2021-07-28
http://finalwakeupcall.info/en/2021/07/28/new-way-of-healing/

Peter B. Meyer

Inom ett år är de flesta sjukhusprocedurer föråldrade
Dold teknik; Med Bed, Quantum, Anti-Gravity, Replikatorer
Evig ungdomskälla
Flyttar till ny kanal

Läker genom frekvensbehandling

Den som inte befinner sig på den specifika jordfrekvensen för att vakna och läka, vilket betyder öppen för inkommande uppstigningsenergier; de inre vågorna av harmoniska resonanser som leder till enhetsmedvetenhet måste antingen förvandlas eller misslyckas. Detta består din kropp och själ av, och är inte fantasi, det är mätbart, verklig vetenskap och faktum, kallat Schumann-resonanser som är globala elektromagnetiska resonanser, som genereras och uppmuntras av energier i vårt universum och märks under blixtnedslag.

Ju äldre vi blir; desto fler fel uppstår vid kodningen av DNA. Som ett resultat härav minskar kroppens övergripande skick med tiden. Vi blir gamla, vi får rynkor, vi blir sjuka och vi dör så småningom.

En metod för att behandla fysiska åkommor med hjälp av radiofrekvenser stöds av mycket avancerad och avant-garde utrustning, för att behandla fysiska åkommor eller för att förhindra, minska och läka. Avsiktligt, dolt för allmänheten, eftersom det inte gynnar Big Pharma.

Vi hör ljud eftersom våra öron skiljer på olika frekvenser och resonanser, som tolkas som ljud av hjärnan. Ljus tas emot av våra ögon och översätts av hjärnan till bilder. Både ljud och ljus har frekvenser. Radiofrekvenser används i denna behandling. Utrustningen överför specifika frekvenser till kroppen. Dessa är specifika för varje individ. Om människor kan skilja olika musikinstrument och individuella toner i komplexiteten av frekvenssignaler från musik, så kan vår kropp individuellt skilja radiofrekvenser från en komplex signal.

Vissa upplever detta som vibrationer, andra kan inte. Varje fråga har sin egen frekvens; knacka bara på bordet eller fönstret så hör du skillnaden i ljud, vilket vart och en har sin egen frekvens. På samma sätt har atomer och molekyler och celler sin egen frekvens. Om dessa frekvenser motsvarar frekvensen hos celler eller molekyler i kroppen, genereras en resonans. Detta kallas bioresonans. Levande materia reagerar på vilken frekvens som matchar och följaktligen kan tas emot.

Celler kan påverkas av bakterier, svampar, virus, kosmisk strålning, röntgenstrålning, ultraviolett ljus och giftiga ämnen. Dessa förändringar i DNA-koden, som kopieras till nästa generation, sker genom celldelning, joniserande strålning, vissa virus och nyligen genom mRNA Covid-vaccinering. Dessa ändringar i koder överförs till nästa cellgenerering.

Vid varje celldelning uppstår fel vid kopiering av DNA, och även efter reparation med cellens egen DNA-reparationsmekanism finns några av felen kvar. Som ett resultat av DNA-förändringar över tid, kan celler inte längre utföra sin ursprungliga funktion.

Detta kallas bland annat autoimmunreaktion som ökar tillsammans med en ständigt försämrad närvaro av patogena mikroorganismer. En skyddsmekanism mot ytterligare mutation existerar, vilket gör att de irreparabelt skadade cellerna försätts i tyst läge, kallat åldrande, åldrande av organismen, en slags viloläge, vilket stoppar ytterligare celldelningar.

Dessa åldrande celler ökar i antal under åldrande och har i sig en degenerativ påverkan på deras omedelbara miljö. Sammantaget minskar både kvaliteten och kvantiteten av funktionella celler. – Ny forskning pågår som gör det möjligt att ersätta åldrande celler med funktionella celler.

