare och veteranförespråkare ( americaoutloud.com ), är dessa utomjordiska teknologier som undertryckts i årtionden av de vanliga misstänkta: ABC-underrättelsetjänsten, Military Industrial Complex och DC-politiker. ( americaoutloud.com )

Jared Rand, en hemlig rymdvisstlare och redaktör för ”Stillness in the Storm”, bekräftar vad Susan Price hävdar att dessa är off-world-teknologier i ett föredrag om ”de mycket avancerade off-world-teknologierna såsom tachyonläkningskammare, portalteknologi, uppståndelsebäddar, replikatorer och föryngringspiller.” Den här tekniken har inte bara förmågan att bota sjukdomar och växa tillbaka saknade lemmar, utan också ”föryngra atomerna och cellerna i kroppen och vända åldringsprocessen.” ( americaoutloud.com ).

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN MRI OCH MED BED?

Enligt följande video vid 7:39 minuter använder MRI-maskinen strålning och magnetik, medan MedBeds använder ”plasmatisk energi för att arbeta med dig på subatomär och vibrationsnivå”. ( Darren12345 på Bitchute)

Enligt denna video kommer det så kallade ”hälsovårdssystemet” att förändras från ett system som inte läker och kamouflerar sjukdomen och blir ett föryngrings- och hälsostödssystem.

HJÄLP ATT LÄKA TRAUMAN

MedBeds som är avsedd för ålders- och minnesregression (den 3:e typen som nämns ovan) kommer även att läka personer som lider av PTSD och traumatiska minnen. Dessutom, som tidigare nämnts, kommer denna typ av säng ”även att hjälpa dig att återställa dig till ett mer ungdomligt utseende och känsla.” ( Darren12345 på Bitchute)

Den goda nyheten är att han, tillsammans med ingenjörer, vet hur man replikerar denna extraordinära teknik.

DESSA TEKNIKER ÄR VERKLIGA

Enligt Sacha Stone är dessa teknologier eller Life Pods, som han kallar dem, väldigt verkliga eftersom han bevittnade dem personligen i Rumänien. 

AI HEALING TECHNOLOGIES

Jag är vanligtvis väldigt misstänksam när AI är inblandad i någonting nu för tiden, eftersom det är totalt beväpnat mot oss, mot mänskligheten. Men här är ett annat fall för den här tekniken:

”Detta AI-datorprogram skulle skapa läkning i kroppen, förnya den systemiskt genom en smärtfri atomiseringsprocess, utan att påverka (minne, visdom, kunskap, egenskaper, etc.) där patienten ligger i MedBeds och går in i  djup sömn.” ( americaoutloud.com )

HUR FUNGERAR DET?

Sjukvårdspersonal skulle utbildas för att hantera dessa mirakulösa helande anordningar. De kommer att skanna patientens kropp för att identifiera DNA för att upptäcka brister, och sedan använda ”plasma- och tachyonteknologi med en kontrollerbar AI-dator för att behandla enligt personens önskemål.” ( americaoutloud.com )

KABALEN BERÄTTADE FÖR OSS GENOM FILMER

MedBeds i filmen Elysium . Titta från 0:48 sekund till 1:15 minut.

Och i filmen Passengers där Aurora räddar Jim. Titta från 2:14 minuter.

TYPER AV MED SÄNGAR

Jared Rand (på blissfulvisions.com ) nämner tre typer av MedBeds, som jag har nämnt i artikeln med titeln God Wins. Vi vinner .

  1. Holografiska MedBeds
  2. Regenerativa MedBeds som regenererar organ och vävnad
  3. Re-atomization med sängar som kommer att regenerera hela människokroppen inom några minuter.

VEM KOMMER ATT HA TILLGÅNG TILL DESSA LÄKNINGSTEKNIKER?

De första som får healing sessioner på MedBeds kommer att vara de som lider av de svåraste och mest smärtsamma tillstånden. Med tiden sägs det att varje hem kommer att äga en sådan enhet. ( americaoutloud.com )

ÅTERVÄNDA COVID-19 JAB SKADA

I en ny video sa Skye Prince att de som vaxxed inte skulle kunna läka med denna extraordinära teknik, eftersom det kräver ett nytt DNA-prov innan healingssessionen. De som tog vaxxet har ändrat sitt DNA så, tyvärr, skulle det inte vända skadan på deras kropp. Jag vet inte hur de kommer att behandlas. Vi måste vänta och se.

INTE ALLT HOPP ÄR FÖRLORAT

Moran Eden Bergan nämnde attenligt Dr. Lee Merritt, en läkare och en kirurg, skulle skalär energi vara tillgänglig för att potentiellt åtgärda, eller vända, skadorna på DNA (genetiska skador) orsakade av Covid-19-injektionerna snart, så länge eftersom en del av det korrekta genetiska materialet finns kvar (som upprepar vad Skye Prince nyligen sa), kan det genetiska materialet återställas med denna teknik (7:20 minut i videon nedan).

