Tisdagen den 14 februari 2023 

https://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2023/02/doctors-prove-a-graphene-like-substance-is-being-shed-from-the-c-19-vaccinated-to-the-unvaccinated-destroying-blood-cells-causing-strange-blood-clots-2519829.html

I sin senaste uppsättning diabilder av blodprov tagna från både ”vaccinerade” och ovaccinerade människor, visade Dr Philippe van Welbergen att grafenen som injiceras i människor organiserar sig och växer till större fibrer och strukturer, får magnetiska egenskaper eller en elektrisk laddning och fibrerna visar tecken på mer komplexa strukturer med ränder.

Han visade också att ”skärvor” av grafen överförs från ”vaccinerade” till vaccinfria eller ovaccinerade människor som förstör sina röda blodkroppar och orsakar blodproppar hos de ovaccinerade.

Dr Philippe van Welbergen (”Dr Philippe”), medicinsk chef för biomedicinska kliniker , var en av de första som varnade allmänheten för skador som orsakats på människors blod av Covid-injektioner genom att släppa bilder förra året av blodprover under mikroskop .

Undertryckt gratis energigenerator som de inte vill att du ska veta om

början av juli 2021 intervjuades Dr. Philippe på en sydafrikansk samhällskanal, Loving Life TV . Han förklarade att när hans patienter började klaga på kronisk trötthet, yrsel, minnesproblem, ibland till och med förlamning och sent insatt kraftig menstruation (kvinnor i 60-årsåldern och uppåt), tog han blodprover. Deras blod hade ovanliga rörliknande strukturer, några partiklar som lyste upp och många skadade celler. Få friska celler var synliga. Förrän tre månader tidigare hade han aldrig sett dessa formationer i blod. Vi vet nu att dessa rörliknande strukturer är grafen.

Sedan dess har Dr. Philippe varit en regelbunden gäst på Loving Life TV : han blåser i visselpipan om den experimentella Covid-injektionen; tillhandahålla uppdateringar om den ökande skadan som orsakas av blod genom de experimentella Covid-injektionerna över tiden; och ger uppdateringar om Covid-situationen i Storbritannien och Sydafrika.

Den 12 februari 2022 återvände Dr Philippe igen till Loving Life TV för att släppa bilder på sina senaste bilder av blodprover.  Livestreamen var lång så Loving Life TV delade upp den i två delar.

Del ett är en diskussion inklusive svar på publikens frågor.

del två presenterar Dr Philippe bilderna av sina senaste blodslidningar och förklarar vad bilderna visar. Han diskuterar nästan 100 blodglas från både ”vaccinerade” och vaccinfria patienter. Hans bilder visar att vaccinfria patienter har ”infekterats med vaccintoxiner genom att de tappats.”

Nedan är ett kort klipp från del två med tillstånd av kanalen The Timeline Post på Telegram.

Nedan är en bild av typiska friska röda blodkroppar sett med ett mikroskop, hur blod ska se ut. Det finns ingen koagulering eller främmande föremål i den.

Nästa bild är på en person som har injicerats med det experimentella Covid-läkemedlet. Blodet koaguleras, de missformade röda blodkropparna klumpas ihop. Cellen som är inringad i bilden är en frisk röd blodkropp, en av de få på bilden, som sitter bredvid grafenfibrerna. Du kan se storleken på grafenfibrerna i förhållande till storleken på en röd blodkropp. Fibrer av denna storlek kommer att blockera kapillärer. Du kan också se att grafenfibrerna är ihåliga och innehåller röda blodkroppar.

Ett par veckor innan videon nedan gjordes började Dr Philippe märka en magnetisk eller elektrisk polaritetseffekt på olika sidor av grafenfibrerna. På bilden nedan, till höger om fibern, är cellerna koagulerade och på vänster sida är det något som ser ut som ett mellanrum eller ungefär bakåt ”C”-format avstånd. 

Dr Philippe säger att detta ”beteende” inte sågs tidigare men nu, helt plötsligt, syns det i nästan varje prov. Det är en indikation på att ”dessa saker har förändrats, deras reaktion med omgivande blodkroppar har förändrats … och jag vet inte vad som utlöste det,” sa han.

Ett par veckor innan videon nedan gjordes började Dr Philippe märka en magnetisk eller elektrisk polaritetseffekt på olika sidor av grafenfibrerna. På bilden nedan, till höger om fibern, är cellerna koagulerade och på vänster sida är det något som ser ut som ett mellanrum eller ungefär bakåt ”C”-format avstånd. 

Annons