2023-01-07

2023-01-07

Följ med i detta fängslande avsnitt av Impromptu med Dr. Reiner Fuellmich och hans gäst, investeringsbankiren och filmskaparen Pascal Najadi, när de diskuterar hans brottsanmälan från den 2 december 2022 mot den schweiziska presidenten Alain Berset.

Denna stämning, som är otänkbar och meningslös i vissa länder, kan bli ett genombrottsfall när det gäller att avslöja bedrägeriet och bedrägeriet bakom den världsomspännande Covid-19-vaccinkampanjen och har potential att få Coronas korthus att falla sönder.

Mr Najadi, som själv och hans familj har fått en hel del vaccinering, beskriver sin insikt om att hela berättelsen, särskilt när det gäller vaccinets effektivitet, bygger på motsägelser, vilseledande och ounderbyggda påståenden och kanske illvilliga uppsåt.

För dem som också föll offer för de falska löftena om säkerhet och återvunna friheter har han kloka ord av förståelse och uppmuntran.

Han litar på det schweiziska rättssystemet, är övertygad om att sanningen kommer att komma fram och sänder ett hoppfullt budskap om att rättvisan verkligen kommer att segra.

SE OCH SPRID VIDARE

https://video.icic-net.com/w/4EoFwmjXqt1U8sors77rfb

Hälsar den goda medmänniskan med ljusa krafter

Ulf Bittner

Ulf Bittner, en av tre i arbetsgruppen AMBU

http://eueeshealthcare. bloggproffs.se/

SVERIGE GRANSKAS

https://www.brighteon.com/ channels/sverigegranskas

Sverige

e-post voulf56@gmail.com 

e-post eueeshealthcare@gmail.com

e-post voulf5610@gmail.com

telefon 070-357 46 59 (internationellt 0046 70 357 46 59)

SKYPE nr voulf56


THE GLOBAL BRAIN HIVE MIND ARTIFICIAL INTELLIGENCE CONTROL GRID 

https://www.bitchute.com/video/KJEUtd9ekTBj/

Den globala hjärnan, SVENSKTEXTAD

https://swebbtube.se/w/e3b2iMuYYeMN5v6VG5wQnq

Annons