June 13, 2020
Sources: NaturalNews.com (excerpt); Brighteon.com
https://humansarefree.com/2020/06/leaked-conversation-of-lancet-and-nejm-reveals-they-know-big-pharma-is-a-criminal-cartel.html

I efterdyningarna av en fantastisk incident där både The Lancet och The New England Journal of Medicine (NEJM) tvingades dra tillbaka en studie som använde skrattande faktadata för att försöka förstöra trovärdigheten för hydroxiklorokin (och få kliniska prövningar annullerade runt om i världen), har detaljer om en hemlig konversation läckt ut och dokumenterat ett telefonsamtal mellan tidskrifternas redaktörer, under vilka Big Pharma beskrivs som ett ”kriminellt” företag som driver skräpvetenskap medan man riggar studier med förändrade data.

Detta fantastiska erkännande avslöjar att även redaktörerna för ”prestigefyllda” vetenskapliga tidskrifter är väl medvetna om att Big Pharma är ett korrupt kriminellt företag.

Och de vet att spelet är riggat, uppgifterna är förfalskade, och de medicinska tidskrifterna är inget annat än Big Pharma-dockor som papegojar skräpvetenskap för att driva receptbelagda läkemedel och vacciner med hög vinst.

Big Pharma

Som du kan höra i ljudet nedan – franska ljud med engelska undertexter – säger Richard Horton, chefredaktör för The Lancet:

”Nu kommer vi inte att i princip, om detta fortsätter, publicera mer kliniska forskningsdata eftersom läkemedelsföretagen är så ekonomiskt kraftfulla idag och kan använda sådana metoder för att få oss att acceptera papper som uppenbarligen är metodiskt perfekta, men som i verkligheten lyckas dra slutsatsen som de vill att de ska innefatta”.

Omskrivet betyder detta att Big Pharma kan rigga all information som behövs för att uppnå publicering av skräpvetenskap i tidskrifterna.

Allt detta har framkommit via en person som deltog i ett ”stängt” telefonsamtal och som beskriver vad han hörde, inklusive journalisternas påstående att Big Pharma är en ”kriminell” operation (vilket är exakt vad vi har varit rapporterat om i nästan två decennier).

Via videobeskrivningen:

24 maj 2020: Philippe Douste-Blazy, VD för kardiologi, före detta Frankrikes hälsominister och 2017-kandidat för direktörsposten till WHO, före detta FN:s generalsekreterare, avslöjar att Chattam House i ett möte nyligen bakom stängda dörrar år  2020, där båda redaktörer för The Lancet och New England Journal of Medicine uttalade sina oro över den kriminella pressen från Big Pharma mot deras publikationer.

Det är så dåligt att det inte är vetenskap längre.

Här är hela transkriptet för det här videosegmentet:

Apolline de Malherbe (fransk programföretag): Men det är svårt att förstå varför forskare frivilligt skulle ge fördomar till studier

Dr. Philippe Douste-Blazy: Exakt! Det är den stora frågan. Den stora frågan som vi alla ställer oss äntligen, och du känner till Chatham House-föreläsningarna i London.

Apolline de Malherbe: Påminn oss om vad det här handlar om? Detta är oerhört intressant.

Dr. Philippe Douste-Blazy: Det här är möten som är helt bakom stängda dörrar, endast med experter. Ingen kan spela in, ingen tar några bilder. Det är bara mellan experter.

Apolline de Malherbe: Topphemligt.

Dr Philippe Douste-Blazy: Topphemligt. Men ändå. det var ett möte häromdagen, med direktörerna för vetenskapliga tidskrifter, som The Lancet, The New England Journal of Medicine …

Apolline de Malherbe: The Lancet, är den tidskrift som publicerade den här studien vi pratar om …

Dr. Philippe Douste-Blazy: Det här är extraordinära tidskrifter. När det är skrivet i The Lancet, då är det skrivet i The Lancet”. Så det är därför … Här pratar vi om något mycket viktigt i den här diskussionen om vad som hände.

Och den slutade i en  läcka.

The Lancets chef, Horton, sa:

”Nu kommer vi inte att i princip, om detta fortsätter, publicera mer kliniska forskningsuppgifter, eftersom läkemedelsföretagen är så ekonomiskt kraftfulla idag och kan använda sådana metoder, så att vi får acceptera handlingar som uppenbarligen är metodiskt perfekta, men som i verkligheten lyckas dra slutsatsen som de vill innefatta … Detta är mycket, mycket allvarligt!

Apolline de Malherbe: Men det du berättar för oss är mycket allvarligt! Det skulle betyda att det är läkemedelsföretagen som sätter press på, inklusive ekonomiskt tryck, antar jag, på de vetenskapliga resultaten!

Men du förstår, vem kan vi lita mer på idag?

Dr. Philippe Douste-Blazy: Det är därför jag tillåter mig att berätta om det, för det är ett av de största ämnena … aldrig kunde någon ha trott det. Jag har forskat i 20 år i mitt liv.

Jag trodde aldrig att chefen för The Lancet kunde säga det och chefen för New England Journal of Medicine också. Han sa till och med att det var ”kriminellt”, ordet användes av dem.

Det vill säga, vilket du också kommer att göra, när det kommer ett utbrott som COVID-19. I verkligheten finns det människor … vi, vi ser ”dödlighet”, när du är läkare eller så ser du själv  ”lidande”. Men det finns människor som ser ”dollar”, i det.

Big Pharmas falska vetenskapstrick förlitar sig på medicinska tidskrifter för att upprätta LÖGNER som ”fakta”

Naturligtvis är inte läsarna av denna webbplats överraskade över att lära sig att Big Pharma riggar vetenskapliga artiklar med tillverkad information för att driva farliga, felaktiga läkemedel för vidriga vinster.

Det är hela deras affärsmodell, och ”vetenskaps” -tidskrifterna är bara dockorna som gummistämplar den förfalskade vetenskapen för att skapa en illusion av vetenskaplig giltighet för giftiga receptbelagda mediciner som sällan fungerar.

Hela systemet för Big Pharma, FDA, medicinska tidskrifter och så kallade ”vetenskap” består av inget annat än en pyramid av lögner, en uttömmande ansträngning för att generera vinster från försäljningen av produkter som skadar mycket fler människor än de hjälper.

Annons