https://prepareforchange.net/2021/04/24/from-slovakia-hospital-covid-pcr-tests-found-to-be-tool-for-genocide/

 

Jag fick precis mycket oroande nyheter från Slovakien, där en personal på sjukhuslaboratoriet i Bratislavia genomförde en studie om COVID PCR-tester och drog slutsatsen att testpinnarna fastnar i näsan hela vägen till hjärnan och implanterar Darpa Hydrogels i kroppen.

Darpa är Defense Advanced Research Projects Agency – en forsknings- och utvecklingsbyrå för Förenta staternas försvarsdepartement som ansvarar för utvecklingen av framväxande teknik för militärens användning. Ursprungligen känd som Advanced Research Projects Agency, skapades byrån den 7 februari 1958 av president Dwight D. Eisenhour, USA

Från studien är ”Darpa Hydrogel (referens) en konstgjord substans som skapar en omvandlare mellan den elektromagnetiska signalen och en levande cell, vävnad eller organ. Konverterar en elektromagnetisk signal från en sändare till en signal som en levande cell förstår och svarar på. (se foto av skalbagge – Darpa Hydrogel injicerades i dessa nervstrukturer och var kontrollerbara via en radio)”.

”Darpa Hydrogel och litium blockerar och förstör tallkottkörteln och får den tänkande personen att bli en kontrollerbar biorobot. En hydrogel är en bärare av en aktiv substans, dess uppgift är att få ämnet in i kroppen på en önskad plats”.

Så Darpa Hydrogel är en nyckelkomponent, ”dessa är faktiskt nano-antenner”, för att ansluta till 5G och låta den globala eliten bokstavligen styra människor som robotskalbaggar.

De citerar sina testresultat som visar att Darpa Hydorgel också är dödligt för mänskliga blodceller. Vid användning tillsammans med litium, som är mycket giftigt, kan det förstöra tallkottkörteln. Rapporten säger vidare ”Av denna information är det tydligt att testpinnarna är ett kriminellt folkmordsverktyg på Slovakiens befolkning. Detta är en världsomspännande, omtänksam och noggrant förberedd händelse”.

Det här är saker från Science Fiction-arkiven som händer just nu.

Här är en länk till fullständig studie i PDF-format.