AV ETHANH // 2021-05-16
https://www.afinalwarning.com/519205.html

Den 11 maj grillade senator Rand Paul (R-Ky.) Anthony Fauci från National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) om hans byråns olagliga finansiering av farlig vinst av funktionsforskning.

Fauci förnekade naturligtvis att det finns någon sådan finansiering, även om det finns ett omfattande pappersspår som visar att det är sant. Del Bigtree från The Highwire rapporterade om mötet och visade höjdpunkter som inkluderade Faucis visuella avsmak för att ifrågasättas medan han blatant ljög under ed om karaktären av hans byråns forskning.

Medan The Highwirehar varit utomordentligt försiktig med hur det rapporterar om Wuhan coronavirus (Covid-19), Bigtree har fått nog. Efter att ha sett Fauci försöka snurra sig ut ur konversationen har Bigtree beslutat att sätta rekordet om var han står på det kinesiska viruset.

”Härifrån och ut, The Highwirehåller på att ändra kurs, ”meddelade Bigtree sina tittare och vägrade att slå längre runt busken om vad han tror.” Vi kommer inte längre att vackla mellan huruvida detta är naturligt eller konstgjort. Mitt antagande nu, och det arbete som vi har gjort och den vetenskap som vi har sett och visat dig under hela året, och mycket av den vetenskap som jag inte kan visa dig som överlämnas privat till oss anonymt från världsberömda forskare.

Jag är nu övertygad om att detta är ett konstgjort virus. ”Varje gång Bigtree och hans team till och med antydde sådant i en av sina videor drar de sociala medierna genast ner dem eller stänga av deras kanaler. Bigtree är inte längre orolig för detta, eftersom sanningen är det viktigaste att stå för. Bigtree behöver inte heller oroa sig för att censur händer på Brighteon, där avsnittet i fråga är värd. Se till att titta på det nedan:

https://www.brighteon.com/e093cf14-c7f7-49ed-8ec3-2e3497b93533

Anthony Fauci är en lögnare, en förrädare och en mördare

Under avsnittet fick Bigtree chansen att prata med fysiker och kärnkardiolog Dr Richard Fleming, som håller med om att alla tillgängliga bevis pekar på att Wuhan coronavirus (Covid-19) är konstgjort. ”Bevisen visar alla att detta är ett konstgjort virus”, säger Dr Fleming. ”Och för Dr. Fauci att sitta vid en utfrågning med Rand Paul och förvirra sig själv är ingen medvetenhet eftersom vi till och med har det internationella patentet som Ralph Baric fick för att få funktionsforskning på spikproteinet som betalas för, det är det, av NIH.

”Det finns också patent som visar NIH, och specifikt NIAID som Fauci övervakar, finansierade direkt vinsten av funktionsforskning som Fauci nu flagrant förnekar att någonsin ägde rum. Det finns ett omfattande pappersspår som visar att Fauci är en lögnare. Det bevisar också att han är en massmördare som släppte loss ett dödligt virus samt drog undan livräddande medel från allmänheten.
Som förklarats av Dr Fleming anger patentet tydligt att coronavirus spikproteiner modifierades avsiktligt och att NIH kanaliserade medel för att hjälpa till att betala för det. Tyvärr, Fauci, men du är en lögnare. I slutet av dagen är det kinesiska viruset ett biovapen som kom ut från ett laboratorium dit Fauci och hans kamrater skickade skattebetalardollar. Oavsett hur han försöker fånga det faktum och låtsas som om viruset kom från fladdermöss, är Fauci på fel sida av både vetenskap och historia.
”Nästa steg? Massmord för att rulla ut det tredje världskriget”, skrev en på Brighteon, kommenterade om den möjliga nästa fasen av plandemisagendan .
Mer relaterade nyheter om Faucis lögner angående Wuhan coronavirus (Covid-19) finns på Deception.news .
Källor för den här artikeln inkluderar: Brighteon.com  NaturalNews.com

Varför undersöks inte Fauci KRIMINELLT för att utveckla biologiska vapen som har använts mot mänskligheten?

AV ETHANH // 2021-05-14
https://www.afinalwarning.com/518798.html

Fox News- värd Tucker Carlson vill veta varför Anthony Fauci inte uträtts kriminellt för den roll han spelade för att frigöra Wuhan coronavirus (Covid-19) -plandemin . 

Under ett nytt segment uppmanade Carlson federala brottsbekämpande myndigheter att omedelbart inleda en utredning om Faucis uppenbara missförhållanden angående varje införande som har uppstått sedan hela det här började. Var är till exempel vetenskapen att ha på sig en mask igen? Om ”vaccinerna” inte förhindrar spridningen av det kinesiska viruset, varför uppmanas folk att ta dem? Vad sägs om det faktum att det finns säkra lösningar för Wuhaninfluensan som Fauci vägrar att erkänna?

Det har gått mer än ett år sedan plandemin började och Fauci har fortfarande inget att erbjuda utöver injektioner, masker och rädsla. Hur är detta en verklig framställning av ”vetenskap?” ”Om vaccinerna fungerar, varför bär några vaccinerade människor masker någonstans, någonsin?” Frågade Carlson. ”Allvarligt.

