by Tyler Durden
Thu, 11/19/2020
https://www.zerohedge.com/medical/top-pathologist-claims-covid-19-greatest-hoax-ever-perpetrated-unsuspecting-public

Toppatolog Dr Roger Hodkinson sa till regeringsmän i Alberta under ett zoomkonferenssamtal att den nuvarande coronaviruskrisen är ”den största bluff som någonsin har begåtts mot en intet ont anande allmänhet.”

Hodkinsons kommentarer kom under en diskussion som involverade Community and Public Services Committee och klippet lades sedan upp på YouTube.

Hodkinson påpekade att han också var expert på virologi och påpekade att hans roll som VD för ett bioteknikföretag som tillverkar COVID-tester betyder: ”Jag kanske vet lite om allt det här.”

”Det finns en helt ogrundad offentlig hysteri som drivs av media och politiker, det är upprörande, detta är den största bluff som någonsin har begåtts mot en intet ont anande allmänhet”, säger Hodkinson.

Läkaren sa att ingenting kunde göras för att stoppa spridningen av viruset förutom att skydda äldre mer utsatta människor och att hela situationen representerade ”politik som agerar som medicin, och det är ett mycket farligt spel.”

Hodkinson påpekade att ”social distansering är totalt värdelöst eftersom COVID sprids av aerosoler som färdas 30 meter eller så innan landning”, och han uppmanade samhället att omedelbart öppnas för att förhindra att den försvagande skadan orsakas av nedstängningen.

Hodkinson förkastade också obligatoriska masker som helt meningslösa.

”Masker är helt värdelösa. Det finns ingen evidensbas för deras effektivitet alls, sade han.

”Pappersmasker och tygmasker är helt enkelt dygdsignalering. De bärs inte ens effektivt för det mesta. Det är helt löjligt. Att se alla dessa olyckliga, outbildade människor – jag säger inte det i en nedslående bemärkelse – att se dessa människor gå omkring som lemmlar som lyder utan någon kunskapsbas och sätter på sig masken.”

Läkaren kritiserade också tillförlitligheten hos PCR-testerna och noterade att ”positiva testresultat inte, understruket i neon, betyder en klinisk infektion”, och att alla tester bör avbrytas eftersom de falska siffrorna ”driver upp allmän hysteri.”

Hodkinson sa att risken för dödsfall i provinsen Alberta för personer under 65 år är ”1:300 000”, och att det helt enkelt var ”upprörande” att stänga ner samhället för vad läkaren sa ”var bara ytterligare en influensa.”

Jag är absolut upprörd över att detta har nått denna nivå, det borde sluta imorgon, avslutade Dr. Hodkinson.

Hodkinsons referenser är utom tvekan, med MedMalDoctors webbplats som bekräftar hans trovärdighet.

”Han tog sin allmänna medicinska examen från Cambridge University i Storbritannien (M.A., M.B., B. Chir.) Där han var forskare vid Corpus Christi College. Efter ett uppehållstillstånd vid University of British Columbia blev han en Royal College-certifierad allmänpatolog (FRCPC) och också en stipendiat vid College of American Pathologists (FCAP). ”

”Han har god renomé hos College of Physicians and Surgeons of Alberta, och har erkänts av Court of Queen’s Bench i Alberta som en expert på patologi.”

 

Om ovanstående video raderas av YouTube finns en säkerhetskopia via Bitchute här.

* * *

Ny begränsad upplaga nu tillgänglig! Klicka här.

Under Silicon Valley-censur är det avgörande att vi håller kontakten. Jag vill att du registrerar dig för mitt gratis nyhetsbrev här. Jag behöver också ditt ekonomiska stöd omgående.

Annons