Prickiga huset

Hälsobloggen

Vacciner och skador, Vad gör oss sjuka?, Vilseledande reklam

Chockerande nyheter: Spanska forskare finner att 98-99% av Pfizer-vaccinflaskan består av giftig / blodkoagulerande nanografenoxid – finns också i influensavacciner och ses nu vara sant orsak till COVID-19

 av 

https://everydayconcerned.net/2021/07/05/shocking-news-spanish-researchers-find-98-99-of-pfizer-vaccine-vial-is-comprised-of-toxic-blood-clotting-nano-graphene-oxide-also-found-in-flu-vaccines-now-seen-to-be-true-cause-of-covid-19/

Stora bombnyheter som fortfarande prickar runt om i världen, från dess släpp den 25 juni, bröt en spansk tv-show – El Gato al Agua, en aktualitetsprogram värd José Javier Esparza – nyheten om att giftiga nanopartiklar av grafenoxid har varit hittades i massiva mängder i Pfizer-vaccinet analyserat av Dr Pablo Campra Madrid och andra biokemister och akademiker vid University of Almeria, på initiativ av La Quinta Columna, en liten grupp spanska forskare under ledning av Dr. Ricardo Delgado och Dr. José Luis Sevillano.

Först i en serie planerade analyser har La Quinta Columna fått ett dussin fler vaccinflaskor från olika laboratorier och syftar till att analysera alla vaccinmärken.

”Det är bekvämt att notera att flaskan var förseglad, okej? Försluten injektionsflaska med gummi och intakt aluminiumlock med en kapacitet på 2 ml innehållande en grumlig vattenhaltig suspension på 0,45 ml. ”RNA-extraktion och kvantifiering utförs och närvaron av okarakteriserad nanometrisk mikrobiologisk syns även under det optiska mikroskopet.” Det är de första slutsatserna. Här och i den bemärkelsen, som ni frågar mig, kommer jag självklart inte att lägga något i provet. Vad vi gör idag är att få fler prover. Vi har faktiskt fått ett dussin till och de kommer att läggas till för att göra provet mer representativt. ”

https://rumble.com/vjd5sf-98-to-99-of-the-vial-is-graphene-oxide-the-main-component-of-the-vaccine-is.html

Avskrift av denna intervju publiceras här av Orwell City: https://www.orwell.city/2021/07/graphene-oxide.html

Rapport från University of Almeria om nano-grafen i Pfizer Vaccine Vial (på spanska, från La Quinta Columna / Telegram): MICROSCOPIA_DE_VIAL_CORMINATY_DR_CAMPRA_FIRMA_E_1_HORIZONTAL.pdf

 

Grafenoxid är giftigt och orsakar blodproppar

Dr Delgado diskuterar konsekvenserna av detta resultat och säger att nanografenoxiden skapar trombogenicitet eller blodkoagulering i venerna, äventyrar immunsystemet, orsakar bilateral lunginflammation, orsakar lukt och smak, orsakar inflammation i flera organ och skapar i huvudsak alla symtomen som tillskrivs COVID-19 tidigt i ”pandemin”.

” Grafen är giftigt, det är en kemikalie, ett giftigt kemiskt medel. Introduceras i organismen i stora mängder, orsakar det tromber . Det orsakar blodproppar . Vi har alla vetenskapliga artiklar för att säkerhetskopiera det. Det orsakar postinflammatoriskt syndrom, det orsakar förändring av immunsystemet. Och när redoxbalansen bryts, i den bemärkelsen att det finns mindre av kroppens egna reservglutation än ett introducerat giftmedel som grafenoxid, genererar det ett kollaps av immunsystemet och en cytokinstorm. Med andra ord, något som liknar den fashionabla sjukdomen, eller hur? “–Ricardo Delgado, Ph.D

Grafenoxid eller GO har använts tidigare som ett adjuvans i vacciner och har hittats i influensavacciner, vilket ytterligare kan förklara det stora antalet dödsfall i Milano, Italien och andra områden där människor hade fått influensavaccin i höga antal.

Funktionaliserad grafenoxid fungerar som ett nytt vaccin-nano-adjuvans för robust stimulering av cellulär immunitet / Xu, Xiang et al.