Jeffrey Zients borde behöva förklara det, långsamt och med siffror, så att resten av oss som inte tjänstgjorde i styrelsen för Facebook kan förstå. Ingen bad honom att förklara det naturligtvis så att han inte har ‘ t. ” Zients, om du inte känner till, är China Joes ”Coronavirus-svarskoordinator i Vita huset.” Vi ska alla tro att han vet allt som finns att veta om hur man ska hantera covid, även om han aldrig presenterar några faktiska fakta eller bevis för allmänheten. ” [Ingen] har frågat Zients hur effektiva masker är för att förhindra spridning av COVID, ”tillade Carlson.” Våra folkhälsomyndigheter agerar som om masker är helt kritiska. Men är de helt kritiska? Var är de allvarliga studier som bevisar det? Finns de?”

När blev ”masklöshet” ett privilegium?

En annan oro för Carlson är det faktum att det inte plötsligt har blivit ett ”privilegium” för dem som har injicerats. Det är ännu inte en utbredd trend men formar sig att bli en. ”När blev masklöshet ett privilegium?” Frågade Carlson under segmentet. ”I tusentals år, fram till 12 månader sedan, var masklöshet den globala status quo. Praktiskt taget alla på jorden levde utan masker. Det ansågs inte konstigt. Masker är konstiga.” 

Carlson påpekade korrekt att det bara är grovt att bära en mask, för att inte tala om ohälsosamt. Att ha en tygduk över ansiktet hela dagen är inte normalt, och det gör inte heller något för att skydda mot virusspridning. Enligt Zients kommer det emellertid att vara ”ett privilegium” att inte bära en mask, inte ens för de vaccinerade. beviljats ​​amerikanska ämnen av deras ”kärleksfulla” regering.

När allt kommer omkring är masktyranni för ditt eget bästa, får vi veta. Carlson liknade att inte behöva bära en mask som ”ett Scooby-mellanmål, en guldstjärna, ett klapp på huvudet” – en liten ”belöning”, med andra ord för att följa dagordningen. Man kan eller kanske inte beviljas det, beroende på hans eller hennes sociala kreditpoäng.

Demokraterna, ser du, är säker på att försöka straffa dem som när som helst trotsade Wuhan coronavirus (Covid-19) order eller injektioner. ”Det är helt avgörande för existensen av vår art att du följer den reflexivt, utan att ställa frågor eller tänka på det”, skämtade Carlson om sådan tyranni. ”Hur länge kommer det här Carlson liknade att inte behöva bära en mask som ”ett Scooby-mellanmål, en guldstjärna, ett klapp på huvudet” – en liten ”belöning”, med andra ord för att följa dagordningen. Man kan eller kanske inte beviljas det, beroende på hans eller hennes sociala kreditpoäng.

Demokraterna, ser du, är säker på att försöka straffa dem som när som helst trotsade Wuhan coronavirus (Covid-19) order eller injektioner. ”Det är helt avgörande för existensen av vår art att du följer den reflexivt, utan att ställa frågor eller tänka på det”, skämtade Carlson om sådan tyranni. ”Hur länge kommer det här Carlson liknade att inte behöva bära en mask som ”ett Scooby-mellanmål, en guldstjärna, ett klapp på huvudet” – en liten ”belöning”, med andra ord för att följa dagordningen. Man kan eller kanske inte beviljas det, beroende på hans eller hennes sociala kreditpoäng.

Demokraterna, ser du, kommer säkert att försöka straffa dem som när som helst trotsade Wuhan coronavirus (Covid-19) order eller injektioner. ”Det är helt avgörande för existensen av vår art att du följer den reflexivt, utan att ställa frågor eller tänka på det”, skämtade Carlson om sådan tyranni. ”Hur länge kommer det här beroende på hans eller hennes sociala kreditpoäng.

Demokraterna, förstår du, är säker på att försöka straffa dem som när som helst trotsade Wuhan coronavirus (Covid-19) order eller injektioner. ”Det är helt avgörande för existensen av vår art att du följer den reflexivt, utan att ställa frågor eller tänka på det”, skämtade Carlson om sådan tyranni. ”Hur länge kommer det här beroende på hans eller hennes sociala kreditpoäng.

Demokraterna, ser du, kommer säkert att försöka straffa dem som när som helst trotsade Wuhan coronavirus (Covid-19) order eller injektioner. ”Det är helt avgörande för existensen av vår art att du följer den reflexivt, utan att ställa frågor eller tänka på det”, skämtade Carlson om sådan tyranni. ”Hur länge kommer den här skrämmande irrationella träningen att fortsätta? För svaret på den frågan går vi till en man som är ännu mer partisk än Jeffrey Zients: landets mest uppmärksammade politiska operatör, Tony Fauci, låt oss veta att denna masksak faktiskt aldrig kommer att ta slut.

”Mer relaterade nyheter om Fauci, Zients och andra Wuhan coronavirus (Covid-19) brottslingar finns på Tyranny.news . Källor till den här artikeln inkluderar: Newspunch.com  NaturalNews.com

Annons