By Richard Gale and Dr. Garry Null

Global Research, November 08, 2019
https://www.globalresearch.ca/the-vaccine-deep-state-impacts-of-aluminum-adjuvants-in-vaccines/5694331

Vem myntade beteckningen anti-vaccin eller anti-vaxx? Det nedsättande uttrycket ”anti-vaxxer”, som har förkunnats av media och medicinska industrins experter som fungerar som medias pratande huvuden, är bara människor som ifrågasätter effektiviteten och säkerheten i ett tungt belastat vaccinationsschema för barn. Och detta representerar inte en liten grupp oliktänkta individer och föräldrar. Snarare representerar det hundratusentals, eller kanske miljoner, människor i USA ensam.

Image result for Manufacturing Consent: The Political Economy of the Mass MediaVi kan överväga mainstream-nyhetskällor, till exempel New York Times, som en gång var en högt respekterad tidning, som nu blir ett propagandafordon för ”tillverkningsgodkännande”. I sin bok Public Opinion myntade den politiska journalisten Walter Lippmann uttrycket ”tillverkning av samtycke”, som senare utarbetades av Edward S. Herman och Noam Chomsky i deras kritikerrosade bok Manufacturing Consent: The Political Economy of the Mass Media publicerade 1988. De definierar MSM-medierna som ”effektiva och kraftfulla ideologiska institutioner som utför en systemstödjande propagandafunktion genom att förlita sig på marknadskrafterna, internaliserade antaganden och självcensur och utan öppen tvång.” Herman och Chomskys insikter förblir lika relevant i dag för att förstå de dolda motivationerna i dagens media för att offentliggöra den officiella medicinska institutionens vaccinlära och för att demonisera sina motståndare som de var för över tre decennier sedan för att producera samtycke för att få amerikanernas stöd bakom det kalla kriget.

Medierna vägrar att acceptera att de som har skadats av vaccin eller har barn som kommer att drabbas resten av sina liv på grund av negativa vaccinhändelser, har en legitim rätt att berätta sin sanning snarare än att betecknas som hysteriska eller galna. Alla dessa individer och föräldrar provaccinerades tills de eller deras barn blev vaccinskadade. På liknande sätt såg vi på New York Times tillstånd för att acceptera falskheter som att Irak hade massförstörelsevapen. Och detta var sant i mainstream-butikerna inklusive Washington Post, Fox, MSNBC, CNN och andra. The Times tillverkade den grunden till allmänheten för Bush-administrationen som var fast besluten att ha ett krig. Ingen av journalisterna som publicerade dessa lögner har tagit sitt ansvar eller förlorat en natts sömn trots att deras lögner ledde till döden för miljoner.

På liknande sätt försöker Centers for Disease Control and Prevention (CDC) och media, som har druckit vaccinregimens Kool Aid, att kasta ett nät runt dem som motsätter sig deras myndighet genom att märka dem som vaccinmotståndare. Det är inte till skillnad från att vara emot våra invasioner i Irak, Libyen och Syrien och sedan anklagas för att vara odemokratiska och motsätta sig frihet, eftersom det är den moniker som regeringen främjade för att inleda sina krig och foment regimeskifte. Logiken är fullständigt vänd för att generera och genomföra en offentlig  konsensus.

Till skillnad från den teaterkänslan av USA:s politiska diskussion när berättelsen direkt påverkar regeringsstödda privata ekonomiska intressen, som läkemedelsindustrins försäljning, blir den öppna yttrandefriheten och debatten kvävd. Enligt Herman-Chomsky,

”Det smarta sättet att hålla människor passiva och lydiga är att strikt begränsa spektrumet för acceptabel åsikt, men tillåta en mycket livlig debatt inom detta spektrum – till och med uppmuntra dem med mer kritiska och olyckliga åsikter.”

Denna strategi fungerar enligt Herman-Chomsky när människor tror att de aktivt engagerar sig i den demokratiska processen. För kontroversiella frågor som direkt misskrediterar industrier som ekonomiskt förlitar sig på vetenskap, såsom genetiskt modifierade grödor, jordbruksbekämpningsmedel och farmaceutiska läkemedel och vacciner, har allmänheten ingen röst. Snarare blir man förlöjligad och samtycke tillverkas i skuggorna och genom ett brett nätverk av media- och internetresurser för att nå allmänhetens öron.

Det finns kanske inget annat område med så kallade vetenskapliga framsteg som har förlitat sig på mer missvisande och vilseledande forskning och en snedvridning av fakta och statistik än i den moderna medicinens religiösa tro på vacciner som ett mirakel för att skydda världens befolkning från infektionssjukdomar. Förvrängning och uteslutning av vetenskapliga bevis, beroende av russinplockade studier och uppenbar korruption bakom vaccinforskningen för ytterligare vaccinationskampanjer och efterlevnadsinviterande anfall mot de medicinska rösterna av förnuft som kräver ärlig och öppen dialog om vaccinsäkerhet och effektivitet har förvandlats till ett mediekrig.

