2021-11-29 / Av 

https://www.herbs.news/2021-11-29-nutritional-solutions-against-covid-immune-support.html

Amerikaner som tar receptbelagda mediciner är några av de sjukaste människorna på planeten jorden, och de kommer troligen att förbli så, av design. Det här är samma personer som ställde upp den dag då Covid-vaccinet först släpptes, även om det bara var ”godkänt för nödanvändning” utan tester för säkerhet eller effekt. Det här är folk som tror att naturläkemedel bara är för hippies med galna konspirationsteorier om att vacciner och receptbelagda mediciner är giftiga för människokroppen. Det här är konsumenter som tror att de kan hitta användbar vägledning för hälsa och säkerhet genom att använda Google som sin sökmotor. Dessa människor behöver hjälp, mycket snart.

Naturliga lösningar som du kanske vill lära dig mer om, särskilt under Covid-krisen

Amerikanska läkare förringar vikten och styrkan av att ta D-vitamintillskott, särskilt under en pandemi, när solen inte är en sommarsol, och ännu mer för personer med mörkare hud. Det här är vetenskap. Det här är naturen. Omfamna det. Det andra problemet för miljontals människor är att de köper ”pharma”-tillskott, när de går in för naturläkemedel, och att de är nästan döda, plus att de innehåller tillsatta toxiner. Leta efter ekologiskt.

De flesta konventionella shoppare hör ordet svamp och de tänker på de giftiga sorterna som växer i deras trädgård, som de inte kan äta. Föga anar de att vissa svampar växer från barken på trädsidorna och suger upp all näring från trädet. Dessa har konsumerats i årtusenden eftersom inhemska kulturer använder dem som medicin för alla möjliga sjukdomar och för att bygga upp immunitet.

Gör inga misstag, det finns inga läkare i Amerika som får rekommendera detta, särskilt i stället för de blodproppande Covid-sprutorna. Det är ganska olyckligt eftersom medicinska svampar  finns nära till hands, i många hälsokostbutiker och ja, online.

Kanel är den ultimata kryddan som kan hjälpa till att skydda ditt liv, särskilt under Covid

Hundratals miljoner människor kämpar för att förstå varför de fortfarande får Covid efter att ha fått alla rekommenderade vacciner. De kan inte lista ut det. De är livrädda för Covid, så de rusar ut och injiceras med miljarder spikproteiner som är oprövade och fungerar som farliga patogener i hela kärlsystemet. Detta belastar hjärnan, hjärtat och det centrala nervsystemet. Ironin? Inget av det är nödvändigt.

I mataffären och kosttillskottsbutiken säljer de kanel. Om du inte gillar det på din mat, ta det i kapselform och upplev den rika källan av antioxidanter som ger ett stort uppsving för ditt immunförsvar. Vissa människor gillar det i sitt te eller kaffe.

Kanel hjälper till att minska risken för hjärtsjukdomar, inklusive prionsjukdomar orsakade av miljarder spikproteiner som injiceras eller skapas (mRNA) i kärlsystemet via Covid-vacciner.

Användningen av kanel går ända tillbaka till det antika Egypten och sågs som en gåva som passade kungarna. Är du redo att bekämpa vinterinfluensan, cancern, Kina-influensan och många andra livshotande sjukdomar? Kanel kan hålla lunginfektioner i schack, som Coronavirus. Kanel har bevisats av vetenskapen för att effektivt behandla luftvägsinfektioner, av vilka några orsakas av svampar eller parasiter.

Kanel hjälper till och med att sänka blodsockernivåerna, vilket ger den en potent antidiabetisk effekt. Vem visste? Komplettera dagligen. Här är topp 10-listan för naturläkemedel som hjälper till att stödja immunförsvaret:

#1. Vitamin D3

#2. Medicinska svampar, inklusive chaga, cordyceps och reishi

#3. Lakritsrot

#4. Vitlök

#5. Oregano olja

#6. Zink

#7. Vitamin B12

#8. Kanel (bekämpar lunginfektioner)

#9. Gurkmeja (särskilt med curcumin)

#10. C-vitamin

Vill du ha de bästa sanningsnyheterna på din interneturtavla? Gå in på  FoodSupply.news och ta reda på hur du undviker detta befolkningsminskningsprogram genom att fylla på med ekologisk, näringsrik mat och nödtillbehör för vintern.

Källor för denna artikel inkluderar:

Pandemic.news

TruthWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

FoodSupply.news

India.com

Annons