http://stateofthenation.co/?p=54567#more-54567

FUNVAX: Globalistisk komplottplan för mandat av COVID-19-vaccin exponerar en chockerande satanisk konspiration


Chemtrails har använts för att leverera både andningsvirus och aerosoliserade vacciner under flera år.

Här är huvudskälet till att NWO-globalisten kabbalen är dödsdömda för att kräva ett globalt COVID-19 vaccinationsprogram med immunitetscertifikat.


Nej, det har inget att göra med att vaccininducerad immunitet är det enda sättet att kontrollera denna helt tillverkade
pandemi och iscensatta panik som är utlöst av deras biotekniker om ett påhittat coronavirus, som smidigt har spridits över 5G-intensiva stadsområden runt om i världen.


2005 gavs en högt klassificerad presentation till en DoD-tjänstemän och militär schaber vid Pentagon om det topphemliga FunVax-programmet.
En video av ett kort segment från denna Pentagon-briefingen togs i hemlighet av en visselblåsare och finns här:

SAMMANFATTNING

Det finns åtminstone tre viktiga uttag från den extremt avslöjande och radioaktiva presentationen gjord av en erfaren biovapenforskare som tycktes vara poängmannen för FunVax-projektet. Se här:

(1) USA:s militära biologiska vapenprogram har skapat ett vaccin som är specifikt formulerat för att immunisera riktade individer och populationer mot uttrycket av Guds-genen, även känd som vesikulär monoamintransportör 2 (VMAT2). Förbjudandet av VMAT2 har varit ett primärt mål för amerikanska biologiska vapenlaboratorier i årtionden med det påtagliga syftet att neutralisera terrorister som agerar på deras religiösa fanatism. Det verkliga målet är dock att vaccinera människor världen över mot tendensen av andliga syften och / eller mystika upplevelser (se skärmdumpen nedan). Vissa djupa insiders har till och med antagit att det verkliga syftet med FunVax är att permanent hämma själsutvecklingen.

Gudsgen-hypotesen föreslår att mänsklig andlighet påverkas av ärftlighet och att en specifik gen, kallad vesikulär monoamintransponder 2 (VMST2), gör människor mottagliga för andliga eller mystika upplevelser.

(2) Den mest praktiska formen som ett VMAT2-vaccinationsprogram kan anta mot bakgrunden av behovet av extrem sekretess är ett andningsvirus, som i hemlighet kan släppas ut i alla städer eller länder eller regioner i världen. Detta skulle eliminera problemet med de samhällen som motsätter sig vaccinationer som administreras genom injektion. Religiösa kulturer är i allmänhet alltmer rädda för den verkliga avsikten bakom vaccinationssprutan. Många har inte bara upplevt och / eller sett negativa biverkningar av vaccinet, de är också med rätta skeptiska till dess effektivitet.

(3) Det föreslagna FunVax-vaccinet skulle sprutas ut på ett sätt som liknar det systematiska, breda området och urskillningslös sprutning genom chemtrails över den intet ont anande befolkningen nedanför. Eftersom de amerikanska väpnade styrkorna för alltid har förnekat existensen av chemtrails, har de flesta medborgare varit betingade till att falskt tro att de är contrails (vattenånga). På detta sätt kan luftburna vacciner i hemlighet administreras till medborgarna i vilken nation som helst, som olagligt tillåter kemisk geoteknik.

~ ~ ~ SLUT PÅ SAMMANFATTNINGEN ~ ~ ~

* För en fördjupad diskussion om FunVax-vaccinet, liksom VMAT2-genen, även känd som Guds-genen, ger följande detaljerade undersökning många vetenskapliga fakta som ger en hög grad av tillit till förekomsten av detta amerikanska militära biovapenprogram:

An In-depth Investigation of VMAT2 and the FunVax Vaccine


NYCKELPUNKT: FunVax inramades ursprungligen som en militär strategi för att neutralisera terrorister i hela Mellanöstern. Det tog USA:s militär 7 år att distribuera det specifika biovapnet som huvudsakligen manifesterades i Saudiarabien som Mellanöstern respiratoriskt syndrom (MERS) från 2012 till 2020. Sydkorea, ett annat land med en stor amerikansk militär närvaro som genomgår konstant chemtrailing, drabbades också av betydande MERS-utbrott 2015.

MERS är bara ett exempel på ett ”aerosol vaccin” som levereras via chemtrails som specifikt riktade sig mot den militanta Wahabi-sekten Islam i Saudiarabien från 2012 till 2020. Wahabi-terroristnätverket skapades av NATO, militär- och underrättelsetjänsterna i Zio-Anglo -American Axeln precis som ISIS fanns i norra Levanten. ~


OPERATION COVID-19

Allt pekar på COVID-19 som ett FunVax-biovapen som medvetet har släppts ut över hela världen via olika fortplantningsformer för att exponentiellt multiplicera vektorerna för utspridning av det dolda VMAT2-vaccinet.