Populär vetenskaplig konsensus har ännu inte tagit upp det växande osäkerhetsgapet för att identifiera de mest troliga orsakerna till neurologiska störningar hos barn och ökande hastigheter i astma, allergier och autoimmuna tillstånd, inklusive den roll som giftiga vacciningredienser som adjuvans aluminiumföreningar kan spela i dessa epidemier. Enligt Dr. Stephanie SeneffMassachusetts Institute of Technology (MIT) kan autismfrekvensen beräknas nå 1 av 2 pojkar under de kommande fem åren. Tyvärr är vaccinets Deep State tyst i denna brådskande debatt. Och även med alla vetenskapliga bevis fortsätter massmedierna att papegoja CDC:s mantra om att det inte finns någon ytterligare debatt om huruvida vacciner bidrar till neuro-utvecklingsstörningar.

Om du har läst åsiktsstyckena i New York Times, Washington Post eller lyssnat på TV-kommentatorer, kommer du att få intrycket av att det inte finns några evidensbaserade fakta som ger en legitim utmaning för antagandet om att alla vacciner är effektiva och säkra. Ändå finns det en stor grupp kartellcertifierade barnläkare, immunologer, toxikologer och forskare som har granskat mängder av tvärvetenskaplig litteratur för att stödja deras kritik av vad media vill att vi ska tro. Men du kommer aldrig att se någon från den här gruppen citerade i vanliga publikationer eller bjudas in i TV-sofforna. Snarare har media skapat illusionen om att det är bara en liten grupp aktivistföräldrar och fördömda läkare som motsätter sig vacciner. I sin tur attackeras de med den ogrundade anklagelsen om att de attackerar samhällshälsan.

12697300_574345766066269_243042725370727060_o shoenfeld
Ett nytt exempel inträffade i Israel. Professor Yehuda Shoenfeld är en av de mest respekterade immunologerna i Israel som nu leder ett centrum för autoimmuna sjukdomar vid Sheba Medical Center, Israels största sjukhus. Han är också medlem av Israel Academy of Sciences and Humanities och fungerar i redaktionen för ett dussintals medicinska tidskrifter. Vissa betraktar honom som ”en av de mest framstående experterna i världen inom autoimmunitet.” Men nu attackeras han ondskefullt av en grupp israeliska läkare som anklagar honom för att vara en fara för folkhälsan eftersom han har ifrågasatt vaccinsäkerheten.

Image result for paul offit md  Image result for dorit reiss
Dr. Paul Offit                            Prof. Dorit Reiss

Denna grupp vill att Dr Shoenfeld tystas eftersom han har skrivit mycket om rollen om att aluminiumadjuvans *) som leder till ett tillstånd som han har kallat ”autoimmun / inflammatoriskt syndrom förorsakat av adjuvans” eller ASIA. Inte överraskande drivs mycket av överfallet mot Dr. Shoenfeld av Vaccine Deep State i USA, främst av två av mediernas provaccinplakatbarn, Dr. Paul OffitChildren’s Hospital of Philadelphia och hans partner i vaccin, professor i propagandarätt Dorit Reiss vid University of California. Reiss bloggar också sina åsikter för att misskreditera anti-vaccin-röster för Times of Israel och har bidragit till att öka motståndet mot Dr. Shoenfeld. Hon är också en av de ledande juridiska anhängarna för Kaliforniens regressiva vaccinmandat. Både Offit och Reiss förespråkar för Dr. Shoenfelds avskedande från sin sjukhusposition och sitt sammanträde i medicinska tidskrifter.

*) Adjuvans är inom farmakologin medel som förbättrar effekten av ett annat läkemedel eller behandling (Wikipedia)

Dr Shoenfeld är ett exempel på vad som händer med alla forskare, läkare och till och med journalister som ifrågasätter vaccinationer. Därför, hur kan vi lita på något som är skrivet om vacciner i mainstream media? Det är frågan.

Vi kan ställa journalister sex grundläggande frågor för att avgöra deras journalistiska integritet och ärlighet.

1) Har du intervjuat de ledande vaccinkritikerna inom det medicinska samfundet?

2) Har du ärligt undersökt den vetenskapliga litteraturen för att granska de toxikologiska (toxikologisk = giftig) bevisen om vacciners skadliga effekter?

3) Har du granskat de faktiska utskrifterna från CDC:s chefsimmunolog Dr. William Thompson som gav bevis för att MMR är förknippat med autism men detta mörkades systematiskt av byrån.

4) Har du granskat Robert Kennedy Jrs frisläppande av Simpsonwood-mötets utskrifter som gav avgörande bevis för att CDC:s egen forskning visade en vaccin-kvicksilver-autism koppling och att detta dolds också medvetet från kongressen och allmänheten.

5) Har du granskat politiken bakom 1986 års National Childhood Vaccine Injury Act och det efterföljande programmet för Vaccine Injury Compensation för att förstå hur läkemedelsindustrin fick en frisedel för att undvika att hållas lagligt ansvarigt för vaccinskador.

