Global Research, October 05, 2021

Det spanska hälsoministeriet har inte SARS-CoV-2-kulturer för testning och har inte en lista över laboratorier med prover av detta virus. Regeringen bekräftade detta för kritiska advokater och organisationer.

”Det spanska hälsoministeriet har inte SARS-CoV-2-kulturer för experiment och har inte en katalog över laboratorier som har isoleringskulturer för experiment”, konstaterade regeringen som svar på en offentlig förfrågan från kritiska medborgare, inklusive organisationerna Asociación Liberum och Biólogos por la Verdad [Biologer för sanningen] den 22 juli 2021. Detta mottogs av myndigheterna den 10 augusti och registrerades under numret 001-059144.

Advokaterna och forskarna var bland annat intresserade av om viruset hade isolerats. Enligt transparenslagen 19/2013 av den 9 december hade hälsoministeriet en månad från detta datum att formulera ett motsvarande uttalande.

Olika kritiker av regeringens åtgärder mot Covid rapporterar om den spanska regeringens nyfikna svar, som förvandlade landet till en hälsodiktatur från och med den 14 mars 2020. Dessa inkluderar advokaten Aitor Guisasola och medieportalen El Diestro.

”Allt ansvar för diagnos och behandling har flyttats till hälso- och sjukvårdspersonal, med erkännande av att” tester ensam ofta inte är tillräckliga för att diagnostisera sjukdomen”… Men testerna används för att fatta beslut om utegångsförbud, butiksstängningar, karantän, patientbehandling, vaccinationer och absolut diktatoriska åtgärder är motiverade och människors friheter upphävs, medan de ”vanligtvis inte är tillräckliga för att fastställa sjukdomen”.

Slutligen riktade El Diestro ett meddelande till alla som har vaccinerats:

”Ta det här dokumentet och gå till din husläkare eller din vårdcentral och be om förklaringar. Eftersom något har injicerats i din kropp, men personen som administrerade det till dig, vet inte ens vad det är till för eller vad det innehåller. Kommer det att väcka människor eller kommer de att somna om igen?”

Annons