Följaktligen, är det primära målet med OPERATION COVID-19 att avsevärt minska religiositeten i hela världssamfundet av nationer, särskilt i de länder som är integrerade i bildandet av en totalitär En Världsregering. Dessa nationer är främst de västerländska militära makterna inom den zio-angloamerikanska axeln som är medlemmar i både NATO och G20.

Faktum är att dagordningen för den nya världsordningen inte kan genomföras framgångsrikt inom de nationer där medborgarna har starka andliga impulser och hängiven religiös praxis. NWO:s globalistiska kabbal kommer att ha en ännu svårare tid, överallt där det finns en historisk tradition av mysticism som i Indien, eller en pågående andlig väckelse som upplevs av pingst- och evangeliska kristna i hela västvärlden.

Därför är den enda vägen framåt för den Nya Världsordningens globalistiska kabbal att helt aktivera deras ”Quaternary Weapon System” som var utformats för att underlätta VMAT2-vaccinationsprocessen.

Se: QUATERNARY WEAPON SYSTEM Activated Before Each Coronavirus Cluster Explosion

Utan att lämna något åt slumpen har förövarna av OPERATION COVID-19 gått i full tråkighet med vart och ett av de fyra vapensystemen som är direkt involverade i vaccinationen av hela mänskligheten. De fyra huvudsakliga metoderna för immunisering mot Guds-genen 2020 publicerades tidigare i detta avslöjande:

Here’s the NWO Scheme to Enforce Mandatory Vaccinations.

(1) COVID-19 Biovapen
(2) 5G utrullningar och befintliga 4G
(3) Årliga influensavacciner
(4) Chemtrail Aerosoler

Vart och ett av dessa fyra biovapensystem används i hemlighet för att snabbt och synergistiskt administrera en global VMAT2-vaccinationsregime, bland andra onda syften.

Det är sant att videon ovan bara talar om ett aerosoliserat VMAT2-vaccin; det var dock för 15 år sedan. NWO-kabbalen har kraftigt påskyndat sin tidtabell av avgörande skäl angående existentiella hot som de nu står inför och har sedan dess utformat den nuvarande OPERATION COVID-19 genom att sätta sitt ursprungliga system på super-steroider.

Med andra ord, har det Quaternary Weapon System (kvartära vapensystemet) som har riktats mot hela mänskligheten förklätts till en global pandemi för att täcka hela planeten med COVID-19-biovapnet och dess falska motgift, som båda fungerar som VMAT2-vaccinationer.


NYCKELPUNKT: Det används inte bara schemalagda årliga vaccinationsscheman för barn och vaccinationer där man listigt levererar VMAT2-vaccinet, den främsta anledningen till att ett obligatoriskt COVID-19-vaccin, är för att försäkra sig om att alla får sitt Guds-gens immunitetscertifikat.

Se: FUNVAXgate: Bill Gates’ Implantable Quantum Dot, Microneedle Vaccine Delivery System & Luciferase


Att maximera täckningen av jorden så att varje invånare får sin FunVax-spruta är det främsta globalistiska målet framöver. På detta sätt, kan NWO-kabbalen genomföra den mycket mer komplexa och invecklade COVID-1984, som de måste göra i ilfart om The Powers That Be (TPTB) ska undkomma vreden från We the People.

Därför är OPERATION COVID-19 bara det första knytnävsslaget i en ett-två knytnävsslags knockout-strategi mot mänskligheten för att TPTB ska upprätta en Global Security SuperstateCOVID-1984 representerar det andra knytnävsslaget.


”Precis som den stats-sponserade 9/11 användes falsk flaggoperation för att skapa den amerikanska säkerhetsstaten, COVID-1984 utförs för att smuggla in en global säkerhetssuperstat i hela civilisationen på planeten som en föregångare till en världsregering.
Varje drag som gjorts av den nya världsordningens globalistiska kabbal under utförandet av denna iscensatta pandemin och globala psyopen har planerats i god tid. Det beror på COVID-1984 representerar kulminen på 100 år av biologisk krigföring mot mänskligheten. Det är inte bara ett avfolkningsbiovapen som Spanska influensan 1918 var. Titta på varje vridning av detta klassiska Problem ~ Reaktion ~ Lösning, särskilt som det är felaktigt rapporterat av CIA:s Mockingbird Media. Klocka varje NWO-resultat, både stora och små, eftersom varje bit passar perfekt in i det förplanerade COVID-1984-pusslet. Det är därför det har kallats ”Plandemic” … samt ”THE GREAT SCAMDEMIC”. (Den största bedrägeriet).

