2022-04-04
Judy Byington
https://operationdisclosureofficial.com/2022/04/04/restored-republic-via-a-gcr-as-of-april-3-2022-2/


Detta är ett utdrag ur Återställd republik 2022-04-04


En anställd på Moderna som arbetar i deras vaccinationsproduktionscenter säger att de alla får enorma summor pengar för att hålla käften om vad som finns i vaccinet och vad det är tänkt att göra med den vaccinerade. Hon pratade om miljoner USD som var och en får + att de behöver skriva på ett sekretessavtal och fler juridiska avtal, så att ingen någonsin kommer att prata om allt. Kort sagt: När du väl tar ett stick sprider det sig inom några minuter en ”plastliknande”, syntetisk, mikroskopisk struktur i hela kroppen och den invaderar kapillärerna. Den fäster sig vid de mest ömtåliga och försvagade inre organen i din kropp. Därifrån STRÅLAR de sedan ut i organet och hela kroppen, 24/7. Tills den blir rejält skadad.

Som ett resultat härav kommer vissa personer med hjärtproblem att få myokardit eller en hjärtattack. Andra kommer att drabbas av godartade äggstocksproblem, eller kommer att få äggstockscancer, eller lungcancer, njur- och prostata maligna problem. Hon sa till oss att införandet av den här strukturen är FRAMTAGET. Inget konstruktionsfel, ingen olycka, utan det görs med det exakta syftet att bestråla dig med liknande plutonium, men långsammare och omöjlig att upptäcka. Detta förklarar varför Geiger EMF-enheter tar upp högre nivåer av strålning hos vaxade personer jämfört med dem som inte är vaccinerade.

 • Den kanadensiska politikern Rick Nicholls (bilden) talar ut i parlamentet över FDA:s mörkläggning av Pfizer-vaccinskador på foster och andra negativa effekter.
 • Dr. Andreas Noack:  ”Det är känt att grafenhydroxiden i vaccinerna skapar blodproppar, hjärtattacker och nervskador bland andra dödliga problem. Men vad som blir tydligt är hur grafenhydroxiden är som rakhyvlar i blodet  som skär upp kroppen inifrån venerna, kärlen, hjärtat, hjärnan och organen.” Den 26 november 2021 dog Dr. Noack mystiskt precis efter att hans avslöjanden kommit ut.
 • Dr Judy Mikovits är bestört över att trots alla hennes yttersta ansträngningar för att varna människor under det senaste året och de yttersta ansträngningarna från människor som Dr Luc Montagnier, Dr Dolores Cahill, Dr Sherri Tenpenny och många andra som förutspådde detta massmord, och ändå hände det, i alla fall. ”100 miljoner amerikaner har injicerats med ett syntetiskt virus med … det farligaste spikeproteinet, bestående av HIV, XMRV och SARS.”

 • Fauci (bilden) har legat bakom varje pandemi sedan 1984. Mikovits påminner oss om att labbursprunget till den nuvarande pandemin knappast är något nytt; att varje ”pandemi” har haft labbursprung sedan 1984, när Anthony Fauci började arbeta på NIAID, till en början med AIDS. ”HIV/AIDS; du kommer ihåg historien om hur man ljög för oss av Tony Fauci, Bob Gallo, folket på toppen av NIH, CDC, FDA, även då. Så scenariot, spelplanen är exakt densamma. ”Vi visste att spikproteinet, ensamt, höljesproteinet, ensamt är sjukdomen, så de kan alla backa, eftersom de har precis injicerat alla i världen med ett syntetiskt dödligt virus. De injicerade giftet. Ordet ‘virus’ betyder ‘gift’ och de injicerade det i alla i hela världen, så de kan backa nu, eftersom de har åstadkommit sitt slutspel. De kommer att ha kunder för livet och de kommer att lyckas med massmordet.
 • ”Du kommer att döda alla med hiv, de kommer att döda 6 % av Amerika som hade XMRV, när vi förmodligen avslöjades. Xenotropt murint leukemivirus är musens syncytingen. Så vi visste att musviruset fanns i alla vaccinerna. Vi visste att influensavaccinet satte människor i riskzonen för att dö av covid… jag tror att alla måste vakna upp till att ALDRIG, NÅGONSIN, NÅGONSIN ta en ny spruta och vi kommer aldrig, aldrig, någonsin att se en ny pandemi.
 • Covid-motivet är att döda sjuka människor för att undvika biljoner i försäkringar. ”Vi har skapat dessa i våra labb under hela min karriär. Det här var mitt jobb.” Hon säger att deras motivation är ”att döda människor och dölja dessa brott. Kom ihåg att de kremerar människor, så du kan inte inse att det var vaccinstammen, så du kan inte inse att vi hade rätt år 2011. 1984 var året när vår artikel, som slutligen publicerades i Science, i oktober 2009 …och hela regeringens övre skikt insåg att dessa saker kom ut från våra laboratorier och de skrev om historien då. De kallade det … en ”oavsiktlig spridning av en biosäkerhetsnivå 2-förorening.”
 • ”Det är inte ”Biosäkerhetsnivå 2”, när det är frågan om smittsam cancer, smittsam prostatacancer, smittsam äggstockscancer, lungcancer! Och vilka är människorna nu, vilka de inokulerar? Vi inokulerade aldrig en AIDS-patient! De har en förvärvad immundysfunktion eller -brist! De kan inte utveckla en lämplig antikropp eller ett immunsvar av något slag, det är därför de är sjuka. Så varför skulle du injicera dem nu, om avsikten nu är att döda dem och kalla det för ‘COVID’ – det är inte COVID! Man skapade cancern. Man skapade sjukdomen och nu mördar man offren för att dölja sina brott…
 • Vi har ljugit för er i 40 år … [HIV] spreds genom ett hepatitvaccinations-program med ett kontaminerat vaccin. Vem dör i den första vågen av HIV? Alla människor som hade HIV och XMRV; musvirus från en förorenad blodförsörjning. Detta är vad vår bok visade…
 • Man kan inte blanda djurvävnad och aborterad fostervävnad; man injicerar faktiskt  ett annat djurs virom och andra virus i de mest utsatta människorna.

A view of Gruinard Island on the west coast of Scotland.

 • Skottland: epos avslöjar ett mjältbrandshot? Förra helgen rasade ”apokalyptiska” bränder på en skotsk ö där statliga forskare en gång utförde biologiska krigföringsexperiment med mjältbrand. Gruinard Island utanför Skottlands nordvästra kust stod i lågor från ände till ände natten till lördagen den 26 mars. Ögonvittnen beskrev scenen som ”apokalyptisk”. På söndagen hade lågorna i stort sett lagt sig på den 2 kilometer långa obebodda ön, men mycket av marken förblev förkolnad och rykte lätt. Ingenting rapporterades det om en grafen biologisk förorening.

 • Kristina Lawson, ordförande för California Medical Board, kan inte svara på enkla frågor från en läkare om hennes angrepp på Hydroxiklorokin eller hotet om att återkalla MD:s licenser för att ha skrivit ut det. Hennes korruption frodas.