6) Har du intervjuat och sökt dokumentation från någon av följande läkare och forskare Dr. Suzanne Humphries, Nancy Banks, Brian Hooker, Lucija Tomljenovic, Lawrence Palevsky, Christopher Exley, Tetyana Obukhanych, bland många andra. Var och en av dessa individer var för vacciner innan de fann en anledning till att utforska den faktiska publicerade vetenskapen.

Detta är bara början på vad som behöver göras innan vi citerar eller intervjuar de mest ivriga vaccinförespråkarna sådana som Paul Offit, senator Richard Pen eller Dorit Reiss. Och vi har ännu inte hittat någon mainstreamjournalist som har gjort ett försök att undersöka något av ovanstående.

För att upprätthålla nationens vaccinationsgrader, för att bevara företagens vinster och för att hålla amerikanerna övertygade om att vaccin kommer att skydda deras barn från infektionssjukdomar kräver CDC en dynamisk marknadsförings- och PR-apparat.

Tentaklarna hos regeringens hälso- och sjukvårdsinstanser är inte bara lindade runt mainstream-media utan också runt underhållningsindustrin.

Det är okänt för allmänheten och många inom läkaryrket är CDC:s sofistikerade PR-verksamhet. Skattdollar spenderas för att utbilda journalister för att försvara de federala byråernas och läkemedelsindustrins nationella och statliga vaccinagendor.

Detta breda nätverk av journalister anställs av vanliga medieföretag, tidskrifter och tidningar och frilansare och förser CDC med en virtuell armé av publicister för att propagandera sitt budskap. Hot, rädslor och direkt hat skrivna mot vaccinmotståndare är vanliga i mainstream-journalistikens berättelser. Det de alla har gemensamt är en bländande okunnighet eller förnekelse av en enorm mängd vetenskaplig litteratur som ifrågasätter CDC:s lögner och bedrägerier om vaccinsäkerhet.

Ett fordon för tillverkningsgodkännande är CDC-Association of Health Care Journalists (AHCJ) gemensamma stipendieprogram. Massor av hälsoredaktörer, författare och reportrar i landets ledande medieföretag och publikationer – MSNBC, NPR, New York Times, Reuters, Los Angeles Times, San Francisco Chronicle för att nämna några på stipendiets webbplats – har genomgått CDC:s Atlanta campus för en enveckas intensiv instruktion i den nationella folkhälsopolitiken.

Enligt AHCJ:s stipendieinformation är journalister indoktrinerade i konventionell federal hälsopolitik vad gäller epidemiologi, global sjukdomsförebyggande, beredskap mot pandemisk influensa, vaccinsäkerhet och autism. De får också utbildning i att ”navigera i databaser som beteendemässiga riskfaktorövervakningsundersökningar och CDC-publikationer” för att underlätta deras forskning och skrivning. Senare återkommer journalister till sina publikationer för att propagandera för CDC:s ideologiska samtalspunkter för att öka efterlevnaden av vaccinationen och få meddelanden och förskrivna manus om berättelser att rapportera om för sina nyhetstidningar.

CDC:s nära relation med media har funnits i minst två decennier. Till exempel under toppmötet om nationellt influensavaccin 2004 presenterade  chefen för medierelationer på CDC och talesman för National Immunization Program, Glen Nowak, byråns ”Seven Step Recipe for Genering Interest In and Demand for Flu vaccination.” Hans Powerpoint- presentationen beskriver en kortfattad PR-kampanj, längs en tidslinje som täcker influenssäsongen, för journalister och mediebyråer att följa med det enda syftet att öka influensavaccinationsgraden. Konturen innehåller specifika perioder under influensasäsongen då media rekommenderas att framkalla och öka allmänhetens rädsla för de väntande farorna med influensa och till och med en möjlig död.

För att försvara CDC:s PR-ansträngningar uttalade Nowak sig offentligt på National Public Radio att vaccinet:

”Tillverkarna sa till oss [CDC] att de inte fick många beställningar av vaccin för användning … Det verkade verkligen som om vi behövde göra något för att uppmuntra människor att få influensa.”

Fem år senare, under H1N1-svininfluensa icke-epidemin, observerade vi och rapporterade om hur CDC:s rekommendationer om influensapropagandahistoria fortsätter att implementeras i artiklar från New York Times, Washington Post och nästan alla stora TV-nyhetsnätverk. [ 1]

Dessa operationer är inte begränsade till nyhetsbyråer. Det finns en annan organisation som har förblivit relativt dold från allmänhetens öga som riktar sig till underhållningsvärlden: Hollywood Health and Society (HHS). HHS har sitt huvudkontor vid Norman Lear Center vid University of South California’s Annenberg School of Communications. Enligt sin webbplats är HHS ”proffs inom underhållningsindustrin och ger korrekt information om hälsa”.

Det ger konsultation, har författare och skriver manus för TV, Hollywood-filmer och dokumentärer. Och vem erbjuder denna expertkonsultation? HHS:s främsta finansiärer, inklusive CDC, National Cancer Institute, Office of National Drug Control Policy och världens största privata finansiella källa för vaccinutveckling och propaganda av Bill och Melinda Gates Foundation.

