Dr. Derek Knauss: “COVID is Fake; Sick Actually Have Influenza “A” or “B””  | Daily Street News - Flipboard

BY  · 11/04/2021

Laboratories in US can’t find Covid-19 in one of 1,500 positive tests

CDC är stämd för massivt bedrägeri: Av ALLA tester av undersökta personer vid sju universitet visade att de inte hade Covid, utan bara influensa A eller B – EU-statistik: ”Corona” försvann nästan, även underdödlighet.

En klinisk forskare och immunolog-virolog vid ett laboratorium i södra Kalifornien säger att han och kollegor från 7 universitet stämmer CDC för massivt bedrägeri. Anledningen: i inte ett enda av 1 500 prover av personer som testats ”positivt” kunde man hitta Covid-19. ALLA människor befanns helt enkelt ha influensa A och i mindre utsträckning influensa B. Detta överensstämmer med tidigare resultat från andra forskare, som vi har rapporterat om flera gånger.

Derek Knaus e i tamponi senza Covid | Butac - Bufale Un Tanto Al Chilo

Dr. Derek Knauss (bilden): ”När mitt laboratorieteam och jag utsatte de 1500 förmodligen positiva Covid-19-proverna för Kochs postulat och lade dem under ett SEM (elektronmikroskop), hittade vi INGET Covid i något av de 1 500 prover. Vi fann att alla 1 500 prover främst var influensa A och vissa influensa B, men inga fall av Covid. Vi använde inte Bulls *** PCR-testet”.

Vid 7 universitet upptäcktes inte ett enda COVID

”När vi skickade resten av proverna till Stanford, Cornell och ett par laboratorier vid University of California, kom de fram till samma resultat: INGET COVID. De hittade influensa A och B. Sedan bad vi alla CDC om genomförbara prover av Covid. CDC sa att de inte kan ge dem, för de har inte dessa prover.

Så vi kom till den hårda slutsatsen genom allt vårt forsknings- och laboratoriearbete att Covid-19 var imaginärt och fiktivt. Influensan kallades bara ”Covid”, och de flesta av de 225 000 dödsfallen var från co-morbiditeter såsom hjärtsjukdomar, cancer, diabetes, lungemfysem osv. De fick influensa som ytterligare försvagade deras immunförsvar, och de dog.”

”Detta virus är fiktivt”

”Jag behöver fortfarande hitta ett livskraftigt prov med Covid-19 att arbeta med. Vi som utförde laboratorietestet med dessa 1 500 prover vid de 7 universiteten stämmer nu CDC för Covid-19-bedrägeri. CDC har fortfarande inte skickat oss ett livskraftigt, isolerat och renat prov av Covid-19. Om de inte kan eller inte vill, då säger jag att det inte finns någon Covid-19. Det är fiktivt”.

De fyra forskningsdokumenten som beskriver genom extrakten av Covid-19-viruset lyckades man aldrig isolera och rena proverna. Alla fyra artiklarna beskriver endast små delar av RNA som bara är 37 till 40 baspar långa. Det är INTE ETT VIRUS. Ett virusgenom har normalt 30 000 till 40 000 baspar.

Nu när Covid-19 förmodligen är så dålig överallt, varför har inte ett laboratorium i världen helt isolerat och renat detta virus? Det beror på att de aldrig riktigt hittat viruset. Allt de någonsin upptäckt var små delar av RNA som i alla fall inte identifierades som viruset. Så det vi har att göra med är bara ytterligare en influensastam, precis som varje år. Covid-19 finns inte och är fiktivt.

Jag tror att Kina och globalisterna har skapat detta Covid-bedrägeri (influensa förklädd som ett nytt virus) för att upprätta en global tyranni och totalitär kontrollpolisstat. Denna intrig inkluderade (också) massiva valbedrägerier för att störta Trump.

