Global forskning, 8 juli 2021

Bevis tyder på att personer som har fått COVID-vaccinet kan få en minskad livslängd till följd av de akuta, subakuta och långtidseffekterna av COVID-injektionen

Om du har fått COVID-sprutan, anse dig själv som hög risk för COVID och implementera ett dagligt profylaktiskt protokoll. Detta innebär att du optimerar din metaboliska flexibilitet, D-vitamin och tar vitamin C, zink och en zinkjonofor dagligen, åtminstone under förkylnings- och influensasäsongen

Bevis visar att NAC kan användas för att förhindra blodproppar och bryta upp alla som redan har bildats.

Om du har låg risk för COVID och inte har vaccinerats, se till att du har dessa saker till hands och börja behandla de allra första tecknen på förkylnings- eller influensasymtom

Köp också en jetnebulisator, lite saltlösning och väteperoxid i livsmedelskvalitet. Nebuliserad peroxid är ett utmärkt val för både förebyggande och behandling, oavsett i vilket stadium luftvägsinfektionen är. För att förebygga, nebulisera varannan dag. För behandling, använd vid första tecken på luftvägsinfektion.

Se videon här:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/07/04/covid-vaccine-risks.aspx

I den här intervjun diskuterar Dr. Vladimir Zelenko en oerhört allvarlig oro, den delas med minst två andra mycket trovärdiga experter – Michael Yeadon, Ph.D., en life science-forskare och tidigare vice president och chefsforskare för allergi och respiratorisk forskning vid Pfizer , och professor Luc Montagnier, en världsberömd virolog som vann Nobelpriset för sin upptäckt av HIV.

Yeadon, Montagnier och Zelenko tror alla att COVID-19-sprutorna kan minska livslängden med flera decennier, beroende på flera faktorer, inklusive om du måste ta uppföljningssprutan. Faktum är att det kan finnas anledning att misstänka att många som får sprutorna och efterföljande uppföljningsspruta kan förlora sina liv inom två till tre år som ett resultat av patogen priming. 1 , 2

Många kanske inte inser att när jag var ung var jag en scout, som du kanske vet år deras motto ”Var redo.” Det är ett tillvägagångssätt som har tjänat mig bra genom åren. Jag säger inte entydigt att det hemska resultatet kommer att bli verklighet, som min intervju nästa vecka med Dr Peter McCullough går in på. Det verkar dock klokt att ha ett bra protokoll i dina händer i väntan på ett värsta fall.

Så på den noten tar Zelenko och jag en djupdykning i vad som kan göras för att förhindra ett sådant öde. Zelenko kategoriserar riskerna med COVID-19 ”vacciner” i tre kategorier: akut, subakut och långvarig, så låt oss börja med att granska de primära riskerna som finns i vart och ett av dessa kategorier.

Riskkategori nr 1 – Akuta risker

Den akuta fasen av skada börjar vid injektionsögonblicket och varar sannolikt i ungefär tre månader. Baserat på rapporter inlämnade till det amerikanska systemet Vaccine Adverse Event Reporting (VAERS) är det tydligt att många inte kan överleva efter den akuta fasen.

Cirka 6 000 dödsfall har hittills rapporterats och döden inträffar vanligtvis inom 48 timmar efter injektionen. Många allvarliga inaktiverande händelser inträffar också ganska snabbt, vanligtvis inom några dagar eller veckor. Zelenko har dock ett mycket dyster perspektiv på VAERS-databasens noggrannhet. Han förklarar:

”Enligt en uppsats publicerad av Salk Institute i San Diego har de upptäckt att spikproteinet som genereras genom vaccinationen i sig har negativa hälsoeffekter. Det är giftigt … på egen hand …

Det finns gott om bevis som visar att det sprider sig från injektionsstället och går till blodomloppet och i princip kommer in i varje enskild cell i kroppen. 3 , 4

mRNA har en halveringstid på cirka en till två veckor, beroende på mRNA, och under den mellanliggande tiden gör varje mRNA-molekyl cirka 2000 till 5000 spikproteiner. Så vi pratar om biljoner och biljoner spikproteiner.