HHS: s uppdrag är:

I samarbete med våra finansieringsbyråer erbjuder vi fler resurser, inklusive snabba fakta, informationsmöten och samråd med experter, fallexempel, paneldiskussioner om aktuella hälsoproblem, ett kvartalsvis utsänt nyhetsbrev med hälsouppdateringar som heter ”Real to Reel” och en expanderande lista över tipsark skriven specifikt för författare och producenter. Tipsark finns tillgängliga på CDC:s webbplats samt NCI:s webbplats. Det breda utbudet av ämnen inkluderar influensa, giftig mögel, smittkoppor, cancer, autism, motorfordonsolyckor, fetma, ungdomars hälsoproblem, antibiotikaresistens, kliniska prövningar och mycket mer.

Image result for claire felterInte känt för många har till och med Council of Foreign Relations (CFR) offentligt kommit till försvar för vaccintillverkarna och fortsätter att publicera artiklar som svärtar ner vaccintveksamheter. Under det missuppfattade hotet om svininfluensa 2009 tog rådet en aktiv roll för att föda allmänhetens rädsla för epidemin som aldrig inträffade för att driva på fler influensavacciner. Organisationens Global Health-program har samarbetat nära Bill Gates Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI). På senare tid har CFR-medlemmen Claire Felter tagit Världshälsoorganisationens diskussionsämne för att anklaga ”anti-vaccinationsrörelsen” med ”hot, för att ångra på år av framsteg som gjorts mot en rad förebyggande sjukdomar.”

Som med de stora aktörerna i hela Deep State, härjar hyckleri ofta hej vilt. Genom att anta en stark anti-Kina ståndpunkt angående den nationens kommunistiska regering har CFR utmanat den kinesiska regeringens legitimitet efter upplopp på grund av  administrationen av ”undermåliga” vacciner som blev våldsamma. Ändå hittar vi aldrig på något sätt där CFR ställer frågor om den exponentiella ökningen av autism och barns neurologiska störningar i USA och vår regerings uttalande försummelse och underlåtenhet om att ärligt undersöka orsakerna till denna epidemi som förstör fler familjer än nya utbrott av mässling någonsin gjort.

Detta väcker tveklöst frågan, varför i hela världen är CFR involverad i vaccinbranschen? Förutom CFR:s engagemang för WHO:s globala hälsoagenda, bland rådets företagsmedlemmar är tre av de fem största läkemedelsföretagen, var och en en viktig kraft inom vaccinindustrin.

Under åren har CFR fungerat som en effektiv inkubator för att knyta allianser mellan stora multinationella företag och statliga och multilaterala organ. Obamas kabinett var till exempel packat med CFR-medlemmar, som bidrog till undertecknandet av DARK Act till att mosa statens ansträngningar för att märka genetiskt modifierade livsmedel.

För de som är tveksamma till vaccin är en av de mest frustrerande bekymren den lagstiftande självständigheten på alla nivåer i regeringen – Vita huset, kongressen och hela landets federala hälso-byråer – att göra samlade ansträngningar för att investera i de allvarligaste frågorna om vaccinsäkerhetsdebatten. Även om många Trump-anhängare trodde att när presidenten en gång skulle hantera svårigheterna med föräldrar med vaccinskadade barn, kom det inte som någon överraskning att han skulle vända tillbaka 180 grader. Till följd av mässlingutbrott antog Trump vaccinets Deep State agenda när han berättade för CNN,

”De [barnen] måste ta sprutorna. Vaccinationerna är så viktiga. Det här pågår verkligen nu. De måste ta sina sprutor ”.

Det råder full tystnad i Washington om de långsiktiga konsekvenserna av vart den amerikanska befolkningen är på väg när allt fler vacciner läggs till i CDC:s vaccinationsschema. Vetenskaplig förnekelse är utbredd och nationens vaccinationspolitik är kriminellt medeltida, baserad på tro snarare än förnuft. Detta inkluderar ansträngningar för att finansiera oberoende studier för att bekräfta eller avskriva många av de mer störande slutsatserna som finns i mycket av den på förhand granskade litteraturen. Bland dem är:

1) Rollen för att öka toxiska nivåer av aluminiumadjuvans hos fullt vaccinerade barn med neuro-utvecklingsstörningar jämfört med ovaccinerade barn. Vaccinets Deep state förnekar kategoriskt att aluminium i vacciner spelar någon roll. Mer störande är att  våra federala hälsotjänstemän har varnats av fler experter på detta område. I sin How to End the Autism Epidemic tillhandahåller advokat JB Handley utdrag av brev som har skickats av tre av de främsta forskarna i aluminiumtoxicitet till CDC, FDA och National Institute of Health:

  • Professor Christopher Exley (Keele University i Storbritannien): ”Jag är expert på området adjuvanser av aluminium och aluminiumtoxicitet. Jag har arbetat inom detta område i mer än 30 år under vilken tid jag har skrivit över 150 vetenskapliga publikationer om detta ämne … Jag förklarar högtidligt att mer forskning om aluminiumadjuvans roll i vacciner och neurologiska störningar, inklusive ASD, är väsentligt och krävs brådskande”.
  • Dr. Romain Gherardi (University of Paris): ”Jag är expert på området adjuvans i aluminium och djurmodeller. Jag har arbetat inom detta område sedan den första beskrivningen av aluminiumvaccininducerad makrofagisk myofascit 1998. Sedan den tiden har jag skrivit 40 vetenskapliga publikationer med peer-review och en bok om detta ämne. Jag stöder starkt påståendet om att aluminiumadjuvans i vacciner kan spela en roll i etiologin för autismspektrumstörning”.
  • Dr. Christopher Shaw (University of British Columbia): ”Vi har studerat effekterna av aluminiumhjälpmedel i djurmodeller av neurologisk sjukdom, inklusive autismspektrumstörning … Dessa studier och den bredare befintliga litteraturen om aluminiumtoxicitet leder nästan alltid till slutsatsen att aluminium i vilken kemisk form som helst är neurotoxisk när den ges till människor. Vidare är jag övertygad om att aluminiumadjuvans i vacciner kan bidra till neurologiska störningar över hela livslängden … det är min uppfattning att CDC:s påstående på sin webbplats att ”Vacciner inte orsakar autism” inte stöds”.

2) CDC och FDA kräver inte att vaccintillverkare testar vacciner mot vetenskapligt genomförbara placebokontroller med ett inert ämne, såsom saltlösning. Snarare testar alla kliniska prövningar vaccinet mot ett falskt placebo som innehåller giftiga ingredienser såsom aluminiumadjuvans, polysorbat 80, genetiskt modifierad jäst som aldrig testats separat för säkerhet osv. Minus den virala komponenten. Undantaget är Gardasil som testade vaccinet mot 2 placebo, varav en var saltlösning. Men deras slutliga resultat tillhandahålls till FDA för licensiering, kombinerade de två placebos för att maskera ökningen av negativa effekter.

3) Efter många framställningar och till och med rekommendationer från kongressens underkommittéer som sammanträder för att studera autismepidemin fortsätter CDC att vägra finansiera oberoende studier som jämför hälsokvaliteten mellan vaccinerade och ovaccinerade befolkningar. Om det inte fanns något att dölja och vaccinen är helt säkra, skulle detta helt klart vara en dunderstudie för att tystna motståndet mot vacciner. Sådana studier ska utföras oberoende och utanför Vaccine Deep State.

Den icke-vinstdrivande gruppen Generation Rescue i samarbete med den anmärkningsvärda opinionsundersökningsorganisationen, SurveyUSA, genomförde en undersökning av 11 817 hushåll, som representerade över 17 600 barn för att jämföra frekvenserna för olika neurologiska störningar, liksom astma och barndiabetes hos vaccinerade och ej vaccinerade barn .

För alla vaccinerade pojkar från 4 – 17 år var det ökningar med 155 procent för neurologiska störningar, 224 procent för ADHD och 61 procent för autism bland de vaccinerade. För alla pojkar och flickor var det en ökning med 120 procent av astma bland de vaccinerade.

4) En hel omvärdering av flockimmunitetsteorin är brådskande. Besättningsteorin, tron på att om en tillräckligt stor procent av en befolkning vaccineras så kan en given infektionssjukdom utrotas, har aldrig vetenskapligt bekräftats vara giltig.

SvenskTV rapporterade att Council of Foreign Relations under 2014 släppte en rapport som identifierar de utvecklade länderna med det högsta antalet sjukdomsutbrott. Rådets rapport fann att de mest vaccinerade befolkningarna också är de med det största antalet utbrott för samma infektionssjukdomar. Detta gällde särskilt fallet för utbrott av mässling, påssjuka, röda hund, polio och kikhosta.

USA, Kanada, Europeiska unionen, Australien och Nya Zeeland och Japan – var och en med det högsta antalet vaccinerade mandat – ledde listan över nationer. Byrån för medicinsk och vetenskaplig rättvisa, som analyserade rapporten, drog slutsatsen att rådets rapport tydligt antyder att teorin om ”massimmunitet” inte fungerar eller var felaktig från allra första början.

Med tanke på de upprepade incidenterna av infektionsutbrott i populationer med 94 % eller mer vaccinkrav, och uppkomsten av nya virala stammar, bör begreppet massimmunitet glömmas.

Byrån erbjuder flera möjligheter att förklara rapporten:
1) vacciner blir alltmer ineffektiva och orsakar ”immundysfunktion”, och
2) ”vaccinantigenrespons” kan omprogrammera virus samtidigt som immunsystemet för de mest vaccinerade individerna försvagas.

Image result for Gregory Polen,Tidigare kom ett mycket större slag mot verkan av mässlingvaccinet när Dr. Gregory Polen, chefredaktör för tidskriften Vaccine och grundare av Mayo Clinic’s Vaccine Research Group, publicerade ett överraskande uttalande om att mässlingsvaccinet har en dålig effektivitet. Trots den höga 95-procenten av mässlingvaccination av barn som går i förskolan och CDC:s propaganda om att vaccinet har besegrat viruset ökar mässlingutbrotten. Dr. Polen tror inte att detta beror på ovaccinerade individer utan på att vaccinet är misslyckat.

Ett annat exempel är i Mississippi, med den högsta vaccinationsgraden i landet. Staten har visat betydande ökningar av kikhostfall, med bara 9 % av de smittade som är ovaccinerade. Över hela nationen är de mest infekterade de som har fått tre eller fler kikhostsprutor och uppföljningar. För flera år sedan fann den australiensiska regeringens National Center for Immunization and Research of Vaccine Preventable Diseases av vaccinförhindrande sjukdomar att kikhinnevaccinets effektivitet minskar mycket snabbare än väntat.

5) De livshotande misslyckandena hos FDA:s snabbspårande farmaceutiska läkemedel och vacciner. Läkemedelsindustrin älskar snabbspårade godkännanden eftersom de nödvändiga kliniska prövningarna inte kräver några långsiktiga kliniska effekter från mänskliga studier. Endast studier av ”surrogatmarkörer” granskas; dessa är kortvariga observationer om det finns några tecken på att ett läkemedel eller vaccin är effektiva. Dessutom är sådana försök alltid mycket billigare än större långtidsstudier så det finns betydande kostnadsbesparingar. Förra året sattes ett rekord med 73 procent av de nyligen godkända läkemedlen hade spårats snabbt. Det finns många dussintals exempel på att dessa läkemedel så småningom tas bort från marknaden eller får röda triangel-varningar för allvarliga risker som noteras först efter att produkterna släppts.

National Women’s Health Network genomförde en studie för att registrera graden av läkemedelstillverkare som slutförde nödvändiga effektivitets- och säkerhetsstudier efter att deras läkemedel snabbt spårades genom regelverket. Studiens slutsatser var att 58 procent av snabbspårade produkter hade endast en uppföljd klinisk prövning efter fem eller fler års försening. Vissa har man inte genomfört några uppföljningsstudier alls på.

Image result for gardasil vaccine merck

Det värsta fallet med ett snabbspårat vaccin är Mercks HPV-vaccin Gardasil.

Att rusa detta vaccin genom reglerande hinder är ett exempel på grov försummelse. Under de kliniska prövningarna kom 2,3 procent av de tjejer som anmälde sig med autoimmuna sjukdomar upp till sju månader efter att ha fått vaccinet. Sjutton flickor dog; Utan tvingande bevis, påstår CDC att ingen av dessa dödsfall berodde på vaccinet. Gardasil spårades fortfarande utan ytterligare undersökningar. Enligt Robert Kennedy Jrs beräkningar är hundra gånger fler Gardasil-mottagaremer benägna att drabbas av allvarliga biverkningar från vaccinet än om de hade skyddats mot livmoderhalscancer.” Dessutom konstaterade Kennedy,

”Många av dessa sjukdomar var allvarliga sjukdomar – blodlymfatiska sjukdomar, anemi, endokrina sjukdomar, autoimmuna sjukdomar, GI, Crohns sjukdom, ulcerös kolit, vaginala infektioner muskuloskeletala skador, artrit, neoplasma, Hodgkins sjukdom, neurologiska sjukdomar, psykiatriska sjukdomar, depression, reproduktion och bröstsjukdomar, menstruations oregelbundenhet och smärta. Över 3 procent av flickorna – 1 av 30 – i båda grupperna krävde kirurgiska och medicinska ingrepp. ”

6) Epidemin av bransch intressekonflikter i studier som CDC:s rådgivande organ för vaccin förlitar sig för att fastställa dess vaccinationsschema och taktiker. Läkemedelsindustrin använde sitt största belopp någonsin på ett enda år på lobbyverksamhet 2018, 228 miljoner dollar. Det finns över 1400 Big Pharma-lobbyister i Washington och över 64 procent av dessa är tidigare regeringsanställda.

Image result for julie gerberding merck

CDC kontrolleras i huvudsak av läkemedelsindustrin. Health Impact News rapporterade att före detta CDC-chefen Julie Gerberding, som var ansvarig för byrån mellan 2002 och 2009, när kontroversen om Thimerosal-autism nådde sin höjdpunkt och under perioden när Mercks Gardasil snabbspårades för godkännande, började hon systematiskt översyna hela byrån. Under hennes mandatperiod avgick många av CDC:s äldre forskare. De öppnade positionerna fylldes snabbt med personer som hade nära band till vaccinindustrin. Efter att Obama avskedat Gerberding fanns hon kort därefter som chef för Mercks vaccindivision. Merck tillverkar 14 av de 17 vaccinerna som ligger i vaccinationsplanen för barn, och 9 av de 10 vacciner som rekommenderas för vuxna.