Nyligen framsteg av grafenoxid som en potentiell vaccinbärare och adjuvans / Cao, He et al

Grafenoxid ger ett lyft till det nya intranasala influensavaccinet

Infosalus: Influensavaccinet innehåller grafenoxid-nanopartiklar / Orwell City

Nano Graphene har också visat sig vara giftigt:

Toxicitet av grafen-familjen nanopartiklar: en allmän översikt över ursprung och mekanismer / Partikel- och fibertoxikologi, Ou, Song et al, 2016

Det fanns aldrig ett virus

”COVID-19” var därför aldrig ett virus utan en dålig reaktion eller oundviklig bieffekt på laddningen av nano GO i vacciner, en kemisk förgiftningshändelse snarare än en biologisk pandemi.

Det är välkänt bland forskare nu att inget virus har isolerats för COVID-19; vad som har sagts vara SARS-COV-2 är den syntetiska sekvenseringen av ett spikprotein eller en fraktion som tillskrivs det imaginära genomet av det imaginära SARS-COV-2-viruset. Patologistudie av kadavervävnad hos personer som förmodligen löper ut från COVID-19 har endast hittat bevis för influensa A och B.

Det är därför anmärkningsvärt att denna information om nanografenoxid i influensavacciner pekar på liknande symtom som COVID-19 och i huvudsak bekräftar vad många har misstänkt: det fanns aldrig något COVID / SARS-COV-2-virus.

Magnetiserade mänskliga kroppar via grafenoxid och nanomagnetit

Vidare konstaterar Dr. Delgado att grafenoxid i cellerna får magnetiska egenskaper, som står för magnetiseringen av vaccinerade personer – och också redogör för 5g-COVID-anslutningen – som sammanfaller med tidiga dödsfall tillskrivna COVID-19 i områden som Milano och Wuhan där 5G först slogs på på grund av excitation och en anslutning mellan de elektroniska absorptionsbanden för grafenoxid och banden för högfrekventa svängningar av 5G.

”Vi måste komma ihåg att grafenoxid, precis som alla material, har det som kallas ett elektroniskt absorptionsband . Detta är en specifik frekvens över vilken den är upphetsad och oxiderar mycket snabbt. Med andra ord, med en radiofrekvent telefonsignal kan den svänga mycket snabbt och orsaka kaos på bara fyra eller fem timmar, som det hände i mars och april 2020. ”

–Ricardo Delgado, doktorsexamen

Nanografen bikakestruktur

I nanobiomedicin används grafenoxid i form av kolnanorör med en distinkt bikakgitterstruktur också som byggnadsställning eller galler för att hålla magnetiska nanopartiklar såsom järnoxid eller magnetit som i kombination med lipidpolymerer alla i nanopartikulär form används i läkemedel -leverans, genbaserad cancerterapi och nyligen vaccinerade.

Magnetiska nanopartiklar erbjuder ett sätt att penetrera celler, vilket diskuteras här i Newsbreak 127 | Dr. Jane Ruby till föräldrar: Låt inte barn få COVID-tester, vacciner, Booster Jabs , eftersom mänskliga cellmembran naturligt motstår intrång av mRNA eller någon form av genetiskt material. Användning av magnetiska nanopartiklar inneslutna i lipidpolymerer som PEG tillåter vaccintillverkare att bokstavligen tvinga mRNA in i celler.

Magnetiska nanopartiklar har använts vid läkemedelsleverans och termokemoterapi för cancer:

Det finns också mycket vetenskaplig litteratur, forskning och rapporter om magnetogenetik, ett forskningsområde som kombinerar fokus på magnetiska nanopartiklar, blomstrande nanopartikelsensorer och hjärnbeteendeforskning. Forskare har lärt sig att fästa magnetiska nanopartiklar på nervceller tillåter fjärråtkomst till centrala nervsystemet och hjärnan och tillåter fjärroperatörer att slå på och av neuroner på avstånd, vilket påverkar motor / muskelrörelser, minne och beteende.

Magnetogenetik går djupt in i hjärnan / Epigenie.com

Magnetogenetik: fjärr icke-invasiv magnetisk aktivering av neuronal aktivitet med en magnetoreceptor / Long, Ye, Zhao, Zhang

Genmodifierat ”Magneto” -protein fjärrstyr hjärnan och beteendet / Guardian

Magnetogenetik: En ny teknik för att kontrollera de inre funktionerna i mänskliga celler och bygga neurala kretsar / Extreme Tech

Noggrann analys med häpnadsväckande elektron- och optiska mikroskopbilder av grafenoxiden som finns i vaccinflaskan presenteras i denna artikel av Orwell City:

