Hej,

Franska myndigheter har släppt advokaten Virginie de Araujo Recchia. Tack till er som skrev på och bidrog!

Som ni säkert vet så håller olika regeringar i Europa samt EU på med att implementera olika ofördelaktiga bestämmelser och lagar.

Detta gör man i skuggan av konflikten i Ukraina.

T.ex. Vill EU införa Digitalt pass. I Sverige vill man ändra grundlagen. Jag förutsätter att ni alla känner till dessa saker.

Vi är inte på något sätt utom fara förrän allt har avslöjats och förövarna sitter bakom lås och bom. Det tar tid så det viktiga är att sprida vad som pågår.

I dokumentet Goda Nyheter finns bl.a. en uppmaning från EU parlamentarikern Rob Ross att vi ska logga in på medföljande länk och protestera mot det Digitala Pass som EU vill införa.

Det finns också en intervju med Elisabeth Eads där hon förklarar faran med injektionerna. Denna kan ni visa andra som inte fattat vad det handlar om.

Det finns också en Svensk länk där man vill att vaccinskadade eller anhöriga hör av sig. Detta i syfte att samla in alla biverkningar och synliggöra dessa.

Justin Trudeau var i Europaparlamentet och fick rejäla verbala påhopp av de riktiga EU parlamentarikerna.

Han blev nog omskakad. Man kan också se hur han talade inför, ett nästan, tomt parlament – de flesta vände honom ryggen.

Till er som får detta via mail.

Om ni vill rekommendera denna sida till någon så kan denna gå in på:

https://prickigahuset.com/

MVH

Stefan Sjöblom
Göteborg

 

Annons