Nu skriker anti-vaxarna i Sverige – Teknikaliteter
 
2021-08-06
Ingemar Ljungqvist
 
 

Ämne: Lite statistik från Statens mördaravdelning, och att det nu är dags att åtala dem för misstanke om brott mot mänskligheten

 
De får helt enkelt inte fortsätta injicera folk med gift innan de har bevisat sin oskuld och även sluta testa folk med ett test som bevisligen inte heller fungerar.
Dessa myndigheter är dessutom misstänkta för brott mot patientsäkerhetslagen då de är skyldiga enligt lag att ge patienten ett informerat samtycke om injektionens biverkningar.
I stället invaggar man patienterna i en falsk trygghet med att påstå att injektionen är säker och effektiv. Detta är mycket allvarligt.
 
Nu har vi kommit så långt i detta bedrägeri att det finns så mycket välgrundade fakta på att hela pandemin är påhittad och att det finns inga som helst funna fördelar med gift injektionerna, tvärt om har enorma mängder människor skadats och dödats av denna mördarverksamhet.
Allt som staten gått ut med via sina myndigheter är bedrägligt för att direkt eller indirekt lura befolkningen att injicera ett gift i kroppen.
Alla siffror är hämtade från FHM och LMV
 
Inte nog med att till dags dato har 273 människor mist livet pga denna verksamhet, och då vet vi att detta är en kraftigt lågt tilltagen siffra då mörkertalet är stort. Många dödsfall rapporteras inte som död pga injektionerna.
 
Skrämmande är att det finns dessutom 64 000 inkomna rapporter och man har ännu bara behandlat en bråkdel av dessa rapporter i statistiken ännu.
 
Dessutom är 4 810 av de genomgångna rapporterna allvarliga, många kanske hellre hade önskat sig biverkningen som kallas för död i stället för ett livslångt lidande.
Många av dessa 4 810 människor kommer att få bestående men och livslångt lidande av dessa injektioner.
 
Läkemedelsverkets egen beskrivning av dessa 4 810 människor är:
De har antingen, dött, fått livshotande skador, blivit inlagda på sjukhus och sådant som leder till invalidisering, missbildning eller annan medicinsk viktig händelse.
 
Totalt antal rapporter som LMV har gått igenom är skrämmande lågt, bara 6825 rapporter av 64000, bara ca. 1/10 av rapporterna är genomgångna och vi ser redan fruktansvärda resultat.
 
Men denna dödarverksamhet stoppar inte av det utan man vill även injicera barnen.
 
Trots att bara 1 enda barn i hela Sverige dött av Covid.
 
Trots att LMV visste redan i början av mars hur fruktansvärda biverkningar det var och det kom in fler rapporter än man klarade av så har man fortsatt med sin skadar / dödar
 verksamhet.
 
Den 11 mars 2021 skickade jag ett allvarligt mail med information om vilka katastrofala följder dessa injektioner hade till Region Jämtland  Härjedalen, och har därefter erinrat dem, flera gånger med ytterligare information.
Vad vi vet så har de diariefört detta men ännu inte vidtagit några som helst åtgärder.
 
Bifogar en rapport med alla biverkningar från Pfizers gift i detta e-mail, rapporten är från 2-mars 2021 innan man tog bort alla katastrofala biverkningar ur rapporterna.
 
Det borde vid det här laget finnas tillräckligt med material för en anmälan om överlagt mord utfört av den högsta ledningen inom Regeringen, FHM, LMV och Socialstyrelsen.
 
Vi borde kunna få stopp på barn-injektionerna med att anmäla dem och begära bevis på virusets existens, testernas funktion och injektionernas effekt.
 
Vi måste kräva totalstopp nu på alla injektioner, med hänvisning till att Sveriges högsta ledning är misstänkta för allvarligt brott mot mänskligheten och att de planerar att fortsätta begå brott.
 

Källor:

 
 
Läkemedelsverket 
https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner
On Friday, August 6th, 2021 at 3:27 AM, martin_private_law <martin_private_law@protonmail.com> 
 

Vill bara säga som inledning att detta är ganska tunga saker om man inte redan har förstått hur djupt den djupa staten når och hur fruktansvärt manipulerade folk har blivit.
 
