Tiffany Dover kollapsar framför tv-kamerorna

Isac Boman
2020-12-21
https://nyadagbladet.se/halsa/sjukskoterskan-tog-covid-vaccinet-kollapsade-i-direktsandning/

Chefssjuksköterskan Tiffany Dover ställde upp för att injiceras med det nya vaccinet från Pfizer-BioNTech i en direktsändning i TV från ett sjukhus i Tennessee. Propagandaföreställningen slutade dock i katastrof när hon bara 17 minuter efter injektionen kollapsar inför tv-kamerorna.

Kanalen News Channel 9 var först med nyheten av den dramatiska incidenten som inträffade i en tillfälligt uppsatt TV-studio i CHI Memorial Hospital i Chattanooga, Tennessee. Bara en dryg kvart efter att hon tagit sprutan, just före Dover kollapsar, berättar hon att hennes ett sjukvårds-team är mycket glada över att ha erbjudits möjligheten att bli bland de första att ta vaccinet.

 
– Hela min personal, vi är glada att få vaccinet. Vi tillhör covid-enheten…och mitt team är bland de första att få vaccinet…och jag vet att det verkligen är…förlåt, jag känner mig verkligen yr, uttrycker hon alltmer medtagen före hon kollapsar handlöst i armarna på annan personal som fångar upp henne.
 
 
 
 

Det hastigt framtagna Covid-19-vaccinet propageras intensivt fram av mainstreammedier och regeringsföreträdare världen över som därtill fortsätter att aktivt motarbeta kritik mot vaccineringen. Bilderna från incidenten tonas som förväntat ner i systemlojala medier och censureras aktivt på de stora sociala medierna.


Efter kontakter med hennes familj och arbetsplats, har det framkommit att Tiffany Dover har avlidit!

Annons