Hej på er,

Världens befolkning har nu styrt över sin uppmärksamhet på det som händer i Ukraina.

Det är precis vad de som ligger bakom Covid bedrägeriet vill.

Deras narrativ har avslöjats och grundligt synats i den Gran Jury (Corona Investigative Committé) som just nu pågår.

Jag vet att en del av är som läser dessa Goda Nyheter känner till boken ”Psychiatrists– the men behind Hitler : the architects of horror” av Thomas Röder, Volker Kubillus, Anthony Burwell.

Här kommer lite kopplingar till det som sker idag. Det är bra att man nu inser att Psykiatrin ”kidnappades” och har ett subversiva element använts destruktivt i samhället.

Jag har tidigare skrivit att Vivianne Fischer (Corona Investigative Committé) nämnt att hon haft en släkting som motsatta sig T4, och detta gjorde han i döden.

Namnet T4 är en förkortning av adressen till huvudkontoret på Tiergerten strasse 4 i Berlin.
Här planerades eutanasiprogrammet som iscensattes på tyskar, som var icke önskvärda, redan innan Hitler startade utrotandet av judar.

I Grand Jury # 6 berättar Matthew Ehret att Ernst Rudin (som var del av T4) fick bidrag från Rockefeller och MASI foundation. Detta för att utföra rashygien i Tyskland.

Ehret berättar också att från 1907 antog 32 amerikanska stater steriliseringslagar som del av rashygien. Som vi vet så genomförde även Sverige tvångssterilisering. Omkring 1905 grundade Ernst Rudin och Alfred Ploetz den rasbiologiska föreningen i Tyskland.

En annan intressant figur som nämns av Matthew Ehret är John Rawlings Rees som var den första presidenten för WFMH (World Federation of Mental Healt) 1948.

”Vi kan därför med rätta betona vår speciella synvinkel när det gäller en korrekt utveckling av det mänskliga psyket, även om vår kunskap är ofullständig.

Vi måste sträva efter att få det att genomsyra varje utbildningsverksamhet i vårt nationella liv…. Vi har gjort ett användbart angrepp på ett antal år.

De två enklaste av dem är läraryrket och kyrkan: de två svåraste är lag och medicin.”

Dr. John Rawlings Rees, ”Strategisk planering för mental hälsa”, 18 juni 1940

(Notering av mig: Man har verkligen genomsyrat och förstört samhället på olika sätt.)

Undergräver moralen (cchr.org.uk)

Runt 1947 bildar WHO av bl.a. G. Brock Chrisholm som 1946 sa:

”Omtolkningen och eventuellt utrotning av begreppet rätt och fel som har varit grunden för barnträning, ersättning av intelligenta och

rationellt tänkande för tro på gamla människors visshet, detta är de försenade målen för praktiskt taget effektiv psykoterapi.”

Chrisholm, var även han president för WFMH 1957-1958.

 

”…  förevändningen görs, som den har gjorts i förhållande till konstaterandet av en utvidgning av sanningen, att om man avskaffar rätt och fel skulle

det leda till ociviliserade människor, omoral, laglöshet och socialt kaos. Faktum är att de flesta psykiatriker och psykologer och andra respekterade människor har rymt från moraliska kedjor och kan tänka fritt .”

Dr G. Brock Chisholm i: Psykiatri: Föra journal över av biologi och patologi av interpersonella förbindelse 9, nr. 1 februari 1946

Undergräver moralen (cchr.org.uk)

 

Matthew Ehrets vittnesmål kan höras mellan 1,20,00 – 2,03,50 i nedan länk.

Grand Jury Proceeding Day 6: Eugenics & Outlook (gettr.com)

Här är några länkar, för de som är intresserade av att få en alternativ bild av vad som händer i Ukraina:

(Jag lägger ingen tid på detta, men stöter på en del när jag letar efter de framsteg som vi vill ska ske angående att avslöja Covid bedrägeriet.)

Tidigare militär – Något stämmer inte med Ukraina. Ser iscensatt ut

https://t.me/OPFreedom/28008

Vad du inte vet om kriget i Ukraina

https://www.youtube.com/watch?v=OisJkpGYpAo

Den klarsynte Peter Wahlbeck har följande kommentar, något som inte MSM berättar.

https://www.facebook.com/peterwahlbeckofficial/posts/4920124441409564

Stefan Sjöblom
Göteborg

 

Annons