Många har svårt att ta till sig vilken ondska som står bakom det som händer. Dessutom är allt kompartmentaliserat för att använda lite svengelska. Dvs, de flesta vet bara fragment av vad de är del av vilket gör att många inte förstår vilken hemsk kriminalitet som de själva bidrar till.
 
Men för att förstå agendan så måste man förstå vilka elaka människor som står bakom det som händer. Det är iskalla människor som njuter av att våldta barn, äta människor levande, plåga människor, riktiga sadister. För dessa är vanliga människor bara boskap.
 
Det är många nivåer i detta och allt är inte svart eller vitt.
 
Det tragiska är att många springer fortfarande för att ta sin gift cocktail, vi kan inte rädda dom som frivilligt springer för att få ett nackskott, tyvärr.
 
Det som är karaktäristiskt med de som tagit gift cocktailen är att de låter ständigt förkylda, rossliga och hostar. Jag vet ett antal runtomkring som har tagit giftet och de har låtit förkylda i veckor nu och hostan och slemmet verkar gå allt djupare.
 
Är det någon som har upplevt samma sak? En som vi känner är bara i 30 års åldern och hennes ben small av när hon gick uppför trappen. -någon som har hört om att benen kan försvagas av giftet?
En annan granne har haft en hjärtinfarkt fast han inte är så gammal. Det som också är karaktäristiskt är att alla dessa med alla dessa symptom, de kopplar inte ihop det med gift injektionerna. De kan bara inte få in det i skallen att det beror på det välsignade giftet.
 
David Martin
Covid injektionerna var designade som ett biovapen, det står nu helt klart.
Det finns absolut inga fördelar med injektionerna, det är inte redovisat vad exakt som finns i dem, alternativa granskare har bara funnit dåliga saker och mRNA som klistrar i generna.
Så saken är 100% glasklar att det här är avsett för något annat än att skydda folk från ett fiktivt virus som bara existerar som del av en genetisk sekvens. Det hela är ett påhitt. Testerna testar något annat än covid och injektionerna är inte mot covid.

https://www.brighteon.com/c288d6aa-0466-49e0-842c-148332eba256

Vi är i 11:e timmen eller snarare 5 i 12 i processen, fortsätt med vad ni gör, mer kan vi inte göra. Folk måste rädda sig själva i den här processen.
Vad gäller barnen så är alla barn föräldrarnas egendom, så föräldrarna är ansvariga för att rädda sina barn oavsett vad någon kriminell myndighetsperson säger. 
Tyvärr så kommer många föräldrar att ta ihjäl sina egna barn också för att de inte begriper bättre.
Men ingen kan anklaga någon annan än föräldrarna till dessa barn om så sker, för barnen är alltid föräldrarnas egendom.

https://www.brighteon.com/8739c475-6697-4f92-ae9a-7a9c91986d55

Det här är demonernas plan, men de själva förstår inte att alla är inte lika övertygade om att detta AI samhälle är framtiden.
Det kommer helt enkelt inte att bli så, men det är många planer i denna agenda. De har nog redan planerat att många ska helt enkelt också bort.
Så även om målet är mänskliga robotar så ska det troligen inte vara 7 miljarder robotar, många ska nog dö sotdöden genom jab, efter jab tills de är helt utslagna. 
Dessutom har de nog koll på vilka de vill spara och vilka som ska bort. Tro inte att det är samma innehåll i injektionen till en äkta rövslickande socialist som det är i sprutan till en som skriker Freedom i Kungsträdgården.
Det ingår nog en selektering av vilka man vill ha kvar och vilka som ska bort. Om inte än så blir det så vid 3:e, 4:e, 5:e……10:e injektionen osv. Det är klart att de redan har räknat ut hur de ska kontrollera vilka som ska ingå i nästa steg.

https://www.brighteon.com/ba28f706-73d8-4971-9015-f97946b8a850

Det här är lite på samma tema som ovan, en liten förklaring på hur de som styr tänker. Det finns egentligen inget att vara rädd för, men om man inte förstår spelet så kommer man inte att överleva. Var och en måste nu förstå att de måste stå upp för sig själva och förstå att ingen annan kan styra över dig

https://www.brighteon.com/0f44fdc4-71a9-4800-8218-ce2acf9de0ba

Patient i Sydney, Australien som nästan dödades, hade en nära döden upplevelse.