– Underrättelseanalytiker och tidigare amerikansk arméofficer

(Källa: COVID-1984: ‘A Global 9/11’ to Inaugurate a Global Security Superstate)


International Bankkartellen & Brottssyndikatet

De långtgående förgreningarna av Pentagons biovapenprogram FunVax är lika stora som de är mycket viktiga för mänskligheten.

Skulle det amerikanska folket bli medvetet om detta motbjudande knep för att vädra ut andlig strävan och religiös iver inom hela kroppspolitiken, skulle försvarsdepartementet bli utblåst i en DC-blixt innan det skakades för gott. Folk i alla 50 stater skulle omedelbart sluta betala sina skatter innan de på allvar övervägde en kontrollerad rivning av Pentagon.

Men hur hände detta egentligen?

Det finns en flera decennier kriminell konspiratorisk plan för att kollapsa den amerikanska republiken som började på allvar i början av 1900-talet. Vid den tiden togs USA:s krigsdepartement, nu kallat försvarsdepartementet, fullständigt över med Federal Reserve Act från 1913. Från och med den tiden och framåt planerades, samordnades, genomfördes och täcktes varje global katastrofal händelse noggrant av samma folkmordstam som äger och driver International Banking Cartel & Crime Syndicate (IBCCS).


Det armeniska folkmordet,
Första världskriget,
Bolsjevikiska revolutionen,
Spanska influensamord,
Den stora depressionen,
Andra världskriget,
Förintelsen,
9/11 Terrorattacker,
Kriget mot terrorn,
och COVID-19 pandemin

alla har en sak gemensamt.
De finansierades alla av
International Banking Cartel & Crime Syndicate.

(Source: STAGED CORONAVIRUS PANDEMIC: An International Criminal Conspiracy of Epic Proportions)


Det krävde massiv finansiering och en myriad av personal som arbetade flitigt i över ett sekel för att starta både OPERATION COVID-19 och COVID-1984. Att betala för forskningsfinansieringen och täckandet under årtionden av statliga löner var endast möjligt på grund av Federal Reserve, som var skapat av International Banking Cartel & Crime Syndicate.

* FEDERAL RESERV ANTECKNING: Fiat-valuta + Fraktionerad reservbank = Roliga pengar


Så här kunde IBCCS samarbeta och kontrollera viktiga byråer inom den amerikanska federala regeringen, som alla var nödvändiga för att driva de många hemliga operationerna och täckmantlarna som ledde fram till den första, OPERATION COVID-19, och sedan COVID -1984. Den oändliga stölden och det finansiella knepet som Federal Reserve System övervakar är också hur globalisterna inrättade och finansierade den nu ökända Deep State. Även känd som Senior Executive Service, dessa förrädare till den amerikanska republiken måste omedelbart arresteras och åtalas i den utsträckning som lagen omfattar … INNAN DE HÄNGER LIVE PÅ INTERNET! ! !

Naturligtvis är Mainstream Media också fullt av förrädare precis som CIA, FBI, DoJ, NSA, DHS och Department of State är bemannade av så många undergrävare. Deep State-förrädare fyller också CDC, HHS, NIH, FDA och Big Pharma. I själva verket finns det nu mer upproriska element över hela Deep State än det finns patrioter och nationalister. Globalisterna har bokstavligen tagit över USA:s regeringslås, lager och eldrör. Det är just därför de har inlett en så desperat och hänsynslös, skamlös och vansinnig bio-attack mot hela planetens civilisationen för att permanent utrota Guds-genen.

Förrädare och avhoppare
Exakt vilka är de?

Vilka är medlemmarna i makteliten som utför denna serie avskyvärda brott mot mänskligheten, så kallade OPERATION COVID-19 och COVID-1984?

William Henry Gates III

George Soros

Henry Kissinger

Barack Hussein Obama

Hillary Rodham Clinton

Joe Biden

Nancy Pelosi

Kamala Harris

Chuck Schumer

Adam Schiff

Dianne Feinstein

Maxine Waters

Eric Swalwell

James Comey

Robert Mueller

Rod Rosenstein

George W. Bush

Dick Cheney

Anthony Fauci

Deborah Birx

Robert Redfield

Gavin Newsom

Andrew Cuomo

Elon Musk

Eric Schmidt

Tim Cook

Larry Page

Sergey Brin

Mark Zuckerberg

Jack Dorsey

Sundar Pichai

Ajit Pai

Satya Nadella

Jeff Zucker

Wolf Blitzer

Anderson Cooper

Jim Acosta

Chuck Todd

Jake Tapper

Chris Cuomo

Rachel Maddow

Don Lemon

Andrea Mitchell

Brian Stelter

Alisyn Camerota

Erin Burnett

Bland otaliga andra krisaktörer för OPERATION COVID-19, liksom COVID-1984 kriminella med-sammansvurna
Alla dessa dåliga skådespelare har en sak gemensamt – de har INGET SAMVETE. Vilket antagligen betyder att de redan har fått sin FunVax. Se hur de cyniskt skrek jag, jag, till FunVax, som om det är så kul att i hemlighet dämpa offrets religiösa natur och medfödda längtan efter att söka andliga sanningar.Slutsats

