https://odysee.com/@Turricano:5/Bill-Gates—What-you-were-not-told:5

” Billy Boy — What You Were Not Told ”, ett avsnitt av Plandemic-dokumentären1, granskar Microsoft-mogulen Billy Boys personliga och professionella bakgrund.

I motsats till populära myter ser många Billy Boy som mer av en opportunist än en geni uppfinnare , och videon berör flera av de mindre hedervärda ögonblicken i hans karriär.

tyrann teknokrat, bill portar

Efter år av att bygga upp ett rykte som en ”hänsynslös teknisk monopolisator” lanserades Billy Boy 2.0 med skapandet av Bill & Melinda Gates Foundation .

Med denna stiftelse återuppfann han och omprofilerade sig själv som en av världens mest generösa filantroper.

Gates välgörenhet är inte vad det verkar

Tyvärr, som noterats av AGRA Watch, 2) Shiva Vandana, Ph.D. , och andra, har Gates varumärke av filantropi skapar flera nya problem för vart och ett som det löser och kan bäst beskrivas som ”filantrokapitalism.”

Som noterats i AGRA Watch-artikeln, ”Philanthrocapitalism: The Gates Foundation’s African Programs Are Not Charity”, publicerad i december 2017, förespråkare för filantrokapitalism: 3)

”… förväntar sig ofta ekonomisk avkastning eller sekundära fördelar på lång sikt från sina investeringar i sociala program. Filantropi blir ytterligare en del av motorn för vinst och företagskontroll. Gates Foundations strategi för ”utveckling” främjar faktiskt nyliberal ekonomisk politik och företagens globalisering.”

Faktum är att under åren har Gates hamnat i en position där han monopoliserar eller utövar oproportionerligt inflytande över inte bara den tekniska industrin, utan även global hälsa och jabs  [och avfolkning ], jordbruk och livsmedelspolitik (inklusive biopirat och falsk mat ), väderförändringar och annan klimatteknik ,4) övervakning , utbildning och media .

Inte överraskande är han knuten till faktagranskarorganisationer online som stryper yttrandefriheten, och sa nyligen till ”60 Minutes” att för att bekämpa misstron mot vetenskapen måste vi hitta ett sätt att ”bromsa det galna.”5)

Vad som är ”tokigt” och vad som inte är det är dock sällan så tydligt som mainstreammedia vill att du ska tro.

Och, som en sann filantrokapitalist, slutar Gates generositet med att gynna honom själv mest av allt. Som diskuterats i ” Billy Boy – Most Dangerous Philanthropist in Modern History? ” Bill & Melinda Gates Foundation donerar miljarder till samma företag och branscher som stiftelsen äger aktier och obligationer i.

Som Gates själv avslöjar i den utvalda videon, kom han på att jjabs är fenomenala vinstskapare och säger att de är den bästa investeringen han någonsin gjort, med mer än 20-till-1 avkastning.

Det enda som möjliggör detta är ansvarsskyddet som jjab-tillverkare har fått av regeringen.

Billy Boys ”Philanthropy” är en bluff: Se honom erkänna att hans investering på 10 miljarder dollar i vaccin gav honom 200 miljarder dollar !!!

Gates, global klimattsar

Som nämnts i den utvalda videon finansierar Gates ett försök att avleda solstrålar från jordens yta i ett försök att bekämpa den globala uppvärmningen – ett irrationellt tillvägagångssätt i bästa fall, med tanke på potentialen som detta har att ödelägga det globala jordbruket.

Hans senaste bok beskriver också hans klimatförändringsrekommendationer, som bara råkar inkludera att man uppmanar regeringar att stödja just de företag han har investerat i och liknande lättfärdiga gester.

Billy Boys omfattande resa med privatjet gör honom troligen till en av världens främsta koldioxidutsläppare – en veritabel superutsläppare . ~ Nationen

Samtidigt, som påpekats av The Nation, är Gates själv en allvarlig förorenare, med en 66 000 kvadratmeter stor herrgård, ett privat jetplan, 242 000 hektar jordbruksmark (vilket gör honom till den största jordbruksmarkägaren i USA) och investeringar i fossilbränsleberoende industrier som flygbolag, tunga maskiner och bilar.

