Dr. Charles Hoffe: mRNA Vaccines ‘Will Kill Most People’ Through Heart Failure & 62% Already Have Microscopic Blood Clots

dr.  charles hoffe

De allra flesta människor som injiceras med Wuhan coronavirus (Covid-19 ) kommer att dö inom några korta år av hjärtsvikt, varnar Dr. Charles Hoffe, MD , läkare i British Columbia, Kanada.

I en av hans senaste uppdateringar förklarar Dr. Hoffe att han observerat hos sina patienter som tog ett mRNA (messenger RNA) ”vaccin” från antingen Pfizer-BioNTech eller Moderna att deras kapillärer nu pluggar igen, vilket han säger kommer så småningom att leda till en allvarlig kardiovaskulär händelse.

Wuhan Virus mRNA-sprutan är programmerad för att göra en persons kropp till en ”fabrik” för spikproteiner, och Dr. Hoffe säger att dessa massproducerade spikproteiner med tiden orsakar progressiv blodpropp.

Inte mindre än 60 procent av människorna som tar en mRNA-injektion kommer att drabbas av dessa blodproppar – och i slutändan kommer en överväldigande majoritet att hamna sex meter under jord på grund av skadorna.

”Vi vet nu att endast 25 procent av” vaccinet ”som injiceras i en persons arm faktiskt stannar i armen”, förklarar Dr. Hoffe i sin blogg. ”De andra 75 procenten samlas in i ditt lymfsystem och bokstavligt talat matas in i din cirkulation så att dessa små paket med budbärar-RNA, och förresten i en enda dos av Moderna” vaccin ”finns det bokstavligen 40 biljoner mRNA-molekyler.”

Dr. Hoffe säger att även om dessa förpackningar designades av Big Pharma för att absorberas direkt i människors celler, är det enda stället de faktiskt kan absorberas runt blodkärlen och i kapillärnätverk, som är de minsta blodkärlen där blodflödet är långsamt, och det är där gener frigörs.

”Din kropp börjar sedan läsa av och sedan tillverka biljoner och biljoner av dessa spikproteiner”, säger han ”Varje gen kan producera många, många spikproteiner. Kroppen känner igen att det här är främmande kroppar så det skapar antikroppar mot dem så att du sedan skyddas mot COVID. Det är tanken.”

MRNA-Injektioner sätter in ”taggiga bitar” i blodkärlen och orsakar så småningom hjärtsvikt

Även om påståendet länge har varit att dessa spikproteiner fungerar som avskräckande för virusinfektion efter att ha injicerats i en persons kropp, är verkligheten att de faktiskt blir en del av cellväggen i en persons vaskulära endotel.

”Det betyder att dessa celler som sträcker sig i dina blodkärl, som ska vara släta så att ditt blod flyter smidigt har nu dessa små taggiga bitar som sticker ut”, förklarar Principia Scientific.

Dr Hoffe säger att det är oundvikligt att de injicerade kommer att utveckla blodproppar eftersom de vaccininsatta spikproteinerna bäddar in sig i blodkärl och kapillärer. Blodplättar cirkulerar runt och försöker lösa problemet genom att skapa allt fler blodproppar.

”Så, när trombocyten kommer genom kapillären träffar den plötsligt alla dessa COVID-spikar och det blir absolut oundvikligt att blodproppar bildas för att blockera det kärlet”, skriver han. ”Därför kan dessa spikproteiner förutsägbart orsaka blodproppar. De finns i dina blodkärl (om mRNA ‘vaccinerats’) så är det garanterat”.

Det visar sig att dessa blodproppar skiljer sig från de ”sällsynta” som det talas om i media som dyker upp på CT-skanningar och MR-undersökningar. Dessa är mikroskopiska och visas inte vid tester, eftersom de endast kan detekteras gernom ett blodprov som kallas D-dimer.

Dr. Hoffe har utfört D-dimer-test på sina mRNA-”vaccinerade” patienter, vilket fick honom att upptäcka att minst 62 procent av dem har dessa mikroskopiska blodproppar.

”Den mest alarmerande delen av detta är att det finns vissa delar av kroppen som hjärnan, ryggmärgen, hjärtat och lungorna som inte kan [regenerera],” säger han. ”När dessa vävnader skadas av blodproppar skadas de permanent”.

 

Annons