Svenska hälsoexperter covid lockdowns har dödat miljontals människor

Under den här pandemins gång har jag ofta önskat att Hans Rosling fortfarande levde. För dem som inte vet, var han läkare och professor vid Karolinska Institutet som hade ett särskilt intresse för global hälsa och utveckling.

2012 förklarade Time Magazine honom som en av de 100 mest inflytelserika personerna i världen. Under de sista månaderna av sitt liv, 2017, skrev han en utmärkt bok som heter ” Factfulness ”, som sammanfattade det mesta av hans tänkande och beskrev hur många av de saker som folk ”vet” om världen är helt fel.

Hans Rosling är något av en hjälte för mig, och om han fortfarande levde, är jag säker på att han skulle ha bidragit till att få lite förstånd till den nuvarande situationen. Med hans globala inflytande tror jag att folk skulle ha lyssnat…

Två av Hans Roslings tidigare kollegor vid Karolinska institutet, professor Anna-Mia Ekström och professor Stefan Swartling Peterson, har gått igenom uppgifterna från UNICEF och UNAIDS, och kommit fram till att minst lika många människor har dött till följd av restriktionerna att bekämpa covid som har dött av covid direkt.”

Citatet ovan kommer från Sebastian Rushworth, en läkare i Sverige. När jag läste hans senaste blogginlägg, stötte jag på att, som ni kan se ovan, två av Hans Roslings tidigare kollegor på Karolinska Instituet, professor Anna-Mia Elkström och professor Stefan Swartling Peterson, har gått igenom uppgifterna från UNICEF och UNAIDS, och kommit till slutsatsen att minst lika många människor har dött till följd av restriktionerna för att bekämpa covid som har dött av covid direkt.

Jag verifierade detta med hjälp av flera källor, och det är sant, dessa professorer kom faktiskt till denna slutsats, och det finns många källor som uttrycker detta. De har intervjuats om sina fynd på SVT. Om du pratar svenska kan  du se en dokumentär som diskuterar deras slutsatser här . ( källa ) ( källa )

Innan vi går vidare vill jag nämna att nedstängningar faktiskt kan ha dödat fler människor redan med tanke på det faktum att vi vet att dödsfall som markerats som ”COVID”-dödsfall, i många fall faktiskt inte är ett resultat av COVID.

Till exempel anger folkhälsan i Ontario tydligt att dödsfall kommer att markeras som COVID-dödsfall oavsett om det är tydligt om COVID var orsaken eller bidrog till dödsfallet.

Dr. Ngozi Ezike, chef för Illinois Department of Public Health uttalade följande under den första vågen av pandemin:

”Om du var på hospice och redan hade fått några veckor kvar att leva och då visade sig att du också hade covid, skulle det räknas som en covid-död, trots att om du dog av en tydlig alternativ orsak är det fortfarande listat som covid. död. Så alla som är listade som en covid-död betyder inte att det var orsaken till dödsfallet, men de hade covid vid tidpunkten för döden.”

Professor Anna-Mia Elkström och professor Stefan Swartling Peterson har inte varit de enda som uttryckt sin oro.

Konsekvenserna av nedstängningar är många, och vi väljer detta tillvägagångssätt för ett virus med en överlevnadsgrad på 99,95 procent för personer under 70 år och en överlevnadsgrad på 95 procent för personer över 70 år.

Som sagt, vi vet att den främsta anledningen är att undvika att sjukhussystemen blir överbelastade av uppenbara COVID-fall.

Nedstängningsskador övervägdes tidigt under pandemin, en rapport publicerad i British Medical Journal med titeln Covid-19: ”Svindlande antal” extra dödsfall i samhället förklaras inte av covid-19″ har föreslagit att karantänåtgärder i Storbritannien som ett resultat av det nya coronaviruset kan redan ha dödat fler brittiska seniorer än vad coronaviruset har gjort under månaderna april och maj.

Bhattacharya, MD, PhD skrev en artikel för The Hill med titeln ” Fakta, inte rädsla, kommer att stoppa pandemin .” I den pekar han på ett antal fakta om konsekvenserna av lockdown-åtgärder, som också inkluderar det faktum att:

”Internationellt sett har låsningarna placerat 130 miljoner människor på randen av svält, 80 miljoner barn i riskzonen för difteri, mässling och polio, och 1,8 miljoner patienter i riskzonen för att dö i tuberkulos.

”Låsningarna i utvecklade länder har ödelagt de fattiga i fattiga länder. World Economic Forum uppskattar att nedstängningarna kommer att få ytterligare 150 miljoner människor att hamna i extrem fattigdom, 125 gånger så många människor som har dött av covid.”

Låt oss inte glömma de mentala/psykologiska konsekvenserna av låsningar också, tillsammans med de ekonomiska faktorerna.

Dessutom har många vetenskapliga publikationer visat att låsningar inte har någon inverkan på spridningen av viruset.

Till exempel har en studie publicerad av fyra medicinska professorer från Stanford University misslyckats med att hitta bevis som stödjer användningen av vad de kallar ”icke-farmaceutiska interventioner” (NPIs) som låsningar, social distansering, företagsnedläggningar och order om att stanna hemma.

Enligt studien har dessa åtgärder inte varit tillräckliga och är inte tillräckliga för att stoppa spridningen av covid och är därför inte nödvändiga för att bekämpa spridningen av viruset.

En grupp läkare och forskare publicerade en uppsats för American Institute for Economic Research som förklarar och presenterar uppgifterna om varför de tror att låsningar inte bara är skadliga, utan värdelösa för att bekämpa covid .

uppsatsen presenterar de en mängd studier som stöder samma slutsatser som finns i Stanford-studien som citeras ovan.

Källa: Collective-evolution.com (utdrag)


Jämför detta med:  https://prickigahuset.com/2022/04/27/vaccin-mot-covid-19/

Annons