Du kan se detta föredrag här. Hon börjar prata om botemedlet för att spetsa protein i sticken från 5:10 minuter:

https://massawakening.org/wp-content/uploads/2022/04/Lets-Go-Brandon-Event-Bob-Sisson-and-Dr.-Lee-Merritt.mp4?_=1

VAD ÄR SKALÄR ENERGI?

”Skalär energi är en subtil energi som producerar helande energifrekvenser som kan utnyttjas.” ( orgoneenergy.org )

Tydligen är denna energi så effektiv i helande att både den australiensiska och den israeliska regeringen varnar för att använda den.

För att förstå vad skalär energi är kan du läsa mer på orgoneenergy.org

HELANDE HUSDJUR, JORDEN, INTE BARA MÄNNISKOR

Inte bara denna anmärkningsvärda teknik kan läka människor, MedBeds kan läka husdjur också. Det inkluderar alla djur, inklusive hästar, hundar, katter. ( Förbered dig på förändring )

MILJÖLÄKNING

Det finns fantastiska sätt att läka miljön som också är undertryckt. En mikrob som är 600 miljoner år gammal, enligt americaoutloud.com, renar haven, växterna, jorden och mer när denna mikrob är ordentligt fermenterad.

”…den har förmågan att rensa upp oljeutsläpp, och efter saneringen tar den ut sig själv och lämnar bara kväve och syre kvar.” ( americaoutloud.com )

EFTER MEDBED HEALING SESSION

För att inte vara beroende av MedBeds efter en healing session och bibehålla resultaten över tid, kommer människor att behöva utbildas hur man gör bättre livsstilsval och upprätthåller en hälsosam livsstil. ( Förbered dig på förändring )

DEN STORA BILDEN OM MED BEDS

Welcome to the Future av Megan Rose (s. 59)
hävdar Megan Rose (MR) att massproduktionen av både avancerad hälso- och antigravitationsteknologi sker nu i Antarktis och på månen och kommer att distribueras av Earth Alliance. Hon fortsätter i samma bok (s. 67-68) och ger mer detaljer om alliansen som gav medicinsk vård i ”anläggningar som inrättades av deras militärer” över hela jorden som hon kallar Terra.

Hon beskriver dessa anläggningar och andra anläggningar som ”svävar på himlen, som tillhörde Galactic Federation of Worlds har använts för att hjälpa till att läka dessa barn [hybrider och barn som är utsatta för handel].” ( Välkommen till framtiden , s. 67-68)

Megan Rose bekräftar vad andra källor avslöjade att denna helande teknologi ”använder en magnetisk frekvens för att identifiera de magnetiska polariteterna hos DNA:t och omarrangera det till sin rätta sekvens med hjälp av ljud och magnetisk kraft.” ( Välkommen till framtiden , s. 67-68)

HUR FUNGERAR DET?

National Center for Electromagnetic Therapies CIC förklarar i detalj hur medicinsängar faktiskt läker.

Processen går till så här: skanning av det skadade organet, problem upptäckt, analys av det försvagade organet, behandling och sedan skicka frekvenser av friska celler i det skadade organet. Om levern, till exempel, är försvagad, skulle frekvenser av friska leverceller skickas till den skadade.

ÄR DET TILLGÄNGLIGT FÖR ALLMÄNHETEN NU ?

Detta center erbjuder bärbara medicinsängar som är prisvärda och riskerar mycket. Som ni vet gillar inte Big Pharma konkurrenter som faktiskt kan läka människor och inte tvärtom.

DET MILITÄRA INDUSTRIELLA KOMPLEXET UNDERTRYCKER DESSA TEKNOLOGIER

Dessa teknologier har undertryckts i minst sju decennier av det militära industriella komplexet, vilket är enligt Susan Priceamericaoutloud.com ), en hemlig transnationell politisk elit och organisation som bevakade dessa teknologier under jorden och beväpnade de hemliga rymdprogrammen mot mänskligheten. Idag avslöjas dessa otroliga helande teknologier som lämnats av ET-raser på jorden.

