2 Mars 2021
av Jon Rappoport
https://humansarefree.com/2021/03/sars-cov-2-was-never-isolated-and-proven-to-exist.html

Under den här serien av artiklar, där jag har exponerat COVID PCR-testet som ett bedrägeri och ett bluff och en nackdel , har jag antagit, för diskussionsändamål, att viruset – SARS-CoV-2 – är verkligt och har isolerats. [1]

Dr. Andrew Kaufman, Dr. Tom Cowan och Sally Fallon Morell: SARS-CoV-2 isolerades aldrig och visade sig existeraDr Andrew Kaufman och Dr. Tom Cowan

Jag har antagit det för att visa att PCR är en bluff inom den officiella världen av COVID .
Men som mina läsare vet har jag under flera månader gjort fallet att ingen har bevisat att SARS-CoV-2 existerar . [2]

Därför är PCR-testet byggt för att detektera ett fragment av ett virus vars existens inte har uppfyllt en rationell standard för bevis.

Detta höjer absurditeten i PCR-testet till en helt ny nivå.

Forskare antar att den bit RNA som testet letar efter är en del av SARS-CoV-2. Men utan att ha det faktiska isolerade viruset i handen finns det inget sätt att veta att detta RNA-fragment är mer relevant än en dammfläck på månen.

I've Got a Girl-Crush on Sally Fallon-Morell | This Sydney LifeNyligen publicerade Dr. Tom Cowan, Dr. Andrew Kaufman och Sally Fallon Morell (bild) ett uttalande om existensen av SARS-CoV-2.

Jag skriver ut det här i sin helhet. Det bör läsas och förstås av varje tänkande person:

 

Uttalande om virusisolering (SOVI) [3]

”Isolering: Åtgärden att isolera; faktum eller tillstånd att vara isolerad eller stå ensam; separering från andra saker eller personer; ensamhet.” – Oxford English Dictionary

Kontroversen om huruvida SARS-CoV-2-viruset någonsin har isolerats eller renats fortsätter. Men med hjälp av ovanstående definition, sunt förnuft, logiklagarna och vetenskapens föreskrifter måste varje opartisk person komma till slutsatsen att SARS-CoV-2-viruset aldrig har isolerats eller renats. Som ett resultat kan ingen bekräftelse på virusets existens hittas.

De logiska, sunda förnuftet och de vetenskapliga konsekvenserna av detta faktum är:

  • strukturen och sammansättningen av något som inte visats existera kan inte vara känd, inklusive närvaro, struktur och funktion av någon hypotetisk spets eller andra proteiner;
  • den genetiska sekvensen för något som aldrig har hittats kan inte vara känt;
  •  ”Varianter” av något som inte har visats existera kan inte kännas;
  • Det är omöjligt att visa att SARS-CoV-2 orsakar en sjukdom som heter
    Covid-19.

Så kortfattat som möjligt, här är det rätta sättet att isolera, karakterisera och demonstrera ett nytt virus. Först tar man prover (blod, sputum, utsöndringar) från många människor (t.ex. 500) med symtom som är unika och specifika nog för att karakterisera en sjukdom.

Utan att blanda dessa prover med NÅGON vävnad eller produkter som också innehåller genetiskt material, vilket förvirrar virologen, filtrerar och ultracentrifuger, dvs. renar man provet.

Denna vanliga virologiteknik, som gjorts i årtionden för att isolera bakteriofager [4a] och så kallade jättevirus i varje virologilaboratorium, gör det sedan möjligt för virologen att demonstrera med elektronmikroskopi tusentals partiklar med samma storlek och form. Dessa partiklar är det isolerade och renade viruset.

Dessa identiska partiklar kontrolleras sedan med avseende på enhetlighet med fysiska och / eller mikroskopiska tekniker. När väl renheten har bestämts kan partiklarna karakteriseras ytterligare. Detta skulle inkludera att undersöka partiklarnas struktur, morfologi och kemiska sammansättning.

Därefter kännetecknas deras genetiska sammansättning av att extrahera det genetiska materialet direkt från de renade partiklarna och använda genetiska sekvenseringstekniker, såsom Sanger-sekvensering, som också har funnits i årtionden.

Sedan gör man en analys för att bekräfta att dessa enhetliga partiklar är exogena (utanför) i ursprung som ett virus är begreppsmässigt att vara, och inte de normala nedbrytningsprodukterna av döda och döende vävnader. [4b]

(Från och med maj 2020 vet vi att virologer inte har något sätt att avgöra om partiklarna de ser är virus eller bara normala nedbrytningsprodukter från döda och döende vävnader.) [4c]

Om vi ​​har kommit så långt har vi helt isolerat, karakteriserat och genetiskt sekvenserat en exogen viruspartikel.