https://www.brighteon.com/d8246189-2a95-47b8-a90a-8de8c3695eb4

Det här kan ni titta på, Fiona Barnett om ni vill förstå vilka svin som står bakom det som sker, det är riktiga sadister.

https://www.brighteon.com/2957f56a-920b-4d70-bfd9-43c1294788b2

Dela och få alla att fokusera på detta. (Tänk på att detta är också ett sätt för att få djupa staten att bränna sin ammunition)
Mike Lindell lovar bevis om valfusket. (Det här är mer positivt)

https://rumble.com/vkrogo-mike-lindell-slams-fox-media-politicians-promises-100-evidence-at-cyber-sym.html

 
www.FrankSpeech.com, Cyber Symposium 10-12 Augusti, det här kommer att bli riktigt hett, Djupa Staten kommer inte att vara glad över detta.
 
Ännu en läkare som varnar för denna gift cocktail, lyssna noga på vad han säger om hur många gravida som fått missfall av giftsprutan.
 
Internet of Bodies är en del av agendan
 
X22 Report

On Thursday, August 5th, 2021 at 2:35 AM, martin_private_law <martin_private_law@protonmail.com>
 
Jag tror bestämt att nu vaknar de stora massorna., Time to strike…
 
 
Det här är ett litet sidospår från övriga galenskapen men här tänder de på skogen i stället för att släcka.
Jag misstänker att många skogsbränder är av den typen. Vi vet ju hur många anlitades för något år sedan när de eldade upp halva Australien.
 
 
Som vi vet finns en elit som iscensätter allt som händer nu, Covid är en total bluff.
Frågan är vad som väntar, den frågan kanske inte är så intressant men planen är att folk aldrig ska kunna slå tillbaka då detta är över.
Den elit som styr över detta vill skadskjuta så många som möjligt för de vet att när folket kommer på att de har blivit bedragna, blåsta, mördade då kommer de att komma efter den här eliten som orkestrerat detta.Riktningen på detta är rätt uppenbar och många kommer att gå rakt i fällan.

Pengarna är också något som sjunger på sista refrängen, Stew Peter Show

https://rumble.com/c/StewPeters

Dr. Simone Gold, Mikael Hagenbos kanal (Allmänt om Covid och HCQ)
Men vi vet ju alla varianter av bedrägeriet nu i detta, men det är kort ca. 13 minuter
Lyssna noga på detta.
Covid-19 Genocide of 2020 by Claire Edwards Former UN Editor & Trainer
Snart 1 år sedan men det börjar utkristallisera sig nu vad hon sade då.

https://www.brighteon.com/56bde1f9-e573-4570-a4ac-9347df8239ef

Dagens X22 Report, Sting Operation

De [DS]/korrupta politikerna var inställda från början, eftersom planen började ta form försökte de ändra lagarna, men allt detta misslyckades. [DS] pressades till exakt var de behövde vara och när tiden är rätt kommer patrioterna att slå till. Detta är krig, allt kommer inte att vara rent, det var förplanerat för länge sedan, folket fick den högsta formen av intelligens för att förstå vad som skulle hända. Planen är att fälla utländska och inhemska fiender och att avslöja allt för det amerikanska folket, vissa kommer inte att förstå, det är därför några få fick veta planen så att de kunde upplysa andra.

https://rumble.com/vkqke6-ep.-2544b-not-everything-will-be-clean-war-it-was-all-pre-planned-long-ago.html

Samt 3 st viktiga länkar nedan till videos som sammanfattar hela bedrägeriet, så vi behöver inte leta mer efter svaret.
 
Efter detta kan vi lägga det pusslet bakom oss, nu gäller det att väcka, utbilda, skademinimera osv. Var och en gör vad man kan för att upplysa. Alla kan inte göra allt.

REINER FUELLMICH – TALAR TILL ALLA NIVÅER I SKAMMEN! Lyssna på honom, 10 min. tal

https://rumble.com/vkjv5b-boom-explosive-reiner-fuellmich-speaking-to-all-levels-of-the-scam.html

7% av de döda i ”Covid-19” eller andra influensaliknande sjukdomar var vaccinerade!

Troligen dog de av sprutan, vilket aldrig kommer att erkännas.

