COVID vax ingredienser

ÖVERSIKT …

  • BERÄTTELSEN:Vill du veta vad som verkligen finns i de fyra huvudsakliga COVID-falska vaccinerna? Denna forskare undersökte dem och publicerade sina resultat.
  • KONSEKVENSERNA:Denna vetenskapliga och exakta analys visar den fullständiga och fullständiga toxiciteten hos det experimentella läkemedlet som inte är ett vaccin mot COVID. Människor måste veta detta innan de stoppar dessa saker i blodet.

COVID vax-ingredienser har avslöjats

av ett vetenskapsteam under ledning av Dr. Robert O. Young. Young har gjort ett stort arbete sedan starten av skamdemiken genom att påpeka att COVID är en samling symptom som orsakas av patologisk blodkoagulering eller blodpropp, och inte orsakas av ett virus, eftersom SARS-CoV-2 (likt HIV) är ett virus som aldrig har renats, isolerats eller bevisats existera. Nu, i en bombskräll, har Young och hans team använt avancerad mikroskopi och andra analytiska tekniker för att inspektera innehållet i de fyra stora icke-vaccinerna kring COVID som gäller -Pfizer, Moderna, AstraZeneca och Johnson & Johnson-och dokumenterat verkligt chockerande upptäckter. De hittade grafenoxidnanometallerPEG (polyetylenglykol)och till och med (när det gäller Pfizers falska vaccin) parasiter ! Young skriver att han utnyttjade instrumentering includ [ing] Optisk mikroskopi, Bright – Field icroscopy, faskontrastmikroskopi, Mörk – Field Microscopy, UV-absorbans och fluorescens-spektroskopi, Svepelektronmikroskopi, Transmission Electron Microscopy, Energy Dispersive Spectroscopy, X – ray Diffraktometer, kärnmagnetresonansinstrument ”för att verifiera innehållet i de falska vaccinerna. Young är mycket öppen med sitt arbete och metoder så att den vetenskapliga världen enkelt kan sätta upp experiment för att testa reproducerbarheten.

COVID Vax ingredienserna avslöjade: Graphene Oxide

Som en bekräftelse på den underbara forskningen som gjorts av La Quinta Columna som delade nyheten om att icke-vaccinerna innehöll grafenoxid, och Young bekräftade att det verkligen är så. Som en påminnelse är grafenoxid mycket giftigt för människokroppen. Nanopartiklar av grafenoxid har många tillämpningar, till exempel att de används som batterier, superkondensatorer och för läkemedelsadjuvans – och som biosensorer, vilket är hela anledningen till att de placerats i injektionsflaskan för att injiceras i första hand. Många studier har bekräftat att grafen är giftigt för immunsystemet och kroppen i allmänhet. Young skriver följande (rGO står för reducerad grafenoxid):

Observationerna under optisk mikroskopi avslöjade ett överflöd av transparenta 2D -laminära föremål som visar stor likhet med bilder från litteratur (Xu et al, 2019) och med bilder erhållna från rGO -standard (SIGMA) (figur 1, 2 och 3). Bilder av stora genomskinliga ark av varierande storlek och former erhölls, som visar korrugerade, platta och oregelbundna. Mindre ark med månghörniga former, också liknande flingor som beskrivs i litteraturen (Xu et al, 2019) kan avslöjas med pHas-kontrast och Dark-Field-mikroskopi.”

Nedan finns 2 bilder från hans arbete, varav den första visar likheten mellan grafenoxiden som finns i Pfizers icke-vaccin (vänster) jämfört med en standard (höger). Den andra bilden visar effekten av grafenoxid på mänskliga blodkroppar, vilket orsakar Rouleau -effekten av koagulerade celler som ser ut som staplade mynt.

grafenoxid i COVID -vaccin grafenoxid i COVID -vaccin
Grafenoxid i Pfizer COVID-vaccin (vänster) och standard (höger). Bildkredit: Dr Robert Young

grafenoxid i blodrouleau -effekt

Effekten av grafenoxid på blodceller: Rouleau-effekten. Bildkredit: Dr Robert O. Young

Young använde också transmissionselektronmikroskopi (TEM) och observerade ”en invecklad matris eller ett nät av vikta genomskinliga flexibla rGO -ark med en blandning av mörkare flerskiktade tätorter.” Se hans arbete för alla bevis.

