January 4, 2022
by 
https://forbiddenknowledgetv.net/breaking-deadly-vax-lot-numbers-identified-still-in-circulation/

Många undrar varför vissa geografiska områden, som de som omger Silicon Valley, inte ser nästan lika många negativa reaktioner på vaxx som andra områden, som försiktigt rapporterar en ökning med 87 % av dödsfallsersättningar som betalas ut under tredje kvartalet 2021, jämfört med tredje kvartalet 2020. Pacific Life and Annuity rapporterar att skadorna har ökat med över 80 % och andra försäkringsbolag rapporterar ökningar på mellan 12 % och 40 %.

Enligt Dr Jane Ruby utsätts vi människor på Planeten Jorden massvist med oetiska drogtester, utan informerat samtycke, mot alla etiska och regulatoriska regler; tester som ska vara reserverade för råttor och möss.

ATTACK PÅ AMERIKA: FÖRETAG SOM AVSIKTLIGT DISTRIBUERAR GIFTIGA PARTINUMMER

Dr Ruby ansluter sig till Stew Peters för att berätta hur hon tillbringade tre timmar med forskare som mödosamt har identifierat partinumren för de mest dödliga flaskorna som nu är i omlopp.

Hon säger att hackare kunde bryta sig in i Pfizers och Modernas system och forskarna kunde sätta ihop en heltäckande lista över alla partier och kodnumren för de giftigaste partierna.

Enligt hackarna har 5 % av partinumren genererat de 21 000 dödsfallen som rapporterats till VAERS.

Hon säger att i Moderna-analysen var dödstalen i USA 10 gånger högre än i EU och att EU hade tio gånger fler funktionshinder, jämfört med USA. Hon säger att det är klart att det här var genom design.

Hon säger att de inte testar doser inom det terapeutiska intervallet, de testar dödliga doser. Hon säger att hon kommer att återkomma med en mer djupgående rapport men säger: ”Innan du låter ditt barn stå i kön för dessa biovapenskott, om du inte tror på något vi har sagt, be dem om åtminstone om partinumret.” Partinumren kan sedan kontrolleras på forskarnas hemsida, HowBad.Info .

Dr Ruby säger, ”Vad de säger till oss är att det här är ett världsomspännande mänskligt experiment, det är avsiktligt och det finns en subplott till detta; att det pågår en attack mot det amerikanska folket.

”Vad de i princip sa till mig är att alla tre företagen, Pfizer, Moderna och Johnson & Johnson – som i huvudsak är det som Janssen – testar. De testar aktivt och det är värre än vi trodde, eftersom det finns bevis för att dessa företag avsiktligt distribuerar giftiga partier.

”De har också identifierat vad de kallar ”supergiftiga” partier och de har släppt dessa partinummer. Och jag kände att det här var en nödsituation för att få det här till det amerikanska folket och världens folk.

”Jag vill visa dig vad de hittade, när det gäller de farligaste partierna. Och när vi är klara med det här segmentet uppmanar jag alla att gå till HowBad.Info, där du kan kontrollera partinumren och du kan veta vilka partier som är dödliga och farliga om du funderar på eller är på väg att skaffa någon av dessa biovapen-injektioner.

”När du tittar på den första kolumnen här, för Pfizer, vill jag att du ska veta att den mest dödliga, farliga delen [för barn] kommer att börja med ‘EW’, det andra är ‘FA’ och sedan ‘FC’…

”Den mest skadliga partiet för barn, under denna EW, FA, FC…hela partinumret är: EW0182 men du kan gå till HowBad.Info och slå upp företaget och ange ditt partinummer.

”Under Pfizer för vuxna börjar de mest giftiga, dödliga partierna med ‘EN’ och sedan, näst efter det, är det ‘ER’…

”Under Moderna [alla åldrar]… slutar deras giftiga, dödliga partier på ’20A’.

”Deras ‘supertoxic’, under Moderna, har i mittsektionen – de blev väldigt smarta … alla företag kodade sina partinummer så att de skulle veta var de giftigaste partierna finns och jag ska dela med dig varför det är viktigt.

”Men Moderna tog det ett steg längre, med lite smarthet, eftersom de bäddade in sin kod för sin mest giftiga mängd, antingen i dos eller kemisk sammansättning under bokstäverna i mitten av partinumret, J, K, L, M.

”Analytikerna var ett team som inkluderade den välkände [tidigare Pfizer VP] Dr Michael Yeadon, Craig Partikooper från Afrika, en kvinna vid namn Alexandra Ladipova, som finns i Kalifornien, vår välkända Jessica Rose, som vi har intervjuat på Stew Peters Show tidigare och en annan analytiker som heter Walter Wagner.

”Titta, det här ‘EW’-partiet för barn – allt som börjar med ‘EW’ är ansvarigt för nästan alla biverkningar hos barn, alla akutbesök, alla sjukhusinläggningar, alla livshotande händelser, funktionshinder och alla dödsfall.

”Det här är seriöst. Och här är kickern, Stew: Alla dessa dödliga partier som vi kommer att visa är alla som redan är i cirkulation, kom ihåg att det kan finnas upp till 1,5 miljoner doser per parti. Denna kvantifiering bestäms av varje företag. Och sättet de vet det är, för att de har tittat på företagen och de har kommit in i sina system för att se hur företagen har lagt upp detta.