Vi måste dock fortfarande visa att det är kausalt relaterat till en sjukdom. Detta utförs genom att en grupp friska försökspersoner utsätts för (djur används vanligtvis) för detta isolerade, renade virus på det sätt på vilket sjukdomen tros överföras.

Om djuren blir sjuka med samma sjukdom, vilket bekräftats av kliniska upptäckter och obduktion, har man nu visat att viruset faktiskt orsakar en sjukdom. Detta demonstrerar smittsamhet och överföring av ett smittsamt ämne.

Ingen av dessa steg har man ens försökt med SARS-CoV-2-viruset, och inte heller har alla dessa steg framgångsrikt utförts för något så kallat patogent virus. Vår forskning tyder på att en enda studie som visar dessa steg inte finns i medicinsk litteratur.

Istället har virologer sedan 1954 tagit orenade prover från relativt få personer, ofta färre än tio, med en liknande sjukdom.

De bearbetar sedan detta prov minimalt och inokulerar detta orenade prov på vävnadsodling som vanligtvis innehåller fyra till sex andra typer av material – som alla innehåller identiskt genetiskt material med avseende på vad som kallas ”virus”.

Vävnadskulturen svälts och förgiftas och sönderfaller naturligt i många typer av partiklar, varav några innehåller genetiskt material. Mot allt sunt förnuft, logik, använder man sig av engelsk och vetenskaplig integritet som kallar denna process ”virusisolering”.

Denna brygga som innehåller fragment av genetiskt material från många källor utsätts sedan för genetisk analys, vilket sedan i en datorsimuleringsprocess skapar den påstådda sekvensen för det påstådda viruset, ett så kallat silico-genom.

Inget tillfälle bekräftar ett verkligt virus med elektronmikroskopi. Vid något tillfälle extraheras ett genom och sekvenseras från ett verkligt virus. Detta är vetenskapligt bedrägeri.

Observationen att det orenade provet – inympat på vävnadsodling tillsammans med giftig antibiotika, aborterad fostervävnad, fostervätska och andra vävnader – förstör njurvävnaden som det ympas på, och ges som bevis på virusets existens och patogenicitet. Detta är vetenskapligt bedrägeri.

Från och med nu, när någon ger dig en uppsats som antyder att SARS-CoV-2-viruset har isolerats, kan du kontrollera metodavsnitten. Om forskarna använde Vero-celler eller någon annan odlingsmetod vet du att deras process inte var isolering.

Du kommer att höra följande ursäkter för varför egentlig isolering inte görs:

  1. Det fanns inte tillräckligt med viruspartiklar i prover från patienter för att analysera.
  2. Virus är intracellulära parasiter; de kan inte hittas utanför cellen på detta sätt.

Om nr 1 är korrekt och vi inte kan hitta viruset i sjuka sputum, på vilka bevis tror vi då att viruset är farligt eller till och med dödligt?

Om nr 2 stämmer, hur sprids viruset då från person till person? Vi får höra att det kommer ut ur cellen för att infektera andra. Varför är det inte möjligt att hitta det?

Slutligen finns det inte någon distraktion eller splittrande fråga att ifrågasätta dessa virologiska tekniker och slutsatser. Att sätta ljuset mot denna sanning är viktigt för att stoppa detta fruktansvärda bedrägeri som mänskligheten står inför.

För, som vi nu vet, om viruset aldrig har isolerats, sekvenserats eller visat sig orsaka sjukdom, om viruset är imaginärt, varför bär vi då masker och tar socialt avstånd och sätter hela världen i lockdown?

Slutligen, om patogena virus inte existerar, vad gå då in i de injicerbara enheter som felaktigt kallas ”vacciner”, och vad är deras syfte? Denna vetenskapliga fråga är den mest brådskande och relevanta av vår tid.

Vi har rätt. SARS-CoV2-viruset finns inte.

Sally Fallon Morell, MA
Dr Thomas Cowan, läkare
Dr. Andrew Kaufman, MD

Referenser:

[1] Blog.NoMoreFakeNews.com

[2] Blog.NoMoreFakeNews.com

[3] Blog.NoMoreFakeNews.com

[4a] Isolering, karakterisering och analys av bakteriofager från haloalkalinsjön Elmenteita, KenyaJuliah Khayeli Akhwale et al, PLOS One, Publicerad: 25 april, 2019. Journals.plos.org – nås 15/22/21

[4b] “Extracellular Vesicles härledd från apoptotiska celler: En viktig länk mellan död och regenerering,” Maojiao Li1 et al, Frontiers in Cell and Developmental Biology, 2020 October 2. Frontiersin.org – nås 2/15/21

[4c] ”Rollen för extraellulära vesiklar som allierade av HIV, HCV och SARS-virus,” Flavia Giannessi, et al, Virus, 2020 May

Annons