MEDICINSK BOMSKAL: Blodläkaren släpper fynd som visar Modernas mRNA-kovidvacciner förändrar röda blodkroppar från runda till rörformiga och får dem att hålla ihop

07/27/2021 / Av SD Wells

https://www.newstarget.com/2021-07-27-medical-bombshell-blood-doctor-releases-findings-showing-modernas-mrna-covid-vaccines-change-red-blood-cells.html

Ja, det är dags att bli din egen ”medicinska utredare”, eftersom dessa vaccintillverkare och tillsynsmyndigheter inte har vårt bästa i åtanke. Vill du veta exakt vad mRNA-vaccinerna gör mot ditt blod som är mycket farligare än Covid-19-viruset eller någon av dess varianter?

Du behöver inte vara mekaniker för att lära dig och förstå hur smutsig olja kan förstöra en motor, och du behöver inte vara läkare eller forskare för att förstå hur mRNA Covid-vacciner förändrar de röda blodkropparna för att få dem att klibba ihop. Detta förklarar blodproppsfenomen som händer runt om i världen efter Covid-inokulationen. Detta förklarar den inflammerade hjärtepidemin som händer runt om i världen efter Covid-vaccination. Detta förklarar explosionen av fall av neuromuskulära degenerativa tillstånd.

Varför klagar tusentals Covid-vaccinerade människor på obeveklig slöhet, yrsel och grumligt tänkande?

Myokardit är tillståndet hos ett inflammerat hjärta, som är överansträngt av olika skäl. En huvudorsak till myokardit, stroke och hjärtinfarkt är igensatta blodkärl, inklusive artärer, vener och kapillärer. var och en spelar specifika roller i processen att cirkulera syre och näringsämnen. Även några av de hälsosammaste människorna på planeten jorden, våra militära medlemmar, lider av myokardit efter Covid-vaccination, och detta bevisas av vetenskapen i kliniska studier .

Under ett vanligt mikroskop avslöjar undersökningen av blodprover (blodprov) från en specifik läkares patienter som fick Moderna Covid-spruta (or) har blodceller som förstörts, muterats-rörformigt och klumpar ihop (aggregerade) sig. Dessa patienter och deras läkare vill veta exakt vad som skjuts in i deras blodomlopp, och vad som nu cirkulerar genom hela kroppen?

Felinformationen kommer från Pfizer och Moderna om mRNA och dess verkliga funktion. Det är där all felinformation härstammar ifrån, inte alternativa nyheter, som MSM skulle få alla att tro.

Dessa bilder av blodutstryk från Covid-vaccinerade patienter verkar som om patienten har lidit av Guillain-Barre syndrom eller MS, men de har inte gjort det. Hur orsakar vaccinerna denna effekt? Moderna mRNA Covid-vaccinet muterar de röda blodkropparnas form och klibbighet och får dem att koagulera. Det första diagrammet nedan visar friska blodkroppar och sedan hur de efter Covid-vaccination muterade, deformerade röda blodkroppar, spetsade proteiner och klibbighet som orsakar dödliga blockeringar. Det är som en hundra bilar hög vrakhög på motorvägar och vägar där ditt blod färdas, 24/7/365. Ta en titt:

 
 

Allvarlig myokardit, orsakad av Covid-vacciner, försvagar ditt hjärta samtidigt som det förhindrar att resten av kroppen att få tillräckligt med blod

Covid-vaccinerna är inte vacciner alls. De är genmanipulerande, giftiga injektioner som täpper till humant blod. Tillfälligt är en virusinfektion den vanligaste orsaken till myokardit, så Covid är det perfekta skyddet för vacciner som orsakar inflammerade hjärtan och ger blodproppar. Under en virusinfektion producerar din kropp celler för att bekämpa viruset, men efter ett mRNA-vaccin producerar dina celler klibbiga proteiner och prioner som orsakar ”vägspärrar” i dina blodkärl, och ditt blod täpps till ännu mer runt dessa hinder. Problemet förvärras och blir snabbt dödligt.

Vissa offer för Covid-vaccination lider av cerebral ventrombos eller djup venetrombos. Dessa är dödliga blodproppar i eller nära hjärnan. Andra vaccinationsoffer lider av lungemboli strax efter att de fått Covid-sprutor. Dessa händer på grund av onormal koagulation, där hela blodkoagulationssystemet har kapats och fungerar utom kontroll tack vare mRNA-teknik. Inre organ tar också skada av vaccinerna.

Om dessa vaccininducerade blodproppar lossnar från var de bildas, kan de flytta till ett organ eller en artär som är för smalt för det, blockerar blodflödet och resulterar i lungemboli, vilket händer i dessa vaccinoffers lungor, mage och hjärna (ischemisk stroke).

Forskning visar att Covid-19-patienter också har signifikant förhöjda nivåer av blodkoaguleringsmolekyler, vilket också hjälper till med kärlsjukdom, så problemet förvärras för personer som fick Covid och får vaccinet utöver det, men CDC bryr sig inte. Ingen kontrolleras för någonting alls innan man får Covid-sprutor på övergivna köpcentran, sportevenemang och nattklubbar. Det är gratis för alla eftersom mRNA-sprutorna är smutsiga, smutsiga, smutsiga.

Om du av någon anledning redan har stött på blodkoagulering av Covid-inokulationer och du lider av  CoVax-syndrom,  rapportera det till VAERS. Kolla också in  Pandemic.news  för uppdateringar om dessa  brott mot mänskligheten  och den kommande vaccinförintelsen.

Källor för den här artikeln inkluderar:

Pandemi. Nyheter

NaturalNews.com

TruthWiki.org

TheTruthAboutVaccines.com

Annons