5000 PATENT UNDERTRYCKTA

Den amerikanska regeringen har undertryckt över 5000 patent för fri energi och andra banbrytande uppfinningar. ( Mass Awakening , s. 120) Stillnessinthestorm.com nämnde också dessa undertryckta patent av den amerikanska regeringen.

americaoutloud.com avslöjar att dessa patent undertrycktes under ”Invention Secrecy Act of 1951”[…]

Steven Aftergood avslöjade detta i flera artiklar som enligt American Federation of Scientists daterade den 21 oktober 2010,

”Det fanns 5 135 uppfinningar som var under sekretessorder i slutet av räkenskapsåret 2010, sa US Patent and Trademark Office till Secrecy News förra veckan. Det är en ökning med 1 % jämfört med året innan, och den högsta summan på mer än ett decennium.”( americaoutloud.com )

Om du tror att du kan begära ”listan över teknikområden som används för att screena patentansökningar” för potentiella begränsningar enligt denna lag under Freedom of Information Act, då kommer du att bli besviken eftersom den har nekats ( americaoutloud.com ) .

DEN STORA ÅTERSTÄLLNINGEN

DET ÄR EN KONSPIRATIONSTEORI

Professor Michael Rectenwald, professor vid NYU och författare till elva böcker, frågar halvt på skämt: ”Är inte den stora återställningen helt enkelt en ”konspirationsteori” framställd och cirkulerad av ”högerextremister?”

Låt oss titta på denna så kallade konspirationsteori som kallas ”den stora återställningen”

Det är ”en komplott som kläckts av en teknokratisk global elit för att upprätta en socialistisk-kommunistisk Ny världsordning. Den stora återställningen kommer att avskaffa majoritetens äganderätt, såväl som individuell och nationell suveränitet, och utplåna de sista resterna av personlig frihet. Den använder covid-19 och klimatförändringar som förevändningar för att förslava det som kommer att finnas kvar av mänskligheten, med hjälp av oändliga nedstängningar, experimentella vacciner och genomgripande och ofrånkomlig övervakning. ” ( michaelrectenwald.com )

ÄR DET VERKLIGEN?

Dr. Harari, en historiker, filosof och författare ( weforum.org ), som också är en topprådgivare till Klaus Schwabs World Economic Forum (WEF) ( miamistandard.news ), avslöjar uppenbart den stora återställningens olycksbådande agenda i ett föredrag före WEF. Du kan se detta föredrag i videon nedan.

Vid 7:28 minuter talar han uttryckligen om att människor blir ”hackbara djur” som inte längre har mystiska själar och att företag och regeringar kunde hacka alla människor, något som tyrannerna inte var kapabla att göra tidigare på grund av brist. i kunskaper i biologi och datorkraft.

Han medger i detta föredrag att sammansmältningen av teknik och mänskligt liv bara kommer att gynna en liten grupp ”eliter” och inte den genomsnittliga mannen eller kvinnan.

Med hans ord kommer dessa ”eliter” att ”bygga digitala diktaturer” åt sig själva, vilket vi redan kan se händer i Kina; speciellt den nuvarande hemska låsningen i Shanghai. I det här föredraget fortsätter Harari och säger: ”Allt håller på att digitaliseras. Allt övervakas.”
Och ”att du aldrig ska tillåta en bra kris att gå till spillo, för en [COVID]-kris är en möjlighet att också göra bra reformer som folk i normala tider aldrig kommer att gå med på” ( en-volve.com ) som är ett meddelande att Klaus Schwab också upprepar ett par gånger i sin bok som skrivits tillsammans med Thierry Malleret Covid 19: the Great Reset . Läs läsarnas ovärderliga kommentarer om den.

DE GLOBALA ELITERNA DISKUTERAR ÖPPET OCH DRIVER DEN ”STORA ÅTERSTÄLLNINGEN”

Klaus Schwab, grundare och verkställande ordförande för WEF, tonar ner den stora återställningen som ”bara ett försök att ta itu med kapitalismens svagheter som exponerats av Covid-krisen” och också hjälpa till att tackla överhängande katastrofer som orsakas av den förment ”klimatförändringen”. Om detta bara var en ”stor vänsterkonspiration för att skapa en totalitär envärldsregering?” ( michaelrectenwald.com ), varför publicera en hel bok om den stora återställningen som beskriver deras planer för en sådan regering som totalt kommer att förslava mänskligheten?

Några citat från den här boken för att visa hur den stora återställningen är en verklig plan, inte en teori alls.

”Det går på dessa linjer att covid-19-krisen inte kan gå till spillo och att det nu är dags att anta hållbar miljöpolitik.” ( COVID-19: The Great Reset , s. 110)

”Vi kommer att se hur kontaktspårning har en oöverträffad kapacitet och nästan väsentlig plats i vapenhuset som behövs för att bekämpa covid-19, samtidigt som det är positionerat för att bli en möjliggörare för massövervakning.” ( COVID-19: The Great Reset , s. 151)

THE GREAT RESETS TIDSLINJE

Den ”stora återställningen” kan spåras till European Management Forum som grundades 1971, föregångaren till World Economic Forum grundat av Klaus Schwab, en ekonom och ingenjör till utbildning ( michaelrectenwald.com ).