CDC medger själv att det inte har något identifierbart virus

Djupt gömt i ett officiellt dokument om Covid-19, medgav CDC redan sommaren 2020 att de inte har ett mätbart virus: ‘Eftersom inga kvantifierade (= uppmätta) isolerade virusobjekt av 2019-nCoV finns tillgängliga just nu ‘(sidan 39 i’ CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel ‘(13 juli). Med andra ord kunde CDC, som en av DE LEDANDE medicinska myndigheterna i världen, inte och kan fortfarande inte, påvisa ett virus.

Om det för detta ändamål vetenskapligt helt avslöjade, men ändå skamlöst missbrukat PCR-test, skrev CDC under rubriken ”begränsningar”: ”Upptäckten av viralt RNA kan inte visa närvaron av ett infektiöst virus, eller att 2019-nCoV är det orsakande medlet av kliniska symtom. Och dessutom: ”Detta test kan inte utesluta andra sjukdomar orsakade av andra bakteriella eller virala patogener”.

Med andra ord kan vi inte bevisa att människor som blir sjuka och är på sjukhus och emellanåt dör, blev sjuka av ett nytt coronavirus som heter SARS-CoV-2, och vi kan inte heller bevisa att de utvecklade en ny sjukdom som kallas ‘Covid-19’. ”Det kan lika gärna vara ett annat virus eller en annan sjukdom. (Och eftersom alla symtom, inklusive svår lunginflammation, överensstämmer sömlöst med vad influensa historiskt kan orsaka hos utsatta människor … ”om det ser ut som en anka och går som en anka så är det en anka”.

Belöning på 265 000 dollar för påvisande av coronavirus

Tidigare i år utlovade Samuel Eckerts tyska team och Isolate Truth Fund en belöning på minst 265 000 dollar till alla forskare som kan ge obestridliga bevis för att SARS-CoV-2-viruset har isolerats och därför finns. De påpekade också att inte ett enda laboratorium i världen ännu har kunnat isolera detta coronavirus.

Ja, systemforskare hävdar att de har det, men denna ”isolering” består endast av ett prov från människokroppen, som är en ”soppa” full av olika typer av celler, rester av virus, bakterier, etc. Med hjälp av (giftiga) kemikalier letar man sedan efter några (kvarvarande) partiklar som kan indikera på ett virus som en gång existerade eller fortfarande kan finnas, varefter detta betecknas som ”bevis”.

Ett kanadensiskt team fick inte heller några bevis trots 40 Public Access Law-förfrågningar

Christine Massey on Twitter: "FOI replies from 14 institutions. 13 saying  no record describing isolation of SARS-COV-2 from an unadulterated sample  anywhere ever PLUS Ireland's Natl Virus Reference Laboratory has zero  scienceI slutet av december 2020 fanns ett liknande initiativ som det i Tyskland. Ett team kring den kanadensiska undersökande journalisten Christine Massey lämnade in inte mindre än 40 Public Access Law-förfrågningar till medicinska myndigheter över hela världen med den enkla begäran om bevis på att SARS-CoV-2-viruset har isolerats och att dess existens därför kan bevisas objektivt. Inte ett enda av dessa myndigheter och auktoriteter man skrivit till kunde tillhandahålla bevisen.

”Omöjligt att visa att SARS-CoV-2 orsakar en sjukdom som kallas Covid-19”

Dr Tom Cowan, Dr. Andrew Kaufman och Sally Fallon Morell publicerade nyligen ett uttalande om ”den fortsatta kontroversen om SARS-CoV-2-viruset är isolerat eller renat. Men baserat på den officiella Oxford-definitionen av ”isolering” (”faktum eller villkor för att vara isolerat eller avskilt, en separation från andra saker eller personer, stående ensam”), föreskriver sunt förnuft, logikens lagar och vetenskapens regler att varje opartisk person måste komma till slutsatsen att SARS-CoV-2-viruset aldrig har isolerats eller renats. Som ett resultat härav kan ingen bekräftelse på virusets existens ges”.

