2022-08-11
Utdrag ur Återställd republik…

https://bakomkulisserna.biz/2022/08/12/aterstalld-republik-via-en-gcr-fran-och-med-den-12-augusti-2022/

 • Belagt silver (1-6 droppar per dag, beroende på exponeringsgrad) (Belagt silver blockerar det svavelbärande proteinet på spikarna från att komma in i cellen. Svavelrika aminosyror på spikproteinet interagerar med silver vilket gör att de viker sig felaktigt ).
 • NAC (N-acetylcystein) (accelererar avgiftning och anses vara en producent av superavgiftningsmedlet glutation i kroppen) Dosering: 1200-2400 mg per dag på fastande mage. NAC rekommenderas för att avgifta grafenoxid och SM-102. NAC är svårt att hitta efter att FDA nyligen gjorde det olagligt att köpa över disk i USA.
 • Zink (30-80 mg per dag beroende på immunologiskt tryck)
 • Vitamin D3* (10 000 IE per dag)
 • Lyposfäriskt vitamin C (30 ml, två gånger dagligen)*
 • Quercetin (500-1000 mg, två gånger dagligen)*
 • Jod* (dosering beror på märke, mer är inte bättre. Jod är en produkt man måste börja med små doser och bygga upp med tiden.
 • PQQ* (20-40 mg per dag)
  Shikimate Huvudkällor: 
 • Tallbarrs Tea för shikiminsyra eller shikimate (från gröna ätbara tallbarr) Det finns giftiga tallbarr, var försiktig! När du dricker tallbarrte, drick oljan/hartset som ackumuleras också! Shikimat, shikiminsyra och deras derivat har: cancerbekämpande, antivirala, antimikrobiella, antikoagulerande och antitrombotiska egenskaper.

Fänkåls- och/eller stjärnaniste: Dessa är också en utmärkt källa till shikimat eller shikiminsyra (som är känd för att neutralisera spikproteinet)

C60 (1-3 droppar fulla per dag)
En av de problem vi ser med dem som har injicerats är störningar i deras energifält (magnetism) och heta fläckar av inflammation. C60 är en rik källa av elektroner och fungerar som en brandsläckare mot inflammation och driver samtidigt (eftersom det biofördelas i hela kroppen) en normalisering av elektronflödet i hela kroppen. I den här kategorin erbjuder vi två produkter, den traditionella C60-produkten* är gjord av yours truly och C60 Super Concentrate* är gjord av en kolforskare till mig och innehåller en högre koncentration av elektroner. C60 rekommenderas för att neutralisera spikprotein, avgifta Graphene Oxide och SM-102.
Träkol (2-4 kapslar om dagen) Träkol är det framstående avgiftningsmedlet och när det tas på fastande mage, arbetar sig ner i tarmarna och aktiverar en blodreningsprocess som kallas ”interstitiell dialys”. Vår Kohlbitr*-produkt är det främsta aktiverade kokoskolet i världen och vi erbjuder nu även det mer skonsamma björkkolet.*
Citrusfrukter (särskilt blodapelsiner, på grund av deras höga hesperidininnehåll – hesperidin är en chalcone som quercetin som inaktiverar spikeprotein)
Pepparmynta (mycket hög i hesperidin).

Annons