Enligt Dr. Michael Rectenwald anordnade World Economic Forum (WEF) två evenemang före CV-plandemin som läskigt förutspådde Covid-19, vilket var förevändningen för lanseringen av Great Reset över hela världen några månader senare. I oktober 2019 samarbetade Bill och Melinda Gates Foundation tillsammans med WEF med Johns Hopkins University för att producera Event 201 ännu ett evenemang som simulerade en pandemiövning och det internationella svaret på den två månader innan Världshälsoorganisationen (WHO) deklarerade covid- 19 utbrott en pandemi ( michaelrectenwald.com ).

Great Resets officiella lansering tillkännagavs i juni 2020, när World Economic Forum höll sitt Great Reset-toppmöte ( michaelrectenwald.com ).

Den 19 juli 2020, bara några månader in i Covid-krisen, publicerade Klaus Schwab och Thierry Malleret boken Covid 19: the Great Reset , där de uppenbart förklarar, ”att covid-19 representerar en ”möjlighet [som] kan vara beslagtagits”, och ”vi borde dra nytta av denna oöverträffade möjlighet att ombilda vår värld,” ( michaelrectenwald.com )

Tidningstext för WHO släpper plan för globala digitala vaccinpass finansierad av BG

Bild: rebelnews.com

”Den stora återställningen kombinerar återställningar inom alla tänkbara områden av mänskligt liv: ekonomiska, miljömässiga, geopolitiska, statliga, industriella, tekniska, sociala och individuella.[…] det jag har kallat ”företagssocialism” och ”kapitalism med kinesiska särdrag, ””( michaelrectenwald.com )

EKONOMISK FASCISM

Den stora återställningen, enligt Dr. Rectenwald , ökar kraftigt korporatismen eller vad han kallar ”ekonomisk fascism”, tendensen hos denna agenda mot monopolisering

”att få så mycket kontroll över produktion och distribution i dessa gynnade företag som möjligt, samtidigt som man eliminerar industrier och producenter som anses antingen onödiga eller skadliga.” ( michaelrectenwald.com )

FÖRÖDELSE FÖR SMÅFÖRETAG

Covid-19 drakoniska låsningar som införts av regeringar har åstadkommit vad WEF företagssocialister och deras kollaboratörer uppenbarligen ville ha. De eliminerade konkurrenter genom att förstöra 40 procent av småföretagen bara i USA ( thedesertreview.com ).

Samtidigt skördade Big Tech, Big Digital jättar, inklusive Facebook, Apple och Amazon, enorma vinster.

”Under de tre månader som slutade i juni 2020, till exempel, var Amazons ”kvartalsvinst på 5,2 miljarder dollar (4 miljarder pund) den största sedan företagets start 1994 och kom trots stora utgifter för skyddsutrustning och andra åtgärder på grund av viruset.”

Dessa åtgärder utgör ett angrepp på majoriteten, på mänskligheten själv, samtidigt som staten utvidgas, som ett resultat. Dessutom går statens finansiering till ”hållbar utveckling” som utesluter icke-kompatibla och använder 5G, AI och Big Data för att spåra och kontrollera medborgare ( michaelrectenwald.com ).

”I fallet med covid-vaccinregimen beviljar staten Big Pharma monopolskydd och skadeslöshet från ansvar i utbyte mot ett fordon för att utöka sina befogenheter för tvång.” ( michaelrectenwald.com )

Alla dessa ”återställningar” utmanar ”vad det innebär att vara människa.” ( michaelrectenwald.com )

DEN FJÄRDE INDUSTRIELLA REVOLUTIONEN OCH DEN STORA ÅTERSTÄLLNINGEN

Den ”stora återställningen” är kopplad till The Fourth Industrial Revolution, en annan bok skriven av Klaus Schwab om transformationen av vårt samhälle av AI, Internet of Things and Robotik [och transhumanism].

VAD ÄR DEN FJÄRDE INDUSTRIELLA REVOLUTIONEN?

Enligt weforum.org kommer inte bara den fjärde industriella revolutionen att förändra vad vi gör utan också vilka vi är.

”Det kommer att påverka vår identitet och alla frågor som är förknippade med den: vår känsla av integritet, våra föreställningar om ägande, våra konsumtionsmönster,” ( weforum.org )

I följande video hävdar föredragaren av föredraget, Dr. Yuval Noah Harari, löjligt eller fräckt: ”Vi är förmodligen en av de sista generationerna av homo sapiens.”[…] Han talar om att kunna ”hacka en människa ”som om den mänskliga personen är en dator.” ( thekennedyreport.com )

Evolutionär utveckling som leder till transhumanism

Illustration: Evolutionär utveckling som leder till transhumanism ( hedearnell.medium.com )

Tydligen vet den här mannen att människosläktet är på väg att bli föråldrat.