La Quinta Columna: Analys av vaccinationsflaskan bekräftar förekomsten av grafenanopartiklar

Se även: Brådskande tillkännagivande: COVID-19 orsakas av grafenoxid som införs på flera sätt i kroppen

Bild (elektronmikroskop) från vaccinflaskan i kontrast till bilden av nanografenoxid från den vetenskapliga litteraturen / Bild från videoanalysen av La Quinta Columna, rapporterad här: https://www.orwell.city/2021/06/graphene- oxid-i-vaccination-ampuller.html
Bild (optiskt mikroskop) från vaccinflaskan i kontrast till bilden av nanografenoxid från den vetenskapliga litteraturen / Bild från videoanalysen av La Quinta Columna, rapporterad här: https://www.orwell.city/2021/06/graphene- oxid-i-vaccination-ampuller.html

Det är chockerande särskilt att lära sig att 98-99% av innehållet i Pfizer-vaccinflaskan innefattade grafenoxid, nanorören svarade akut på hög EMF som 5G, och endast en ”mycket liten mängd mRNA” enligt Ricardo Delgado.

Det skulle innebära att de så kallade vaccinerna i huvudsak avsåg att inte bara tvinga syntetiskt mRNA utan nanografenoxid, lipidhöljen och järnoxid / magnetit in i celler: det är omöjligt för vaccintillverkare att inte ha vetat det.

” Det finns ett litet spår av RNA som inte motsvarar, låt oss säga, huvudkomponenten.  98% till 99% av flaskan är exakt grafenoxid, det vill säga huvudkomponenten i vaccinet är grafenoxid . Så det här är det som är oroande, för vi misstänker till och med att AstraZeneca förmodligen hade fler doser än de som har administrerats nyligen och det var därför det genererade fler tromber från början. ” 

–Ricardo Delgado, doktorsexamen

Magnetiska nanopartiklar införda i celler på baksidan av grafenoxidbindemedel, särskilt i hjärnceller – neuroner, har konsekvenser för att både ändra cellens elektromagnetiska natur, tillåta fjärroscillation och tillåta fjärrmanipulation av beteende, tanke, känslor och handling, i huvudsak , mind-control via Remote Brain Control via EMF.

Grafen gränssnitt framgångsrikt med nervceller i hjärnan / New Atlas, 16 februari 2016

Grafen används också i biosensorapplikationer och är en del av det transhumanistiska trycket för att cyborgisera människor, ansluta människor till sakernas internet och Internet för bio-nano-saker under skydd av ”Intelligent Healthcare”:

https://www.researchgate.net/publication/270907936_Chemical_and_magnetic_functionalization_of_graphene_oxide_as_a_route_to_enhance_its_biocompatibility

Kapitel 5 – Kolnanorör för avkänningsapplikationer / Science Direct

Design, syntes och karakterisering av grafen-nanopartikelhybridmaterial för bioapplikationer / kemisk granskning, Rutgers University: http://www.nanotubes.rutgers.edu/PDFs/ChemRev_Bioapp_of_Graphene_2015.pdf

Internet av saker, smarta sensorer och genomgripande system: Aktivera ansluten och genomgripande hälso- och sjukvård / Kapitelöversikt från boken ”Healthcare Data Analytics and Management: A volume in Advances in allestädes närvarande sensingapplikationer för vård” Eds. Dey, Ashour, Fong et al (Academic Press, 2019)

Dessa är enorma och oroande resultat som behöver undersökas ytterligare.

Magnetiserade mänskliga huvuden och elektromagnetiska antennfolk; Farorna med 5G för den vaccinerade och fjärran neurala påverkan

Upptäckterna av GO och magnetit i vaccinerna började med en undersökning av de magnetiserade kropparna hos de vaccinerade, säger Dr. Delgado, med hjälp av multimetrar som visade EMF-avläsningar också på huvudet – vilket bekräftar denna teori om hjärnkontroll via magnetitreceptorer:

På tal om magneter och metall som fastnar på människor säger han: ” Detta är ett fenomen med elektromagnetisk induktion i metallen som fäster nära ympningsområdet . Dessutom har vi funnit att magnetismen sedan rör sig mot huvudet. Och detta är mycket viktigt. Visst för det syfte de kan söka. Dessutom mäts en potentiell skillnad med en multimeter: personen blir en superledare. Det vill säga han / hon avger och tar emot signaler. Och när vi hittade materialen som kan orsaka denna typ av förändringar i kroppen började vi prata om grafen . Vi misstänkte att det var grafenoxid eftersom det hade alla de egenskaper som magnetiserade människor uttryckte efter inympning. “

Vidare säger han (i videon som publiceras nedan):

”När vi studerade det elektromagnetiska fenomenet insåg vi att grafenoxid har det som kallas ett” elektroniskt absorptionsband ”. Den elektroniska excitationen, dess magnetiska resonans ligger just i den tredje bandbredden för 5G-tekniken , den som anbudsförs just nu och som, kom ihåg, har varit med i hela pandemin. 