”De gjorde påståendet,  – och detta var chockerande – att vad dessa företag gör är att de exporterar ”handikapp”, enligt definitionen av VAERS-systemet, ut till Europa; ex-USA. Och vad de gör är att de exporterar, om du så vill, döden. Fler dödsfall, fler dödliga doser i USA.

DÖDLIGA DOSSTUDERIER UTAN INFORMERAT SAMTYCKE

”Nu, låt mig dela med er alla – det finns ett annat diagram med en spridningsplot, den heter ‘Pfizer Batches’. Och när Pfizer-satser arrangerades alfanumeriskt längs X-axeln, då uppkom följande mönster. Du kan se dessa prickar, dessa vertikala prickar representerar serienummer.

”Och igen, det är det där ”EW”, du kan se i den gröna stapeln med prickar. Det är barndoser. Även om företaget hävdar att mängden är mindre än vuxendosen, har vi förmodligen ingen aning om vad som finns där…

”De genomför vad vi kallar ”dödliga dosstudier”. Nu, tittar man inom läkemedelsutveckling, på studier av dödliga doser, på hur mycket man behöver för att orsaka död, och uppenbarligen görs de inte på människor. De görs alltid på djur, även om de har saktat ner under de senaste åren, eftersom människor har blivit oroliga. Även om de är råttor och möss; är de ”lägre former”, människor är oroade över djurplågeri. Men de görs aldrig på människor.

”Och vad som händer här är att de i grund och botten är, utifrån analysen, vilket dessa analytiker berättar, att dessa tre företag aktivt, just nu, genomför dödliga dosstudier.

”Låt mig förklara ‘dödlig dos’. De tar den högsta mängden kemikalie, vad gäller dosering och kemikalie, och vad de gör är att de bestämmer vilken dödlig mängd som behövs för att testa halva befolkningen.

Det är ett av sätten att bedöma akut toxicitet innan man går in i mänskliga studier. Och som jag säger, har det i stort sett fasats ut. De genomför det utan informerat samtycke, det strider mot alla etiska och regulatoriska regler. Med andra ord tror vi att dessa företag bara fortsätter ostraffat, för det finns inget som hindrar dem.

BETYDELSEN AV SERIENUMMER

”Jag vill också visa för folk något – innan vi går in på en större titt på partierna och vad som händer och hur dessa analytiker är så säkra på att detta inte är genom randomisering, att detta inte är av en slump, jag vill ta en titt på delarna av en Modernas seriekod.

”Jag nämnde tidigare att Moderna fick lite malmkomplex och smart. Kom ihåg att dessa företag som vi nu vet faktiskt bäddar in en kod i sina partier för att tala om för DEM vilka partier som är giftiga, vilka som orsakar funktionshinder och vilka typer av funktionshinder! Detta är helt upprörande!

”När du tittar på delarna av ett Moderna serienummer ser du ‘011’, bokstaven ‘L’ och ’20A’.

”’20A’, som vi nämnde tidigare, i det första diagrammet jag visade … betecknar det mest dödliga serinumret av partikoder i Moderna-programmet just nu. Och kom ihåg, alla dessa siffror som jag kommer att visa dig är från mitten av november, hela vägen fram till den 16 december, för bara ett par veckor sedan.

”Så när du tittar på det här numret, 011-L-20A, är det du ser på i ‘011’ den tidsmässiga serieordningen;  hur det utvecklas över tiden och distribueras av företaget.

”L” är koncentrationen. Det berättar för företaget om toxiciteten och antalet biverkningar.

”Och sedan är ’20A’ kvalitativ; det är ingrediensen. Och antingen ’20A’, som var den giftigaste av deras partier eller ‘21A’, som också kom upp.

”Så det här är deras smarta upplägg … Anledningen till att de inte bryr sig om säkerhetsfrågor är att detta är av priori-design. Detta är designat i förväg för att skicka ut giftiga partier och sedan samla in deras information.”

PROFESSIONELLA HACKARE KOM IN I PFIZER & MODERNA

Dr Ruby förklarar att professionella hackare kom in i Pfizers och Modernas system och de kunde verifiera allt. Dr Partikooper har en lista över alla Moderna-serienumror som hittills har distribuerats. Och Moderna har också ett webbverktyg för att kontrollera utgångsdatum för serienumren och dessa datorkillar hackade sig in på Moderna och Pfizers webbplatser och fick hela listor över alla deras serier och seriekodnummer.

Hon säger, ”Jag vill bara göra något väldigt tydligt: Det här exporterandet av död till USA och funktionshinder till EU, det de hittade till exempel i Moderna-analysen. Det var tio gånger fler dödsfall i USA än i EU och i Moderna-gruppen fanns det tio gånger fler funktionshinder i EU-gruppen jämfört med USA.”

Dr Ruby säger att de helt klart inte testar doser inom det terapeutiska intervallet, de testar dödliga doser. Hon säger att hon kommer att återkomma med en mer djupgående rapport och säger: ”Innan du låter ditt barn stå i kö för dessa biovapenskott, om du inte tror på något vi har sagt, be dem åtminstone om serienumret.”


Hur skadliga är mina partinummer?

Annons