Det är av yttersta vikt att korrekt förstå den verkliga komplexiteten i FunVax-leveranssystemet. Det representerar kulmen på många decennier av hemligt biologisk krigföring mot mänskligheten. Men nu när coronaviruspandemin har avslöjat denna skändliga komplott, släpper dessa rätt upp och ner, och omedvetet katten ut ur väskan FÖR ALLTID.

BioVapensystemet FunVax använder minst fyra olika metoder. Förövarna använder
(i) chemtrails för att spraya influensavirus och aerosolvacciner,
ii) administrerar influensaprogram för vuxna och vaccinationsscheman för barn,
(iii) släpper ut flera varianter av COVID-19 biovapen på sjukhus, vårdhem, vårdbostäder anläggningar (och på kryssningsfartyg när de åkte), och
(iv) använder de intensiva 5G-utbyggnaderna för att försvaga immunförsvaret samt förstärka de elektromagnetiska frekvenserna och mikrovågssändningarna som underlättar den hemliga FunVax-vaccinationsprocessen. De sammansvurna har också planerat en femte komponent varigenom de
(v) formulerar ett obligatoriskt COVID-19-vaccin som säkerställer att varje individ får VMAT2-‘immunisering ‘som kommer att tvingas till genom ett immunitetscertifikat.
(De använde i huvudsak våra stulna skattekronor för att betala för vår framtida obligatoriska FunVax).

Därför upplever och / eller bevittnar vi alla en brottsvåg av verkligt episka proportioner som tvättar över planeten Jorden, om och om igen och igen. Denna pågående serie av bioterroristattacker är en del av den internationella kriminella konspirationen som kallas OPERATION COVID-19, vilket är NWO-förutsättningen för det globala genomförandet av COVID-1984.

Det kanske bästa sättet att avsluta denna verkligt ”chockerande satanistiska konspiration” är att avslöja den och avslöja den som om det inte finns någon morgondag … … … för om sanningssökarna inte gör det kommer det inte att finnas en morgondag! Med mycket brådskande behov måste de verkliga konspiratörerna längst upp i den reptila livsmedelskedjan exponeras som aldrig förr.

Se: The KHAZARIAN MAFIA: You Don’t Know, What You Don’t Know!

Den dolda historien om den extremt djävulska khazariska maffian


Slutsatsen:

Ingenting förändras förrän de som i hemlighet styr USA blir åtalade för 9/11, JFK, Oklahoma City, 5G, Chemtrails, vacciner, GMO, glyfosat, fluor, SMART Meters, COVID-19….


CAVEAT: NWO-globalisterna är absolut fast beslutna att vaccinera de nästan 7,8 miljarder invånarna på planeten Jorden när OPERATION COVID-19 är över. Det är därför de använder så många tekniker och teknologier för att leverera VMAT2-vaccinet; de vill inte ha en enda människa vid liv med sin Guds-gen intakt och fullt fungerande. Därför är det absolut nödvändigt att alla läser och lägger ut detta utmärkta råd från Coronavirus Coach för att förhindra deras FunVax-immunisering:

Here’s How Everyone Can Avoid Getting The Coronavirus


#FunVax

Nation of State
6 maj 2020

Redaktörens anmärkning

FunVax förutspåddes faktiskt för över 100 år sedan av en av de största profeterna i modern tid, den ojämna jordforskaren och grundaren av Biodynamik och antroposofi – Rudolph Steiner.

Se: Over 100 years ago Rudolf Steiner warned of a diabolical plot to vaccinate all of humanity.

Handlingsplan

Den enda vägen framåt är att We the people tar tillbaka vår regering från tjuvar och mördare som direkt har stulit den. De har våldtagit, och plundrat hela världen med våra skattekronor och gjort det i vårt namn. Det måste stoppas —
I GÅR!

Var medveten om att själva anledningen till att COVID-19-biokriget bedrivs mot USA är att de vet att vi är på dem …. och att vi kommer efter var och en av dem. Här är bara två av de mest oförbättrade internationella karriärsbrottslingarna som måste hanteras förr än senare.

Public Enemy #1: BILL GATES: A Menace to Society Who Must Be Arrested and Prosecuted for Crimes Against Humanity

Public Enemy #2: George Soros Must Be Arrested, Prosecuted and Imprisoned to Prevent Civil War

Annons