COVID Vax ingredienser avslöjade: Nanometaller

Under hela Youngs rapport visar han upprepade gånger bilder av aggregat som han upptäckte i icke-vaccinerna. Dessa aggregat är ofta en kombination av både lätta- och tungmetaller, inklusive saker som aluminium, titan, vanadin, krom, järn, nickel och koppar, eller till och med en kombination av andra element helt såsom vismut, kol, natrium och kväve. Varför är dessa nanometaller och nanopartiklar en del av den falska vaccinformuleringen? Är det för att få vaccinmottagaren att bli mer magnetisk, för att arbeta med Smart Grid/5G-system, eller för att bli mer maskinliknande eller allt ovan?

COVID Vax ingrediensern avslöjade: PEG

Young skriver att han använde XRF (röntgenfluorescens) för att upptäcka polyetylenglykol och etylenalkohol i Pfizer-, Moderna- och AstraZeneca-vaccinerna. PEG och etylenalkohol är båda kända som cancerframkallande och genotoxiska.

COVID Vax ingredienserna avslöjade: Parasiter

Youngs analys avslöjade också ett obekvämt faktum: Pfizer-falskvaccinet innehöll en parasit (se bilden nedan). Vilken är den möjliga anledningen för Big Pharma-företag att tillverka parasitinnehållande vacciner? Varför i helvete är så många människor så snabba med att injicera dessa giftiga saker direkt i blodet utan undersökning och forskning?

På en liknande anmärkning, intressant nog, stoppade Japan bara 2 separata försändelser av Modernas falskvaccin i Okinawa, efter att svarta ämnen hittades i flaskorna (de som vill gå djupt ner i kaninhålet kanske vill undersöka den svarta goo-anslutningen här). Denna RT -artikel säger att ”svarta ämnen upptäcktes i sprutor och i en injektionsflaska, medan oidentifierade rosa ämnen upptäcktes i en annan spruta med en Moderna -vaccindos, enligt Japans offentliga sändare, NHK.” I en annan RT -artikel står det att”Beslutet att avbryta totalt 2,6 miljoner doser av Moderna -vaccinerna kommer efter att 1,63 miljoner sprutor stoppades i förra veckan efter upptäckten av föroreningar i vissa flaskor i ett parti som skickades till mer än 860 vaccinationscentra över hela landet”.

parasit pfizer vaccin
En parasit som finns i Pfizer -vaccinet. Bildkredit: Dr Robert Young

Young beskriver tydligt vad vi alltid måste komma ihåg om COVID-falska vacciner:

“[De 4 COVID -vaccinerna] … är INTE vacciner utan nanotekniska läkemedel som fungerar som genetisk terapi. Namnet ”vaccin” är som ett escamotage (knep ) som används av byråkratiska och teknokratiska skäl för att få ett brådskande godkännande, utan att ignorera alla normala regler som är nödvändiga för nya läkemedel, särskilt för dem som involverar nya nanotekniska mekanismer som aldrig har varit utvecklade eller upplevda av människan någonstans tidigare, eller någonsin i hela världens historia.

Alla dessa ”så – ca lled vaccin” är patenterade och därmed hålls deras faktiska innehållet hemliga även för köpare, som naturligtvis använder skattebetalarnas pengar. Så, konsumenter (skattebetalare) har ingen information om vad de får i sina kroppar genom ympning. Mänskligheten förvaras i mörker när det gäller nanopartikel-teknologiska processer inblandade däri, på de negativa effekterna på cellerna i kroppen, men främst på eventuell magneticotoxiska, cytotoxiska och genotoxiska nano – bio- interaktionseffekter på blodet och kroppscellerna”.

Annons