Som absolut allt började har vi haft tre ‘nät’: det första är att 5G markantenn som aldrig slutade placeras – för att bara antennoperatörerna arbetade – och att märkligt 8 av 10 av dessa antenner är placerade nära geriatrik och vårdhem, i deras omedelbara närhet, som exakt har varit den mest drabbade befolkningen. Ett annat inre nät: exakt av grafen, enligt den preliminära rapporten från flaskan från detta universitet. Och ett externt nät, som är det som används av rymdsatelliter för att ge 5G-täckning. 

Otroligt berättar vi en science fiction-film, men tro mig, idag har nanovetenskap, neurovetenskap och bioteknik avancerat enormt. Vi har bara gjort en approximation inom vetenskapens område och bakom det civila samhällets rygg. Kan en person fjärrstyras eller neurokontrolleras trådlöst? Ja, det kan göras och det görs antagligen på ett förklädd sätt, och det kan förklara en del av befolkningens avvikande beteende, särskilt de som har inokulerats eller som fått doser av grafenoxid på olika sätt . ”

https://www.orwell.city/2021/07/COMUSAV-CONUVIVE.html

Grafenbiosensorer och nanomagnetit kan finnas i alla vacciner

Dr. Delgado tror att alla olika namnmärkesvacciner har liknande högt innehåll av grafenoxid med tanke på att människor som visar magnetisering av sina kroppar alla har tagit olika vacciner:

”Vad vi har funnit där, enligt vad universitetet som har gjort den här studien säger, är att huvudkomponenten är exakt grafenoxid och i en mycket liten mängd av något annat, men framför allt är det grafenoxid.  Och med tanke på att alla människor som inokuleras med Pfizer-vaccinet, vilket var det vi skickade för analys, liksom Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Janssen, Sinovac och alla typer av vacciner får magnetiska egenskaper, misstänker vi med många indikationer att de alla innehåller mer eller mindre doser grafen, grafenoxid. ” 

Dessutom säger han att denna grafen levereras på en mängd olika sätt, inklusive masker, hydrogeler, sanitetsgeler, nästestpinnar och aerosol (kemspår) samt tidigare (influensa och andra) vacciner: vi magnetiseras alla via detta inflöde, och magnetoreceptorerna i hjärnceller gör oss alla mottagliga för wifi-neuronkontroll.

Brådskande tillkännagivande: COVID-19 orsakas av grafenoxid som införs på flera sätt i kroppen

Grafensensorer som används i PCR-tester: https://www.azonano.com/news.aspx?newsID=37715

Grafeneffekter reducerade av glutation; N-acetylcystein (föregångare till glutation) som detox för grafen i vaccinerna

Det finns ytterligare en övervägande, det av booster jabs.

”Det verkar som att kroppen har en viss förmåga att naturligt eliminera grafenoxid genom vissa immunologiska mekanismer. En gång inuti kroppen fungerar det som om det vore ett biologiskt medel som sådant, som om det just var SARS-CoV-2. Så det är därför vi misstänker att de försöker införa en andra och en tredje dos. Nu intranasalt. De pratar redan om nya intranasala vacciner med grafenoxid nanopartiklar. Både för influensa och COVID-19, för i aerosoler är det mycket mer potent. Vi har också sett vetenskapliga studier från februari till september 2020 av en behandling för COVID-19 med N-acetylcystein, som är en föregångare till glutation.Och å ena sidan vet vi att just N-acetylcystein eller glutation själv bryter ner grafenoxid. Det är därför vi tror att vi troligen träffar sjukdoms orsakande eller etiologiska medel . “

 Konstigt nog flyttade FDA för att förbjuda n-acetylcystein i augusti förra året:

Använd N-acetylcystein? FDA försöker göra det olagligt eftersom det kan hjälpa till att behandla COVID-19

”Rapporter visar att FDA har skickat ut en serie varningsbrev till kompletterande tillverkare som varnar dem för att NAC, som det också kallas, inte uppfyller definitionen av ett kosttillskott eftersom det förmodligen först godkändes som ett” läkemedel ”tillbaka 1963. ”

https://fda.news/2020-08-21-fda-trying-make-n-acetylcysteine-illegal-could-help-treat-covid19.html

De låga nivåerna av glutation som är associerade med COVID-19 – aka symtom orsakade av nanografenoxid från influensavacciner, masker, pinnprover, aerosoler – kan hanteras med N-acetylcystein, säger han.

