kennedy vaccine, kennedy covid vaccine

Detta är ett brådskande meddelande från Robert F. Kennedy, son till Robert F. Kennedy och brorson till före detta president John F. Kennedy. till alla människor runt om i världen.

Sammanfattningsvis: Covid-vaccinet bör undvikas till varje pris. Lär dig varför nedan!

”Jag vill snarast fästa er uppmärksamhet på viktiga frågor kopplade till nästa vaccination mot Covid-19.

“För första gången i vaccinationens historia ingriper de så kallade mRNA-vaccinerna av den senaste generationen direkt i patientens genetiska material och ändrar därför hans individuella genetiska material, vilket representerar genetisk manipulation, vilket redan var förbjudet och hittills övervägt kriminellt.

”Denna intervention kan jämföras med genetiskt modifierade livsmedel, som också är mycket kontroversiella.

”Även om media och politiker för närvarande bagatelliserar problemet och till och med dåraktigt efterlyser en ny typ av vaccin för att återgå till det normala, är detta vaccin problematisk när det gäller hälsa, moral och etik, men också när det gäller genetisk skada som, till skillnad från skador som orsakats av tidigare vacciner kommer att vara oåterkalleliga och oreparabla.

”Kära patienter, efter ett aldrig tidigare skådat mRNA-vaccinet, kommer du inte längre att kunna behandla symtomen på vaccinet på ett kompletterande sätt.

”Du kommer att behöva leva med konsekvenserna eftersom du inte längre kan botas genom att helt enkelt ta bort gifter från människokroppen, precis som en person med en genetisk defekt som Downs syndrom, Klinefelters syndrom, Turners syndrom, stoppa genetisk hjärtsjukdom , hemofili, cystisk fibros, Rett syndrom, etc.), eftersom den genetiska defekten är evig!

”Detta betyder i klartext: om ett vaccinsymptom utvecklas efter en mRNA-vaccination kommer varken jag eller någon annan terapeut att kunna hjälpa dig, eftersom skadan som orsakas av detta vaccin kommer att vara genetiskt oåterkalleligt

”Enligt min mening representerar dessa nya vacciner ett brott mot mänskligheten som aldrig har begåtts på ett så betydelsefullt sätt i historien.

”Som den erfarna läkaren Dr. Wolfgang Wodarg sa: Egentligen borde detta ”lovande vaccin” för de allra flesta förbjudas eftersom det är genteknik!”

Annons