2021-11-19
Charlotta Rexmark

Lista med punkter från dagens video ”Sigillet för de godkända”.

1. Känslomässig negativ reaktion är exakt vad den mörka strukturen hoppas på, rädslan sänker dina frekvenser. Dina katastroftankar och oro hjälper dem att manifestera passet och sin agenda.

2. Narrativet förpassar dig till 3D-frekvenser och tillbaka in i programmeringens och hjärntvättens tankemönster. Narrativet förpassar dig till offerrollen där du saknar egen kraft och handlingsförmåga och är helt beroende av de yttre omständigheterna.

3. Ta aldrig ut elände i förskott. Agendan bygger på att försätta dig i rädsla så du ska känna dig hjälplös och glömma att du är dem övermäktig.

4. Du är skaparen av din egen verklighet, du är en av skaparna av kollektivets verklighet. Hade du inte varit kraftfull och haft kapacitet att skapa din egen framtid så hade de inte behövt manipulera dig till rädsla.

5. När ljuset ökar tar den mörka strukturen fram större kanoner. Detta är det jag pratat om tidigare, det kommer att bli värre innan det blir bättre.

6. Den frekvens du håller kommer fysiskt och bokstavligt talat att forma den verklighet du upplever, det gäller även passen.

7. De som känner att de vill agera i form av att gå ut och demonstrera, genomföra namninsamlingar eller liknande ska göra det. De som känner att de vill jobba med sin egen frekvenshöjning för att öka ljuset i landet eller liknande ska göra det. De som blir vägledda till något annat agerande ska göra det.

8. Det som är gemensamt för alla är att vi ska stå starka och tydliga i vår suveränitet, inte ge vårt samtycke till de åtgärder som genomförs, inte spela med i narrativets agenda och aldrig vika oss och ge efter.

9. Om du inte hade läst om passet/sett nyheterna/pressskonferensen hur hade du då påverkats idag? Imorgon? Nästa vecka? Nästa månad?

10. Detta är en tillfällig situation, vi är på väg mot 5D – inte N W O.

11. Det är energimässigt omöjligt att situationen utvecklas i negativ riktning, det vi ser är de sista korten som spelas ut.

Annons