Hela din kropp blir en spikproteinfabrik. Flera storleksordningar än om du skulle få COVID, eftersom COVID främst infekterar de övre och nedre luftvägarna. Det är cellerna som smittas och börjar producera spikproteiner. Men här injicerar vi vaccinet och det går faktiskt till varje cell i kroppen och omvandlar varje cell i kroppen till en fabrik för spikproteiner. ”

När mRNA sprids genom ditt kärlsystem börjar cellerna som omsluter dina blodkärl att producera spikprotein. Det är därför vi ser ett så häpnadsväckande antal rapporter om personer som upplever blodproppar från dessa injektioner.

Enligt Zelenko inträffar 40 % av dessa händelser under de första två dagarna efter injektionen. Risken minskar sedan, men kärlhändelser som hjärtinfarkt, stroke, njurinfarkt och lunginfarkt minskar inte helt förrän cirka tre månader efter den sista injektionen.

Men dessa händelser, under de senaste tre månaderna, rapporteras inte till VAERS. Det är naturligtvis möjligt att människor helt enkelt inte kopplar dem till COVID-sprutan de fick flera månader sedan.

Hur många har faktiskt dött av COVID-bilderna?

Som noterats av Zelenko är underrapportering en del av det problem vi står inför. Det verkliga antalet biverkningar är omöjligt att fastställa, med tanke på att Food and Drug Administration inte insisterade på ett robust system för datainsamling efter vaccination, men det är verkligen högre än vad VAERS listar.

”Om du tittar på VAERS [systemet för rapportering av vaccinbiverkningar], som enligt min mening är en bit av skräp … från och med idag, låt oss säga att det finns 6000 dödsfall i samband med att ta vaccinet. Vi måste förstå vad det egentligen betyder, säger Zelenko.

”Om man tittar på Harvard-studien 2009 om VAERS-systemet sa de att endast 1 % av händelserna faktiskt rapporteras. Så okej … oavsett antal är det inte 6000. Kanske rapporteras bara 10 %, jag vet inte. Men definitivt underrapporteras det.

Och sedan finns det två [ytterligare] stora problem. Det finns bevis som visar att VAERS-rapporter som har arkiverats raderas från servern, nr 1. Nej. 2, jag personligen känner till två dussin fall av dödsfall i samband med vaccinet, och läkaren och / eller familjemedlemmarna som försökte lämna in en VAERS-rapporten avvisade deras rapporter på grund av vissa tekniska problem.

Det faktum att de alla inte kunde göra en rapport, det höjer ögonbrynen. Hur stor del av informationen ser vi faktiskt? Svaret är, jag beräknar, att det redan finns cirka 200 000 döda amerikaner, direkt relaterade till vaccinationerna”.

För att komma till det antalet antar Zelenko att endast 10 % 5 av biverkningarna rapporteras. Studier har visat att det kan vara så lågt som 1 %. 6 , 7 Det ger oss ett dödstal på cirka 60 000, till vilket han lägger till ytterligare 140 000 med tanke på det faktum att rapporter skrubbas och vägras.

”Poängen är att det definitivt borde höja på ögonbrynen och få allmänheten att skrika och säga:” Vi vill veta sanningen. Vi vill veta de exakta siffrorna. Sluta undertrycka sanningen … Jag vill kunna göra ett informerat val om jag vill ta denna injektion eller inte.  Och det ges inte folket.

Mitt problem är inte med vaccinet. Mitt problem är med regeringen, styrande organ och vissa människor som hindrar flödet av livräddande information och undertrycker sanningen från människor, och använder sedan tvång för att tvinga människor till att ta detta vaccin. Det är den skändliga delen.

Förtrycket är så uppenbart och så uppenbart att läkare med oklanderlig referens utarmas för att bara yttra sig. Och sedan kopplar du ihop det med beprövade metoder för förhospitalbehandling och protokoll som har visat sig minska sjukhusvistelse och dödsfall med 85 %, och den informationen undertrycks.