De logiska och vetenskapliga konsekvenserna av detta faktum är att strukturen och sammansättningen av något, vars existens inte kan bevisas – inte kan vara känd, inklusive närvaron, strukturen och funktionen hos en hypotetisk spik eller andra proteiner. Den genetiska sekvensen för någonting som aldrig har hittats kan inte vara känd, inte heller ”varianter” (mutationer) av något vars existens inte har påvisats. Det är därför omöjligt att visa att SARS-CoV-2 orsakar en sjukdom som kallas Covid-19”.

Kombinerat PCR-test för corona och influensa ”eftersom det knappast är någon skillnad”

BGI Group - Wikipedia

Inte överraskande lanserade världens största bioteknikföretag, Kinas BGI, nyligen ett nytt PCR-test som samtidigt kan testa för influensa A, B och corona. Bortsett från det bevisade faktum, bekräftat genom olika stämningar, kan ett PCR-test inte bevisa infektion med något virus alls, säger BGI:s förklaring till att båda sjukdomarna är så svåra att skilja från varandra och att de därför bara har gjort ett test, säger mer än tillräckligt. Kanske finns det ingen skillnad alls, ”Covid” är bara ett annat namn för ”gamla bekanta” influensavirus, och det här är bara ett smart smart marknadsföringstrick?

De flesta har lurats av skräckpropaganda

Med världsomspännande, regeringsstyrd 24/7 skräckpropaganda från massmedia, har de flesta trott att det verkligen finns ett livshotande virus som gör människor sjuka mycket snabbare och svårare än säsongsinfluensan. Men även det senare är bevisligen inte fallet. Influensa A har varit den ledande dödsorsaken från lunginflammation i den utvecklade världen under flera år.

Men att skicka personer som är utsedda som allvarliga Covid-patienter till några få ICU-sängar, och sätt kameror som registrerar dem hela tiden, instruera sedan att några läkare bara ska diskutera de värsta fallen, och du har din ”TV-pandemi. Argumentet ”vi gör det för att annars kommer vården att vara överbelastad” underminerades av regeringarna själv för en tid sedan, genom att avvisa erbjudanden om ytterligare ICU-sängar eller personal, för ”det är inte nödvändigt”. (Var detta kanske första och enda gången sanningen berättades?)

Officiella siffror: inget att oroa sig för (ändå återgår det aldrig till det normala)

Nu när även de officiella siffrorna visar att efter den normala traditionella influensasäsongen gick ingenting fel, och enligt EU-statistiken (EuroMOMO) finns det till och med en betydligt lägre dödlighet, borde samhället – om det verkligen handlade om ett virus och folkhälsa – då borde vi omedelbart gå tillbaka till det normala för att börja reparera de enorma skador som orsakats av regeringens politik.

Men som ni vet, kommer det aldrig att ske, och det beror på att denna noggrant planerade pandemiska bluff genomför en ideologisk agenda, ”Great Reset”, som syftar till att till stor del riva det västerländska samhället och ekonomin, för att sedan underkasta det till en global teknokratisk kommunistisk klimat-vaccin-diktatur, där alla våra friheter, medborgerliga- och självbestämmande rättigheter kommer att avskaffas en gång för alla.

Det var åtminstone deras plan.


Slutet för Davos sällskapets imperium när pandemins totalitära maktgrepp imploderar

Det senaste veckobrevet från Benjamin Fulford (White Dragon Society, WDS) innehåller en uppsättning viktiga fotografier som delas av den japanska militära underrättelsetjänsten. De visar ”Freedom of Information Act” -baserade på frågor till medicinska myndigheter, företag och ett Big Pharma-företag, särskilt om bevis på förekomsten av SARS-COV-2-virus. Alla svar indikerar brist på vetenskapligt bevis på förekomsten av SARS-COV-2-virus (COVID19 eller COVID-AI eller COVIDArtificial Intelligence):