Vi kommer i stället att få höra att det var de efterföljande mutationerna till Covid-19 som orsakade döden och att vi därför måste vaccinera oss en tredje gång, och därefter kommer en ny mutation så vi måste ta spruta nr 4 och därefter……det kommer inte att ta slut förrän maktfolket fått medborgarna så rädda att vi ska gå med på vad som helst i deras framtidsvision!

Vi börjar givetvis med att vara olydiga och totalvägra all s k vaccinering, eller hur?

https://dailyexpose.co.uk/2021/07/29/87-percent-covid-deaths-are-vaccinated-people/

 

CANADIAN COURT VICTORY BEVISAR I EN DOM ATT COVID-19 ÄR EN BLUFF OCH ALLA BEGRÄNSNINGAR HAR NU SLOPATS!

Patriot Patrick King representerade sig själv i rätten efter att ha fått böter på $ 1200 dollar för att ha protesterat mot Covid-Hoax, han dödade vilddjuret och kom fram VICTORIOUS. Han utfärdade en stämning till den provinsiella hälsoministern för att bevisa att det så kallade Covid-19-viruset finns, och de tvingades erkänna att de inte hade några som helst bevis. Viruset har aldrig isolerats, och därför hade regeringen inga rättsliga skäl att införa någon av de straffrestriktioner som de har påfört samhället. Sedan denna chockerande bekännelse kom fram har provinsen upphävt alla Covid-restriktioner och behandlar nu officiellt Covid-19 som inget annat än en mild influensa!


Här kan ni beställa.
 
 
 
Project Camelot med Andreas Calcher om MMS och Covid
 
 
—————————————————————————————————————-
 

DELTA VARIANTEN ANVÄNDS SOM TÄCKHISTORIA FÖR ATT DÖLJA VACCINDÖD
https://odysee.com/@MickeHagenbo:9/trim.4488397A-041A-4248-8AC4-269883B230B8:d

Lite om vad som händer i USA, med valet, Trump osv.
Charlie Ward Show
 
Tim Truth
Mikroskopering av diverse gift injektioner. (odysee går oftast bara att se via dator)
 
Krogägare släpper bara in rena ekologiska oinjicerade kravmärkta människor och hans restaurang slår rekord
 
 

Bota Sverige från Haparanda. 2 Aug
https://rumble.com/vkmybt-nbnbnbn.html

Det här är vad Nazisterna gör mot de som vägrar att ta ett värdelöst kontaminerat PCR test som ger felaktiga positiva resultat
 
 

Samlingsmail nr 5
Korruptionen är så omfattande så det finns bara en väg.
x22 report

https://rumble.com/vkno9k-ep.-2542b-the-level-of-corruption-in-our-country-is-so-severe-there-is-only.html?mref=2hzb1&mc=fcbfy

x22 report
https://rumble.com/vkp2nd-ep.-2543b-ds-never-thought-she-would-losenow-they-all-losetiming-left-up-to.html

Nazi Australien
https://www.brighteon.com/7bf65b08-b06d-4c6d-95a2-8acf2a7bf619


Samlingsmail nr 4

Tycker även Brighteon börjar bli trögt nu, vet inte om det är ett nytt drag av djupa staten att censurera. Tidigare var Bitchute väldigt segt, nu verkar även Brighteon vara segt. Är det fler som märkt av detta? Kan ju bero på att Brighteon har blivit väldigt populär också.

Ok, det var en parentes. 

Vi måste vara beredda på att de kommer att simulera ett kraftigt utbrott av folk som dör pga av barnen som är oinjicerade när skolan börjar. 

Kan nästan lova att de kommer att anklaga barnen när skolan startar i slutet av denna månad. 

Jag tror inte SCB är ärliga med dödstalen för de har dött väldigt lite folk trots all injicering. Jag tror att de nu i september kommer att lyfta fram alla som dött under året tidigare så att man får ett kraftigt ökat dödstal i september för att skrämma upp folk att de är de oinjicerade barnen som är problemet. (men det är mina tankar) Sen kommer de att skrämma barnen på skolan att det är barnens fel att föräldrarna kan dö så de måste ta injektionen. Och de har ju redan lurat föräldrarna att de har inget att säga till om, barnen ska själva få bestämma om de vill ta injektionen. De kommer säkert att köra en kraftig propaganda när skolan börjar att det är tufft och coolt att ta injektionen för att lura barnen. 