7) CDC är i huvudsak ett företag som tjänar på vaccinbranschen. Robert Kennedy Jr har kallat CDC ”ett dotterbolag till läkemedelsindustrin.” Enligt Dr. Frank Anders, före detta kommandokirurg för US Army Special Operations Command in Africa, säger att ”den kraft och de pengar som dessa läkemedelsföretag har [på FDA och CDC] är fantastisk. ”[2]

Det beräknas att byrån tjänar över 4 miljarder dollar från vacciner. Enligt webbplatsens advokatbyrå äger medlemmarna i CDC:s rådgivande kommitté för immuniseringspraxis kumulativt 56 vaccinrelaterade patent; CDC äger själv över 20 patent som är licensierade till privata företag. Kennedy konstaterar att ”Kongressledamoten Dave Weldon har påpekat att den primära metriken för framgång över hela CDC är hur många vacciner byrån säljer och hur framgångsrikt byrån expanderar sitt vaccinprogram – oavsett negativa effekter på människors hälsa.”

Att driva HPV-vaccinet kommer att ignorera statistiken i andra länder som tydligt visar en ökning av livmoderhalscancer sedan vaccinet infördes. Vaccinet introducerades i Australien respektive Storbritannien 2006 respektive 2008; i båda länderna har cancernivån ökat kraftigt. Redan 2006 varnade rådgivande kommittén för vaccin och relaterade biologiska produkter att vaccinet kan öka risken för livmoderhalsskador och cancer. Den varningen har gått i uppfyllelse; en VARBPAC-rapport uppskattar en 44 procent större sannolikhet för livmoderhalsskador hos Gardasil-mottagare.

Ansträngningar att lagstifta om att genomföra HPV-vaccinet startade nästan omedelbart efter att vaccinet godkändes, uppger en University of Virginia-studie om historien om HPV-lagstiftning. Detta inkluderade en stor reklamkampanj för att göra föräldrar rädda för riskerna för livmoderhalscancer, offentlig finansiering och försök genom American Legislation Exchange Council (ALEC) för att få vaccinet infört i statens obligatoriska vaccinationsscheman. På liknande sätt avslöjade en Harvard-undersökning av Gardasil-vaccinets tillverkare Mercks roll i utformningen av immuniseringspolitiken, att företaget i själva verket utarbetade lagstiftningen för att ge upphov till vaccinet. Den gjorde också särskilda ansträngningar för att rikta in sig på kvinnliga lagstiftare och läkare för att de skulle hjälpa till med marknadsföringskampanjer. Mercks lobbyverksamhet i Washington har alltid varit bland de mest aggressiva. Virginia var en av de första staterna som antog ett statligt övergripande skolmandat för HPV-vaccinet; ännu fem år senare fann en medicinsk University of South Carolina-analys att mandatet inte hade någon inverkan på det övergripande samtycket.

Image result for william thompson whistleblower

8) Stor förbrytelse och potentiella brott som begåtts av CDC för att täcka och förstöra dokumentation som visar på en autism-vaccin koppling. Det mest oroliga exemplet exponerades av CDC:s chefsimmunolog Dr. William Thompson som släppte tusentals sidor med konfidentiella dokument till kongressen för att bevisa att byrån döljer och strimlade forskningsdata som visade att MMR-vaccinet ökade autismgraden bland afroamerikanska pojkar. CDC:s inflytande och makt över kongressen har hindrat detta fall från att nå en kongressutredning.

Nyligen har USA:s National Vaccine-program släppt en ny strategisk rapport för att initiera en nationell plan för vuxenimmunisering som en del av sina Healthy People 2020-mål. Ett av de hinder som programmet står inför är att övervinna juridiska hinder på statliga nivåer och den växande skepsisen kring vaccinsäkerhet och effektivitet. Om det genomförs skulle detta vara en nationell politik som skulle åsidosätter de enskilda statliga lagarna, till exempel lagar för medicinskt, religiöst och filosofiskt undantag.

Förgreningarna av en sådan plan på federal nivå kan vara katastrofala och få en enorm negativ ekonomisk inverkan. De har potential att verkställa efterlevnaden av vaccination genom att ansöka om ett tillstånd eller ett pass, ta emot välfärdsförmåner eller Medicare / Medicaid osv. Anhängare av planen beror bokstavlig på vem som är vem av Vaccine Deep State, inklusive 20 federala hälsoorgan, Department of Defense, Homeland Securities, Department of Justice, Veterans Affairs och en mängd icke-statliga intressenter inom vaccinindustrin, akademiska institutioner, professionella medicinska föreningar, samhälls- och patientadvokatorganisationer, försäkringsleverantörer och mainstream media. Med andra ord, om detta blir lag på federal nivå så kommer varje amerikansk vuxen att utsättas för en serie obligatoriska vacciner.

Google, liksom dess samarbetspartner Wikipedia – en primär källa till medicinsk felinformation – kommer oundvikligen att spela en kritisk roll i Vaccine Deep State-ansträngningar för att implementera CDC:s immuniseringsstrategi. Detta inkluderar att använda Googles sökmotormanipuleringseffekt (SEME) för att tillverka samtycke genom beteendemodifiering. Detta skulle vara parallellt med mainstream-medierna som redan kontrolleras av Vaccine Deep State. Faktum är att denna ansträngning, enligt Sayer Ji på GreenMedInfo, redan pågår. Googles manipulering av söktermer genererar ”förslag” till användare om att ”anti-vaxxers belastar ekonomin” och ”HPV-vacciner är säkra för ditt barn.”

