Vidarebefordras från Covid -vaccinskador
Kopierat: ”Här är kommentaren om Moderna vax

”En vän till mig, hennes syster arbetar på Moderna i deras vaccinationsproduktionscenter. Hon säger att de alla betalas enorma mängder pengar för att hålla käften om vad som finns i vaccinet och vad som det är meningen att det ska göra mot den vaccinerade personen. Hon pratade om miljoner dollar som de får + att de måste teckna ett sekretessavtal och fler juridiska avtal. Så, ingen kommer någonsin att prata om allt.

Kort sagt: När du väl tagit sticket så sprider det sig på några minuter en ”plastliknande”, syntetisk mikroskopisk struktur över hela kroppen och det invaderar kapillärerna. Det fäster sig vid de mest sköra, försvagade inre organen du har. Därifrån strålar det ut till organen och hela kroppen, dygnet runt. Tills det skadats väsentligt. Som ett resultat härav kommer vissa personer med hjärtproblem att få myokardit eller hjärtinfarkt, andra får godartade äggstocksbesvär, andra kommer att få äggstockscancer eller lung-, njur-, malignt prostata besvär. Hon sa till oss att införandet av denna struktur är NOGA ÖVERVÄGDA. Inget designfel, ingen olycka, men det görs med det exakta syftet att strålforma dig, liknande plutonium, men långsammare/ omöjligt att upptäcka.

Detta förklarar varför Geiger EMF-enheter tar upp högre strålningsnivåer hos vaxxade människor jämfört med dem som inte är vaccinerade. Detta förklarar också varför, om man befinner sig nära vaxxade människor eller har intim kontakt med dem, så påverkar det dig på EM-fältnivå och du blir sjuk, du blöder eller får migrän och har ”strålningsliknande” symptom som vi kallar ”shedding”. I stort sett det PERFEKTA biovapnet. Detsamma gäller ALLA andra MRNA-vacciner, sa hon.

Annons