Denna artikel bekräftar också det jag tagit tidigare upp i en intervju med Dr. Andrew Kaufman och kan läsas här: https://bakomkulisserna.biz/2020/05/16/dr-andrew-kaufman-en-lakare-taler-ut-hemligheter-logner-falska-nyheter-coronavirus/


Bilden kan innehålla: möjlig text som lyder VAD ÄR VIRUS? VIRUS (EXOSOMER) den

Jeff G
https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/fcjwrg/the_deception_of_virology_vaccines_why/

Detta inlägg har för avsikt att gå till hjärtat av virologi och själva vaccinationen, och vilken vaccination som stöds av – hela virologin och vaccinvetenskapen beror på en sak – att virus är smittämnen som orsakar sjukdom. Utan denna teori skulle vaccin inte vara ”effektivt” eller ”arbete” i människors sinne. Utan virusteorin skulle vacciner smuldra som ett korthus. Jag kommer att visa pseudovetenskapen bakom de teorier som stöder virologi och de stora problemen med den.

För det första är virus inte levande organismer eller levande mikrober. De har inte ett andningsorgan och har inte heller en kärna eller matsmältningssystemet. Virus är inte levande och virus är inte smittsam. Rädslan bakom till exempel Coronavirus är helt oberättigad. Glöm allt du tror att du vet om virus och bakterier. Du har ljög för.

 • Virologivetenskapen är baserad på studiet av virus, men det finns inga verkliga bilder av viral aktivitet (utom för en nyligen släppt (2018) kortfilm av ett HIV-virus som endast visar 20% av virusteorinprocessen). Sådana bilder är bara 3D-animering och modeller. Scientific Encyclopedia anger att virus har erhållits för experiment med hjälp av extremt kraftfulla centrifuger som måste byggas speciellt. Virus är så små att de i genomsnitt uppgår till 0,1 mikron i storlek för ett typiskt virus.

 • Observation av virus är iboende bristfälligt

  Virus observeras i cellkulturer / petriskålmiljöer:

  Cellkulturer odlas under kontrollerade förhållanden utanför deras naturliga miljö, varvid celler hålls konstgjorda vid liv av vätskor som är giftiga och skadar cellulär aktivitet. I en sådan steril miljö kan celler inte använda hela deras normala rengöringsmetoder som de skulle göra i människokroppen.

  Dessa processer är:

  • Fagocytos (och alla dess processer)

  • Bakteriell

  • Svamp

  • Parasitisk

  • Viral (virus)

  Vid processerna med fagocytos absorberas cellulära skräp och död och döende vävnad för att eliminera dem ur kroppen. Det är bakterier som först och främst genomför denna process till stor del – främst som rensare. Svamp och parasiter krävs vid behov i speciella fall, och i denna process kan små mängder virus användas för att följa alla andra processer. Alla dessa processer lever, men virus är det inte vid liv. I en sådan konstgjord miljö där celler hålls levande men inte friska av serum kommer celler att degenerera och deras virala vaktmästare kommer att bli framträdande. Virus multiplicerar inte på egen hand. När de läggs till fruktbara petriskålar som upprätthåller cellens livslängd visas inga ytterligare virala proteinstrukturer. Först när celler tillsätts finns multiplikation av virala proteinstrukturer. Detta beror emellertid på att petriskålen inte är den rätta eller sunda miljön för celler, och därför uppstår viralt avfall. Detta beror på att celler måste tillverka virus för att rensa sig själva i en sådan giftig miljö eftersom de inte har tillgång till hela deras rengöringsprocesser som skulle inträffa i kroppen. Jag kommer att visa varför—

  Obs: Virus är nödvändiga för att lösa upp död och döende vävnad när vävnaden är så giftig att levande mikrober inte kan äta på och eliminera dessa vävnader, avfall och cellulära skräp utan att vara förgiftade till döds.

  När skulle viral aktivitet bli framstående?

  Som sagt kan virus följa dessa processer i små mängder. Men virus kommer bara att bli framträdande när alla dessa andra processer till stor del har dödats på grund av:

  • Miljötoxicitet

  • Förorening

  • Kemisk inundation

  • Dålig luftkvalitet

  • Dålig vattenkvalitet

  • Dålig matkvalitet

  • Näringsbrister

  • Fel kombination eller val av livsmedel

  • Medicinsk behandling, såsom antibiotika och mediciner

  När en kropp har en hög grad av toxicitet kommer bakterier som livnär sig den giftiga döden och vävnaden att förgiftas till döds. När kroppen befinner sig i en sådan punkt av systemisk toxicitet, där bakterienivåerna och alla levande mikrober i kroppen har minskat eller dödats på grund av ovanstående skäl, kommer kroppen att kräva hjälp av virus för att hjälpa till att rensa sig själv. När kroppen inte kan använda mildare metoder, till exempel en förkylning (vanligtvis bakteriell), kommer den att använda hjälp av icke-levande proteinlösningsmedel som kallas virus. Jag kommer att visa varför detta är det enda logiska svaret.