Det klippet är hämtat från ett större föredrag som heter ”Kommer framtiden att vara mänsklig?”

Och här är en annan presentatör vid Davos 2020-evenemanget som vill bli en cyborg, ”som är en hybrid av människa och maskin” ( thekennedyreport.com ) och naturligtvis förvandla oss alla till cyborgs…

DEN STORA ÅTERSTÄLLNINGENS FATALA FEL

Förespråkarna för Great Reset inser inte att deras plans ödesdigra brist är att de

”förstår inte vad människor är, och kan därför inte styra dem.

Du och jag kommer inte att äta insekter. Du och jag kommer inte att bära masker för alltid. Du och jag kommer inte att LARP som cyborgs. Och du och jag kommer inte att stoppa experimentell medicin i våra armar i all oändlighet.

Du och jag är människor, och vi är fria. Vi kommer inte att leva som slavar under någon galen science fiction-kult.” ( thekennedyreport.com )

SÅ MYCKET DE VILL OCH PROVA

De använder ord för att manipulera oss att gå med på en ”hållbar värld” och jämlikhet för alla som inte inser att deras avsikt är att göra oss alla beroende av dessa tyranner och lika fattiga och svältande om vi inte följer det. De får det att låta så trevligt tills du inser att deras slutmål är total kontroll över den allmänna befolkningen:

”Regeringar kommer att få nya tekniska krafter för att öka sin kontroll över befolkningen, baserat på genomgripande övervakningssystem och förmågan att kontrollera digital infrastruktur.” ( weforum.org )

DU KOMMER ATT ÄGA INGENTING OCH VARA LYCKLIG

Här är World Economic Forums video som förklarar för de ”värdelösa ätarna” [mina ord] vad globalisterna planerade för oss alla: ”Du kommer att äga ingenting och vara lycklig”; nämligen, du kommer att hyra allt från Amazon, naturligtvis, och förlora dina tillgångar genom att vara helt beroende av staten (som KKP Kina). Det betyder att du inte kommer att äga något, eftersom de kommer att äga allt.

Se här:

Klaus Schwab sågs i ett möte med KKP och han beundrar den kinesiska regimen så mycket att han vill sprida den över hela världen.

Trots dessa oroväckande planer är Kennedy Hall, en katolsk författare som journalist och programföretag, övertygad om att deras plan så småningom kommer att misslyckas. Ändå kommer det fortfarande att orsaka mycket skada ( thekennedyreport.com )

EN ANTECKNING OM HOPP

Dr. Michael Rectenwald ger ett visst hopp om att den stora återställningen, eller återställningarna, skulle misslyckas eftersom att uppnå denna agendas mål bygger på att utplåna den fria viljan och individuella friheten, inte bara elimineringen av fria marknader som kanske ironiskt nog gör det ohållbart. Det betyder dock inte att det inte kommer att vara katastrofalt ”vilket är desto större anledning att motsätta sig det nu och med all vår kraft.” ( imprimis.hillsdale.edu )

FÖRSIKTIG OPTIMISM

Kevin Smith theburningplatform.com hävdar att vi har ”vissa skäl för optimism” genom att presentera fallet med Dr Reiner Fuellmich, en advokat som är välkänd för att framgångsrikt vidta rättsliga åtgärder mot stora företag, som Volkswagen, och även Deutsche Bank . År 2020, i början av CV:s så kallade pandemi, kände han tillsammans med andra advokater över hela världen ett fulspel om svaret på den så kallade Coronavirus-krisen och inrättade den tyska Corona-utredningskommittén för att utreda den.

Denna kommitté har genomfört sina undersökningar och ”går vidare med rättsliga åtgärder globalt.” ( theburningplatform.com )

Enligt Kevin Smith ( theburningplatform.com ) fick han reda på att ”det finns omkring 3 000 människor i världen som är mest direkt medskyldiga som agerar mot en befolkning på cirka 8 miljarder.” Han hänvisar till dessa människor som påstås vara delaktiga i detta bedrägeri som ”Davos-klicken”. Men han uppskattar också att mellan 10 och 20 % av människorna i världen har vaknat till denna agenda och det finns möjligen många fler som kommer att vakna till det snart.

