by Dennis Shipman

August 06, 2018
https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia3/ciencia_holography01.htm

Författarens anmärkning:

Med Bed-tekniken har varit ”undertryckt” och dold för allmänheten under lång, lång tid.

Lyckligtvis, på grund av planetförskjutningen från 3D till 5D som inträffar vid den här tiden, och det ökande kravet på öppenhet från det mänskliga kollektiva medvetandet, kommer ett ökande antal modiga människor fram för att avslöja vad de vet har döljts i årtionden, även århundraden och troligen i tusentals år.

Två av dessa modiga själar är Ileana Star Traveler (hennes internetnamn) och Jared Rand.

Ileana skrev informationen om Holographic Medical Pods från sina personliga upplevelser som en hemlig rymdprogramtillgång på Mars. Hennes information publiceras i andra hälften av denna artikel.

Jared är en mycket intelligent och kunnig man som har arbetat med den globala övergången i årtionden och har information om många ämnen som allmänheten inte är medveten om, inklusive men inte begränsat till, off-world ET-teknikgåvor till mänskligheten som,

Jared Rand:

”Jag är inte en domare, inte en advokat, inte en ekonomisk rådgivare och inte en hälsoexpert.

Jag har varit på ett sätt, en gestalt eller en form, involverad i hela den globala övergången under 36 år. Jag har förlorat otaliga vänner. Man har skjutits på mig, förgiftat mig, nästan allt du kan tänka dig.

Vår attityd är att vi inte har något att förlora men allt att vinna.

Många av oss känner inte varandra, har aldrig stött på varandra, kanske nångång i något sammanhang, men indelningen är helt enorm.

Många gånger vet den högra handen inte vad vänsterhanden gör.

Är det positivt? Kanske är det på ett visst sätt så, men å andra sidan är det inte det.

Vi har en underbar grupp människor som har samarbetat och arbetat tillsammans under mycket lång tid”

Jared säger att hans familj har funnits i USA sedan 1624 – långt innan det blev USA 1776.

Räkna på det och det är 394 år (2018). Han ger oss till och med en ledtråd för att korsreferera hans identitet och familj om vi är så benägna att ta oss besväret med att upptäcka det. Han ber oss att slå upp Charlestown, en förort till Boston, Massachusetts.

Det finns en kyrkogård i staden (det finns faktiskt fler än en), och på kyrkogårdens portlås står namnet John Rand.

Forskning avslöjar att det fanns en John Rand, Sr. som bodde i Charlestown, Massachusetts Bay Colony, British Colonial America från 1664-1737. Thomas Rand, vars familj kom från Essex, England och bodde i kolonin omkring 1626-1683.

Charlestown är ett historiskt strandområde som ursprungligen bosattes av en grupp puritaner. Bosättningen ökade i storlek till cirka 20 000 människor under det som kallades den Stora Migrationen från 1620 till 1640. De kom i familjegrupper snarare än som isolerade individer och motiverades främst av en strävan efter frihet att utöva sin puritanska religion.

Charlestown är det äldsta grannskapet i Boston, införlivat som en stad 1628 och införlivades som ett centrum 1847. Charlestown-halvön var platsen för den första viktiga Revolutionskrigsslaget – Slaget vid Bunker Hill (nu The Bunker Hill Monument) i juni 17, 1775.

Jared talar om högprofilerade frågor som påverkar mänsklighetens 3D-5D-övergång, eller,

… anses vara den största evolutionära händelsen i människans historia.

Han säger att hans uppdrag är välvilligt:

att hjälpa till att utbilda allmänheten om vad som har döljts för dem, vem och vad vi egentligen är och vart vi ska.

Mer information finns i avsnittet Resurser i slutet av den här artikeln. Det ursprungliga målet är att nå 8 000 personer som mediterar på en konsekvent basis.

Det sägs att en person med fokuserad avsikt kan påverka förändringar för upp till 1 miljon människor …!

Tachyon Energy och Plasma Energy Med Beds

Enligt Rand finns det tre typer av Med-Beds:

Holografiska Med Beds

Regenerative Med Beds som regenererar vävnad och kroppsdelar, som drivs av en annan källa

Re-atomisering Med Beds som om cirka två och en halv till tre minuter kommer att regenerera hela människokroppen, från topp till tå

Vad betyder denna avancerade teknik för en 80-årig kvinna? Hon kunde bli 30 år igen på mindre än tre (3) minuter. Femtio år avskaffade från hennes liv.

Nu kan hon få barn igen. Hon kan få en helt ny familj om hon vill. Det ser ut som för den här författaren att Med Bed-teknologin är en evig ungdomskälla.

Med-Bed tittar på kroppen och korrigerar bristerna. Tekniken har funnits ganska länge. Det är ingenting ute i det blå.

Den har bara hållits gömd från mänskligheten under mycket lång tid.

Tekniken för Med-Beds kommer inte från planeten Jorden. Den är inte skapad av människor. Den är en teknik som har getts mänskligheten av ET:s utanför världen.

En Med-Bed är baserad på takyonpartikelenergi och plasma (plasmatisk) energi.