I en separat intervju (länk nedan) säger han följande:

” Glutationnivåerna hos spädbarn, hos barn, är mycket höga och COVID-19 påverkar knappast spädbarnspopulationen . Glutationnivåerna är extremt låga hos överviktiga och därför är den överviktiga befolkningen en av de hårdast drabbade av COVID-19. 

Glutationnivåerna är mycket höga hos de människor som utövar sport intensivt och som vi kan se är målpopulationen som är minst straffad av COVID-19 den för idrottare. 

Allt, allt får oss att tro att N-acetylcystein fungerade eftersom det reducerade – som det är en endogen föregångare till glutation – direkt grafenoxiden. Så vi har ett vapen där; det är den berömda livslånga mukolytika som människor har behandlats med. Vi har sett kliniska prövningar med hundratals patienter som var på ICU, i andningsskydd och intuberade, praktiskt taget på gränsen till döden. Med bilaterala lunginflammationer orsakade av spridningen av grafenoxid och efterföljande 5G-strålning i lungplattorna. Tja, denna diffusa fläck hos dessa patienter är symmetrisk, vilket inte skulle hända med ett biologiskt medel eftersom det skulle vara ganska asymmetriskt, som till exempel när det finns en pneumokockinfektion, eller hur? Tja, i det fallet uppträder vanligtvis en diffus fläck i en del av lungan, men inte i en annan, inte i båda symmetriskt.Så när de behandlades med glutation via direkt intravenös – eller till och med oralt också – eller med N-acetylcystein 600 mg eller högre doser, började människor inom några timmar återhämta sig syremättnaden eftersom de naturligtvis höjer sina glutationnivåer för att klara toxinet som har introducerats eller som har varit upphetsade, elektroniskt sett. ” 

https://www.orwell.city/2021/07/NAC-glutathione.html

Implikationer av statlig bioterrorism i hela COVID Pseudopandemi: Dela denna information omedelbart med läkare, media, familj, gemenskap

Konsekvenserna av detta resultat är inget mindre än explosivt och kommer att få internationella konsekvenser. ”State Bio Terrorism” är vad detta är, säger La Quinta Columna-forskare, och alla ansträngningar kommer att göras för att lagligt stoppa vacciner, masker, tester, svabb och göra förövarna till bok. Under tiden uppmuntras alla att dela denna information på ett brett sätt så att hela världen lär sig snabbt om denna forskning och dess resultat.

”Upptäckten som här gjorts av La Quinta Columna är en fullvärdig attack av statlig bioterrorism , eller åtminstone med regeringarnas medverkan till hela världsbefolkningen, som nu utgör brott mot mänskligheten. 

Det är därför absolut nödvändigt och viktigt att du gör denna information tillgänglig för din medicinska gemenskap. Allmänläkare, omvårdnad och hälsovård i allmänhet, men också lokala och regionala medier och pressar, liksom hela din miljö. La Quinta Columna uppskattar att tiotusentals människor kommer att dö varje dag . Endast i vårt land när de gör den nya och kommande 5G-teknologin. ”

–Ricardo Delgado, https://www.orwell.city/2021/06/covid-19-is-caused-by-graphene-oxide.html

Det finns mycket mer i den här historien som kan diskuteras vidare, särskilt den vetenskapliga forskningen bakom magnetit, GO, nanobiosensorer, hjärnkontroll, IOT, IOBNT, som ska följas upp inom kort. Följ länkarna till andra Orwell City-inlägg för mer information.

Se även:

Grafenoxid – vad är historien? / Francis Leader, The Hive Blog

Big Pharma injicerar grafenoxid som adjuvans i COVID Jabs! / Principia-Scientific International

Brådskande tillkännagivande: COVID-19 orsakas av grafenoxid som införs på flera sätt i kroppen / Orwell City

 

Dela gärna alla artiklar om detta ämne !

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: