Bild: SMOKING GUN: Storbritanniens hälsoministers läckta meddelanden avslöjar Truman Show-liknande psykologisk terrorismkampanj som involverar SLÄPPANDE varianter för att maximera rädsla och efterlevnad av lockdown

Måndag 6 mars 2023 av: Mike 
https://citizens.news/705368.html

The Telegraph (Storbritannien) har släppt en explosiv serie artiklar som dokumenterar den psykologiska terrorismen och den biologiska krigföringen COVID-kampanjer som förs mot det brittiska folket av deras egen regering.

https://www.telegraph.co.uk/news/lockdown-files/

Matt Hancocks plan att ”skrämma skiten av alla” om Covid

Som The Telegraph skriver:

Under hela pandemins gång brottades tjänstemän och ministrar med hur de skulle säkerställa att allmänheten följde ständigt föränderliga låsningsbegränsningar. Ett vapen i deras arsenal var rädsla.

”Vi skrämmer byxorna av alla”, föreslog Matt Hancock under ett WhatsApp-meddelande med sin medierådgivare.

Den dåvarande hälsosekreteraren var inte ensam om sin önskan att skrämma allmänheten till efterlevnad. WhatsApp-meddelandena som Telegraph sett visar hur flera medlemmar av Mr. Hancocks team engagerade sig i ett slags ”Project Fear” där de talade om hur man använder ”rädsla och skuld” för att få människor att lyda lockdown.

Vid ett tillfälle frågar Matt Hancock, den tidigare brittiska hälsoministern, en annan regeringsanställd: ”När implementerar vi den nya varianten?”

Han sms:ade med Damon Poole, som kommenterade, ”Japp det är vad som kommer att få ett korrekt beteende [sic] förändring.”

I ett annat meddelande skröt Hancock: ”Vi skrämmer allas byxor med den nya stammen …”

Dessa är öppna erkännanden av en kriminell konspiration för att utföra psykologisk terrorism mot det brittiska folket .

Damon Poole och Matt Hancock bör omedelbart arresteras och åtalas, och sedan fängslas på livstid om de befinns skyldiga.

Få resten av historien i dagens podcast

I dagens Situationsuppdatering podcast täcker jag resten av historien om hur brittiska regeringstjänstemän aktivt konspirerade för att driva en ”Truman Show” psykologisk terrorismkampanj mot sitt eget folk. De engagerade sig också i biologisk krigföring och planerade tidpunkten för frisläppandet av varianter – enligt deras egna erkännanden – för att terrorisera allmänheten.

Viktigt, vad de erkänner är exakt vad alternativmedia sa till dig som hände från allra första början. Alla våra så kallade ”konspirationsteorier” visar sig vara fakta, om och om igen.

Vad Hancock och hans anställda gjorde är ett erkännande att hela covid-plandemin faktiskt var påhittad från första början. Från starten har plandemin alltid varit en beväpnad konspiration mot folket. (Ja, ännu ett faktiskt konspirationsfaktum, inte bara en teori.) Och dessa regeringstyranner är sådana vakna idioter idioter, de lämnade faktiskt ett elektroniskt spår av sina brott mot mänskligheten .

Så arroganta och dumma de är. De tror att de kan komma undan med att driva biologisk terrorism och psykologisk terrorism mot sitt eget folk. Men nu kommer sanningen fram. (Sanningen har vi rapporterat sedan 2020.) Och alla de som tonade ned konspirationsfakta kring plandemin äter nu kråka: Storbritanniens egna regeringstjänstemän erkänner sina brott, med sina egna ord.

Debatten är över. COVID var en regeringsdriven konspiration av terrorism och biovapen, utformad för att uppnå global avfolkning och ekonomisk kollaps.

Och covid-vaccinerna är naturligtvis ett globalt avfolkningsvapen utformat för att utrota mänskligheten och kollapsa globala ekonomier. Detta är ett faktum .

Företagsmedia börjar nu rulla ut element av sanning, tro det eller ej. Hela det där är på väg att vända.

Få alla detaljer i dagens podcast, som täcker:

– Ännu en tågavspårning i Ohio
– De kör fortfarande tåg som är FÖR LÅNGA
– Transportminister Pete Buttigieg har ingen aning om hur transport fungerar
– Walmart stänger ALLA sina butiker i Portland på grund av skenande brott
– Walmart kan inte offentligt berätta sanningen: De BLÅ städerna som drivs av Dems håller på att kollapsa
– Walmart vet att en samhällelig kollaps är på väg, följt av skenande plundring och mordbrand
– RFK Jr funderar på att kandidera som president: Varför detta är en BRA sak
– RFK Jr. kan tvinga Trump att möta sanning om #vacciner och Operation Warp Speed
​​– Storbritanniens före detta hälsominister Matt Hancock avslöjades genom 100 000+ läckta meddelanden
– Konspirerade med sin regering. kollegor att ”skrämma byxorna av alla” för att uppnå efterlevnad
– Planerade lanseringen av nya varianter, vilket bekräftar regeringen. behåller biovapen och distribuerar dem mot allmänheten
– Avslöjar hur hela covid-plandemin var ett Truman Show-manus för att terrorisera allmänheten till att följa vaccinet

Brighteon: Brighteon.com/9683812f-7048-4934-b9a5-8fbf8fdbc4d2

Rumble: Rumble.com/v2byhgk-situation-update-3623-bombshell-leaked-govt.-messages-reveal-covid-was-a-pl.html

Bitchute: Bitchute.com/video/82F8YaDMYjRt/

Banned.Video: Banned.video/watch?id=64060034b056e94a32bc372c

iTunes podcast: Healthrangerreport.com/situation-update-mar-6-2023-bombshell-leaked-govt-messages-reveal-covid-was-a-planned-psychological-terrorism-campaign-from-the-very-start

Annons