  Virus hjälper till att konsumera och eliminera ämnen i små partiklar som sedan kan drivas ut via slemhinnor, ut genom huden eller genom tarmsystemet. Celler producerar virus när deras vävnader är så giftiga att fagocyter, parasiter, bakterier och svampar inte kan hjälpa till att rensa, reparera och regenerera sina vävnader och vätskor. Vetenskapen säger felaktigt utan bevis att virus härstammar utanför kroppen, sedan ”kapa” RNA eller DNA i cellen, och replikerar sedan medan du attackerar celler oskärpligt. Om detta var sant, skulle virus replikeras oändligt och så småningom attackera alla friska celler, men de gör det inte. Vi vet att antikroppar, en typ av vita blodkroppar, reglerar viruset. Det finns inga videobevis för virus som kapar celler, med undantag för 3D-renderingar och animationer baserade på teori.

  Den verkliga skapelsen av virus (förenklad syn) :

  Lägg upp bild
  Ovanstående illustration visar hur virus faktiskt tillverkas. Detta visar de grundläggande förenklingsstegen för att skapa virus. Vetenskapen hävdar falskt att virus replikerar sig själva. I verkligheten är det själva cellen som producerar viruset. Lägg märke till hur virus tillverkas av en frisk cell men förstör inte den. RNA och / eller DNA ges av värdcellen för att lösa specifika ämnen i kroppen. Om detta inte var fallet skulle viruset förstöra cellen som skapade den, men det gör det inte. Viruset matas ut, vilket skadar en del av cellen, men förstör inte det helt. Cellen kan sedan reparera sig själv i tid. Celler konspirerar som en enhet för att rena sig själva och sin omgivning så att ny cellulär aktivitet kan frodas.

  Steg för att skapa ett virus:

  • Virala proteiner, en del av genomet i den levande kroppen som finns i varje cell som bestämmer vilken typ av proteiner som ska skapas av en cell kallas till handling.

  • Virala proteiner som finns i cellen kommer in i cellens kärna. Virus tillverkas i hela sin form i cellen och sekvenseras / kodas via RNA / DNA-värddirektiv.

  • Viruset lämnar kärnan och ligger i cellen tills den lämnar cellen.

  • Viruset matas ut av cellen, vilket skadar en del av cellen, men förstör inte den.

  • Virus förändras var 72: e timme. Virusreplikation fortsätter och var 72: e timme är den första stammen uttömd, och en helt ny uppsättning virus tillverkas sedan av celler för att fortsätta jobbet från det tidigare tills processen är klar.

  Hur virus tillverkas – de verkliga processerna med viruset

  Virus infekterar inte friska stabila celler. De löser upp döda och förfallna celler och vävnad och löser dem så att ny cellaktivitet kan frodas. En bra analogi: Flugor visas på död materia men är inte orsaken till dödsorsaken. De är rensare som bryter ner död materia. På detta sätt fungerar virus och bakterier på samma exakta sätt i kroppen. Utan rensare på jorden för att rensa bort avfall skulle jordens luft bli giftig. Samma processer utförs i kroppen på en mikroskopisk makronivå. Vetenskapen säger motsatsen till vad verkligheten dikterar för oss genom vår egen observation av naturen. Detta är omöjligt eftersom våra kroppar är mikrokosmos för hur naturen fungerar utanför våra kroppar. Antagande att motsatsen till detta går mot vår observerbara natur och är dumt.

  Som sagt, när de normala vaktmästarfunktionerna i kroppen till stor del har minskat och dödats på grund av systemisk toxicitet, kan celler inte längre behålla sig själva. Röda blodkroppar samlas som en hel enhet för att rädda sig själva och konspirera för att rensa sig själva genom att tillverka lösningsmedels-proteinkonstruktioner (virus) som demonterar och bryter ner döda och döende celler, cellavfall, vävnad och främmande skräp. Celler tillverkar virus i hela sin formcellulärt. I denna process tillverkas virus direkt i cellen med användning av befintligt viralt protein i cellen och genomet och inbäddas / kodas med RNA och / eller DNA av värdcellen. Cellen kastar ut viruset, som sedan regleras av vita blodkroppar genom den kodningen (antikroppar), som övervakar virusets processer. Detta gör att den virala aktiviteten kan kontrolleras och regleras ordentligt.

