Här berättade jag tidigare om dessa Med Bed och har sedan dess fått förfrågningar om VAR dessa kan finnas och om man idag kan få vård i en sådan. Beslöt att gå ut på nätet för att se vad jag kan hitta – så häng med…


Vad är Med Bed?

Med Pods (aka Med Beds) tillåter användare att diagnostisera, behandla och forma ett brett spektrum av kirurgiska ingrepp med ultrafina lasersnitt som styrs av 3D-anatomisk skanning. 3D-skanning har eldfasta linser som gör live-skanningar av kroppen för att göra olika medicinska ingrepp.

Finns Med Bed i verkligheten?

MED BEDS (Holografiska medicinska skivor) – En av många läkningstekniker som förväntas komma fram efter avslöjandet. MED BEDS (Holographic Medical Pods) – En av många läkningsteknologier som förväntas komma fram vid avslöjande Med Bed-tekniken har ”undertryckts” och döljts för allmänheten under lång, lång tid.

Hur mycket kostar en Med Bed?

ICU-sängar tenderar att kosta mellan 25 000 och 30 000 dollar vardera – betydligt mer än medicinska / kirurgiska sängar, som vanligtvis kostar 5 000 till 10 000 dollar per säng, säger Kevin Lee, en prisanalytiker med ECRI:s SELECTplus-upphandlingsrådgivning. Bariatriska sängar är dyrare och kostar cirka 35 000 dollar till 40 000 dollar vardera. 27 apr 2015

Vem tillverkar Med Beds?

Tesla Technologies
Tesla Technologies och Jarad Rand är två primära krafter bakom Med Beds och sa att tidsramen för våra förmågor att använda dessa moderna kostnadsfria energibaserade ”Fountain of Youth” -läkningsanordningar kan börja med utrullningen redan i slutet av 2021. 1 feb 2021

Hur fungerar Med Beds?

På samma sätt som konventionella bilbatterier som innehåller en flytande ”elektrolyt” för att hålla och elektrisk postitiv laddning, har Tesla BioHealing-produkter också en positiv laddning med Tesla Energy. Våra produkter laddas och kommer att avge koncentrerade Tesla-vågor genom kroppen så att cellerna kan fånga dem.

Vad är det för energi som Med Beds använder sig av?

Powerwall och Powerpack är uppladdningsbara litiumjonbatterier stationära energilagringsprodukter tillverkade av Tesla, Inc. Powerwall är avsedd att användas för energilagring i hemmet och lagrar elektricitet för självförbrukning av sol, tid för laddningsskifte, reservkraft och användning utanför nätet.

SaveJARED RAND update MedBeds, Free Energy, Replicators, January 5th, 2018saintandrewstwinflame

MED BED
TRUMP SADE DEN 14 JUNI 2020 TILL NATIONEN, ”INOM ETT ÅR ELLER SÅ KOMMER NÄSTAN ALLA SJUKHUSFÖRFARANDEN ATT VARA GAMMALMODIGA”

VARJE STAD HAR MÅNGA MED BEDS OCH TESLA-KAPSLAR MED MÖJLIGHET ATT BOTA OCH REPARERA DNA SAMTIDIGT SOM MAN BOTAR ALLA KRÄMPOR.

ÅLDERSREGRESSION (upp till 30 år)
INGEN MER CANCER
INGEN MER AUTISM
INTE MER FIBROMYALGIA
INTE BEHOV AV VACCINER
INTE MER ALZHEIMER’S
INGEN MER ALLMÄN SMÄRTA
INGA FLER BRISTER

VI KAN INTE HÅLLA MED I ALLT HAN GÖR, MEN TRUMP GÖR MER FÖR MÄNNISKLIGHETEN ÄN DE SENASTE 10 PRESIDENTERNA TILLSAMMANS.

BEVISEN FINNS I DE EXECUTIVE ORDERNS HAN HAR UNDERTECKNAT.
MED BEDS HAR FÖRMÅGAN ATT ÅTERSKAPA ORGAN SOM SAKNAS, SÅDAN SOM EN GALLBLÅSA, NJURAR ELLER LYMFKÖRTLAR OSV. GENOM ANVÄNDNINGEN AV LJUSSPEKTRUM OCH FREKVENSER.

Jared Rand på youtube:

Annons