Så här har du en dubbel censur där den positiva, hoppfulla, livräddande informationen undertrycks och de farliga resultaten av vaccinationsmetoden undertrycks. Det är en perfekt inställning för folkmord”.

Riskkategori nr 2 – Subakuta risker

Den subakuta riskfasen, som börjar cirka tre månader efter injektionen, är ytterst svår att kvantifiera. Det kommer minst sannolikt att pågå i flera månader till ett par år. Det primära problemet nu är antikroppsberoende förstärkning (ADE), även kallad patogen priming och / eller paradoxal immunförstärkning (PIE) eftersom det mer exakt beskriver sjukdomsmekanismen.

Zelenko tror att mRNA kommer att ha försämrats vid den här tiden, och dina celler kommer förhoppningsvis inte längre att producera spikprotein. Jag tror att han kan vara alltför optimistisk här, eftersom det syntetiska mRNA har genetiskt modifierats för att vara mindre fördärvligt, plus det är inneslutet i en nanolipid för att motstå nedbrytning.

Jag misstänker att detta modifierade mRNA kan förbli livskraftigt mycket längre än någon misstänker, tack vare dess syntetiska natur. Dessutom finns det en mekanism genom vilken mRNA kan transkriberas omvänt till ditt DNA, vilket skulle göra spikproteinproduktionen permanent – och förmodligen mellan generationer. Jag beskriver denna process i ” De många sätten på vilka COVID-vacciner kan skada din hälsa .”

Om Zelenko är korrekt byter nu det primära sjukdomsmedlet från spikproteinet till de antikroppar som produceras som svar på spikproteinet. Vi vet inte hur länge dessa antikroppar kommer att hålla, men chansen är att de kommer att hålla fast i ett antal månader eller år.

Medan antikroppsproduktion är det primära syftet med dessa sprutor, och svaret sägs ge dig en immunfördel, kan de faktiskt vara källan till problemen.

Djurförsök där konventionella coronavirusvacciner testades har visat att coronavirusvacciner rutinmässigt orsakar ADE, 8 , 9 , 10 , 11 , 12 så när djuren utmanas med det verkliga viruset de har vaccinerats mot, kan de bli allvarligt sjuka och till och med dö. Om sjukhusen börjar fylla på med vaccinerade individer i höst vet du varför. De lider av effekterna av ADE.

Med andra ord, de antikroppar som producerades med vaccinationen var patologiska”, säger Zelenko . ”De var dödliga och de ledde till ett överdrivet immunsvar. Det är vad det betyder, antikroppsberoende förbättring. Det är en förbättring av ditt immunsvar på ett sätt att det kommer att döda dig …

Frågan är, hur säker är den på lång sikt, eller i den subakuta [fasen] från tre månader till tre år? Det är ett stort frågetecken. Baserat på djurmodeller – och det är vad Dr Mike Yeadon säger – det kan absolut

Med andra ord, de antikroppar som producerades med vaccinationen var patologiska”, säger Zelenko . ”De var dödliga och de ledde till ett överdrivet immunsvar. Det är vad det betyder, antikroppsberoende förbättring. Det är en förbättring av ditt immunsvar på ett sätt att det kommer att döda dig …

Frågan är, hur säker är den på lång sikt, eller i den subakuta [fasen] från tre månader till tre år? Det är ett stort frågetecken. Baserat på djurmodeller – och det är vad Dr Mike Yeadon säger – det kan vara absolut vara folkmord. Det är den största satsningen på mänsklighetens överlevnad i mänsklighetens historia”.

Men som en motsats till denna uppfattning är Dr Peter McCullough, som är helt överens med konstruktionen av denna händelse och att den är ett av de mest allvarliga brotten mot mänskligheten, inte övertygad om att det kommer att bli ett massivt dödsfall.

Han är välutbildad i vetenskapen och har i huvudsak fullgjort ett stipendium i COVID-19 tillsammans med att vara seniorredaktör för två prestigefyllda medicinska tidskrifter så hans åsikt förtjänar också övervägande. Vi publicerar hans intervju nästa söndag 11 juli 2021.