  Dessa två funktioner förenas som en process och fungerar inte separat. När cellen först kastar detta virus skadas cellen delvis men förstörs inte. Virussen, som är många, konsumerar och löser döda, döende och främmande vävnader, skräp, ohälsosamma celler och cellulärt avfall. Denna process tar tid beroende på toxiciteten inblandad. Effekterna av deras eliminering är de symtom som upplevs vid förkylning eller influensa. Virus bryter ner dessa ämnen i små partiklar som sedan kan drivas ut via slemhinnor, hud och tarmar. När processen är klar blir kroppen starkare, så länge personen inte fortsätter att förgifta sin kropp ytterligare. Om han eller hon gör det kommer sådana extrema avgiftningar alltid att inträffa.

  Virala fakta:
  • Virus kan inte komma in genom huden eller ögonen. Sådana vektorer fungerar inte eftersom slemhinnorna och immunsystemet kasserar små mängder främmande proteiner såsom virus.

  • Virus kan inte komma in genom sår eftersom vi blöder utåt, inte inåt.

  • Virus ”existerar” inte utanför petriskålslösningar eller en levande kropp.

  • Virus kan inte fungera utan en värdcell som tillverkar dem och kodar dem, och virus kan inte replikera utan en värdcell.

  • Virus ”infekterar” inte eller ”invaderar” celler. De lever inte för att göra det i första hand. Virus löser nästan aldrig levande vävnad, såvida inte under specifika omständigheter såsom polio- och degenerativa nervsystemssjukdomar där metalloxicitet finns.

  • Virus primära funktion är att lösa död materia.

  • Celler producerar olika virala stammar beroende på tillståndet hos den involverade vävnaden.

  • Det finns 320 000 virala stammar som är inneboende i människokroppen, och varje cell innehåller den virala proteinsmink för att tillverka varje stam när kroppen kräver det.

  • Virus sekvenseras / kodas av blodceller via RNA / DNA för att bryta ner specifik död och döende vävnad och avfall. Virus är mycket specifika proteinstrukturer.

  • Hosta, nysa och spotta är inte en vektor för överföring av virus. Saliv- och slemhinnor bryter ned sådana partiklar. Huden är inte heller en vektor för att virus inte kan korsa döda hudlager.

  • Det enda sättet att få ett virus utanför naturliga medel är via direktinjektion (vaccin) eller blodtransfusioner av en patient som har ett virus. Men i sådana fall analyserar kroppen bara den som främmande vävnad som måste elimineras. Eftersom viruset inte har sitt ursprung i den kroppsliga värden vet den kroppen inte tid och plats att viruset kommer att vara aktivt och har inte heller nyckeln till att avkoda det (RNA eller DNA som kodas av cellen) och kan inte hitta tiden för dess aktivitet. Som sådan analyseras det som ett främmande ämne som måste elimineras. Proteinlösningsmedel (virus) tillverkas med varierande styrkor för att kasta bort detta avfall om levande mikrober inte kan eliminera det.

  • Virus är ett resultat av intern toxicitet orsakad av miljön. Virus är cykliska hos djur. Virus livnär sig med avfallsprodukter i blod och vävnad. Under året, efter säsong och klimatförändringar / temperaturförändringar, kommer kroppen att dumpa massa mängder gifter i blodet för borttagning. Vissa av dessa toxiner är så giftiga till sin natur, såsom kvicksilver, formaldehyd och andra kemiska biprodukter, att levande mikrober inte kan äta på och eliminera dem utan att dö. Icke-levande proteiner tillverkas sedan av varje cell på motsvarande plats i kroppen där denna rening är nödvändig. Dessa giftiga ämnen demonteras och bryts ned av virus så att kroppen kan eliminera dem genom att återställa homeostasen.

  • Det enda sättet virus kan användas som biologiska vapen är via injektion, period. Det är möjligt att sådana konstgjorda virala stammar ingår i vanliga befintliga vacciner, och detta bör inte uteslutas som en möjlighet, men som tidigare nämnts erkänns inte virala stammar utanför kroppen. Emellertid kan mangjorda ämnen som injiceras utformas för att framkalla extrema reaktioner hos människor via olika nivåer av vävnadssterilisering och adjuvanser.