Det är så sjuka dessa psykopater är så jag tror att det kan vara ett troligt scenario. 

Så håll en jävla koll på hur detta utvecklar sig när skolan drar igång. 

Lärarna får säkert en propaganda genomgång av sina arbetsgivare strax innan skolstarten där de ska skrämma upp barn och föräldrar. 

Dessa psykopater kommer att göra allt för att ta ihjäl barnen, göra dem skadade, sterila m.m. Det är så sjuka dessa psykopater är. 

Kommer psykopaterna att iscensätta ett event, psyop, false flag där man anklagar oinjicerade? Augusti är vanligtvis en het månad för att citera [Q]

Är augusti månaden när allt börjar falla ut i kaos, när djupa staten spelar ut sina kort. 

Psykopaterna har redan börjat hacka sina egna giftcentraler så de inte kan ge ut gift. 

Förmodligen i syfte att anklaga giftmotståndarna. Bland annat i USA och Italien. 

Mike Adams

https://www.brighteon.com/0b55be6d-397c-40fc-9e09-015209af6d40

Stor VARNING för dessa injektioner

Här är vad dessa grafen injektioner är kapabel till, göra dig steril, påverka dig utifrån med strålning, t.ex. 5G, risk för blodproppar, stroke, ADE Antibody Dependent Enhancement, dvs en överreaktion av immunförsvaret. Grafenet kan användas för att bygga strukturer med Teslaphoresis, en metod att konstruera strukturer av nanopartiklar på avstånd. 

Vill ni riskera att era barn och ni själva blir humanoider, Cyborgs?

https://www.brighteon.com/86474ea2-3d77-4fb1-8761-5e76f03a4788

Hur man tänker bluffa att det är oinjicerade som är de som blir sjuka. Lyssna 11 minuter in i videon.

Oinjicerade ska testas med PCR tester 2 upphöjt i 40 cykler = 1100 miljarder ggr förstärkning. Dvs alla blir positiva. Injicerade ska testas med 2 upphöjt i 28 cykler = 268 miljoners förstärkning. Dvs, väldigt få kommer att testas positivt om man är injicerad. Det är den här typen av forskningsbaserade resultat dessa sminkade svin håller på med. 

https://www.brighteon.com/38ef8d2f-3e3a-4af6-a3a5-125d3c43f763

Explosivt, Hela Covid-19 bedrägeriet är baserat på en total lögn. Det finns inget Covid virus.   
Mike Adams

Bra intervju med Ingemar Ljungqvist

https://www.brighteon.com/a6149c85-923e-4ecb-8f77-b6c1d9e05f1c

 

Australien utför Nazistliknande åtgärder mot befolkningen
https://www.dailymail.co.uk/news/article-9846939/Soldiers-sent-enforce-lockdown-Sydney.html

Ett av de kontrollerade oppositionstrollen tagen på bar gärning. 
https://www.brighteon.com/36bdfa19-d0cd-4bda-b2d6-ff2fb415de18

Bannons War Room
I intervju med uppfinnaren av mRNA tekniken Dr Robert Malone. Fauci är en bedragare som just nu räknar ut nästa lögn i sin Scientism

https://rumble.com/vkkl8m-authoritarian-messaging-must-stop.html

Det är så här dessa psykopater jobbar, först ljuger de allt vad de orkar, smutskastar alla som säger något annat.  Sen kan de bara vända på klacken och säga att det inte fungerade, de måste använda nått annat.  Jag för min del tror att de nu kommer med ett test som bara kommer att visa på att de är de oinjicerade som sprider smitta. 

De har precis erkänt att influensan blev Covid eftersom PCR-testet inte kan skilja dem.

Vilket är vad vi har sagt hela tiden !!!

”CDC uppmuntrar laboratorier att överväga att anta en multiplexmetoden som kan underlätta upptäckten och differentieringen av SARS-CoV-2 och influensavirus”, sade byrån på onsdag.
https://www.foxnews.com/health/cdc-labs-covid-tests-differentiate-flu.amp

High Wire med Del Bigtree

Explosiv intervju med alla injektionsskadade som dessa mördare har lurat att ta detta gift. https://www.brighteon.com/6520b27f-064f-4bfe-a13a-34376549bd2c

 

Annons