”Enligt en 2019 akademisk studie 6) som tittar på extrema koldioxidutsläpp från jetset-eliten, gör Billy Boys omfattande resa med privatjet honom sannolikt till en av världens främsta kolbidragsgivare – en veritabel superutsläppare”, skriver The Nation. 7)

”På listan över 10 undersökta kändisar – inklusive Jennifer Lopez, Paris Hilton och Oprah Winfrey – var Gates källan till de flesta utsläppen.

””Välbärgade individer kan släppa ut flera tiotusen gånger den mängd växthusgaser som tillskrivs de globala fattiga”, noterade tidningen. ”Detta väcker frågan om huruvida klimatförespråkande för kändisar ens är önskvärt …”

Gates leder det Teknokratiska Övertagandet

Gates fokus på klimatförändringar är helt vettigt när du inser att han är en del av den teknokratiska eliten som i decennier har arbetat för att sluka upp världens resurser i väntan på den stora återställningen, tidigare känd som One World Order .

Under det senaste året har behovet av den stora återställningen tillkännagivits av regeringsledare runt om i världen, och klargörelsen är att vi måste ”återställa” den globala ekonomin och hur vi lever, arbetar, reser och umgås för att göra världen mer rättvis och hållbar.

Att ta itu med klimatförändringarna under flaggan av en global nödsituation är en del av den PR-kampanjen.

Om du har varit uppmärksam har du förmodligen sett tipsen. Under de första nedstängningarna i början av 2020 fanns det en rad artiklar som talade om hur naturen och djurlivet frodades i frånvaro av mänsklig socialisering och resor.

Vid andra tillfällen har covid-19-pandemin presenterats som en varning till oss alla om vad som händer när man hamnar ur synk med naturen .

Ingen riktig mat för dig

Gates känner helt klart press att göra sin del för att förverkliga den teknokratiska drömmen. Han sa till ”60 Minutes” 8) att han är ivrig efter att se sina olika visioner förverkligas under hans livstid, och han gissar att han kan ha 20 eller 30 år kvar. Som rapporterats av ZeroHedge: 9)

”Gates driver på drastiska och ”grundläggande” förändringar av ekonomin för att omedelbart stoppa utsläppet av växthusgaser – främst koldioxid – och ”gå till noll” för att rädda planeten från länge prognostiserade (och konsekvent fel) miljö katastrof. Förändringar vi måste göra för att förverkliga Gates vision inkluderar:

  • Allokerar 35 miljarder dollar per år till forskning om klimat och ren energi.
  • Elektriskt allt.
  • Utbredd konsumtion av falskt kött, eftersom kor står för ”4% av alla växthusgaser.”
  • Omverktyg för stål- och cementindustrin, som Gates säger står för 16 % av alla koldioxidutsläpp, för att injicera upp till 30 % av infångad C02 i betong och skapa en annan typ av stål.
  • Utbredd användning av nästa generations kärnkraft som komplement till vind- och solenergi.

Och eftersom produktion av växter för att tillverka falskt kött också avger gaser, har Gates stött ett företag som använder svamp för att göra korv och yoghurt, som miljardären kallar ”ganska fantastiskt” … ”Mikroben upptäcktes i marken i en gejser i Yellowstone National Parkera. Utan jord eller gödningsmedel kan den odlas för att producera detta näringsprotein – som sedan kan omvandlas till en mängd olika livsmedel med ett litet koldioxidavtryck.'”

Gates skulle verkligen vilja att rika västerländska nationer helt skulle byta till syntetiskt labbodlat nötkött, och strider mot lagstiftningsförsök att se till att falskt kött är korrekt märkt som sådant, eftersom det bromsar allmänhetens acceptans.10)

Gates bevisar igen att feodalism är ett misslyckat system

Med sitt markägande är Gates helt klart i en monopolposition (återigen!) för att driva jordbruk och livsmedelsproduktion i vilken riktning han vill, och han vill att vi alla ska äta så mycket falsk mat som möjligt.

Som noterats i en lång och detaljerad artikel om Gates filantrokapitalistiska ansträngningar av The Defender:11)

”Thomas Jefferson trodde att framgången för USA:s exemplariska kamp för att ersätta den europeiska feodalismens ok med ett ädelt experiment i självstyre berodde på den eviga kontrollen av nationens landbas av tiotusentals oberoende bönder, var och en med en andel i vår demokrati.

”Så i bästa fall är Gates kampanj för att skära upp USA:s jordbruksfastigheter en signal om att feodalism återigen kan vara på modet. I värsta fall är hans köprunda ett förebud om något mycket mer alarmerande – kontrollen av globala livsmedelsförsörjningar av en makthungrig storhetsman med ett Napoleonkomplex.”

