Hej,

Ny uppdatering.

Denna gång har jag med tre längre intervjuer som är så fullspäckade med data att jag inte vill ta ut några citat och riskera att ni missar något.

Längst ner har jag lagt in ett fåtal kommentarer, av alla de jag fick av er förra gången. Det var långt över vad jag förväntade.

Människor har skrivit som jag inte ens visste att de läste det jag skickar ut. De berättar att de vidarebefordrar och många läser på https://prickigahuset.com/

MVH Stefan

Några rubriker:

Session, Corona Investigative Coimmittee, 110 med: Karen Kingston………….

Notering av mig: Reiner Fullmich säger här att detta kan vara de mest uppenbara bevisen mot Pfizer. Hon har dokument som visar att de brutit mot lagen.

EU-tillsynsmyndigheter varnar för att boosters kan förstöra immunförsvaret.

Big Pharma har stora juridiska problem!

Den berömda medborgarrättsadvokaten Robert Barnes ansluter sig till Pfizers whistle blower Brook Jackson.


Christine Anderson MEP (Member of European Parlament) talar vid Northern Light Convention.

Detta är en sann redogörelse för hur EU fungerar och vad de har på gång bakom ryggen på oss.

Greg Hunter från USAWatchdog.com intervjuar Dr. David Martin, den främsta experten på det pågående folkmordet som just nu sker.

I denna intervju ges alla data som talar för att de som pushat dessa biovapen, sannolikt om en rättvis domare dömer, kommer att förlora.

Detta är värt att lyssna på, han har koll på alla patent sedan slutet av 1990 talet. Han har följt detta och varnade tidig om vad han såg.

————————–

– Snyggt jobbat! Jag läser allt och skickar vidare…

– Jätte bra nyheter detta, jätte bra, jätte bra. Kan man dela på facebook, är det ok för dig. (Naturligtvis svarade jag att det är OK)

– Vill bara säga att dina brev är bäst : )! Hittade din sida för några månader sedan och ser alltid fram emot dina” positiva” brev. Det är så mycket mörker runt i världen så att få höra om det goda som faktiskt händer betyder jätte mycket! Så Ja! , fortsätt Tack för det du gör! Hälsningar från Åland!

– Hej Stefan, jag uppskattar mycket dina mail! Tacksam för att de just är GODA – är så mycket annat skrämmande och otäckt som förmedlas. Känns det meningsfullt för dig, så ser jag fram emot dina utskick. Vi har en bit kvar innan Världen blir harmonisk att leva på, så allt positivt som kan förmedlas är viktigt att sprida! Tack för ditt arbete!

– JA. fortsätt! Annars får man inget veta. Att någon samlar ihop informationen så här är ju guld värt.

– Jag vill jättegärna ta del av det arbete du gör. Du ska ha Stort Tack.

– Ja, jag vill gärna att du fortsätter att skriva till oss.

– Ett stort Tack Stefan Sjöblom för allt fantastiskt arbete du gör och alla länkar. Väldigt värdefullt så tacksam Svar på din fråga: Ja Så länge du orkar och har möjlighet. Finansierar ditt jobb?? (Ang. ”Finansierar”, detta får man göra på sin fritid, jag anser att det är min plikt att bidra med något)

– Hej Stefan! Jag vill att Du skall fortsätta med de nyttiga sammanställningarna av diverse information. Jag läser dom varje gång jag får dom och vidarebefordrar till några av mina vänner. Med vänliga hälsningar och fortsatt härlig sommar.

————————————

Här slutar jag, men så här såg det ut över hela linjen.

Kul!!!!!

Stefan


 

Annons