Varför riskeras mänsklighetens överlevnad?

Frågan hos många människor just nu är: ”Varför undertryckas livräddande tidiga behandlingsmetoder?” ”Varför undertrycks de toxiska biverkningarna och dödligheten hos vaccinerna?” och ”Varför tvingas hela kontinenter att ta ett vaccin som är både medicinskt onödigt och obevisat när det gäller säkerhet och effektivitet?”

Sammantaget är inget av det vettigt, varför människor som Yeadon, Montagnier, Zelenko och andra väcker oro för globalt folkmord. Är det vad det här handlar om? Finns det en alternativ tolkning av vad som händer? När du överväger de faktiska uppgifterna är massvaccination helt enkelt inte nödvändig, så varför den häftiga pressen för att få en nål i varje arm? Zelenko förklarar:

”Det finns något som kallas medicinsk nödvändighet. Så, låt oss analysera om det finns någon medicinsk nödvändighet för detta vaccin, och du måste göra det på ett systematiskt sätt baserat på demografi.

Om du tittar på CDC: s data har alla 18 och yngre en 99,998 % chans att återhämta sig från COVID-19 utan behandling. [Deras risk att dö är] 1 av en miljon. Det är säkrare än influensavirus. Om du gav mig ett val, skulle jag hellre låta mina barn ha COVID-19 än influensa. Så varför skulle jag vaccinera då en demografi som har nära 100 % chans att återhämta sig med ett experimentellt vaccin som redan har dödat fler barn än viruset?

Om man tittar på demografin mellan 18 och 45 har människor som är friska 99,95 % chans att återhämta sig utan behandling … enligt CDC. Samma fråga, varför skulle jag vaccinera mig med en demografi som återhämtar sig själv utan behandling?

Tredje frågan, om någon har antikroppar – och det finns en mängd bevis [som visar] naturligt producerade antikroppar är mycket effektivare för att rensa framtida virus än vaccininducerade antikroppar … Naturlig immunitet är mycket bättre, effektivare och säkrare än vaccininducerad immunitet . Så någon som redan har antikroppar från att ha COVID, varför skulle jag vaccinera dem? …

Rädsla är ett extremt användbart verktyg för att manipulera människors beteende. Och den rädslan har använts för att skapa en psykologisk motivation att vaccineras med ett vaccin som enligt min mening inte har någon medicinsk nödvändighet, men har en enorm mängd faktiska och potentiella risker och mycket tveksam effekt”.

Riskkategori nr 3 – Långsiktiga risker

Utöver två till tre år är de långsiktiga riskerna som är ännu svårare att förutsäga. En särskilt svår risk att förutsäga eller kvantifiera är infertilitet. Det tar decennier innan vi har information om reproduktionseffekter. Kvinnor i 20-årsåldern som får sprutan kanske inte blir seriösa med att försöka bli gravid förrän de är i 30-årsåldern.

Tonåringar och små barn måste vänta i årtionden innan fertiliteten kan fastställas. Naturligtvis är det då för sent. Skadorna är gjorda och hundratals miljoner kommer att befinna sig i samma båt.

Zelenko citerar forskning publicerad i The New England Journal of Medicine, med slutsatsen att COVID-vaccination under graviditeten inte hade någon ökad risk för missfall. En närmare titt på datamängden avslöjade dock att detta bara var sant för kvinnor som vaccinerades under tredje trimestern. Kvinnor som får COVID-spruta i första och andra trimestern har en 24 gånger högre risk för missfall.

Det finns också rapporter om minskande spermieräkningar och svullnad av testiklar hos män och störningar i menstruationscykeln hos kvinnor i alla åldrar. ”Det finns en absolut effekt på fertiliteten”, säger Zelenko. Vi vet bara inte i vilken grad än.