Hela rapporten är redan tillgänglig på:
https://bakomkulisserna.biz/2021/04/26/slutet-for-davos-sallskapets-imperium-nar-den-pandemins-totalitara-maktgrepp-imploderar/

Vi gjorde ett försök att skriva in svaren från den medicinska sidan eftersom texten på fotografierna kan vara lite suddig och svårläst. Vi är mycket ledsna för eventuella återstående misstag, men originalfotot (datakälla) ingår som referens och bevis.
Den sista sidan visar ett intressant par SARS-COV-2 virus (COVID19) testpinnar med det märkta resultatet, positivt eller negativt, som redan är tryckt på en etikett på förpackningen!

Utdrag från ovan:
Från Pfizer

”Den använda DNA-mallen kommer inte direkt från ett isolerat virus från en infekterad person.”
”DNA-mallen (SARS-Cov2, Gen Bank: MN9089473) genererades via en kombination av gensyntes och rekombinant DNA-teknik.”

Slutsats: Detta verkar innebära att ett verkligt urval av ett SARS-COV-2-virus saknas?


Utdrag från ovan:
DEPARTMENT OF HEALTH AND HUMAN SERVICES

Alla register i besittning, vårdnad eller kontroll av The Center for Disease Control (CDC) som beskriver isoleringen av ett SARS-COV-2-virus, direkt från ett prov som tagits från en avliden patient, där patientprovet inte först kombinerades med någon annan källa till genetiskt material (dvs apnjurceller aka vero-celler, lungceller hos en lungcancerpatient). En sökning i våra register kunde inte avslöja några dokument som rör ditt bryggeri.

Slutsats: Detta verkar innebära att ett verkligt urval av ett SARS-COV-2-virus saknas?


Utdrag från ovan:
Health Canada

Alla poster som beskriver isoleringen av ett SARS-COV-2-virus, direkt från ett prov tas från en sjuk patient, där patientprovet inte först kombinerades med vilken annan källa som helst av genetiskt material (dvs apnjurceller aka vero-celler; levercancerceller).
Efter att ha genomfört en grundlig sökning, beklagar vi att meddela dig att vi inte kan hitta några poster som svarar på er begäran.

Slutsats: Detta verkar innebära att ett verkligt prov av ett SARS-COV-2-virus saknas?


Utdrag från ovan:
HSE Health and Safety Executive

Jag kan bekräfta att hälso- och säkerhetschefen inte har information om isoleringen av SARS-COV-2 efter en sökning i våra register.
Jag har uppmanats att du ska kontakta Public Health England.

Slutsats: Detta verkar innebära att ett verkligt urval av ett SARS-COV-2-virus saknas?


Utdrag från ovan:
Regeringskansliet för vetenskap (London)

Alla studier och / eller rapporter i besittning av vårdnad eller kontroll av The Government Office for Science som beskriver rening av ”SARS-COV-2” som sägs ha orsakat sjukdom hos människor (via maceration, filtrering och användning av en ultracentrifug; även hänvisad till ibland av vissa människor som ”isolering”), taget direkt från ett prov från en avliden människa, där patientprovet inte först kombinerades med någon annan källa av genetiskt material (dvs apnjurceller aka Vero-celler: fetalt bovint serum).

Svar Jag bekräftar att vi inte har den information du begär.

Slutsats: Detta verkar innebära att ett verkligt urval av ett SARS-COV-2-virus saknas?


Utdrag från ovan:
HSE Health Service Executive

”En fullständig, korrekt och fullständig lista över register som innehas av Health Service Executive (HSE) eller under HSE:s myndighet som beskriver isoleringen av SARS-COV-2-viruset (Coronavirus COVID-19), taget direkt från en symptomatisk patient med COVID-19, där provet inte kombinerades eller blandades med någon annan källa av genetiskt material (såsom till exempel apnjurceller eller cancerceller), vilket eliminerar kontaminering som en möjlig alternativ provkälla.
En chef, till vilken en FOI-begäran riktades, kan vägra att bevilja begäran om —
a) den aktuella posten inte finns eller inte kan hittas efter alla rimliga åtgärder för att fastställa varifrån den har tagits.

