Hej,

Jag har nu snart hållit på med detta utskick i ett år. Jag ögnar igenom hundratals länkar varje dag. Och min slutsats, så här långt, är att vi gör framsteg. Detta sker även om det går sakta.

Jag är rädd för att även denna gång, i likhet med kriget i Vietnam, kommer det att vara antalet liksäckar som avslutar eländet.

De personer som ligger bakom detta tyranni kommer inte att sluta, detta eftersom de vet att vi som utsatts har en 180 graders annorlunda syn på deras handlingar.

De vet att de är körda och kommer att hitta på vad som helst för att försöka övertrumfa oss och vinna.

Där de framsteg finns, som jag uppfattar det, är snarare att fler och fler på vår sida vaknar. Vanliga människor, läkare, politiker etc. De som inte är del av planen, men förts bakom ljuset.

Det är demonstrationer, av olika slag, i ganska många länder.

Min tanke med detta dokument är att ni ska kunna få en uppfattning om att vi gör framsteg, bara genom att läsa texterna.

Så att ni ska kunna överblicka det som tar mig 30-35 timmar per vecka att sammanställa.

Länkarna finns främst där för att visa var det kommer från och för att ni ska kunna fördjupa er om ni vill. En fåtal saker uppmanar jag er att gå in och titta/lyssna på i sin helhet.

Tycker ni att det är för mycket nyheter och länkar varje vecka, eller är det bra som det är?

Ni som får detta på mail kan vidarebefordra eller rekommendera https://prickigahuset.com/ där detta även finns.

MVH

Stefan Sjöblom

Göteborg

Några rubriker:

Steve Kirsch, MegaDonator till det demokratiska partiet har fått nog och kommer inte att stödja detta parti längre. Jag är trött på och inte stödjer inte dessa galningars värderingar.

Han avslöjar vaccinets dödsfall och skador. ”Hundratusentals amerikaner har dödats av detta vaccin, och miljoner har skadats.”

USA:s förra covidsamordnare: Jag visste att vaccinen inte skulle skydda mot infektion

Flera forskare går med i rättegång mot Biden-administrationens påstådda censur av sociala medier om COVID-19

Nysläppta interna dokument bevisar att Pfizer visste att innehållet i injektionerna skulle sprida sig överallt i kroppen

Här har du WHO:s generaldirektör Tedros som säger att han inte är vaccinerad. Han är en enda stor bluff. VAKNA!

Räkna med att försäkringsbolag kommer att stämma vaccintillverkare för att täcka utbetalningar för explosion av tidig oväntad dödlighet

————————————————————————-

Detta jag fick av en person som läser Goda Nyheter:

”Ev. ett tips för andra som kanske inte är så duktig på datorer…

Tidigare hade jag svårt (tråkigt) att hitta tillbaka dit var jag var när jag öppnade någon länk i dina utskick, dvs GODA NYHETER.

Jag kom på att man kan ju högerklicka på länken och klicka på ”öppna länk i ny flik” eller ”öppna länk i nytt fönster” då är det lättade att gå tillbaka dit där

man var från början och slipper skrålla till ”sidan 17” t.ex. igen. Det går så mycket snabbare på det här sättet.

För vissa är ju sånt här ”barnlek” men det kanske finns fler sådana som jag…”


 

Annons