Den totala förväntade livslängden kommer sannolikt att påverkas över hela linjen, men återigen är det mycket svårt att förutsäga hur många år eller årtionden som kommer att gå förlorade. Zelenko, likt många andra läkare, misstänker att autoimmuna sjukdomar och cancerhastigheter kommer att öka som ett resultat av sprutorna. Som noterats av Zelenko:

”Oavsett om du tittar på den akuta spikproteininducerade döden, missfall eller myokardit (hjärtmuskelinflammation) hos unga vuxna, eller om du tittar på den subakuta patogena primingfrågan, eller om du tittar på de potentiella långsiktiga effekterna av infertilitet, autoimmun sjukdom och cancer, har du en absolut inställning för ett folkmord. Och det är därför dessa världsledande konsulter, forskare, varnar människor …

Låt oss göra ett tankeexperiment. Om COVID-19 skulle infektera varje enskild människa på denna planet och inte skulle behandlas, vad skulle den totala globala dödligheten vara? Svaret är mindre än 1%, och jag förespråkar förresten inte det. Det är fortfarande många människor.

Nu, vad kommer att bli dödsgraden från global vaccination? Det kommer att bli flera storleksordningar större. Och det beror faktiskt på hur långt du ser. För om någon är tänkt att leva i 80 år och de lever i 60 år, hur kvantifierar du det? …

Vi pratar om 1,5 till 2 miljarder människor [dör] utan anledning, förutom dagordningen för några psykopater eller sociopater. Varför säger jag det? Det beror på att det har varit människor som förespråkar en minskning av befolkningen i årtionden. Jag såg precis en video från [Storbritanniens premiärminister] Boris Johnsons far … förespråkar en minskning av Englands befolkning till 15 miljoner …

Denna typ av ideologi finns. I denna generation är det inte riktigt antisemitiskt. Vad det är, är att det finns en liten grupp sociopater som tror … de har utvecklats till en övermänsklig upplyst [stat] som ger dem rätt att diktera historiens gång.

Till exempel sa Bill Gates 2015 att världens befolkning måste minskas med en viss procentsats på grund av den globala uppvärmningen eller vad som helst. Så min fråga är en mycket enkel fråga. Han är en av de främsta anhängarna och vinsterna för global vaccination. Varför skulle jag ta ett vaccin för min hälsa när någon förespråkar en minskning av världens befolkning?

En annan skrämmande person är Klaus Schwab, grundaren av World Economic Forum. Han är väldigt inflytelserik. Han skrev boken ‘COVID-19 The Great Reset’. 2016, i en fransk intervju …  meddelade Schwab att inom hela 10 år kommer hela mänskligheten att märkas med en identifierare. Om man tittar på FN: s 2030-plan, som skapades av World Economic Forum, står det att ”Amerika kommer inte längre att vara en supermakt.”

Det är en uttalad agenda. Då är min favorit: ‘Du kommer att äga någonting och du kommer att bli lycklig. Du äter inget kött. Fossila bränslen är förbjudna. Det kommer att finnas en miljard flyktingar, som måste integreras i era samhällen. ‘ Så min fråga är, vilken sociopat känner sig berättigad att göra ett uttalande som ”Du kommer inte att äga någonting och du kommer att bli lycklig”?

Vad berättigar denna typ av individ, eller grupp av individer, att tänka så? De tror att de är upplysta långt bortom den genomsnittliga människan eller underhuman”.

Krig mot Gud

Zelenko, en hängiven jude, tror att roten till detta globala övertagande verkligen är ett krig mot Gud. Implikationen är att livet har helighet, och om livet är helighet har vi mänskliga rättigheter, ”förtjänade” av vår födelse ensamt. Detta är källan till naturlagen. Och om vi har mänskliga rättigheter, överlämnade av Gud, har ingen någon rätt att bestämma hur länge någon av oss ska leva eller hur många människor det ska finnas på planeten.

