Kalle Hellberg
8 okt. 2021

Se bilaga! Sprid!

Jag läser artiklar i svenska tidningar där s k experter och forskare fortsätter att propagera för att alla måste ta sprutorna och att de hånar och förlöjligar oss som vägrar att gå med på dessa av globalisterna pådyvlade självmordsinjektioner.

Men hur fungerar det där upp i deras ”kålhuvuden”, de borde väl vara läskunniga och se dessa galenskaper precis så som vi ser det, det går ju inte att undvika verkligheten i denna sak, hur mycket man än blundar?

Tar dessa ”forskare” själva sprutorna? Om de är vid sina sinnens fulla bruk så säger de självklart nej till sprutorna, vad är det då som gör att de fortsätter att propagera för att andra ska ta detta? Är det pengar med i spelet? När jag lyssnade på läkaren som medverkade i förmiddagens Ring P1 så kan jag inte tro att vi lever på samma planet, så främmande från verkligheten anser jag att han var!

 

Annons