Titta på den här videon som finns på https://brandnewtube.com/watch/disturbing-pfizer-vaccine-zoomed-w-microscope-are-living-cells-organisms-mixed-in_8yuKL7jxQWJsJUd.html?fbclid=IwAR06kvoL6LyiT89lk4ul8VHRC4WrbTvsDGx-IsJksbYQNZZ51gZQnXDQtbk

STÖRANDE! Pfizer-vaccin zoomat med / mikroskop ?! Har levande celler / organismer blandats in?!

Uppförstorat 2000 gånger i mikroskop är det här mycket störande enligt min åsikt. Jag vet inte exakt vad vi ser här men det gör att man ställer dig en hel del frågor och se på dem i laboratorier om vad som finns i dessa vacciner. Jag lät översätta den här videon till engelska, men det som de säger här i videon är att de inte exakt vet vad de söker efter. Det verkar vara någon form av organism. Någon form av celler med celler. Man har även nämnt organismer med Morgellon. De talar också om att det kan vara vita och svarta prickar som rör sig inne i cellen. 


Morgellons sjukdom är ett ovanligt, dåligt förstått tillstånd som kännetecknas av små fibrer eller andra partiklar som kommer ut från hudsår. Människor med detta tillstånd rapporterar ofta att de känner sig som om något kryper på eller svider på huden.


Vet ni vad det kan vara fråga om, mejla till TimTruth.com 

Utskrift av videon:

Manlig röst: Jag vet inte vad det är som vi ser här.  

Dam: Det här är alltså från Pfizers vaccin?

Röst: Ja, det är Pfizers.

Dam: Och alla dessa rörliga delar?

Röst: De är inne i en organism, inne i vaccinet. Det vi ser här är något levande. Ja, dessa är celler. De är antingen vita eller svarta beroende på linsens focus. De här är celler med en kärna inuti. Så jag vet inte om det är Rna som ser ut så där. Det finns andra videon var vi kan se mer av omgivningen utanför den här varelsen. Du kan se att de ansluter snyggt, en cell försvinner in i röret och försvinner på andra sidan och jag vet inte vad det gör där, så det är fortfarande en hel del att undersöka. De kommer att skicka in detta till Professor Capel, som är immunolog och som förmodligen vet mer än vi vad det är som vi ser. 

Dam: Så det rör på sig av sig självt?

Röst: Det här är vad som finns i vaccinet.

Dam: Men ni vet ännu inte vad det är för något?

Röst: Nej, men det kunde vara Morgellon.

Dam: Morgellon?

Röst: Ja. Jag är nyfiken på vad som hände om man satte vaccinet i en microvåg först. Då kommer förmodligen allt sluta. Dött är dött. Förmodligen tar jag det där vaccinet, då går det först till microvågen (ohörbart), inte programbart. Mycket märkligt, men detta är en organism. 

 

Annons