Slutsats: Detta verkar innebära att ett verkligt urval av ett SARS-COV-2-virus saknas?


Utdrag från ovan:
Bilaga a: DHSC:s svar på den första begäran

DHSC har inte information om isoleringen av ett SARS-COV-2-virus.

Slutsats: Detta verkar innebära att ett verkligt urval av ett SARS-COV-2-virus saknas?


Utdrag från ovan:
CSIRO http://www.csiro.au

Alla studier och / eller rapporter i besittning, bevakning eller kontroll av CSIRO som beskriver rening av ”SARS-COV-2” sägs ha orsakat sjukdom hos människor (via maceration, filtrering och användning av en ultracentrifug; även refererad ibland av vissa människor som ”isolering”), direkt från ett prov som tagits från en avliden människa, där patientprovet inte först kombinerades med någon annan källa till genetiskt material (dvs apnjurceller aka Vero-celler; fetalt bovint serum).

Beslut: Trots en omfattande sökning har CSIRO inte kunnat identifiera något dokument som är relevant för er begäran.

Slutsats: Detta verkar innebära att ett verkligt urval av ett SARS-COV-2-virus saknas?


DEPARTMENT OF HEALTH AND HUMAN SERVICES (CDC)

Alla register som innehar, besittning eller kontroll av The Center for Disease Control (CDC) som beskriver isoleringen av ett SARS-COV-1-virus [som?] samt någon av de andra förkylningsassocierade coronavirus, direkt från ett prov som tas från en avliden patient, där patientprovet inte först kombinerades med någon annan källa av genetiskt material (dvs apajurceller aka vero-celler; lungceller hos en lungcancerpatient).

En sökning i våra register kunde inte avslöja några dokument som rör din begäran.

Slutsats: Detta verkar innebära att även ett verkligt prov av SARS-COV-1-virus är saknas?


ECDC (Stockholm)

1) Ett enda dokument som vetenskapligt bevisar att SARS-CoV-2 existerar och som bevisar att den genetiska sekvensen för SARS-CoV-2, som används i RT-PCR-testerna, är specifik för SARS-CoV-2.
2) Ett dokument (namn, nummer, datum) som beskriver det vetenskapliga förfarandet eller den metod som ECDC måste följa som en del av kvalitetsstandarden för att bevisa att ett virus existerar.
3) Ett dokument som ger en bedömning från ECDC som visar att
1) det uppfyller 2) för SARS-CoV-2 [svar från ECDC:]
Vi beklagar att meddela dig att inga dokument hittades som motsvarar beskrivningen i din ansökan.

Slutsatser:
1) a) ECDC har inget vetenskapligt bevis för att SARS-COV-2-virus finns?

b) ECDC har inget bevis för att RT-PCR-test är specifikt för SARS-COV-2?
2) Har ECDC inget vetenskapligt förfarande för att bevisa förekomsten av något virus?


STATENS SERUM INSTITUT (Danmark)

Svaret på danska verkar vara att de inte har sådana dokument som begärts.

Slutsats: Detta verkar innebära att ett verkligt urval av ett SARS-COV-2-virus saknas?


MINISTRY OF HEALTH (New Zealand)

Ministeriet har inte register som beskriver isoleringen av ett SARS-COV-2-virus.

Slutsats: Detta verkar innebära att ett verkligt urval av ett SARS-COV-2-virus saknas?


Univerza v Ljublani Medicinska fakulteta (University of Ljublana in Slovenia)

Begäran om information om isolering av Sars-Cov-2-virus avslogs


Vi bör inte bli förvånade över att se ”Covid-19” -tester som har förutbestämda negativa och positiva resultat.

Annons