  • Virus kan inte korsa arter, dvs. från djur till mänsklighet. Det är omöjligt för människor att utveckla djurflus – A. Eftersom virus inte är smittsamma och B. Eftersom djur-RNA / DNA inte är kompatibelt med humant RNA / DNA. Det enda sättet att observera djurvävnad i blodet är genom injektion av djurvävnader, som tar sig till blodet, genom att kringgå matsmältningskanalen. Först då kommer svinvävnad, fågelvävnad eller någon sådan djurvävnad att visas i kroppen. När animaliskt kött konsumeras av en människa omvandlas det till mänsklig vävnad. Mänskliga celler kan inte producera djurceller eller virus. Om vi ​​utvecklar virus är de mänskliga virus. Även om djurvirus ”kapade” mänskliga celler kan inte mänskliga celler producera djurvirus.

  Här kommer jag att visa de viktiga skillnaderna mellan vad som nu är mycket adopterat inom mainstream science, känd som ‘Germ Theory’ och Antoine Béchamp ‘Terrain Theory’:

Lägg upp bild
Tabelldiagram av Mister Seun Ayoade. Skillnaderna mellan kimteori och terrängteori, JOJ Nurse Health Care. 2017; 4 (2): 555631.

Coronavirus är ett andningsvirus som tillverkas av celler i lungorna och luftvägarna för att rena sig för systemisk toxicitet.

 

Ett sådant förkylningsvirus uppstår och fungerar på följande sätt:

– Coronavirus MERS-CoV (2019-nCoV) är en typ av akut respiratorisk syndrom (SARS) med milda till influensaliknande symtom. SARS orsakas av människotillverkad miljötoxicitet.

Kemiskt giftiga ämnen från luften andas in i lungorna och andningsorganen > Giftiga partiklar landar på lungans yta och de vätskefyllda säckarna i lungorna (alveoler) där de inte kan lossas eller upplösas av levande mikrober på grund av deras toxicitet och natur > Specifika icke-levande proteinlösningsstrukturer (virus) tillverkas sedan av celler i andningsorganen för att ta isär och bryta ner dessa ämnen i lungorna >Milda influensaliknande symptom uppstår vanligtvis, inklusive hosta och feber, vilket initierar rengörings- och läkningsprocessen. Hosta ger blod och näringsämnen till andningsorganen. Symtomen förknippade med att de avlägsnas är vad som sker under SARS. Sådana luftburna giftiga ämnen orsakas av förbränning av plast, formaldehyd och fabriksmidd luft, som omfattar en mängd mycket giftiga biprodukter. Äldre individer med redan försvagat immunförsvar är benägna att mer avancerade andningsvirusavgiftningar och kommer att stå för de flesta dödsfall. Denna sjukdom kan växa upp i miljoner på grund av täta befolkningar som i Kina andas in sådan luft dagligen. Detta betyder inte att det är smittsamt – det är det inte.

De fyra huvudstegen för skapande av Coronavirus:

 • Kemiskt giftiga ämnen från luften andas in i lungorna och andningsorganen.

 • Giftiga partiklar landar på ytan av lungorna och de vätskefyllda säckarna i lungorna (alveoler) där de inte kan lossas eller upplösas av levande mikrober på grund av deras toxicitet och natur.

 • Specifika icke-levande proteinlösningsstrukturer (virus) tillverkas sedan av celler i andningsorganet för att ta isär och bryta ner dessa ämnen i lungorna.

 • Milda influensaliknande symtom uppstår vanligtvis, inklusive hosta och feber, som inleder rengörings- och läkningsprocessen.

Följande bilder visar förändringarna i föroreningsnivåer under den senaste månaden, vilket sammanfaller med en minskning av antalet virusfall:

Lägg upp bild

Lägg upp bild

Varför virus uppstår i kroppen (sammanfattning) :

Som tidigare nämnts är processerna med fagocytos, svamp, parasit och bakterie, som alla är levande mikrober, ansvariga för att konsumera och eliminera döda celler, cellavfall och främmande skräp. Men när vävnaden är så giftig att de levande mikroberna inte kan äta på och eliminera dessa ämnen utan att bli förgiftade till döds kommer celler att sammanslås för att rena sig genom att tillverka specifika icke-levande lösningsmedel som är kända som virus, som bryter ned och demonterar dessa ämnen i partiklar för att utvisas genom huden, slemmet och tarmen. Virus lämnar cellen och skadar bara en del av cellen, men förstör inte den. När de väl är ur cellen regleras de av antikroppar med vita blodkroppar för att lösa specifika vävnader och skräp som är nödvändiga för att återställa relativ homeostas. Virus förstör inte cellen där de replikeras, men ändå vetenskapen säger att de infekterar andra celler och DO förstör andra celler på ett obesvarbart sätt, vilket inte har något bevis och inte har någon logisk mening. En sådan teori är uppenbarligen osann, för då skulle virus attackera varje levande cell utan orsak och döda kroppen varje gång, men det bör inte hända. Virus löser bara dött och döende avfall under nästan alla omständigheter.