”Han säger att han fick höra av en whistleblower att den ursprungliga planen var att införa återställningen 2050. Detta flyttades fram till 2030 och sedan till nu då vissa element inom den här gruppen blev otåliga. Han säger att han tror att det här skyndas igenom nu är anledningen till att de gör så många uppenbara misstag som kan utnyttjas.[…]Han säger att om vi misslyckas kan det bli slutet på mänskligheten, så vi kan inte misslyckas. ” ( theburningplatform.com )

Den smarta masken som talar om för dig när du ska tvätta den

DE BEHÖVER 70 % FÖR ATT LANSERA DET DIGITALA SOCIALA KREDITSYSTEMET

Det digitala sociala kreditsystemet, vaxx passport, är ett av de medel som ska användas för att inleda den ”stora återställningen” dystopin. Enligt Dr Tedros Adhanom, Världshälsoorganisationens generaldirektör, måste ”eliterna” ha 70 % av världens befolkning fullständigt vaxxade för att framgångsrikt kunna implementera den ”stora återställningen”.

Se här:

 

HAR GLOBALISTERNA UPPNÅTT DETTA MÅL?

För att visa hur framgångsrika globalisterna verkligen är i att driva denna injektionskampanj, skulle fallet med Israel, som är ett av de högst ”vaccinerade” länderna i världen, presenteras.

Enligt Israels hälsoministeriums instrumentpanel den 16 april 2022, är detta uppgifterna om antalet covid-19 ”vaccinerade” i Israel, ett av de ultra-vaxade länderna i världen.

Covid-19-vaccinationsfrekvensen i Israel uppdaterad 16 april 2022

För att beräkna Israels vaccinationsfrekvens måste vi kontrollera vad som är dess befolkning. ”Staten Israel har en befolkning på cirka 9 408 100 invånare i september 2021.” ( Wikipedia )

Den genomsnittliga vaccinationsfrekvensen i Israel uppdaterad (16 april 2022) är
45 % kombinerat av alla Covid-19-skott, medan mindre än 10 % tog det fjärde skottet.

Titta på dödligheten som uppstår efter de förment olika ”varianterna” som mystiskt dyker upp efter vaccinationskampanjer. Och tidningen kallar dem manipulativt för ”covid-19 dödsfall”.

Israel dagliga nya bekräftade Covid-19 dödsfall

Bild: telegraph.co.uk

Och hur kommer det sig att Afrika, som en icke-jabbad kontinent, klarar sig så mycket bättre än det ultra-jabbade landet Israel? Kontrollera detta diagram

coronavirus-data-explorer Israel vs. Afrika

Diagram: ourworldindata.org

DET ÄR EN STOR KLUBB

WEF unga ledare

Team Schwab med dignitärer från hela världen

Zuck tar bort inlägg

SÅ LYCKAS DE?

Joaquin Flores konstaterar med rätta att när de så kallade ”eliterna” (globalister/kabal) förtrycker och censurerar motberättelsen om den ”stora återställningen”, bevisar de faktiskt att det är falskt ( canadianpatriot.org ).

”Eliter har hamnat i en ond cirkel, eftersom den populistiska motberättelsen delvis bevisas av just den censuren och förtrycket. Ju mer de trycker, desto svagare blir de.” ( canadianpatriot.org )

DEN STORA ÅTERSTÄLLNINGSUTRULLNINGEN

ID2020 – FÖRE COVID-19

Digitalt ID (genom vaccination) enligt ID2020-förespråkarna krävde 100 % täckningsgrad för barn angående ”global hälsa och digital identitet” ( medium.com ). Men enligt medium.com är det bara 37 % av barnen i de fattigaste länderna som får alla vaccinationsdoser för att betraktas som ”fullständigt immuniserade”.

”Utan en ihållande, bärbar journal som unikt kan kopplas till barnet är det ofta svårt att fastställa vilken vård ett barn behöver.” ( medium.com )

Och detta är före CV-plandemiken.

UNDER COVID-19

Enligt beckershospitalreview.com har tio stater i USA infört krav på digitala vax-legitimationer – vissa är obligatoriska och andra inte – medan tjugo delstater förbjöd sådana vaccinpass. De stater som kräver digitala vax-uppgifter inkluderar Kalifornien, Colorado, Hawaii, Illinois, Louisiana, Michigan, Minnesota, New Jersey, New York och Virginia. Alla blå stater för övrigt.

De stater som förbjuder sådana vaccinpass är: Alabama, Alaska, Arkansas, Arizona, Florida, Georgian, Idaho, Indiana, Iowa, Kansas, Missouri, Montana, New Hampshire, North Dakota, Oklahoma, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas och Wyoming. De flesta av dessa är röda tillstånd.