Frekvensbehandling tillämpar en mängd olika frekvenser samtidigt. Det är en homeopatisk ofarlig behandling, som kan jämföras med omskrivningen av en hårddisk i en dator, men i detta fall sker en omskrivning av immunsystemet och DNA-strukturen som omprogrammeras helt, vilket eliminerar autoimmuna sjukdomar som bland annat orsakas av mRNA-injektion. Mer information om behandling finns via e-post.

Inom ett år är de flesta sjukhusprocedurer föråldrade

President Donald Trump sa den 14 juni 2020 till nationen, ”inom ett års tid kommer nästan alla sjukhusprocedurer att vara föråldrade”. Varje stad kommer att ha många MedBeds och Tesla-kamrar som kan läka och reparera DNA tillsammans med att bota alla sjukdomar. Inget mer såsom åldersregression, upp till 30 år. Ingen mer cancer, autism, Alzheimer, fibromyalgi (fi · bro · my · al · gi · a) ett tillstånd som orsakar ledvärk över hela kroppen, sömnproblem, trötthet och ofta känslomässig och psykisk smärta och många andra brister.

Bevis finns i de undertecknade verkställande orden. Med-Beds har förmågan att återfå organ som saknas, såsom en gallblåsa, njure eller lymfkörtlar etc. Genom användningen av ljusspektrum och frekvenser.

De holografiska medicinska poddarna eller Med Beds, är automatiserade stationer där en medicinsk expert, healer, väljer vilken typ av procedur som ska göras från datorns databas, patienten ligger i podden eller sängen och maskinen utför den medicinska operationen eller proceduren. Slutligen stänger lasrarna de ingångsställen där proceduren inleddes. Med-Beds diagnostiserar, behandlar och utför ett brett spektrum av kirurgiska ingrepp med ultrafina laser-snitt som styrs av 3D-anatomisk skanning. 3D-skanningen har eldfasta linser som gör live-skanningar av kroppen för att utföra olika medicinska ingrepp.

Teknologin för de holografiska medicinska poddarna kommer inte från planeten Jorden. De är inte en humanoid-skapad teknik. Det är en teknik som har givits mänskligheten av utomjordingar utanför världen. En Med-Bed bygger på tachyon-partikel energi, de är hypotetiska, snabbare än ljuspartiklar och plasma energi. Plasma energi kommer från universum och balanserar planeterna för att hålla dem i sin position, så att de inte kolliderar med varandra. Med andra ord; solsystemet är i balans med sig självt och med alla planeter.

Marken, atmosfären, vattnet, allt är plasma energi, faktiskt, allt i universum är plasma energi, det är bara i en annan form bland olika vibrationsfrekvenser.

Med-Beds har kontrollerbar artificiell intelligens (AI) så att den inte kan komma ur kontroll och skena vilt, faktiskt en dator. Den fungerar som en magnetisk resonanstomografi – MR, som gör en magnetisk pendling och resonansavsökning av din kropp för att diagnostisera sjukdom.

Med Bed skannar hud, muskelvävnad, alla organ och allt annat i kroppen. Den visar allt – hela vägen ända ner till blodets mikronivå. Det identifierar faktiskt ditt DNA och den gör en fullständig intern analys av kroppen. Genom att göra det tar den upp någon sjukdom och genetisk ofullkomlighet. Till exempel botas leukemi på steg 4 på en Med-Bed på cirka 2,5 minuter utan någon biverkning.

Om ett organ har avlägsnats; regenererar Med Beds återfördelningsprocessen det organet som om det aldrig hade tagits bort. På grund av kroppens ursprungliga resonans, dess vibrationsfrekvens. Kroppen kommer alltid ihåg när ett organ har tagits bort eller slutat att fungera. Med Beds artificiella intelligens länkar till kroppens vibrationsfrekvens och DNA för att regenerera organet. Det är så enkelt.