Marken, atmosfären, vattnet, allt är plasmaenergi, allt i universum är plasmaenergi, det är bara en annan form genom vibrationsfrekvens.

Med-Beds har artificiell intelligens (AI) som är kontrollerbar så att den inte kan komma ur kontroll och bli okontrollerbar. AI är datorn. Den fungerar ungefär som en MRI, där du sitter i ett rör och det rullar över din kropp och gör en magnetisk svängning och resonansskanning av din kropp för att diagnostisera sjukdom.

Med Bed skannar din hud, din muskelvävnad, alla organ och allt i din kropp.

Den visar allt – hela vägen ner till blodets mikronivå. Den identifierar faktiskt ditt DNA och den gör en fullständig intern analys av kroppen. När den gör det plockar den upp någon sjukdom och genetisk brist.

Du kan till exempel ha leukemi i steg 4 och på en Med-Bed är du om cirka 2,5 minuter botad. Inga biverkningar.

Och, om du har ett bortopererat organ eller genomgått en operation, regenererar Med Beds återfördelningsprocess det organet som om det aldrig togs bort. Eftersom din kropp lämnar en resonans – en vibrationsfrekvens.

Kroppen kommer alltid ihåg när ett organ har avlägsnats eller slutat att fungera, och Med Beds artificiella intelligens kopplas till kroppens vibrationsfrekvens och DNA för att regenerera organet.

Rand säger att han har studerat cancerforskning i många, många år. Cancer kan botas med Med-Beds hela dagen; mycket lätt och mycket billigt också, säger han. Eftersom han har gjort det för människor.

Med Med-Bed är cancern borta.

 • Kemoterapin blir föråldrad
 • Lou Gehrigs sjukdom
 • Hodgkins sjukdom
 • Muskeldystrofi,

… alla sjukdomar är borta, eliminerade.

Rand säger att vissa människor tror att hela denna process av läkning med Med Beds bara är science fiction. Att det inte kan vara sant. Någon har precis gjort det!

Och eftersom ingen tror att den existerar, är det enkelt att tillverka dem i kvantitet och göra dem redo för distribution.

”När du befinner dig i denna Med-Bed går du inte igenom någon smärta, du går inte igenom strålning.

Det är inte som någon smärtsam händelse. Du går in i en djup sömn. Det finns ingen injektion, inga nålar eller något annat. Du vaknar och tittar i spegeln och din läskiga hud är borta.

Ditt vita hår har den färg det hade när du var i tjugoårsåldern. Detsamma gäller för din syn, din hörsel, din smak, din lukt.

Allt återställs till ett perfekt yngre tillstånd igen, säger Rand.

”Det här är den nya tidsåldern för den nya jorden och den nya mänskliga rasen. Den är helt motsatt till den vi har levt. Dessa tekniker finns redan här.

Det handlar om att få dem säkra – SÄKERT – till de människor som kan använda dem.”

I artikeln ”Behind the Scenes News Sources”, om uppdateringen för 15 juli 2018, säger Saint Germain,

Med Beds kommer att presenteras för allmänheten före slutet av 2018.

Såvitt jag vet hände inte detta. Om det hände skulle jag vilja veta om det. Och så skulle miljontals andra också vilja veta. Men 2019 lovar att ge några fantastiska avslöjanden.

Låt oss hoppas att Med Beds är en av dem.

Holografiska medicinska kapslar

Ileana the Star Traveler skrev följande information på Holographic Medical Pods.

Hon inhämtade informationen med hjälp av en unik metod ”hypnos, regression, minnen” där Ileana kunde verifiera att informationen faktiskt kom från Secret Space Program genom att se de holografiska medicinska kapslar under sin tid som en Secret Space Program Asset på Mars.

Informationen finns tillgänglig som gratis nedladdning i PDF – se Resurser i slutet av den här artikeln.

Ileana är värd för Awakening Cosmic Reality Show på YouTube – ett intervjuprogram som täcker ämnen som,

Andlighet

ET-kontakt

Läkande metoder

Uppvaknande

Uppstigningsprocessen

Hon har publicerat många fascinerande berättelser om sina galaktiska resor på sin webbplats, och kanaliserar också välvilliga stjärnnationers varelser, andliga guider och sitt högre jag.

Hon har förmågan att resa astralt, genomföra fjärrseende och arbeta i Akashic Records. Hon har erhållit mycket kunskap från sina tidigare liv som en stjärnresenär som lever ute i rymden.

Följande information i Ileanas PDF avslöjar hur de medicinska kapslarna fungerar, hur de ser ut och hur de används inom det avancerade medicinska teknikområdet med 3D-anatomisk bildutrustning.

Information ges också om hur de medicinska kapslarna kan,

 • återuppliva människor från de döda
 • bota sjukdomar
 • läka sår
 • ta bort ärrvävnad
 • administrera ett åldersregressionsprotokoll,

… innan ansvarsfrihet från Secret Space Programs.