”Det är Guds befogenhet”, säger Zelenko. ”Men om du tar ut det och ser på människor som inte är annorlunda än ett djur, är det ett darwinistiskt perspektiv eller eugenikperspektiv, och i grund och botten överlevnad av de starkaste, vilket är måttstocken som du mäter mänsklighetens dominanshierarki, i så fall känner dessa människor att de ligger ovanför pyramiden, och det berättigar dem att bestämma om du och jag ska leva …

Jag kallar [COVID] -vaccinet ”Zyklon-V.” Det är gasen som nazisterna använde för att döda mina släktingar. Så för att uttrycka mina känslor kallar jag det Zyklon-V. Det är absolut ett massförstörelsevapen. Människor ljuger, och de springer själva in i gaskamrarna på grund av den patogena rädslan”.

Hur du skyddar din hälsa efter sprutan

Om du eller någon du känner eller älskar har tagit COVID-sprutan och nu har allvarligt ångrat sig, finns det bestämda strategier som du kan använda för att skydda din hälsa.

Det verkar som om du har klarat de tre första månaderna OK, då har risken för blodproppar sannolikt drastiskt minskat. För att motverka överdriven koagulering kan ett antikoagulantia vara lämpligt. Ett naturligt alternativ med stort löfte är n-acetylcystein (NAC), eftersom det har både antikoagulant 13 och har trombolytiska effekter, 14  vilket betyder att det både kan förhindra blodproppar och bryta upp blodproppar som redan har bildats. Självklart tar du inte fler påfyllande injektioner.

I den subakuta fasen är ditt mål nr 1 att undvika ADE. Nyckeln till detta är att undvika att utlösa en patogen immunreaktion, och det enda sättet att göra det är att genomföra något slags profylaktiskt protokoll, dvs ett COVID-, förkylnings- och influensapreventionsprotokoll.

Detta är särskilt viktigt för alla som har fått COVID-sprutan eftersom de har en hög risk att få komplikationer och är under falskt intryck av att de är ”skyddade” när de faktiskt har ökad risk nu när de har fått sprutan och behöver vidta extraordinära försiktighetsåtgärder.

Eventuella symtom på övre luftvägsinfektion bör också behandlas omedelbart, inte senare. COVID är en flerfassjukdom. Den första fasen är den virala fasen, som varar fem till sju dagar. Det är när det är lättast att behandla det. Efter dag 7 utvecklas sjukdomen vanligtvis till den inflammatoriska fasen, vilket kräver olika behandling.

Zinktillskott är en viktig komponent för förebyggande och tidig behandling i virusstadiet, eftersom det försämrar viral replikation. Du måste ta det med en zinkjonofor, men som quercetin, EGCG (grönt textrakt), Hydroxiklorokin eller Ivermektin.

”Majoriteten av COVID-protokollen fokuserar på inhibering av vår RNA-replikering. Vad det betyder är, för att ett virus ska kunna kopiera sig själv måste det komma in i den mänskliga cellen. När det gäller RNA-virus, alla COVID, coronavirus och till och med influensavirus, använder de en gemensam väg som kallas RNA-beroende RNA-polymeras. Det är ett mycket viktigt enzym.

Det enzymet är det som gör kopior av det virala genetiska materialet, vilket gör det möjligt för nya virus att bildas och spridas. Så om du hämmar den virala RNA-replikationsprocessen kommer du att eliminera virusspridning, viraltillväxt. Det vackra med det hittade vi med zink och zink hämmar detta enzym extremt bra, om det finns en annan zink [molekyl] inuti cellen.

Men zink kan inte riktigt komma in i cellen på egen hand. Det är där begreppet zinkjonoforer kommer in. Zinkjonoforer öppnar dörren i cellmembranet och gör det möjligt för zink att gå från utsidan av cellen till insidan av cellen. Och när du ökar koncentrationen av zink inuti cellen, kan det effektivt hämma detta enzym och hindrar de flesta om inte alla coronavirus och influensavirus från att replikera”.

Om du vill använda antingen Hydroxiklorokin eller Ivermektin och leva i ett tillstånd som begränsar deras användning, leta efter telehälsealternativ online. American Frontline Doctors är en resurs. De tar endast ut $ 90 för ett samråd och du kommer att kunna få det recept du behöver. Använd inte Ivermectin från veterinärkällor, eftersom det kan vara förorenat och inte är avsett för mänskligt bruk.

