2019-11-04
http://humansarefree.com/2019/11/shocking-discovery-hundreds-of-cancer.html

Källa: NaturalNews.com / Referenser: Brighteon.com ; Brighteon.com

En chockerande ny gensekvensundersökning har funnit att MMR-vacciner medvetet är konstruerade för att orsaka cancer som en upprepad affärsmodell för Big Pharma, som tillverkar vacciner och cancerbehandlingsläkemedel för vinst.

Det visade sig att MMR-vacciner innehöll den kompletta gensekvensen för ett specifikt humant (aborterat) barn vars gener modifierades för att uttrycka cancer. Totalt var över 500 gener förändras för att öka uttrycket av cancer .

CDC medger öppet att dessa aborterade mänskliga fosterceller är kända ingredienser i vacciner. De förändrade generna finns i ingredienser som kallas ”MRC-5” eller ”WI-38”, som båda erkänns öppet av CDC som ingredienser i vacciner. ( Se CDC: s hjälpämnesbordsdokument här – PDF ).

Samma aborterade mänskliga fostergener, modifieras för att främja cancer, finns också i vattkoppsvacciner. Se bevis på WI-38 och MRC-5 ingredienser i Varivax-vaccinet via FDA: s officiella webbplats på denna länk .

MMR-vaccinet från Glaxo Smith Kline innehåller också modifierade, aborterade mänskliga fosterceller. Se GSK MMR-infogningsark här .

En FDA-forskare har tidigare varnat byrån att virus som används i vacciner kan orsaka ”aktivering” av cancergener som också sätts in i vacciner. Via FDA.gov:

I vissa fall kan de cellinjer som används vara tumörgen, det vill säga de bildar tumörer när de injiceras i gnagare. Vissa av dessa tumörbildande cellinjer kan innehålla cancerframkallande virus som inte aktivt reproducerar.

Sådana virus är svåra att upptäcka med hjälp av standardmetoder. Dessa latenta eller ”tysta” virus utgör ett potentiellt hot, eftersom de kan bli aktiva under vaccintillverkningsförhållanden.

Fler exempel: 

Titta på den här videon nedan för att förstå de fulla konsekvenserna av vaccinindustrins dödsönskan för mänskligheten. Detta är en måste-se minidokumentär som enbart finns tillgänglig på Brighteon.com, det fritt talalternativet till YouTube:

https://www.brighteon.com/389ec050-fedf-448c-b213-85abbe7873ad

Se också den senaste intervjun med producenterna av Vaxxed 2, den nya dokumentären som håller på att släppas, där man avslöjar ”krigszonen” av döda barn i hela Amerika som rutinmässigt dödas av vacciner.

https://www.brighteon.com/6baad468-b7d4-4c2e-bc22-30db4ec55f53

 

 

Annons