How To Use Chlorella Powder

Chlorella anses vara en av världens mest näringstäta superlivsmedel och är en encellig mikroalg med höga halter av klorofyll och antioxidanter som lutein, lykopen och alfa- och betakaroten. Dessutom är chlorella packad med en mängd olika näringsämnen som protein, järn, fiber, magnesium, zink, kalcium, kalium, koppar, fosfor, omega-3-fettsyror, inositol, kolin, biotin, folat, pantotensyra och andra B-vitaminer, såväl som vitaminerna A, C, D och E, och essentiella och icke-essentiella aminosyror.

Chlorella innehåller också ett speciellt nukleotid-peptidkomplex som kallas Chlorella Growth Factor (CGF). Ingen annan naturligt förekommande födokälla har denna unika tillväxtfaktor – inte ens spirulina eller andra mikroalger. CGF är anledningen till att chlorella kan fyrdubbla sitt antal var 20:e till 24:e timme. Det är också ansvarigt för många av chlorellas hälsofördelar, som inkluderar att stödja kroppens immunförsvar och allmänna hälsa.

Health Ranger Store vill att du ska uppleva de fulla näringsfördelarna med en av Moder Naturs mest kraftfulla superfoods, vilket är anledningen till att vi ger dig en ren, ny mängd labbverifierade Chlorella- tabletter.

https://www.svenskhalsokost.se/holistic-chlorella?gclid=Cj0KCQiAosmPBhCPARIsAHOen-NNE-PlI8X6lZItxt5OY3PPxyyOG_AEtLHUPC-hnrOXygJ6No-az0oaAiQuEALw_wcB

Annons