Förutom zink och en zinkjonofor måste du också optimera din vitamin D-nivån. Området du letar efter är 60 ng / ml till 80 ng / ml året runt. Den lämpliga dosen av oralt vitamin D3 är den dos som tar dig inom det intervallet.

C-vitamin är en annan viktig komponent, särskilt om du tar quercetin, eftersom de har synergistiska effekter. För att effektivt fungera som en zinkjonofor behöver quercetin C-vitamin.

I ett försök att underlätta för patienter har Zelenko utvecklat ett oralt tillskott som innehåller alla fyra: C-vitamin, quercetin, vitamin D3 och zink. Det heter Z-Stack och kan köpas på zstacklife.com. För ett nedladdningsbart ”fuskark” av Zelenkos protokoll för COVID-19, besök VladimirZelenkoMD.com

Det skulle också vara bra att ta en daglig bastu. Helst en som kan värma upp till 170 grader Fahrenheit. (ca 80 C) De bästa bastuna är infraröda och har låga EMF. Tyvärr känner jag inte någon som går till 170 grader och har lågt EMF.

Jag använder en som går till 170 och sedan stänger jag av den och slår på SaunaSpace fyra nära IR-lampan i bastun och går in i 20 minuter. Denna övning aktiverar värmechockproteiner som hjälper till att ta bort spikproteinerna och förbättrar andra skadade proteiner i kroppen.

Om du har låg risk för COVID och inte har vaccinerats, se till att du har dessa saker till hands och börja behandla vid de allra första tecknen på förkylnings- eller influensasymtom.

Nebuliserad peroxid och andra hälsofrämjande åtgärder

Förutom NAC (för att förhindra och bryta upp blodproppar), vitamin D, vitamin C, quercetin och zink, köp dig en bords nebulisator, lite saltlösning och väteperoxid i livsmedelskvalitet. Du vill späda peroxiden med saltlösning för att få en 0,1 % lösning.

På grund av risker för min personliga säkerhet var vi tvungna att ta bort de nebuliserade peroxidvideona från webbplatsen men de är nu uppe på vår andra sida och du kan se dem alla här

hydrogen peroxide dilution chart

1 ounce = ca 30 ml (gram)

Nebuliserad peroxid är mitt personliga tillvägagångssätt både för förebyggande och behandling, oavsett i vilket stadium luftvägsinfektionen befinner sig. För att lära dig mer, ladda ner Dr. Thomas Levys gratis e-bok, ”Rapid Virus Recovery” Som en förebyggande åtgärd, helt enkelt nebulisera varannan dag. C-vitamin är också viktigt här, eftersom det fungerar som en katalysator för peroxiden. En daglig dos på 500 milligram skulle sannolikt vara tillräcklig för de flesta.

Vi tvingades ta bort alla väteperoxidvideor som jag tidigare hade lagt upp av ansvarsskäl men lyckligtvis är de nu alla publicerade på vår Substack-webbplats. Detta är viktigt eftersom det enligt min mening är det viktigaste steget du kan ta. Jag rekommenderar att nebulisera en 0,1 % -lösning varje dag som anges i videorna, länkade nedan.

Det finns ingen risk att göra det varje dag och sannolikt finns det en hälsofördel. Som Dr. Tom Levy beskriver i en av videorna nedan verkar det hjälpa till att förbättra dina tarmrörelser, vilket kan vara ett resultat av att eliminera andningspatogener som hade negativ inverkan på ditt mikrobiom.