För en undersökande journalist, som uppriktigt kanske bryr sig om att avslöja sanningsenliga berättelser om viktiga hälsofrågor, bedriver Wikipedia behandling av vaccination också tillverkningstillstånd. Jimmy Wales lurar sig själv genom att tro att han och hans organisationer representerar sanningen i kriget mot falska nyheter. Till skillnad från all vetenskap och fakta som presenteras ovan i denna artikel, varav ingen kan framgångsrikt redigeras på Wikipedia:s sidor, är encyklopedin en annan spelare i Vaccine Deep State. För tillfället avskaffar Kalifornien, New York och andra stater aggressivt våra konstitutionella friheter för att ge upphov till vacciner med förespeglingen att de tjänar allmänheten.

Vetenskapen som stödjer bevisen på att vaccineffektiviteten minskar, att många av de infektionsutbrott som rapporteras inkluderar en hög andel, helt eller delvis vaccinerade personer, och att vacciner bidrar till många av de epidemier som rasar bland amerikanska barn ignoreras kategoriskt. Vi förväntar oss att våra politiker, folkhälso-tjänstemän och media ska vara djupt oroade över om något vi lägger in i vår kropp kan vara dödligt. Eftersom enligt Högsta domstolens egen terminologi, är varje vaccin ”oundvikligt osäker”, bör vi inte kräva ett uppskov för alla framtida förslag om vaccinemandat och upphäva de som redan är i kraft, till dess att ett oberoende guldstandard kliniska prövningar genomförs.

I själva verket kräver vi att försiktighetsprincipen tillämpas på vacciner. Som vi har visat ovan har sådana studier aldrig genomförts på något vaccin för närvarande i CDC:s immuniseringsschema. Det har inte heller gjorts några omfattande studier för att jämföra den allmänna hälsan mellan vaccinerade och ovaccinerade befolkningar. Naturligtvis, för att vaccinet Deep State ska nå sina mål är ansträngningarna för sanningsupptäckt till förbannelse eftersom det oundvikligen kommer att bevisa sin felaktiga propaganda och mycket troligt är den också olaglig.

Deep states är i själva verket totalitära. Totalitära regimer är mer än styrelsestrukturer som styrs av narsissistiska, psykopatiska företrädare. Dessa stater utser mycket trevliga och karismatiska människor till höga myndighetspositioner för att hålla regimens propaganda och lögner levande för en oinformerad allmänhet. De kräver också en lydig massmediaapparat av indoktrinerade eller stallbröder till journalister och författare som kan motverka och misskreditera oppositionella röster och grupper på snabb varsel för att framställa samtycke. Tyvärr är detta tillståndet i dagens amerikanska medicinska anläggning som inte längre tolererar vaccinationsspridning och alternativ vetenskap utan utmanar dess omhuldade dogmer. Och detta observeras tydligast i det federala skyddet av dålig vaccinvetenskap. Denna undertryckande byggnad som delar alla kännetecknen för ett institutionellt djup tillstånd kommer förmodligen att försvinna när som helst inom en nära framtid. Endast informerade och bättre utbildade medborgare som är motiverade att uttrycka allmän upprördhet kommer att leda till ansträngningar för att hålla alla dessa federala hälsoämbetsmän för ansvariga.

Image result for Emmett Miller+Mind-Body Medicine.

Vaccine Deep state,  utgör mycket allvarliga hot eftersom de tjänar privata intressen istället för allmänheten. Det är irrationellt och baserar sin agenda mer på önsketänkande än på sund evidensbaserad medicin. Dr. Emmett Miller är en av de ursprungliga pionjärerna inom Mind-Body Medicine. I sin bok, Our Culture in the Sofa, skriver han, ”En av de anmärkningsvärda fakta om den mänskliga hjärnan är att när den befinner sig inför två lika varierade men till synes oförenliga tolkningar eller uppfattningar tenderar den att undertrycka en av tolkningarna för att gör den osynlig – och tar sedan den andra tolkningen som ”sanningen”.

Sedan snarare än att ta itu med kognitiv dissonans, säger Dr. Miller, ”kommer den att rationalisera och försvara sin position till absurditet.” Därför är hela konceptet om vaccineffektivitet och säkerhet som sjukdomsförebyggande i sig ett exempel på det. De utövar disharmoni och undertrycker sanningen och stöder lögnen fullt ut.

Källor:

Richard Gale is the Executive Producer of the Progressive Radio Network and a former Senior Research Analyst in the biotechnology and genomic industries.

Dr. Gary Null is the host of the nation’s longest running public radio program on alternative and nutritional health and a multi-award-winning documentary film director, including The War on Health, Poverty Inc and Silent Epidemic.

Notes

[1]  Richard Gale and Gary Null. “The Public Relations Machine for the Vaccine Complex.” Progressive Radio Network, October 7, 2009

[2] see Gale R, Null G “Vaccination: Federal Health Agencies Continue to Deceive Americans” Global Research. November 13, 2009

Annons