Holographic Medical Pods är automatiserade medicinska stationer där en medicinsk expert väljer vilken typ av medicinsk procedur som ska göras från datorns databas, då ligger patienten i kapseln och maskinen utför den medicinska operationen eller proceduren, då kommer lasrarna att tillsluta de ingångsställen där proceduren gjorts.

Dessa typer av holografiska medicinska kapslar har funktioner som,

 • En lufttät manöversköld
 • Bekväma ledband
 • En laserskalpell
 • Laser Mirror Arms för att ta bort ärrbildning
 • Datorstyrda robotkirurgiska armar
 • Flytande spraybedövning
 • Vital Signs Sensors,

… och alla dessa funktioner är monterade på en justerbar titanbas.

Med kapslar (aka Med Beds) tillåter det användare att diagnostisera, behandla och utföra ett brett spektrum av kirurgiska ingrepp med ultrafina lasersnitt som styrs av 3D-anatomisk skanning.

3D-skanning har värmebefästa linser som gör skanningar i realtid av kroppen för att göra olika medicinska ingrepp.

3D-anatomisk skanningslins och laserteknik möjliggör fullständiga diagnoser av alla kroppssystem inklusive,

 • Neurologiska faktorer
 • Behandling av infektioner genom koncentrerade antibiotikainjektioner
 • Avgiftning av kroppen för att bota sjukdomar som cancer
 • Grundläggande eller avancerad sårreparation
 • Lemregenerering genom cellulär DNA-rekonstruktion
 • Borttagning av ärr

Såväl som andra procedurer kan göras såsom

Appendektomi (borttagning av blindtarm)

Laparoskopisk ablation (titthålskirurgi)

Kejsarsnitt

Med Pods kan också regenerera döende cellvävnader i kroppen för att göra cellerna friska igen, samt återuppliva neuroner, protoner, stamceller etc.

Detta görs för att kunna bota sjukdomar som till exempel Multipel skleros, Alzheimers etc.

De avancerade medicinska kapslarna har mikrolaserteknologi och flera eldfasta linser som kan manipulera kroppens naturliga kronometer och utföra åldersregressionsprocedurer genom DNA-modifiering eller till och med göra korshybridisering mellan mänskligt DNA och ET-genetik, eller blanda djur-DNA med det mänskliga genomet för att skapa starkare och hälsosammare arter av människor.

Det finns avancerad holografisk super-datorprogramvara som kan skapa olika typer av minnesprogram som kan tryckas på människors hjärnor genom visuella bilder av ljusspektrum för att skapa falska eller förändrade skärmminnen.

Dessutom administreras hjärnminnesundertryckningsinjektioner så att svartlistade klassificerade minnen inte enkelt kan återkallas av individer. (mind control)

Dessa procedurer görs ofta i SSP (Secret Space Program) medan någon behandlas i Holographic Medical Pod innan deras avtalade urladdningstid är slut och de får åldersregressionsprotokollet.

Interaktiv superdatorprogramvarudisplayn kan koda minnesbegränsningar på hjärnan under åldersregressionsprotokollprocessen.

Vissa av Med Pods har ett bio-mimetiskt gel i sig som kommer att syntetisera friska och unga cellvävnader i kroppen för att ersätta de celler som dör bort och inte längre kan återskapa själv.

Den bio-mimetiska gelén används också för att förhindra att tredje gradens brännskador blir ärr på kroppen så att ärrvävnader inte återskapas på huden.

Denna gel tar också bort alla mikroorganismer eller bakterier som kan orsaka infektioner i människokroppen.

(Vänster bild) Detta är ett exempel på hur Bio-Mimetic gel placeras på en av de holografiska medicinska pod-enheterna.

(Höger bild) En medicinsk vik som förbereds för metrisk laserkirurgi i 3D med en av de holografiska medicinska kapslarna.

Medicinskt laboratorium för holografiska medicinska kapslar:

Holografiska medicinska kapslar är vanligtvis placerade i medicinska laboratoriefack, antingen på rymdstationer, planetbaser eller på rymdskepp.

 • Dessa Med Pods kan installeras praktiskt taget var som helst eftersom de inte behöver mycket ström för att fungera.
 • Det finns också bärbara Meditech Pod-enheter som sätter skadade försökspersoner i stillastående (tillstånd där det normala flödet av en kroppsvätska stannar av) sömn för att sakta ner den kroppsliga nedbrytningen och för att spara livskraftig energi så att patienten inte dör på väg för medicinsk behandling.

Dessa bärbara enheter är utformade för grundläggande sårreparation när du befinner dig på språng och för små organförnyelser.

(Vänster bild) Bärbar Meditech

(Höger bild) Pod-enheter

Medicinsk kapsel som förbereder sig för att göra laparoskopisk kirurgi på en patient.

3D-anatomiska avbildningsskanningar görs för att avgöra var laseroperationsmålet för sårreparationen ska utföras.

Limstöd är fästa vid kroppen så att patienten inte rör sig under operationen och flytande spraybedövningsmedel administreras så att patienten inte känner smärta under operationen.

Laserlaparoskopisk operation pågår medan patienten får lugnande läkemedel.

Resources

Annons