Den enda gången ett virus verkar attackera levande vävnad är när metaller är inbäddade i vävnaden, till exempel poliofall, där virus måste komma in i ryggradsområden och rengöra vävnad. Eftersom metall är svårt att ta bort från kroppen, är det naturligt att virus bryter ned levande vävnad för att ta bort dessa metaller, vilket ger illusionen att viruset på något sätt fungerar mot kroppen. I verkligheten försöker viruset att läka kroppens systemiska toxicitet och vända den. Metaller ackumuleras från kroppen från många olika källor, varav en är vaccinet.

Slutsats:

Det finns ingen annan förklaring till hur människokroppen underhåller sig. Det är det enda logiska svaret. Sanningen har varit dold av vetenskapen i nästan 200 år, men ändå avslöjades för länge sedan på 1800-talet av forskare som Antoine Béchamp som i sina egna experiment dokumenterade att virus är terrängberoende, icke-levande medel som bryter ner avfall, att de kommer inifrån, inte utan. Virus är inget annat än proteiner som rensar. Samma sak gäller cancer. Cancer är ett annat sätt kroppen försöker läka sig själv genom att kokonera döda celler i en tumör där kroppen inte kan ta bort ordentligt så att den kan lösa upp och rensa cellerna från kroppen vid en senare tidpunkt. Kroppen är mirakulös och hittar sätt att läka oavsett omständigheterna. Det har sätt att kortsluta och ta genvägen i svåra tider.

Det är tråkigt att modern vetenskap har lett så många vilse i sitt tänkande med avseende på sina egna kroppar och hur den fungerar och skapar ingenting annat än rädsla och panik, samtidigt som de skördar enorma mängder pengar för de makter som ett resultat. En sådan rädsla placerar ett misstro i våra egna kroppar, våra grannar och naturen själv, vilket gör att det verkar som om vi är maktlösa inför sjukdomar; att det är utanför vår kontroll och att endast den medicinska anläggningen kan rädda oss från oss själva. Vad kan de med makten dra nytta av ett sådant kaos? Utforska den tanken. Denna förvirring har lett till coronaviruset ”utbrott”, och den resulterande rädsla och kaos som omger detta tillverkat och blåst ur proportionerliga händelser. Detta virus används för att införa lagstiftning och åtgärder för polisstatens stil runt om i världen,

referenser:

 • The Poisoned Needle: Suppression Facts About Vaccination, 1956, av Eleanor McBean MD, ND (visar de många farorna med vaccinationer, manipulerad statistik genom historien, hur polio uppstod och beskaffenheten av virus och sjukdomar.)

 • Béchamp eller Pasteur? Ett förlorat kapitel i biologiens historia av E. Douglas Hume, 1923

 • Blodet och dess tredje element av Antoine Béchamp, 1912

 • Immunization: The Reality Behind the Myth, av Walene James, 1942 (diskuterar Béchamps ”Terrain Theory” om bakterier och virus.)

 • The Dream & Lie of Louis Pasteur, RB Pearson, 1942 (publicerades 1942 under titeln ”Pasteur Plagiarist Imposter! -The Germ Theory Exploded”. Visar att Louis Pasteur plagierade och förvrängde arbetet hos professor Antoine Béchamp. Författaren föreslår att syn på att bakterier i kroppen är ett resultat, inte en orsak till sjukdom, att vaccinationer är skadliga eller i bästa fall ineffektiva och att Pasteur inte insåg konsekvenserna av de vacciner som han och hans följare skapade.)

”Mikroben är ingenting. Terrängen är allt” – Claude Bernard 1813-1878 (allmänt anses vara modern till fysiologi).

”Den främsta orsaken till sjukdom är i oss, alltid i oss” – Professor Pierre Antoine Bechamp, 1883.

Mer av mitt material:

Jeff G. – Virala missuppfattningar – Presentation om virusens verkliga natur

https://youtu.be/MtWYQS3LFlE

Min webbplats: www.virusesarenotcontagious.com

 

Annons