Andra viktiga hälsobevarande strategier inkluderar följande:

  • Se till att du är metaboliskt flexibel så att din kropp sömlöst kan växla mellan att bränna fett och socker som ditt primära bränsle. Detta gör att ditt medfödda immunsystem kan fungera optimalt. Tidsbegränsad ätning är ett säkert sätt att uppnå detta.
  • Undvik bearbetade utsädesoljor i din kost, såsom solrosolja, majsolja, safflorolja eller avokadooljor. Alla innehåller höga nivåer av linolsyra , vilka försämrar din mitokondriella funktion, och i övre luftvägsinfektioner är det föregångaren till leukotoxinet som förekommer i dessa infektioner.
  • Fokusera på certifierade organiska livsmedel för att minimera din glyfosatexponering och inkludera massor av svavelrika livsmedel för att hålla dina mitokondrier och lysosomer friska. Båda är viktiga för att rensa cellulärt skräp, inklusive dessa spikproteiner. Du kan också öka ditt sulfat genom att ta Epsom saltbad.
  • För att bekämpa toxiciteten hos spikproteinet, vill du optimera autophagy , eftersom detta kan hjälpa till att smälta och ta bort spikproteinerna. Tidsbegränsad ätning kommer att uppregulera autofagi, medan bastuterapi , som uppreglerar värmechocksproteiner, kommer att hjälpa till att återveckla felveckade proteiner. De märker också skadade proteiner och riktar dem för borttagning.

Det är viktigt att din bastu är tillräckligt varm (cirka 170 grader Fahrenheit, 80 C) och inte har höga magnetiska eller elektriska fält.

  • Om du har symtom efter vaccinationen kan du överväga:

Lågdosinterferoner som Paximune, för att stimulera ditt immunförsvar

  • Peptid T (en HIV-hämmare som härrör från HIV-höljesproteinet gp120; det blockerar bindning och infektion av virus som använder CCR5-receptorn för att infektera celler)
  • Cannabis, för att stärka typ I-interferonvägar, som är en del av ditt första försvar mot patogener
  • Dimetylglycin eller betain (trimetylglycin) för att förbättra metylering och därigenom undertrycka latenta virus
  • Silymarin eller mjölktistel för att rengöra levern

Det är viktigt att din bastu är tillräckligt varm (cirka 170 grader Fahrenheit) och inte har höga magnetiska eller elektriska fält.

National Vaccine Information Centre (NVIC) publicerade nyligen mer än 50 videopresentationer från den femte internationella offentliga konferensen om vaccination som hölls online den 16–18 oktober 2020 och gjorde dem tillgängliga för alla gratis.

Konferensens tema var ”Protecting Health and Autonomy in the 21st Century” och det presenterade läkare, forskare och andra hälso- och sjukvårdspersonal, människorättsaktivister, trosamhällsledare, konstitutionella och medborgerliga rättighetsadvokater, författare och föräldrar till vaccinskadade barn som pratade om vaccinvetenskap , politik, lag och etik och infektionssjukdomar, inklusive coronavirus och COVID-19-vacciner.

I december 2020 publicerade ett brittiskt företag falsk och vilseledande information om NVIC och dess konferens, vilket fick NVIC att öppna hela konferensen för gratis visning. Konferensen har allt du behöver för att utbilda dig själv och skydda dina personliga friheter och friheter med avseende på din hälsa.

Missa inte denna otroliga möjlighet. Jag var talare vid denna bemyndigande konferens och uppmanar er att titta på dessa videopresentationer innan de censureras och tas bort av den teknokratiska eliten.

*

Anmärkning till läsarna: Klicka på delningsknapparna ovan eller nedan. Följ oss på Instagram, @crg_globalresearch. Skicka den här artikeln till dina e-postlistor. Crosspost på din bloggsida, internetforum. etc.

Anteckningar

1  Lifesite News den 7 april 2021

2  Facebook 12 april 2021

3  SARS-CoV-2 mRNA-vaccin BNT162 Biodistributionsstudie

4  Trialsitenews 28 maj 2021

5  BMJ 2005; 330: 433

6  AHRQ 7 december 2007

7  Vaccinreaktionen 9 januari 2020

8  Naturmikrobiologi 9 september 2020

9  Vaccin 2005

10  Frontiers in Immunology 24 februari 2021

11  AIMS Allery and Immunology 2020

12  Frontiers in Immunology 24 februari 2021 full

13  Blood Coagul Fribrinolysis januari 2006; 17 (1): 29-34

14  Hardball.parkoffletter.org 10 november 2020 Seheult-föreläsning om NAC

Utvalda bilder är från Shutterstock

Annons