DE ÄR DESPERATA

Abdulla Shahid, presidenten för den 76:e sessionen i FN:s generalförsamling, varnade att ”Det är inte okej att 27 länder har vaccinerat mindre än 10 procent av sin befolkning medan andra rullar ut boosters eller häver restriktionerna helt” ( msn.com )

Enligt cnbc.com är de här länderna med minst Covid-19 i världen:

”Burundi, Demokratiska republiken Kongo och Haiti är de minst vaccinerade länderna i världen mot Covid-19, har data visat.
Bara 0,05 % av Burundis befolkning har fått minst en vaccinationsdos mot Covid, enligt statistik sammanställd av Our World in Data.” ( cnbc.com )

DIGITALA VAX-UPPGIFTER ÄR INTE EN HÄLSOÅTGÄRD

En annan källa på den utmärkta alternativa nyhetssajten theburningplatform.com uppger det med rätta

”Vaccinpass är helt värdelösa som en medicinsk förebyggande åtgärd, men fyller en viktig roll i Great Reset-schemat för att elektroniskt spåra varje människa och begränsa dem om de inte följer och lyder .”

VARFÖR ÄR VACCINATIONSFREKVENSEN SÅ VIKTIG FÖR DEM?

Jag har precis sett en lysande video och var tvungen att dela den med dig.

Budskapet är:

Utan den globala digitala sociala poängen, digitala referenser, kan de inte genomföra den stora återställningen!

Se här 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

SANNINGEN GÅR IGENOM

”De ljög och människor dog. Oavsett hur hårda deras propagandaansträngningar är och slår ner på sanningssägare, kommer sanningen igenom. ” ( theburningplatform.com )

ERKÄNNANDE AV MISSLYCKANDE

För att veta om globalisterna lyckas driva sina berättelser på den allmänna befolkningen världen över måste man följa deras sammankomster.

Ngaire Woods, professor i global ekonomisk styrning vid Oxford University och paneldeltagare vid en WEF-forumsamling i Dubai den 11 november 2021, ”att ett hinder för regeringarnas Covid-restriktioner och klimatåtgärder under de kommande åren var att ”majoriteten av människor litar på deras eliter mindre.”
( canadianpatriot.org )

”Den dåliga nyheten är att i varje enskilt land de röstade litade majoriteten av människor mindre på sin elit. Så om vi kan leda, men folk inte följer med, kommer vi inte att komma dit vi vill. ( canadianpatriot.org )

INDIKATION PÅ ATT DEN STORA ÅTERSTÄLLNINGEN HÅLLER PÅ ATT SMULAS SÖNDER

Se Big-pharma falla samman när investerare låter Pfizer och Moderna fartyg sjunka trots deras rekordhöga vinst per aktie.

”Moderna är ned 70 procent från sin högsta nivå, medan Pfizer är nere med 19 procent. Tidigare Blackrock Executive och investeringsrådgivare Edward Dowd kräver att Moderna ska gå till noll och att Pfizer ska hamna under tio dollar per aktie.” ( thedesertreview.com )

”FDA är den pålitliga tredjepartsverifieringen av läkemedelsprodukter. 50 % av deras budget kommer från Pharma…på grund av det institutionella imperativ som var på plats vid den tiden och den hastighet med vilken de försökte godkänna dessa oprövade produkter med denna oprövade teknik, inträffade bedrägerier, och vad är mitt bevis på det? FDA, tillsammans med Pfizer, försökte dölja kliniska data.  (Edward Dowd, en kunnig investerare som ”såg dot com-bubblan redo att spricka och agerade därefter”) ( thedesertreview.com )

HEJA MOTSTÅNDSRÖRELSEN

Tack vare folkligt motstånd lyckades den stora återställningen inte som planerat. Jag kommer här bara att nämna den kanadensiska lastbilskonvojen som verkar ha förlorat sin sak.

”Och ändå väcker den snabba takten med Covid-19 den stora återställningen, och sättet som en ansenlig del av befolkningen har kunnat avslöja den, förkasta den och organisera sig med några framgångar mot den, väcker också frågor.

Enligt canadianpatriot.org, även om det ”stora återställningsprogrammet” lyckades till viss del, hade det definitivt inte uppnått de mål som globalisterna planerade att uppnå.

”Behovet av att öppet prata om ‘berättelser’ och att bekämpa falska nyheter som WEF gör, är i sig ett tecken i tiden och ett tecken på deras egen svaghet.” ( canadianpatriot.org )

NYHETSFLASH TILL MR. SCHWAB OCH WEF

en-volve.com gör ett uttalande som ett svar på WEF och globalisternas fruktansvärda planer för mänskligheten:

”Vi är på dig. Om du tror att vi ”icke-eliter” kommer att lägga ner och låta detta hända oss, har du mycket fel.” ( en-volve.com )

HUR KAN VI VETA ATT VI ÄR PÅ VÄG MOT GULDÅLDERN?