Artikeln fortsätter med att detaljera Gates ”långsiktiga strategi för att behärska jordbruk och livsmedelsproduktion globalt”, med början med hans stöd till GMO 1994.

Ända sedan dess har Gates ”filantropiska” förhållningssätt till hunger och livsmedelsproduktion byggts upp kring hans teknik-, kemi-, läkemedels- och oljeindustripartner, vilket säkerställer att han ändå blir rikare för varje misslyckad räddningssatsning.

”Som med Gates afrikanska jjab-företag, fanns det varken intern utvärdering eller offentligt ansvar”, skriver The Defender.12)

”2020 års studie ‘False Promises: The Alliance for a Green Revolution in Africa (AGRA)’ är rapportkortet om Gates kartells 14-åriga ansträngning.

Utredningen drar slutsatsen att antalet afrikaner som lider av extrem hunger har ökat med 30 procent i de 18 länder som Gates riktade sig mot. Fattigdomen på landsbygden har spridit sig dramatiskt…

Under Gates plantagesystem har Afrikas landsbygdsbefolkning blivit slavar på sin egen mark till ett tyranniskt livegenskap av högteknologiska insatser, mekanisering, stela scheman, betungande villkor, krediter och subventioner … De enda enheter som drar nytta av Gates program är hans internationella företag. partners …

Hans investeringshistoria tyder på att klimatkrisen, för Gates och hans kumpaner, inte är mer än ett alibi för påträngande social kontroll, övervakning i ‘Great Reset’-skala och massiva science fiction geoengineering-boondoggles, inklusive hans dementa och skrämmande fåfängaprojekt att spraya. stratosfären med kalciumklorid eller havsvatten för att bromsa uppvärmningen, för att sätta ut gigantiska ballonger för att mätta vår atmosfär med reflekterande partiklar för att utplåna solen, eller hans farliga spel med att släppa ut miljontals genetiskt modifierade myggor i södra Florida.

När vi sätter dessa mardrömsscheman i ett sammanhang tillsammans med det batteri av experimentella jjabs som han tvingar på 161 miljoner afrikanska barn årligen, är det ganska tydligt att Gates betraktar oss alla som sina labbråttor.”

Gates Foundation Seeded katastrofala Covid-19-policyn

Gates har naturligtvis också spelat en ledande roll i det globala svaret på covid-19-pandemin.

Enligt den undersökande journalisten Jordan Schachtel, som har en kanal på Substack, hade 13) Gates ett finger med i den ”kriminellt försumliga reaktionspolicyn för coronaviruset” som dödade ett orimligt antal pensionärer på vårdhem i New York, Kalifornien, New Jersey, Pennsylvania och Michigan .

Schachtel påpekar att en röd tråd i dessa fall är att de lyssnade på de fruktansvärt felaktiga modelleringsprognoserna från Institute for Health Metrics and Evaluation (IHME), som finansieras och kontrolleras av Bill & Melinda Gates Foundation.

Han skriver: 14)

”I mars och början av april informerades politikerna av modellerings”experterna” på Gates-finansierade IHME om att deras sjukhus var på väg att bli helt överkörda av coronaviruspatienter.

”Modellörer från IHME hävdade att denna enorma ökning skulle få sjukhus att ta slut på livräddningsutrustning inom några dagar, inte veckor eller månader. Tiden var avgörande, och nu var det dags för snabbt beslutsfattande, hävdade modellbyggarna.

”På två separata presskonferenser den 1 och 2 april gjorde Cuomo klart att hans politiska beslut baserades på IHME-modellen …

”I en briefing den 9 april hänvisade Michigans guvernör Gretchen Whitmer till IHME-modellen för att projicera dödsfall och de PPE-resurser som behövs för den förmodade ökningen. Det var samma historia med Pennsylvanias regering.”

Vita husets Coronavirus Task Force-medlemmar Drs. Anthony Fauci och Deborah Birx, som båda har betydande band till Gates, förlitade sig också på IHME:s prognosmodeller. Som noterat av Schachtel:

”Dessa modeller, och de politiska besluten som fattades genom att förlita sig på dem, satte igång en kedja av händelser som ledde till obestämd nedläggning, fullständiga företagsnedläggningar, statliga utegångsförbud och mest ökänt, dödsdomar på vårdhem.”