Dold teknik MedBed, kvant, framdrivning av gravitation, replikatorer

Återigen har Med Bed-tekniken varit ”undertryckt” och ”dold” för allmänheten under lång, lång tid. Denna teknik är inte tillgänglig för köp eller tjänster för allmänheten förrän efter att Deep State kabbalen har gjorts maktlös.Jare

Lyckligtvis, på grund av den senaste tidens planetförskjutning från 3D till 5D, och den ökande efterfrågan på transparens av det mänskliga kollektiva medvetandet; modiga människor som framträder för att avslöja vad som har gömts i årtionden, till och med århundraden, och troligen i tusentals år.

Den globala övergången i årtionden och har information om många ämnen som allmänheten inte känner till, inklusive men inte begränsat till, off-world ET-teknologigåvor till mänskligheten som Quantum Financial Monetary System, framdrivning av Anti-Gravitet, Replikatorer och Med Beds.

Det är inte svårt att föreställa sig att det idag finns undertryckta tekniker som medvetet döljs från de vanliga massorna till förmån för dem som är högst upp i samhället; de som är ”ansvariga” för systemet för att bibehålla sin kontroll över allt – naturresurser, institutioner, militär, politisk och till och med den psykologiska aspekten hos varje individ. Vad som är svårt att acceptera är dock påståendena om att dessa avancerade tekniker inte är från jorden utan gavs eller lämnades av utomjordiska varelser som existerar på andra planeter.

Det finns tre typer av Med-Beds: Holografisk; Regenerativ som regenererar vävnader och kroppsdelar, och slutligen Re-Atomisation Med Bed som på ungefär två till tre minuter regenererar hela människokroppen, från topp till tå.

Evig ungdomskälla

Vad betyder denna avancerade teknik för en 80-årig person? Han / hon kan bli 30 år igen på mindre än tre minuter. Femtio år avskaffade från hans / hennes liv. Nu kan hon få barn igen. De kan få en helt ny familj om de vill. Det ser ut som, att Med Bed-tekniken är en evig ungdomskälla.

Med Bed-tekniken tittar på kroppen och korrigerar bristerna. Denna teknik har funnits ganska länge. Den har hållits gömd från mänskligheten under mycket lång tid. Vissa människor kanske tror att denna helande teknik är science fiction. För bra för att vara sann. Det är till och med inte för komplicerat att tillverka dessa Med-Beds i kvantiteter och distribuera dem överallt där de önskas. Jered Rand säger;

”När du befinner dig i en Med-Bed går du inte igenom någon smärta, du går inte igenom strålning. Det är inte som någon ond händelse. Du går in i en djup sömn. Det finns ingen injektion, inga nålar eller något annat. Du vaknar och tittar dig i spegeln och din läskiga hud är borta. Ditt vita hår har den färg det var när du var i tjugoårsåldern (20-talet). Det är detsamma med din syn, din hörsel, din smak, din lukt. Allt återställs till en perfekt yngre status igen”.

Detta är den nya tiden för den nya jorden och den nya mänskliga rasen. Den är helt motsatsen till vad vi har levt med. Dessa tekniker finns redan här. Det handlar om att få dem säkert till de människor som kan använda dem. ”Slutligen, sedan 2020 är Med Beds-tekniken inte tillgänglig för allmänheten”.

Replikatorer återvinner gamla saker tillbaka till plasma energi. Det finns inget avfall, inget skräp, inga sopor, inget som förorenar miljön eller förstör ekosystemet. Jord är plasma energi. Växter är plasma energi. Ta en replikator till en fattig by så kan de få allt de någonsin drömt om på några minuter. Replikatorer kommer att eliminera behovet av stora mängder mark för att mata befolkningen. Allt du behöver kan du få.

3D-skrivarna är föregångarna till replikatorer. Accelerera dem hundrafalt så har du en Med Bed-replikator. Allt som skapas består av plasma energi. Replikatorer är teknik utanför denna världen som ges av Galaktikerna, som delar denna teknik med mänskligheten. Denna teknik kommer! Den kommer att finnas tillgänglig överallt. Du kommer att kunna ha en fenomenal framtid.

Annons