Jag frågade Brad Olsen, en veteranutforskare av Antarktis och författaren till Beyond Esoteric: Escaping Prison Planet , om han har någon aning om hur stor andel av världens/landets befolkning som behöver ta Covid-bilden för att framgångsrikt kunna rulla ut den stora återställningen ?

Och det var Olsens svar:

”Det är min uppfattning att globalisterna ville ha 90 %+ av alla världsmedborgare vaxxed, men det är inte ens i närheten av detta. Inte ens 50 %, och de länder som i Afrika de ville ha mest, är några av de lägsta. Det skulle också vara andra falsk flagg-händelser, och låsningsperioden var tänkt att vara 5 år (inte 2). Saker och ting går inte ihop med den stora planen. Varför det? Känner du till Timeline 1 (Golden Age) och Timeline 2 (Global Destruction)? Tidslinje 1 vinner!”

Jag frågade också Gene Decode, pensionerad militär, Blessed to Serve Ekklesias juridiska team B2T ( Blessed to Teach YouTube Channel ) som har studerat kabbalen i 30 år, samma fråga och han svarade att det var 70 %.

HÄLSO-”AUTHORITETER” KRÄVS VAXXINATIONSPRISER

bestlifeonline.com som nämner Francis Collins, MD, och chefen för US National Institutes of Health (NIH)”, varnade för att 70 till 80 procent av amerikanerna kommer att behöva få Covid-skottet för att få ett slut ( bestlifeonline.com ).

Fauci (jag kan inte kalla honom en ”läkare” om du inte titulerar honom ” ond läkare”) går längre och kräver en högre vaccinationsfrekvens.

”Minst 80 till 85 procent av människorna skulle behöva vaccineras för att på ett meningsfullt sätt minska infektionsfrekvensen,” ( bestlifeonline.com )

WHO:S MÅL FÖR VACCINATIONSFREKVENS

Vita husets webbplats anger också att den erforderliga vaccinationsfrekvensen av Världshälsoorganisationen (WHO) var ”minst 70 procent av den globala befolkningen i varje land vid UNGA 2022” ( whitehouse.gov )

BYGGA TILLBAKA BÄTTRE

När politiker och andra självutnämnda eliter talar om Building Back Better hänvisar de till den stora återställningen.

””Bygga tillbaka bättre” – Buzzword-kodfrasen som förespråkare använder för att signalera att de är med i laget” ( onepeterfive.com )

KOPPLINGEN MELLAN MED BEDS OCH GREAT RESET

Med sängar tillhör tidslinje 1 av guldåldern och den nya jorden, medan den stora återställningen är resultatet av tidslinje 2 dystopi. Brad Olsen pratar om två tidslinjer, som nämnts ovan och han hävdar att tidslinje 1 av guldåldern vinner.

ETT KRIG ÖVER TIDSLINJER

Det vi för närvarande upplever är ett krig över tidslinjer mellan de mörka krafterna och de ljusa krafterna. För att förstå mer vad tidslinjer är, läs min artikel om Mandela-effekten .

VI HAR MAKTEN

Vi kan påverka tidslinjen och flytta tidslinjen till vår fördel. Alla kan hjälpa till att göra det. Underskatta inte dina skapande förmågor att manifestera och de är mycket mer kraftfulla när vi gör det kollektivt.

Se denna fantastiska uppenbarelse här av Frank Jacob, en prisbelönt oberoende filmskapare, regissör, ​​redigerare, kreativ designer och kompositör ( frankjacob.com ) som producerade sådana övertygande dokumentärer som Solar Revolution som jag nämnde i min artikel med titeln Ascension & How We Skift .

VAD KAN VI GÖRA FÖR ATT STOPPA DEN STORA ÅTERSTÄLLNINGSMARDRÖMMEN?

Reiner inspirerar oss att få kontakt med dem som tvivlar på vad som händer och likasinnade individer och även koncentrera oss på att sprida budskapet.

”Använd ett starkt språk, kalla den här agendan för vad den är. Kommunism, fascism, eko-auktoritärism eller analogier med Nazityskland[…] Använd rädsla för deras verkliga, skrämmande agenda, precis som de har använt rädsla för ett ”virus” som inte är ett hot mot oss. Använd bilder, förlöjligande och humor när du sprider denna information.” ( theburningplatform.com )

formuleringen vi tittar på döden av kontrollmatrisen

Jag skulle vilja dela detta mycket kraftfulla meddelande som jag fick från min vän i Uganda, David Eseru Livingstone

Till segern av thTill Ljusets

Copyright (c) 2022 Shoshi Herscu
* Med ensamrätt *
Du får kopiera och distribuera detta material så länge du inte ändrar det på något sätt, innehållet förblir komplett och du inkluderar detta copyrightmeddelande med en länk till denna artikel.

Annons