Ta bort det som inte längre fungerar

Gates Foundation var också med och sponsrade Event 201 , en manusbaserad bordsövning som hölls bara månader före covid-19-utbrottet som slutade vara anmärkningsvärt profetiskt.

Konstigt nog förnekade Gates i en BBC-intervju i april 2020 att simuleringen hade inträffat och sa att: ”Vi simulerade inte detta, vi tränade inte, så både hälsopolitiken och den ekonomiska politiken befinner oss på okänt territorium. ” 15)

I en artikel för National Herald India lyfter Norbert Häring fram Gates skenbara glömska och säger: 16)

”Det är sant att om man hade lagt lite mindre vikt vid åsiktsmanipulation hade mer uppmärksamhet kunnat ägnas hälso- och ekonomipolitiken. Ett av de fyra mötena ägnades helt åt detta. Men hälsa och ekonomisk politik diskuterades. Gates kan knappast ha glömt det.

”Videon om kontroll av den allmänna opinionen är den mest intressanta, eftersom den hjälper till att sätta i perspektiv de ansträngningar i detta avseende som vi just nu upplever.

”En deltagare berättar för oss att Billy Boy finansierar arbetet med algoritmer som kammar igenom informationen på sociala medieplattformar för att se till att människor kan lita på informationen de hittar där.”

Gates har också raderat andra bevis där sanningen kommer tillbaka för att förfölja honom. Exempel: Gates-finansierade faktagranskare har häftigt förnekat påståenden om att Gates någonsin sagt att vi kommer att behöva digitala jjab-pass och framställer det som ännu en galen konspirationsteori .

Men Gates sa det i ett TED Talk i juni 2020. Någon redigerade precis det specifika uttalandet från hans tal efter att citatet började gå runt på sociala medier. I en artikel den 11 december 2020 presenterade The Defender beviset.17)

Faktagranskare avfärdar också påståenden om att subdermala mikrochips eller digitala tatueringar så småningom kommer att användas för att spåra och spåra oss, men som noterats av The Defender, gav Gates i uppdrag MIT att utveckla ett injicerbart quantum dot dye system för att ”tatuera” medicinska data på din kropp, och har patenterad teknologi som använder implanterade biosensorer som övervakar kropps- och hjärnaktivitet och är knuten till ett kryptovalutasystem.

Han har också investerat tiotals miljoner i mikrochipenheter med fjärrstyrda läkemedelsleveranssystem, militära entreprenörer som spårar och spårar pandemiinfektioner och jjab-efterlevnad, och har en investering på över 1 miljard dollar i 5G-videoövervakningssatelliter och 5G-antenner. När du sätter ihop alla dessa saker börjar Gates planer anta en ganska illavarslande känsla.

Gates är den modernaste teknokratins mest synliga galjonsfigur

Oavsett om den är förplanerad eller inte, används covid-19-pandemin uppenbarligen för att inleda mycket kontroversiella förändringar som är omisskännligt totalitärt byggande, inklusive privat övertagande av regeringen genom offentlig-privata partnerskap.

Övervakning har blivit den största vinstdrivande industrin på planeten, och hela din existens riktas nu mot vinst. Bland dem som tjänar mest är Gates själv.

För en bättre förståelse av vad du ger upp genom att följa den vanliga berättelsen om att vi behöver Big Tech för att rädda oss, se min artikel om socialpsykologen och Harvard-professorn Shoshana Zuboff och hennes extraordinära bok, ” The Age of Surveillance Capitalism ” . ”

Du vill inte heller missa min intervju med Patrick Wood, med i ” The Pressing Dangers of Technocracy .” Han målar upp en bild som kan vara svår att svälja, speciellt om du bara kommer för att höra om allt detta för första gången, men det är verkligen avgörande att alla börjar förstå vad vi står inför.

Tiden rinner ut. För att ha någon chans att stoppa det måste vi förstå vår bana och enas för att ändra kursen Gates och andra som han har satt för oss.

Av Dr. Joseph Mercola , författaren till ” The Truth About COVID-19 ”, där han undersöker ursprunget till detta virus och hur eliten använder det för att långsamt urholka din personliga frihet och frihet. Du kommer också att lära dig hur du kan skydda dig mot denna sjukdom och vad du kan göra för att slå tillbaka mot de teknokratiska överherrarna.

Källor och referenser: